- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.481
Sabah kalktım ilk işim koko nun blog ve buraya bakmak oldu ama en son 2.30 civarı güncellemiş zaten artık da güncelleyebilirim bilmiyorum demişşimdi derya kuzunu kokluyordur.İnşallah rahat geçmiştir doğumu. Şimdi gözler bende değil mi:) Esracım, silgi koko ard arda doğurdular, insan acaba diyor ama ben bizimki daha bekleyecek gibi diyorum:)) Benim zilli çok aşağıda artık inanılmaz baskı yapıyor,geceleri canıma okuyor ama şimdilik gelmeye niyeti tok gibi,hayırlısı diyorum
Zaten bende bu kizlar dogurmasa kendimi doguracak gibi hissetmiyorum:) annemle gezip tozmaya devam ediyoruz; carsamba bir arkadaslara yemege gidiyoruz; esim diyor insanlar hazirlik yapacak ya dogurursan:) doktor kontrolume gore de birkac gezi planimiz olacak:) eva planlari bozmazsa bakalim
Marlin cim bende 40 +3 e kadar gezmistim aksamida hastaneye yattim zaten :) Gezenti annelerin bebisleri cikmak istemiyor galiba :)))) ohhh mis gibi geziyoruz diyorlardir :))
aynen oyle:)) biz gezip yurudukce onlar icerde keyiften dort kose oluyorlar sanirim! takilalim burda yahu diyorlardir...ama alistirdik simdi biz bunlari buyuyunce evde tutamayacaz:) Lara simdiden gezmeleri seviyor degil mi:)
Kucaktayken oturdunmu kiyameti kopariyor :) resmen ben kucaktayken yuru diyor.Babada hic kiyamiyor butun gun evde volta atiyorlar.Aglama krizleri gelincede benim kucagimda gangnam style dansederek evi dolasiyoruz baba arkada sugar havlayarak eslik ediyor :)))) kisaca bu minikler maymun ediyor bizleri :) sizinde az kaldi :) lara muzigi cok seviyor susuyor bizim evde surekli yuksek ses muzik var bilmeyen parti var zanneder :)
Sizin evde senlik var desene:) muzigi sevmesi cok guzel; uyurken de muzik dinliyor mu? bazi bebekler uyurken cit ciksa uyanir; bende merak ediyorum Eva cok muzikli ortama maruz kaldi bu ondan nasil bir etki yapacak.Ya cok sevecek ya nefret edecek:)
Bizim evde surekli ses var birazda bilerek yapiyorom ki biraz buyuyunce disari ciktigimizdada uyusun diye.Sizde oyle yapin.Gecede muzik aciyoruz.Zaten ben cok konusurum :) sugar havlar :) Bir de Lara aglayinca sugarin bastirinca ses cikan oyuncaklari var hemen onu aliyor Lara nin sesini bastirmak icin :)) Bir tarafta Lara agliyor diger taraftan Sugar agzinda oyuncagi vik vik vik .Annem 16 nisan kacarak gidecek :))))) ona kalsa herkese siiiist susun diyor :) bende gunduz gurultu istiyorum ki geceyle gunduzlu ayirt etsin.Bizim evde durumlar boyle :)
Yazilari hizli hizli okuyabildim vakit bulup, hepinize tesekkurler tek tek. Kokocum ins atlatmissindir inan cok duygulandim suyum geldinyazmissin butun gece yasadigim seyi dusundum ve sen aklimdaydin. Marlincim sen de kolayca atlatirsin umarim.
Benim gece aniden suyum geldi uykuda, hemen wcye kostum kanli bi su gordum ve titremeye basladim. Cok tuhaf bir duygu, cok korktum. Sonra heemen giyinip hastane tabi ben hala titriyorum. Gece gece yola ciktik.bir de sancilar basladi 5 dak bir. Muayene edildi, gittigimde aciklik 9 cmymis, saka gibi ve ben o zmna kadar suyun gelmesiyle gecen surede cok az sanci cektim. Tabi hastanede siddetlendi. Dr epidural onermem dedi ki zaten acilmis 9 cm. hikaye gibi anlatiyorum di mi :) hala soku atlatamadim cunku, hayatimdaki en onemli hikaye bu cunku :) hastaneye gittikten 4 saat sonra dogum grrceklesti zaten, o aradaki zaman sanci ve push pushlar. Onlari anlatmiyim cok kolay degildi benim icin ama ortaligi da yikmadim. Annem cok sasirdi ne kadar sogukkanlisin diye hatta. Sonra oglumuz dunyaya geldi ki zaten orada da bir saskinlik basliyor. Dogum soku sonrasi yeni bir hayat ve korkular.. Su an cok farkli tabii ki basindan ayrilamiyorum inanin. Cok tatli ya deyip duruyorum salak gibi :) hala hastanedeyim ozte geciyorum hizli hizli. Sutum yok ama emziriyorum oa gelen azicik siviyi, mama bir kez verdik. Onun disinda dikisler ve kocaman bir basurum oldu. Ama o kuzucugun emerken cene hareketi icin bile olurum. Bu arada gogusler de yara oluyor :) kend iyi bakin hizla bu kadar yazabildim mutlu yillar
Caniiiim cok sevindim cok zor bir dogum olmadigina hastaneye gidince 9 cm acilma mucize . Ne guzeldir simdi oglusun mis kokuyordur.Bende senin gibi kac gun seyrettim odum koptu uyuyamadim.Basuru tek geciren fitil silgicim dikkat et kabiz olma ben oldum gunlerce kanadi bol su ic . Op kokla yerimize meleginiYazilari hizli hizli okuyabildim vakit bulup, hepinize tesekkurler tek tek. Kokocum ins atlatmissindir inan cok duygulandim suyum geldinyazmissin butun gece yasadigim seyi dusundum ve sen aklimdaydin. Marlincim sen de kolayca atlatirsin umarim.
Benim gece aniden suyum geldi uykuda, hemen wcye kostum kanli bi su gordum ve titremeye basladim. Cok tuhaf bir duygu, cok korktum. Sonra heemen giyinip hastane tabi ben hala titriyorum. Gece gece yola ciktik.bir de sancilar basladi 5 dak bir. Muayene edildi, gittigimde aciklik 9 cmymis, saka gibi ve ben o zmna kadar suyun gelmesiyle gecen surede cok az sanci cektim. Tabi hastanede siddetlendi. Dr epidural onermem dedi ki zaten acilmis 9 cm. hikaye gibi anlatiyorum di mi :) hala soku atlatamadim cunku, hayatimdaki en onemli hikaye bu cunku :) hastaneye gittikten 4 saat sonra dogum grrceklesti zaten, o aradaki zaman sanci ve push pushlar. Onlari anlatmiyim cok kolay degildi benim icin ama ortaligi da yikmadim. Annem cok sasirdi ne kadar sogukkanlisin diye hatta. Sonra oglumuz dunyaya geldi ki zaten orada da bir saskinlik basliyor. Dogum soku sonrasi yeni bir hayat ve korkular.. Su an cok farkli tabii ki basindan ayrilamiyorum inanin. Cok tatli ya deyip duruyorum salak gibi :) hala hastanedeyim ozte geciyorum hizli hizli. Sutum yok ama emziriyorum oa gelen azicik siviyi, mama bir kez verdik. Onun disinda dikisler ve kocaman bir basurum oldu. Ama o kuzucugun emerken cene hareketi icin bile olurum. Bu arada gogusler de yara oluyor :) kend iyi bakin hizla bu kadar yazabildim mutlu yillar
esra sugar ile ilgili bir sey danisacagim sana...simdi ben baharda turkiye'ye gitmeyi palnliyorum ama ablamin dunya tatlisi cocker spaniel'i var beni gorunce cildiriyor (ben de onu tabi :) ), simdi ben gidersem eger, gittigimde uzerime cullanacak patileriyle falan, bi baska olacak haliyle. patileriyle ustumuze uzanmayi ziplamayi cok sever. yani cok oyuncu bir kopek..sugar nasildi bilmiyorum ama senin fikrini ogrenmek istiyorum...riskli bir durum olabilir mi?
Yazilari hizli hizli okuyabildim vakit bulup, hepinize tesekkurler tek tek. Kokocum ins atlatmissindir inan cok duygulandim suyum geldinyazmissin butun gece yasadigim seyi dusundum ve sen aklimdaydin. Marlincim sen de kolayca atlatirsin umarim.
Masallah sana ve oglusuna..bizde bu dogumlara gule oynaya dogum diyorlar..mutlaka zorlugu olmustur ama dogumlarin icinde en az sure ile atlatmissin..vay bee nerden nereye bizim Silginin dogumu boyle olacagini soyleseler aaa ciddimisin derdim bende senin annen gibi sasirmadim desem yalan olur :)) Sana kicasa cok uzatmadan HELAL OLSUN cicegi burnunda guzel annemiz. ..Simdi sirada su sir gibi sakladigin oglunun ismi lutfen meraktan catlayacam yahu..etme eyleme da:)) Allah sizlere guzel omurler versin...seni yeniden tebrik ediyorum ve mutlulugunu cani gonulden paylastigimi bilmeni isterim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?