- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.461
Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor. Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!
Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor. Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!
Koko insaallah kolaylikla atlatirsin..
Benim moralim cok bozuk kizlar. Bu kizin hareketleri yine tuhaflasti. Guc bela hareket edio sanki ve daha seyrek hafif vuruslar.. R a gitmek istiyorum.
Tuhaf ruyalar gormekten, kotu kotu seyler aklima getirmekten, guzel hayaller kurmaktan korkmaktan, bu huzursuzluktan cok yoruldum cok...
Koko insaallah kolaylikla atlatirsin..
Benim moralim cok bozuk kizlar. Bu kizin hareketleri yine tuhaflasti. Guc bela hareket edio sanki ve daha seyrek hafif vuruslar.. R a gitmek istiyorum.
Tuhaf ruyalar gormekten, kotu kotu seyler aklima getirmekten, guzel hayaller kurmaktan korkmaktan, bu huzursuzluktan cok yoruldum cok...
seninkisi prsikolojiktir kuzum..arka arkaya dogum haberleri aldin ya...no panic...ac bak burayi seyret...
EarthCam - New Year's 2013 / New Year's Eve 2012
seninkisi prsikolojiktir kuzum..arka arkaya dogum haberleri aldin ya...no panic...ac bak burayi seyret...
EarthCam - New Year's 2013 / New Year's Eve 2012
benim esim dayanamadi yine, uyuyakaldi...siz napiyorsunuz kizlar...tv mi seyrediyorsunuz?
Moralini bozma! Belki senin kuzu tombiş ve iri yeri de daraldığı için hareket edemiyor.Çok huzursuzdan doktora git tabiki için rahatlar. Her zaman çok hareketli olacaklar diye bir kural yok ama tabiki takipte ol.Ayrıca müzik,tatlı falan gibi yöntemlerle dürtükle onu) okşa,salla,tatlı ye,muzik dinlet,yürü mutlaka hareketlenir.Hem hiç hareketsiz değilmiş,sadece daha azalmış. Bizi de haberdar et canını sıkma.
herkese cok gusel bir 2013 diliyorum arkadaslarim......(ciddi ciddi agladim)
koko iki kelam bisi yaz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?