Amerika'da Hamilelik

Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor . Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!

Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor . Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!

Koko! cok heyecanladim yahu..ilk once silgi sonra hemen ardindan sen...insallah saglikla kuzuyu alirsin kucagina... Blogtan takip edecegim; hepiniz sirayla doguruyorsunuz en sona ben kaldim daha fazla heyecan tuttu simdi beni:) Derya kuzusu tam yeni yil yavrusu olacak; cok ozel bir gunde geliyor...Ne guzel bir yeni yil hediyesi olacak; hadi bakalim saglikla guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Koko insaallah kolaylikla atlatirsin..

Benim moralim cok bozuk kizlar. Bu kizin hareketleri yine tuhaflasti. Guc bela hareket edio sanki ve daha seyrek hafif vuruslar.. R a gitmek istiyorum.

Tuhaf ruyalar gormekten, kotu kotu seyler aklima getirmekten, guzel hayaller kurmaktan korkmaktan, bu huzursuzluktan cok yoruldum cok...

Blog okudum, bir de kasılmalarım yok diyordun meğersem gaz sandıkları kasılmaymış, 2013 ilk bebesi geliyoooor! Ben bu gece zor uyurum silgi doğurdu, koko doğuruyor...benimki gününü bile geçirir diye tahmin ediyorum ben ama sizlerden gaza gelip bizimki de atağa kalkar mı bilmem

seninkisi prsikolojiktir kuzum..arka arkaya dogum haberleri aldin ya...no panic...ac bak burayi seyret...
EarthCam - New Year's 2013 / New Year's Eve 2012

Moralini bozma! Belki senin kuzu tombiş ve iri yeri de daraldığı için hareket edemiyor.Çok huzursuzdan doktora git tabiki için rahatlar. Her zaman çok hareketli olacaklar diye bir kural yok ama tabiki takipte ol.Ayrıca müzik,tatlı falan gibi yöntemlerle dürtükle onu) okşa,salla,tatlı ye,muzik dinlet,yürü mutlaka hareketlenir.Hem hiç hareketsiz değilmiş,sadece daha azalmış. Bizi de haberdar et canını sıkma.

seninkisi prsikolojiktir kuzum..arka arkaya dogum haberleri aldin ya...no panic...ac bak burayi seyret...
EarthCam - New Year's 2013 / New Year's Eve 2012

Cemrecik doğru söylüyor...topikte ard arda doğum haberleri geliyor, insan heyecanlanıyor,sıra bizlere de geliyor diye) benim bebiş için doktorlar hep gününden sonra gelir dediler bende hep kendimi öyle adapte ettim ama silgi ve koko beni inan çok heyecanlandırdı)

benim esim dayanamadi yine, uyuyakaldi...siz napiyorsunuz kizlar...tv mi seyrediyorsunuz?

benim eşim sabah 6 da kalkıp işe gittiği için vurdu kafayı uyudu! ben de nette takılıyorum.son 1 haftadır geceleri uyku yok bende.Eva saat 10'dan sonra en az 2-3 saat hareket halinde oluyor uyuyamıyorum

Koko! Mutlu yıllar...Senin için sıradışı bir yeni yıl gecesi, derya kuzusunu sağlıkla kollarına alınca gerçekten yepyeni bir yıl olacak... Son durum nedir?

bilmiyorum marlin ya kur kur yoruldum. yok hareketlerini hissediyorum cok sukur ama son bir haftaya nazaran cok az mi diyim ac ve gucsuz hissediyorum. normalde bu hafta dr randevum var dr um 8 inde olacakmis klinikte o zaman gidecem heralde ama baktim kafamda tilkiler bitmiyor giderim baska dr a napim yani.

birde basima verdi kick count isini. iyice stres etti beni ya. diger dr ne guzel hic sallamisti. ya zaten biliosun benim bebegim seninki gibi durmadan gezmiyor icerde. hani cok hareketli bir bebek degil zaten. belli zamanlar daha iyi hissediyorum sadece ve belli zamanlar da beni boyle hasta ediyor. sanirim tembellik donemine denk geldi ama insan korkuyor tabi dogal olarak.

gercekten kendimden sIkILdIm

koko dogurana kadar yazmiycak anlasilan:))) zombili bi film bulayim yine bari....korkusuz korkulu bi tek zombi filmleri var:))) 10 dakikada bir bakacagim buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…