- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.421
Bugun Lara yi babaya satip anneyle alisverise gittik.3 saat dolandik alisveris yapip geldik birde ne goreyim benim ne cabalar sarfedip kabul ettiremedigim emzik.Lara hanimin agzinda babanin kucaginda uyuyor :)))) Cok aglamis ama esim durumu idare edip uyutmus.Nasil iyi geldi bana o 3 saat.
Melegim fareye bak sen saclarini oksamaya kadar gelmis haa:) off ya sabah sabah guzel bir muhabbet oldu
Koko ben hatirladikca gunde 2-3 hurma yiyorum.Bizim Eva dun sanirim kendi kendine icerde veda partisi yapti:) tum gece durmadi yaklasik 2saat araliksiz dans etti durdu;cikmak mi istiyor yoksa yerini cok sevdi ayrilmak mi zor geliyor anlamadim;bir telasi vardi ki icerde sormayin; artik ben uykuya dalmisim ama o icerde hala aktif bir haldeydi.Bugun dunden kalma olup totosunu yayar diye dusunuyorum ama ben yazarken yoo ben iyiyim burda dercesine ayaklarini dayamis bogrume keyif yapiyor;bu kiz kendiliginden gelemeyecek bence durtukleyerek cikaracaklar:)) Doktora yeri daraldi ama hareketleri hala cok dedigimde iri bebek olmadigi icindir dedi. Bakalim gorecegiz keyifleri ne zaman gelecekte disariya tesrif edecekler
yok bekliyorum ben de. ocagi beklemeyi kafaya koydum, pazartesiye kadar bekle oglum diyorum :) bugun ayakta durmam zorlasti sanki, hareket ediyorum ama cok baski var. iyice yerlesiyor galiba.
dogum anini hic yasamayacakmisim gibi hissediyorum hala, hayirlisiyla guzelce atlatiriz hepimiz insallah..
gidince size haber vericem ters bir durum olmazsa :)
Canim, Eva dansci olcak demek:))...benimkinede futbolcu olcak diyorlardi :)) bakalim kismet artik..
Bizimkide minikti bu yuzden benim karnimi fotbol sahasi kadar genis bulduki habire tekme atip donup duruyordu..o kadar scan a girdim birinde ayni yerde olmadi biliyormusun ..surekli konumu farkli oldu,o kadar dedirtcek kadar vardi hareketliligi..simdi nasil peki, siki dur soyluyorum oglum tam bir canavar, uyumadigi her an tepik atma posizyonunda, senin kizcede oynayan bir seker olur buyuk ihtimal olsun yaa kizlara yakisir..
Slm ladies,
Bana bugun smilac mama sampleleri geldi. Emzirmeyi dusunuyorum insallah AMA olur ya sutum olmazsa diye mama da bulundurmayi istiyodum ki bunlar gelmis. Surpriz oldu. Ancak bu Marka iyi midir hic fikrim yok. Ne yapayim sizce bu mamayi)) Size de geldi mi?
bi de couponlarin verildigi siteler vardi gebeler icin..su siralar bakmaya cok useniyorum..duyan bilen var midir?
bize mama falan gelmedi valla, nereden buldular senin ismi/adresi kim bilir. Doktorunun ofisi mi verdi acaba? Mamada birkac marka var galiba zaten, bebek bezinde oldugu gibi, similac da bunlardan biri diye biliyorum. Ben sutumle ilgili sorun yasarsam yedekte sut verecek sut annemiz var o yuzden hic mama falan bakmadim, gundemimde yok yani :)
Everydayfamily.com da free baby stuff diye bir link var Cemrecik, oraya uye olmustum ben, sanirim bu mama da ordaki uyeligimden geldi.
Bol mail gonderdiler simdiye kadar, ayrica American Baby diye bir dergi gonderiyolardi. Senin dedigin gibi kupon vs de geliyor. Ilgilenen arkadaslar siz de bi bakin isterseniz.
Not: koko, silgi ve marlin ; takip ediyorum, Kim once doguracak bakalim))
Kizlar buarada benim down sendromu riski cikan arkadasim da sonuclar temiz ciktihaber vereyim dedim. Kokocum blogunu okudum buarada, ne guzel anlatiyosun
InSallah hicbir sorun yasamazsin koko cum .Bol bol sutun gelir sayet gelmezse geceleri ne yapacaksin.Bebisin 2 saatte bir beslenmei lazim.Sut annenin sutu yetecekmi? Sen yinede her ihtimale karsi mamayi evde bulundur derim bem.Insallah ihtiyacin kalmaz
Everydayfamily.com da free baby stuff diye bir link var Cemrecik, oraya uye olmustum ben, sanirim bu mama da ordaki uyeligimden geldi.
Bol mail gonderdiler simdiye kadar, ayrica American Baby diye bir dergi gonderiyolardi. Senin dedigin gibi kupon vs de geliyor. Ilgilenen arkadaslar siz de bi bakin isterseniz.
Not: koko, silgi ve marlin ; takip ediyorum, Kim once doguracak bakalim))
Kizlar buarada benim down sendromu riski cikan arkadasim da sonuclar temiz ciktihaber vereyim dedim. Kokocum blogunu okudum buarada, ne guzel anlatiyosun
esra sormasi ayip regl oldun mu? dogumdan ne zaman sonra regl olunuyor? kurtaj da bir ay sonra olmustum, dogumda da ayni mi acaba, merak ettim...
esra sormasi ayip regl oldun mu? dogumdan ne zaman sonra regl olunuyor? kurtaj da bir ay sonra olmustum, dogumda da ayni mi acaba, merak ettim...
Oglum dun gece dunyaya geldi. Epidural almadan
normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.
Oglum dun gece dunyaya geldi. Epidural almadan
normal dogum yaptim, su an hastanedeyim. Ins detaylari yazicam, ALlah hepinize nasip etsin, cok guzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?