- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.521
Hala dogurmadim:)) surekli gezme halindeyiz ve yurume ama bizim zilli bekletecek gibi:) eger pazara kadar dogmazsa zaten pztsi-persembe nst ve ultrason randevusu verdiler; takipte olacaklar. Baba da surekli isten izin alacak; aslinda beklettigi izin gunleri var onlari dogumdan sonrasina sakliyordu ama bizimki gelmedikce alyehine isleyecek:)))
Bu kadar hareketli yeri de daraldi ama hala nasil orda bekliyor kuzum anlamis degilim. Gece 10dan sonra gobegim dans pistine donuyor; dun annem de sahit oldu; kadin inanamadi bizim en kucuk haylaz kardesimde bu kadar hareketliymis.Annem diyor sen bu kadar hareket ve tekmeye iyi dayaniyorsun:) artik surekli Eva hanima haydi eva haydi tam zamani tam zamani simdi gibi gelmesi icin sloganlar atiyoruz.Insallah size burdan guzel haberler veririm kizlar ama simdilik biz beklemedeyiz:)
cemre kalp atisini duymaya mi 5 gun kaldi?
senin beklenen dogum tarihin ne ? yine eylul mu yoksa? ins bi kac ay sonra senin bebisin cinsiyet tahminlerini yapacagiz. sonra da senin dogumun beklenecek.senin dogum hikayen :)))
ins hersey guzel olacak...
Oyy cnm demek hamileligin cilvelerini yasamaya basladik demek, hepsi normal gebelik surecinde olan seyler..rabbim ins sana ve bebeginede dayanma gucu verir cnm..Bu yeni yilin sana bebegine iyi gelmesi dilegiyle..
Birde arkadasin guzellesmissin demis..,himm demek delikanlimiz geliyor..allah saglicakla kavustursun ins.
Annem hamilelikleri boyunca hic boyle sikayetleri olmamis buarada annem geliyor bi aksilik olmazsa:) Gelip 2 ay kalip gitcek doguma yakin tekrar gelecek ben yemek yapamiyorum kokudan yiyemiyorum da gelip sana bakayim icim rahat etmiyor diyor anne yuregi iste bende gel dedim:) New yorkdan alicam ayin 23unde :)
Allah kavustursun; umarim sikayetlerin kisa surede biter; senin kuzu oglus mu olacak acaba.Sanki erkek bebeklerde mide sikayetler falan daha fazla oluyor.Benim annemin hamileliklerinde oyleymis:) annen gelince sana bakar guzelce; esim bana diyor simdiden annen gidince yandik;yemek derdimiz yok ustune esim kilo aldi:)annem gitmeden buzluga stok yapar giderim diyor ama iste yaninda anne olup taze hergun yemek yemek super:)))
Umarim cok yiprandim bi kac haftadir esim calisio gun boyunca evde yalnizim ve surekli bi kusma halindeyim.Bebek icin zorluyorum kendimi yiyeyim diyorum ama yok 10 dk zor duruyor midemde 1 haftadir agzima surdugum tek sey patates onu daha bi rahat yiyorum.Gecen ruyamda yatagin ustunde bi erkek bebek gordum aaa ne ara dogurdum ben falan diyorum ruyamda:) Senin anne ne kadar kalacak alisinca yollamasida zor oluyor:)
Dogumunuda az kaldi allah yardimcin olsun mutlaka yaz ha merak ediyoruz dogum hikayelerini:) Heleki ben o kadar odlegim ki kan vermekten bile korkuyorum aci esigim cok dusuk boyle olunca hikayeleriniz moral oluyor:)
marlin hala dogurmadiysan bol bol gez ve uyu. guzelce dinlennn
sonra cok ihtiyacin oalcak.
Koko tebrikler canim:) Derya kuzusunun sizlerle saglikli ve mutlu bir omru olsun insallah... Baligi cok merak ediyoruz; arada firsat bulup girince anlat bize:) insallah sutun de tez zamanda gelir. Bende artik dogursam iyi olacak ama nerdeeee bizim Eva zillisi icerde keyif yapiyor.Bugun doktor kontrolumuz vardi; doktor alttan muayene etti canim acidi bu sefer; cunku bebisin basi cook asagida ve zorlaniyorlar.Artik bu kadar kafa asagida ve hala nasil keyif yapiyor anlamiyorum.Doktor yuru gez dolas gelmesi icin dedi ama ben zaten yerimde durmuyorum ki:) sabahtan beri disardayim simdi eve geldim:) ekmegine yag suruyorum bizim zillinin ben gezdikce o icerde saliniyor:)
Cok dogru soyluyorsun, insan gercekten uyumaya ve gezmeye hasret kaliyor..zamanla alisilsa bile yinede oluyor ozlem..ne yapalim bebekler iyi olsunda biz anneyiz gogus geliriz allahin izni ile di mi..Berfin nasil..neler yapiyorsunuz Canancim, varmi bir gelisme, buyume ataklarimiz nasil gidiyor..
Slm kizlar bende araniza yeni katildim. Daha once konusuldu mu bilmiyorum. Aranizda grip ve tetanoz asisi yaptiran oldu mu? Bana doktorum onerdi. su an 5 aylik hamileyim.
marlin hadi senden haberler bekliyoruz...sonra da esintos'dan...merak ettirmeyin hanimlar...
ben de sarhos gibiyim...acayip basim donuyor...5 gun kaldi benim ikinci heyecana...
Selam kizlar,
Esintos buraya kopyalamis haberi, hikayeyi anlatmaya blogdan devam edecegim firsat buldukca. Simdi derya ile babasi duyma testine gittiler. O arada bir hemsire de geldi sarilik var dedi. Ozel battaniye ile yatacakmis ve sindirim sistemini harekete gecirmek gerekecekmis. Bende sut falan yok henuz, biraz emzirmeyi becerdik ama pompaliyorum da, i ih hicbir sey yok. Bakalim ne ara gelecek. Hikayenin gerisini okuyunca goreceksiniz, suni sancilarla geldi zilli, o yuzden vucudum dogal oxytocin salgilayamadi pek sutu tetikleyecek. Pompayla, emzirerek, skin to skin ile falan tetiklemeye calisiyorum. Bebis yokken biraz pompa yapayim. Gorusmek uzere!
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler!
Silgi, dogum hikayene hayran kaldim, tebeikler!
Sevgili Marlin senin bebeğinin de eli kulağında :)) İnşallah bugün yarın senin de güzel haberlerini okuruz buradan.
Sanki sira hic bana gelmeyecekmis gibi yaa :) Cemrecik senin de hakkinda hayirlisi bakalim. Kalp atisi bitinci en onemli adimken, sonra siraya tarama testleri gelecek... O testler de bi o kadar onemmli. Boyle boyle derken bi bakmissin sira sana gelmis)
Slm kizlar bende araniza yeni katildim. Daha once konusuldu mu bilmiyorum. Aranizda grip ve tetanoz asisi yaptiran oldu mu? Bana doktorum onerdi. su an 5 aylik hamileyim.
Sanki sira hic bana gelmeyecekmis gibi yaa :) Cemrecik senin de hakkinda hayirlisi bakalim. Kalp atisi bitinci en onemli adimken, sonra siraya tarama testleri gelecek... O testler de bi o kadar onemmli. Boyle boyle derken bi bakmissin sira sana gelmis)
Artik dogmasi lazim! bekliyoruz...bugun gununu dolduruyor:) ama hic sinyal yok;beklemek ne zormus hayirlisiyla saglikla gelsin diyoruz.Insallah bir gelsin dogurayim paylasacagim sizinle...
Esintos sanki bana hala gelmeyecek dogmayacak icimde kalacak gibi geliyor:)) esim sabah diyor:milletin bebegi pit diye doguyor;bir hamile haberini aliyoruz bir de dogum ama insanin kendi bebeginin dogumunu beklemek ne kadar uzunmus diyor.Gercekte oyle;senin de az kaldi;insallah saglikla gelecek yavrular
Selam aramiza hosgeldin.Zorlu ilk aylari atlatmissin;benim doktorum grip ve tetanozu onerdi ve yaptirdim.Hangi eyalettesin;'lk bebis sanirim;saglikla alirsin kucagina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?