Amerika'da Hamilelik

Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor . Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!

Rabbim yar ve yardimcin olsun cnmm, ins hersey yolunda gitmistir...Derya findigini kucagina almiss minciklama ve koklama safasinda oldugunu dusunerek sizleri tebrik ediyorum,guzel haberlerini merakla bekliyoruz...



Cnm sakin olmak senin icin en guzel olani, lutfen kendini ve kizini dusunererk kendine eziyet etme..
Bir muz ye uzan bir yere bak o zaman kimildar senin fistik.,,bazi bebekler az hareket eder onemli olan 12 saatte hic etmeme durumunda onlem alman cnm...genelde soyleyen bu oluyor..dedigim gibi hareketlere cok takilma az ve cok onemli degil cnm, onemli olan saglikli sinyaller alabilmen ok
 
valla bende sasirdim melegim silgi epiduralsiz dogurduysa bende yapabilir miyim kine

bir de nerelisin sen bakim bu "da " lari bizde kullaniriz pek

Neden olmasin ins, sende Marlinde ve diger gelecek anne adaylarida yapabilir, yeterki stres yapmayin mevlam guc ve kuvvet veriyor cnm
Cnm baba Trabzon Anne rize yani bize heryer Trabzon diyerek, sen onii anladin da diyorum
Senin memleket niree :))
 
Marlimcim gelen giden yokmu...Eva sevdi senin karninin icini bakti ohh konfor iyi ben biraz daha yanverip yatayim diyordur kesin, bakalim yarin Ocak in 2 si yarin belki eli kulagindadir senin kizcenin,hayirlisi ile seninkide kolayca gelsinde sonra oturup buyume ataklarini takip edelim,oda kolay degil :)) ama asilmiyacak birseyde degil..
 
Doğurmadım bizim Eva'nın daha gelmeye niyeti yok, yarın doktor kontrolümüz var, cuma günü 40 tamamlıyoruz ama Eva içerde mutlu mesut oynuyor illaki oradan çıkacak bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
eva da berfin ve lara gibi gec gelecek sanirim.
berfin 40+2 de lara 40+4 du sanirim.

sabirsizlanmanizi anliyorum.ben agliyordum ya gelse artik diye.

marlincim sana cok cok kolay bir dogum diliyorum. hemencecik dogum bumuymus ya denecek sekilde kolay bir dogum olsun.

silgiye baksana 9 cm aciklikla gitmis.ben 4 cm icin baya sikinti cekmistim.gerci ben epidural almama ragmen 10 cm lede sanci cektim dikislerim atilirkende hissettim ama yine de bravo silgiye. koko ne yapti acaba?
 

Bence de geç gelecek; doktor hep geç gelebilir dedi içerde sağlıklı olduğu müddetçe kalsın ama bizde artık ona kavuşmak istiyoruz. Güzel doğum dileklerin için çok sağol canancım,inşallah dediğin gibi olur.Silgi aramızda en tedirgin en detaycıydı kesin epidural alırım diyordu ama bak uykuda açılmış Koko yu bende çok merak ediyorum, en son blog yazısında suyum geleli 12 saat oldu yazmış sonra güncelleyememiş, uzun ve zor oldu onunki sanırım ama eminim sağlıkla kavuştu yavrusuna.Darısı başıma ve diğer bekleyen arkadaşlarıma:)
 

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Bebeğinle beraber güzel günler diliyorum :))
 
İyi yıllar dilemek için girdim foruma doğuran doğurana:)Silgi ve Koko tebrikler allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Darısı kuzularını kucaklarına almak için gün sayanlara başta Marlin'e:)

Ben yeni yıla kusarak girdim afedersiniz:/Dün felakettim ne yesem kustum hatta bi ara artık midemde bişey kalmadı klozetin önünde bacaklarım titriyordu kafamı bi kaldırdım eşimin gözleri dolmuş bana bakıyor.12.haftadan sonra gecer diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz.Amerikalı bi arkadaş hamile olduğumu duymuş o da yeni doğum yaptı herhangi bir sorun olursa mutlaka sor çekinme dedi buarada çok güzelleşmişsin dedi ben başladım ağlamaya hormonlarım duygularım birbirine karıştı bazen allah eşime sabır versin diyorum:)

Biz hala şu sigorta olayını araştırıyoruz obama care2014 yılında başlayacak diyorlar aman ne bileyim ya zaten canım burnumda hem green card hem bu sigorta işlerini halledecek enerjim bile yok

Hepinizin teker teker yeni yılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun
 
Kızlar koko sabah 8 de Dogum yapmış. Tebrikler Kokoooo Darisi bizlerin basina. En guzel dileklerim sizinle...
Koko Blogunu güncellenmiş az once. Kopyaliyorum
"
*********
1/1/2013 8:07am
Dunyanin en guzel yeni yil hediyesi kollarimizda! Kendisi 3010 gr ve 48.26 cm. Gayet saglikli, ellerinizden oper
En son yazdigimdan sonra isler bir garip gelisti. Basta gayet moral bozucuyken sonradan bir surpriz yapti baligim.

En son acilmaya bakacaklardi, baktilar, bayagi cesaret kiriciydi. 3cm acilma, 75% incelme ve -2 pozisyondaydi. Ilactan sonra guzel contractionlar geliyordu, ama yeterli acilma saglamamisti. Sancilar giderek sertlesmeye basladi, artik guided imagery, nefes su bu ise yaramaz oldu. Geldiginde kocambeyin elini siktim kemiklerini kirarcasina. Agrim coktu ama aralari acilmaya baslamisti. Hemsire geldi dedi ilacin verdigi guzel kasilmalari vucudun devam ettirmedi, bu boyle cok uzun surebilir, pitocin almayi dusunebilirsin, isler daha hizli ilerler. Biz dusunduk, zaten ta basinsan tamamen dogal bir dogum sansimizi suyun gelmesiyle yitirmistik. Ayakta hareket esemiyorduk.

Ay, durun skin to skin yapcaz, sonra devam ederim! "
 
Selam kizlar,
Esintos buraya kopyalamis haberi, hikayeyi anlatmaya blogdan devam edecegim firsat buldukca. Simdi derya ile babasi duyma testine gittiler. O arada bir hemsire de geldi sarilik var dedi. Ozel battaniye ile yatacakmis ve sindirim sistemini harekete gecirmek gerekecekmis. Bende sut falan yok henuz, biraz emzirmeyi becerdik ama pompaliyorum da, i ih hicbir sey yok. Bakalim ne ara gelecek. Hikayenin gerisini okuyunca goreceksiniz, suni sancilarla geldi zilli, o yuzden vucudum dogal oxytocin salgilayamadi pek sutu tetikleyecek. Pompayla, emzirerek, skin to skin ile falan tetiklemeye calisiyorum. Bebis yokken biraz pompa yapayim. Gorusmek uzere!

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler!

Silgi, dogum hikayene hayran kaldim, tebeikler!
 
Koko cum tebrik ederim Derya kuzusuda geldi saglikla ohh cok sukur sira marlin ve diger arkadaslarda .Marlin in sesi cikmiyor bugun bellimi olur :) Allah onlarda saglikla dogum nasib etsin.Epidural aldinmi ? Push devresi ne kadar surdu ?Derya kuzusunu anlat biraz:) cok merak ediyorum bebisleri :) Sutun gelmesi 4 yada 5 gunu aliyor .Israrla sag sutunu ben oyle cogalttim .Op kokla kuzunu benim icin
 

Cnm gercekten dunyanin en guzel hediyesini almissin, yilin ilk gununde ve tum guzelligi ile sevdiklerine ve ozellikle annesine kavusan Derya yi alnindam opuyorum..Gozun aydin olsun, seni ve aileni cani gonulden tebrik ediyorum, allah anali babali buyutsun ins, ismi gibi herseyi bol olur umarim..Biran once toparlanip aramiza gelmeni dort gozle bekliyoruz cnm
 


Oyy cnm demek hamileligin cilvelerini yasamaya basladik demek, hepsi normal gebelik surecinde olan seyler..rabbim ins sana ve bebeginede dayanma gucu verir cnm..Bu yeni yilin sana bebegine iyi gelmesi dilegiyle..
Birde arkadasin guzellesmissin demis..,himm demek delikanlimiz geliyor..allah saglicakla kavustursun ins.
 
Koko tebrikler canim:) Derya kuzusunun sizlerle saglikli ve mutlu bir omru olsun insallah... Baligi cok merak ediyoruz; arada firsat bulup girince anlat bize:) insallah sutun de tez zamanda gelir. Bende artik dogursam iyi olacak ama nerdeeee bizim Eva zillisi icerde keyif yapiyor.Bugun doktor kontrolumuz vardi; doktor alttan muayene etti canim acidi bu sefer; cunku bebisin basi cook asagida ve zorlaniyorlar.Artik bu kadar kafa asagida ve hala nasil keyif yapiyor anlamiyorum.Doktor yuru gez dolas gelmesi icin dedi ama ben zaten yerimde durmuyorum ki:) sabahtan beri disardayim simdi eve geldim:) ekmegine yag suruyorum bizim zillinin ben gezdikce o icerde saliniyor:)
 
marlin hadi senden haberler bekliyoruz...sonra da esintos'dan...merak ettirmeyin hanimlar...
ben de sarhos gibiyim...acayip basim donuyor...5 gun kaldi benim ikinci heyecana...
 
Sevgili Kokopelli ve Silgi sag salim bebiserinizi kucaginiza almissiniz, cok sevindim tebrik ediyorum ikinizide.
Darisi Marlin ve biz bekleyenlerin basina.
Simdi cook uzak gibi geliyor o gunler ama ins bizlerde sag salim kavusuruz bebislerimize.
Burada teyzeleri bebisimizin cinsiyetini ogrendik, bir erkek daha katiliyor topige:)
Marlincim sanada hayirli ve kolay dogumlar diliyorum.
Tekrar gozunuzaydin, sevgiler:)
 
marlin hadi senden haberler bekliyoruz...sonra da esintos'dan...merak ettirmeyin hanimlar...
ben de sarhos gibiyim...acayip basim donuyor...5 gun kaldi benim ikinci heyecana...

cemre kalp atisini duymaya mi 5 gun kaldi?

senin beklenen dogum tarihin ne ? yine eylul mu yoksa? ins bi kac ay sonra senin bebisin cinsiyet tahminlerini yapacagiz. sonra da senin dogumun beklenecek.senin dogum hikayen :)))

ins hersey guzel olacak...
 

marlin hala dogurmadiysan bol bol gez ve uyu. guzelce dinlennn
sonra cok ihtiyacin oalcak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…