Amerika'da Hamilelik

Oglum dun gece dunyaya geldi. Epidural almadan
normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.

Ayyy silgiii cok heyecanladim ve mutlu oldum.Simdi bagirarak aaa silgi dogurmus dedim annem hangisiydi diyor.Sen epidural almadan yapamam diyordun helal olsun sana! Canim Allahim guzel saglik bir omur versin sizlerle birlikte;gelismeleri yaz..Cok meraklandim.Tikicani anlat bize ve dogum hikayeni tabiki kendine gelince;ay hala inanamiyorum ilk bebegimiz geldi.
Bizimkiler de hadi koyulun yola

Koko cok heyecanladim yaa; sanki hicbirimiz dogurmayacagiz hep burda dogum ne zaman olacak muhabeeti yapacakmisiz gibi geliyordu ama silgi dogurunca kendimi de artik doguma yakin hissetim.Ben silginin hep once doguracagini tahmin ediyordum ama o hep ocakta dogsun istiyordu:) tikican bizim kizlardan buyuk olacak ya iste dogayim ben demis.Epiduralsiz dogurmasina ayri bir sasirdim cunku kesinlikle epidural alirim diyordu.Masallah:) ben de dun doguracam mi diye bir ara dusundum.1 saat yurumek bizimkini delirtti gece 2 saat hic durmadan hareket etti.Carsamba dr kontrolunde soracagim;kasilmalarim sirasinda ve sonrasinda asiri hareketleniyor; 1-2 saat durmadan hareket etti fena oldum artik:) acaba stress mi yapiyor anlamadim; ben sakinim ona noluyor:))

Silginin tikican oglumuzun dogum haberini vermesiyle yeni yilimiz senlendi. Sirada ben ve koko variz:) insallah bizde saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz ve sonrasinda tabiki diger arkadaslar...

Bu yil hepimiz icin cok farkli olacak ama cok daha guzel olacak insallah...Herkese guzel;saglikli; mutlu bir yil dilerim.Bu yil bebislerimizle hepimiz yeniden dogacagiz sanirim!Bakalim 2013`te miniklerden neler neler ogrenecegiz.

Silgi bu yilin en guzel hediyesini aldi;kollarinda kokluyor... Hadi bakalim Koko sira bizde! Yeni yil hediyelerimize saglik ve mutlulukla kavusalim

Herkese sevgiler

normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.

cOK AMA COOOK sevimdim, cok sukur kavusmussun ogluna allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins, daha nice guzel yillar dilerim cok opuyorum ikinizide saglicakla kalin canlarim benim yaa cok heyecan yaptim:119:

selam kizlar

benm size sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim

benm gunum gecti kasikim agriyor test de negatif cikti

doktora da gidilmiyor biliyorsunuz

dis gebelikte negatif mi cikiyor boyle bi de kanama ne zaman olur
:18::18::18::18::18::18::18::18:

silgi tebrikler.Allah anali babali buyutsun.saglikla ins.

en telaslimiz sen gozukuyordun meger en cesur senmissin.cesur anne :))

detaylari bekliyoruz.

Aaaa!!!! Soktayim )) Silgiiiii gözün aydin canım. Tebrik ederimmmmmm..... Hayırlı uğurlu olsun, bahtı guzel olsun, hayırlı evlat olsun:))) Kisaca en guzel seyler olsunnnnn :)))

koko bu sut anne olayi nasil olacak

benim okudugum kadariyla kisi bebeginin gelisimine gore sut uretiyir, yani bebek 5 aylikken 5 ayliga gore.ornegin bebegi 2 aylikken sagilan sutu saklayan anneler bebek 5 aylikken vermek istediklerinde bebek icmiyor,

sut anne senden cok kisa sure oncemi dogum yapti.cunku olmasin tabi de farzedelimki yeni dogdu ve anne sut veremiyor sut anne verecek ee onun bebegi buyuk benim mantigima pek uymadi

elbette sen bu konuyuda cokca arastirmissindir, ondan soruyorum bende

son zamanda sikintidan sutum azaldi arastirirken tahin helvasininda sut yaptigini okudum cuma gunu aldirdim.sanki biraz farketti gibi

esra ve diger anne ve anne adaylari ihtiyac duyarsaniz bir deneyin derim.

basta esra ve diger anne ve anne adaylari sute ihtiyaciniz varsa denyin bir derim.

Aaaaaaaaaa silgi tebrik ederim helal olsun sana epiduralsiz yapmissin.Duyunca cok duygulandim cok sevindim.Allah anali babali buyutsun.Detaylari cok merak ediyorum .Darisi koko marlin ve diger arkadaslara.Simdi ne kadar saskin ve mutlusundur.Opuyorum seni ve minigini

Selam kizlar, benim suyum gelmis olabilir. Emin olamiyorum, demin uzanmistim kalkinca camasirim sirilsiklam oldu birden. Bakalim, takip ediyoruz, bizden bir yeni yil bebegi mi geliyor nedir. Yanlis alarm da olabilir. Yani onceden cisimi kacirmistim biliyorsunuz, bu oyle degildi pek ama, neyse.

koko hastanelik durum olursa mesaj yolla, nolur...sudur o ya, baska ne olacak...hadi 6 saatin var...

Su oyle az olmaz ama takipte olman cok iyi, ayy simdide Derya mi hazirlaniyor gelmek icin, resmen bayram yerine donucek burasi..gelsin bakalim minnaklarda sevelim bir guzel

Koko benim son gunler camasirim o sekilde sirilsiklam oluyordu o nedenle randevumu erkene aldirdim iyiki de aldirmisim amniyo sivisinda azalma olmus.Devam ederse doktorunu ara canim.

amannnn silgi dogurmusss

ayyyy hemde bayan pimpirik epiduralsiz dogurmus

masallah barekallah ikinize de yaaaa

hayirli ugurlu olsun, saglikli, bereketli, hayirli omurleri olsun cok guzel yaaaa

Ayyy Koko! sen de mi doguruyorsun:)) cok heyecanlandim ben; bizim Eva yerinden memnun diyorum hep icerde su an yilbasi dansi yapiyor gelmeye niyeti yok:) tikican geldi;simdi sira derya kuzusunda insallah.Haberdar et bizi koko;meraktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…