- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.441
Oglum dun gece dunyaya geldi. Epidural almadan
normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.
Anaaaaaaa! Bir gun ortaliklarda gorunmeyince dogurdun mu falan diye saka yapiyorduk ama meger harbi dogurmussun!!! Gecmis olsun oncelikle. Epiduralsiz falan nasil oldu, dogum hikayeni cok merak ediyorum ilk firsatta yaz bize.
Oglana isim buldunuz mu, o konuda da meraktayiz cok!
Her seyden onemlisi minik oglunuzla uzun guzel saglikli bir omur dilerim. Sen simdi bol bol bebek kokla, dinlen. Bol sutlu, az aglamali gunler seni bekliyordur umarim! Yeni yil hediyesi tam, bicirdaki zamanlamaya bak sen!
Marlin kiz, sen de ekstra heyecan yaptin mi habere? Birincilik teli silgiye gitti, bakalim sirada hangimiz variz :)
normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.
bize mama falan gelmedi valla, nereden buldular senin ismi/adresi kim bilir. Doktorunun ofisi mi verdi acaba? Mamada birkac marka var galiba zaten, bebek bezinde oldugu gibi, similac da bunlardan biri diye biliyorum. Ben sutumle ilgili sorun yasarsam yedekte sut verecek sut annemiz var o yuzden hic mama falan bakmadim, gundemimde yok yani :)
Selam kizlar, benim suyum gelmis olabilir. Emin olamiyorum, demin uzanmistim kalkinca camasirim sirilsiklam oldu birden. Bakalim, takip ediyoruz, bizden bir yeni yil bebegi mi geliyor nedir. Yanlis alarm da olabilir. Yani onceden cisimi kacirmistim biliyorsunuz, bu oyle degildi pek ama, neyse.
Selam kizlar, benim suyum gelmis olabilir. Emin olamiyorum, demin uzanmistim kalkinca camasirim sirilsiklam oldu birden. Bakalim, takip ediyoruz, bizden bir yeni yil bebegi mi geliyor nedir. Yanlis alarm da olabilir. Yani onceden cisimi kacirmistim biliyorsunuz, bu oyle degildi pek ama, neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?