- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.401
offf yaaa...evde fare var..isin yoksa ugrastir dur amannn...sinirim altustu oldu ya...eim de hic iplemiyor, kendi kendine gidier diyor.....oyle dedikce ona de sinir oluyorummmm...
mutfak tezgahinin altinda bir dolu zamkli karton var, nasil yapismaz ya..Turkiye'ye ye gitmek istememin nedenlerinden biri de bu fareler...
kizlar sizde de oluyor mu fare yaf?
offf yaaa...evde fare var..isin yoksa ugrastir dur amannn...sinirim altustu oldu ya...eim de hic iplemiyor, kendi kendine gidier diyor.....oyle dedikce ona de sinir oluyorummmm...
mutfak tezgahinin altinda bir dolu zamkli karton var, nasil yapismaz ya..Turkiye'ye ye gitmek istememin nedenlerinden biri de bu fareler...
Bizim buralarda yok allahtan yok yoksa ben kafayi yerdim bocek gorunce bile cildiriyorum pis hayvan ya cok dikkat et mikrop falab kapmaofff yaaa...evde fare var..isin yoksa ugrastir dur amannn...sinirim altustu oldu ya...eim de hic iplemiyor, kendi kendine gidier diyor.....oyle dedikce ona de sinir oluyorummmm...
Ben dayanamayıp eşime hastaneyi arattım doktorla konuşmuş demiş ben değerlerine ultrason sonuçlarına baktım bebek çok küçük olduğu için görmemiş olabilir isterseniz sizi yine ultrasona alabilirim ama sigortamız yok dediniz yine görmeyebiliriz ve boşuna ultrason parası ödenmiş olursunuz ama bu değerlerin karşısında bebek yok demek yanlış ben boş gebelik olduğunu düşünmüyorum içinizi rahat tuttun lütfen demiş 2 hafta sonra yine randevunuz var kalp atışına bakarız demiş :26: Eşimde sen çok abartıyorsun diyo herşey güzel olacak pozitif düşün falan!Zaten buradaki doktorlar riski göze almaz falan dedi!Sabredip göreceğiz offf!!!
mamun, sen muhtemelen o ay gec yumurtladin ve dollenme de gec oldu...bu kadar mide bulantisina bos gebelik olmaz bence de...bu arada sigorta ya da medicaid yaptirman lazim biran once...
Cemre sigorta olayını araştırıyoruz şuan hamile olduğum için hiçbir sigorta şirketi yanaşmıyor.Dün hastane ile konuştuk 15.000$ doğuma kadar olan tüm tetkikler ve doğumda dahil taksit falan yapıyorlarmış sanırım.
Bazen diyorum ki git Türkiye'de doğur
Ahh Cemrecik keske 3 ay izin verseler sadece 6 haftaBenim eski evime girmisti fare 1.kat ve bahceye aciliyordu.Firinin altina yer yapmisti kendine ben kendilerini hic gormedim:) pisligini gorup anlamistim.Cantami alip disari ciktim esime ya bu fareyi bulursun yada girmem eve dedim:) arkadasiyla 2 saat sonra buldular :) 6 ay sonrada tasindik oradan memnunda degildik o evden.
900 dolar hicbir sey New York icin.Farelerin icabina bakacaksiniz artik :)
Mamun oncelikle insallah hamilesindir ve saglikla bebegini kucagina alisin.Cemrecik sigorta konusunda hakli iice arastirin bence.Greencard varsa olur.Benim arkadasim 3 aylik hamileyken devlet sigorta yapti.
Benim sigortam calistigim sirketten .Dogumdan sonra sigorta sirketine fatura banada ne kadar tuttugunu gosteren mektuplar geliyor.Sadece dogum $35.000 tuttu bunun $5000 epidural $5000 oda ucreti .Dogumdan onceki doktor randevulari tahliller testlerde $15000 toplam $50000 civari.Coook buyuk para muhakkak bir yolu vardir iyi arastirin.
Marlin cim hem evde hem ofiste calismayi denicem insallah olur.
Bugun Lara yi babaya satip anneyle alisverise gittik.3 saat dolandik alisveris yapip geldik birde ne goreyim benim ne cabalar sarfedip kabul ettiremedigim emzik.Lara hanimin agzinda babanin kucaginda uyuyor :)))) Cok aglamis ama esim durumu idare edip uyutmus.Nasil iyi geldi bana o 3 saat.
esra copayment odeyecek misin peki? gerci sigortasiz isen bu kadar tutmaz cunku bu ucuk fiyatlar biraz da sigorta ile hastane arasindaki bi olay, yani sigorta sirketi de 50 bin dolar odeme yapmamistir, 25-30 falan yapmistir diye biliyorum, emin olmamakla birlikte..kisisel olarak odeme yapacaksan fiyat daha da dusebiliyor, onceden pazarlik yapiyorsun vs...benim faturalarda soyle yaziyordu. mesela bi islem 1000 dolar tutu, ama xyz sigorta sirketine 800 lira tutmustur, bunun 80 lirasi hastaya aittri vs.. gibi..lakin dedigimiz gibi, bu hesaplara gerek yok, bir sekilde bunu cozebilme imkani var mamunun...
Cemre sigorta olayını araştırıyoruz şuan hamile olduğum için hiçbir sigorta şirketi yanaşmıyor.Dün hastane ile konuştuk 15.000$ doğuma kadar olan tüm tetkikler ve doğumda dahil taksit falan yapıyorlarmış sanırım.
Bazen diyorum ki git Türkiye'de doğur
Cemrecik farede acayip tiksindirici bir hayvan ya simdi isin gucun yok onla ugrasacaksin off ya kolay gelsin.Ben bizim burda rastlamadim ama ny taraflarinda bol var diyorlar;bortu bocek cok burda yaa; bir ara fanlarin ustunu kapatip bocek girmesin diye ugrasmistim:) yazin arada bocek cikiyor;bahceli evde her turlu bocek vardir; buaraya ilk geldimizde yalanci kuzenlerin evi de bahceliydi cekirge falan bol oluyordu minik bebek vardi yerde surunurken agzinda cekirge yakaliyorduk:)))
Melegim fareye bak sen saclarini oksamaya kadar gelmis haa:) off ya sabah sabah guzel bir muhabbet oldu
Koko ben hatirladikca gunde 2-3 hurma yiyorum.Bizim Eva dun sanirim kendi kendine icerde veda partisi yapti:) tum gece durmadi yaklasik 2saat araliksiz dans etti durdu;cikmak mi istiyor yoksa yerini cok sevdi ayrilmak mi zor geliyor anlamadim;bir telasi vardi ki icerde sormayin; artik ben uykuya dalmisim ama o icerde hala aktif bir haldeydi.Bugun dunden kalma olup totosunu yayar diye dusunuyorum ama ben yazarken yoo ben iyiyim burda dercesine ayaklarini dayamis bogrume keyif yapiyor;bu kiz kendiliginden gelemeyecek bence durtukleyerek cikaracaklar:)) Doktora yeri daraldi ama hareketleri hala cok dedigimde iri bebek olmadigi icindir dedi. Bakalim gorecegiz keyifleri ne zaman gelecekte disariya tesrif edecekler
Senin eva clubber mi olacak nedir?bizimki cok az hareket ediyor, daha dogrusu, hareketleri cok kuvvetli, belirgin olmuyor cogunlukla, yer darligindan mi ki? Devamli kicini bogrume dayiyor, arada hickiriyor. Son anda bir terslik olacak diye aklim cikiyor, bir an once gelse de icim rahatlasa. Tembel derya, anasi gibi kicini devirip yatangillerdn olacak ama iki gundur asagida baski hissediyorum, bugun belimin asagi kismi agriyor. Zavallim engage etmeye calisiyor galiba. Asagi dogru kizim asagi diye pep talk yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?