- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.501
Yatirdilar beni, suyum gelmis gercekten. Blogumda live blog yapiyorum, firsatim oldukca orada guncelleyecegim. Yeni yil kuzusu geliyor. Ama uzun bir dogum olacak gibi gorunuyor cunku acilma kasilmasanci cok az!
Koko insaallah kolaylikla atlatirsin..
Benim moralim cok bozuk kizlar. Bu kizin hareketleri yine tuhaflasti. Guc bela hareket edio sanki ve daha seyrek hafif vuruslar.. R a gitmek istiyorum.
Tuhaf ruyalar gormekten, kotu kotu seyler aklima getirmekten, guzel hayaller kurmaktan korkmaktan, bu huzursuzluktan cok yoruldum cok...
valla bende sasirdim melegim silgi epiduralsiz dogurduysa bende yapabilir miyim kine
bir de nerelisin sen bakim bu "da " lari bizde kullaniriz pek
eva da berfin ve lara gibi gec gelecek sanirim.
berfin 40+2 de lara 40+4 du sanirim.
sabirsizlanmanizi anliyorum.ben agliyordum ya gelse artik diye.
marlincim sana cok cok kolay bir dogum diliyorum. hemencecik dogum bumuymus ya denecek sekilde kolay bir dogum olsun.
silgiye baksana 9 cm aciklikla gitmis.ben 4 cm icin baya sikinti cekmistim.gerci ben epidural almama ragmen 10 cm lede sanci cektim dikislerim atilirkende hissettim ama yine de bravo silgiye. koko ne yapti acaba?
Yazilari hizli hizli okuyabildim vakit bulup, hepinize tesekkurler tek tek. Kokocum ins atlatmissindir inan cok duygulandim suyum geldinyazmissin butun gece yasadigim seyi dusundum ve sen aklimdaydin. Marlincim sen de kolayca atlatirsin umarim.
Benim gece aniden suyum geldi uykuda, hemen wcye kostum kanli bi su gordum ve titremeye basladim. Cok tuhaf bir duygu, cok korktum. Sonra heemen giyinip hastane tabi ben hala titriyorum. Gece gece yola ciktik.bir de sancilar basladi 5 dak bir. Muayene edildi, gittigimde aciklik 9 cmymis, saka gibi ve ben o zmna kadar suyun gelmesiyle gecen surede cok az sanci cektim. Tabi hastanede siddetlendi. Dr epidural onermem dedi ki zaten acilmis 9 cm. hikaye gibi anlatiyorum di mi :) hala soku atlatamadim cunku, hayatimdaki en onemli hikaye bu cunku :) hastaneye gittikten 4 saat sonra dogum grrceklesti zaten, o aradaki zaman sanci ve push pushlar. Onlari anlatmiyim cok kolay degildi benim icin ama ortaligi da yikmadim. Annem cok sasirdi ne kadar sogukkanlisin diye hatta. Sonra oglumuz dunyaya geldi ki zaten orada da bir saskinlik basliyor. Dogum soku sonrasi yeni bir hayat ve korkular.. Su an cok farkli tabii ki basindan ayrilamiyorum inanin. Cok tatli ya deyip duruyorum salak gibi :) hala hastanedeyim ozte geciyorum hizli hizli. Sutum yok ama emziriyorum oa gelen azicik siviyi, mama bir kez verdik. Onun disinda dikisler ve kocaman bir basurum oldu. Ama o kuzucugun emerken cene hareketi icin bile olurum. Bu arada gogusler de yara oluyor :) kend iyi bakin hizla bu kadar yazabildim mutlu yillar
Koko cum tebrik ederim Derya kuzusuda geldi saglikla ohh cok sukur sira marlin ve diger arkadaslarda .Marlin in sesi cikmiyor bugun bellimi olur :) Allah onlarda saglikla dogum nasib etsin.Epidural aldinmi ? Push devresi ne kadar surdu ?Derya kuzusunu anlat biraz:) cok merak ediyorum bebisleri :) Sutun gelmesi 4 yada 5 gunu aliyor .Israrla sag sutunu ben oyle cogalttim .Op kokla kuzunu benim icinSelam kizlar,
Esintos buraya kopyalamis haberi, hikayeyi anlatmaya blogdan devam edecegim firsat buldukca. Simdi derya ile babasi duyma testine gittiler. O arada bir hemsire de geldi sarilik var dedi. Ozel battaniye ile yatacakmis ve sindirim sistemini harekete gecirmek gerekecekmis. Bende sut falan yok henuz, biraz emzirmeyi becerdik ama pompaliyorum da, i ih hicbir sey yok. Bakalim ne ara gelecek. Hikayenin gerisini okuyunca goreceksiniz, suni sancilarla geldi zilli, o yuzden vucudum dogal oxytocin salgilayamadi pek sutu tetikleyecek. Pompayla, emzirerek, skin to skin ile falan tetiklemeye calisiyorum. Bebis yokken biraz pompa yapayim. Gorusmek uzere!
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler!
Silgi, dogum hikayene hayran kaldim, tebeikler!
Selam kizlar,
Esintos buraya kopyalamis haberi, hikayeyi anlatmaya blogdan devam edecegim firsat buldukca. Simdi derya ile babasi duyma testine gittiler. O arada bir hemsire de geldi sarilik var dedi. Ozel battaniye ile yatacakmis ve sindirim sistemini harekete gecirmek gerekecekmis. Bende sut falan yok henuz, biraz emzirmeyi becerdik ama pompaliyorum da, i ih hicbir sey yok. Bakalim ne ara gelecek. Hikayenin gerisini okuyunca goreceksiniz, suni sancilarla geldi zilli, o yuzden vucudum dogal oxytocin salgilayamadi pek sutu tetikleyecek. Pompayla, emzirerek, skin to skin ile falan tetiklemeye calisiyorum. Bebis yokken biraz pompa yapayim. Gorusmek uzere!
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler!
Silgi, dogum hikayene hayran kaldim, tebeikler!
İyi yıllar dilemek için girdim foruma doğuran doğurana:)Silgi ve Koko tebrikler allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Darısı kuzularını kucaklarına almak için gün sayanlara başta Marlin'e:)
Ben yeni yıla kusarak girdim afedersiniz:/Dün felakettim ne yesem kustum hatta bi ara artık midemde bişey kalmadı klozetin önünde bacaklarım titriyordu kafamı bi kaldırdım eşimin gözleri dolmuş bana bakıyor.12.haftadan sonra gecer diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz.Amerikalı bi arkadaş hamile olduğumu duymuş o da yeni doğum yaptı herhangi bir sorun olursa mutlaka sor çekinme dedi buarada çok güzelleşmişsin dedi ben başladım ağlamaya hormonlarım duygularım birbirine karıştı bazen allah eşime sabır versin diyorum:)
Biz hala şu sigorta olayını araştırıyoruz obama care2014 yılında başlayacak diyorlar aman ne bileyim ya zaten canım burnumda hem green card hem bu sigorta işlerini halledecek enerjim bile yok
Hepinizin teker teker yeni yılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun
marlin hadi senden haberler bekliyoruz...sonra da esintos'dan...merak ettirmeyin hanimlar...
ben de sarhos gibiyim...acayip basim donuyor...5 gun kaldi benim ikinci heyecana...
Koko tebrikler canim:) Derya kuzusunun sizlerle saglikli ve mutlu bir omru olsun insallah... Baligi cok merak ediyoruz; arada firsat bulup girince anlat bize:) insallah sutun de tez zamanda gelir. Bende artik dogursam iyi olacak ama nerdeeee bizim Eva zillisi icerde keyif yapiyor.Bugun doktor kontrolumuz vardi; doktor alttan muayene etti canim acidi bu sefer; cunku bebisin basi cook asagida ve zorlaniyorlar.Artik bu kadar kafa asagida ve hala nasil keyif yapiyor anlamiyorum.Doktor yuru gez dolas gelmesi icin dedi ama ben zaten yerimde durmuyorum ki:) sabahtan beri disardayim simdi eve geldim:) ekmegine yag suruyorum bizim zillinin ben gezdikce o icerde saliniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?