Amerika'da Hamilelik

Hala dogurmadim:)) surekli gezme halindeyiz ve yurume ama bizim zilli bekletecek gibi:) eger pazara kadar dogmazsa zaten pztsi-persembe nst ve ultrason randevusu verdiler; takipte olacaklar. Baba da surekli isten izin alacak; aslinda beklettigi izin gunleri var onlari dogumdan sonrasina sakliyordu ama bizimki gelmedikce alyehine isleyecek:)))
Bu kadar hareketli yeri de daraldi ama hala nasil orda bekliyor kuzum anlamis degilim. Gece 10dan sonra gobegim dans pistine donuyor; dun annem de sahit oldu; kadin inanamadi bizim en kucuk haylaz kardesimde bu kadar hareketliymis.Annem diyor sen bu kadar hareket ve tekmeye iyi dayaniyorsun:) artik surekli Eva hanima haydi eva haydi tam zamani tam zamani simdi gibi gelmesi icin sloganlar atiyoruz.Insallah size burdan guzel haberler veririm kizlar ama simdilik biz beklemedeyiz:)

gec olsun guc olmasin demisler ya.

sagligi keyfi yerinde demekki gonlunu ferah tut.bu kadar hareket etmezdi yoksa.

canancim agustos gorunuyor...benim bu yaz denize girme hayalai yine yatti anlayacagin...pazartesi gidecegiz kalp atisi icin, aklima geldikce terler basiyor...dpgurmaya giderken bile bu kadar heyecan yapmam sanirim:))
berfin'den bahsetmiyorsun hic, nasil o prensesimiz, gece ile gunduzu ayirt edebiliyor mu artik? uykulari nasil?

Annem hamilelikleri boyunca hic boyle sikayetleri olmamis buarada annem geliyor bi aksilik olmazsa:) Gelip 2 ay kalip gitcek doguma yakin tekrar gelecek ben yemek yapamiyorum kokudan yiyemiyorum da gelip sana bakayim icim rahat etmiyor diyor anne yuregi iste bende gel dedim:) New yorkdan alicam ayin 23unde :)

Allah kavustursun; umarim sikayetlerin kisa surede biter; senin kuzu oglus mu olacak acaba.Sanki erkek bebeklerde mide sikayetler falan daha fazla oluyor.Benim annemin hamileliklerinde oyleymis:) annen gelince sana bakar guzelce; esim bana diyor simdiden annen gidince yandik;yemek derdimiz yok ustune esim kilo aldi:)annem gitmeden buzluga stok yapar giderim diyor ama iste yaninda anne olup taze hergun yemek yemek super:)))

Silgi ve Kokopelli tebrikler Allah anali babali buyutsun insallah, cok guzel bir duygu olsa gerek darisi basimiza :)

Umarim cok yiprandim bi kac haftadir esim calisio gun boyunca evde yalnizim ve surekli bi kusma halindeyim.Bebek icin zorluyorum kendimi yiyeyim diyorum ama yok 10 dk zor duruyor midemde 1 haftadir agzima surdugum tek sey patates onu daha bi rahat yiyorum.Gecen ruyamda yatagin ustunde bi erkek bebek gordum aaa ne ara dogurdum ben falan diyorum ruyamda:) Senin anne ne kadar kalacak alisinca yollamasida zor oluyor:)
Dogumunuda az kaldi allah yardimcin olsun mutlaka yaz ha merak ediyoruz dogum hikayelerini:) Heleki ben o kadar odlegim ki kan vermekten bile korkuyorum aci esigim cok dusuk boyle olunca hikayeleriniz moral oluyor:)

Burda kim ne hissetiyse bebegin cinsiyeti dogru cikti:) anneler hisediyor yani...Patates mideye iyi gelir ama surekli onuda yemek biktirir; gerci o senin stoklardan besleniyordur ama yine de senin acindan zordur eminim.Ben hic kusmadan midem bulanmadan gecirdim hamileligi cok sukur;umuyorum ki senin surecte hizli ve cabuk gecer.Silgi de bulanti cok olmustu; sekersiz sakiz; ginger falan denemislerdi sanirim. Benim anne mart sonunda gidiyor; bebek bir an once gelseydi de o gidene kadar biraz buyurdu;bakalim merakla bekliyoruz.
Insallah dogumum iyi gecer de size pozitif birseyler yazabilirim:) korkma hic belli olmuyor bir bakmissin sen bile inanamadan pit diye dogurmussun. Bak silgi epidural alirim diyordu telasliydi masallah cok guzel gecti dogumu;insallah hepimiz saglikla aliriz bebisleri kollarimiza

marlin hala dogurmadiysan bol bol gez ve uyu. guzelce dinlennn
sonra cok ihtiyacin oalcak.

Cok dogru soyluyorsun, insan gercekten uyumaya ve gezmeye hasret kaliyor..zamanla alisilsa bile yinede oluyor ozlem..ne yapalim bebekler iyi olsunda biz anneyiz gogus geliriz allahin izni ile di mi..Berfin nasil..neler yapiyorsunuz Canancim, varmi bir gelisme, buyume ataklarimiz nasil gidiyor..

Bende Eva yi cok merak ediyorum, hareketli bir balik oda...eli avuca sigmayacak kadar yaramaz olmaz ins,hele bir gelsinde saglicakla bidik..goruruz ins onunda seruvenlerini...daha neler neler yapicaklar ah bir bilseniz..ama cok tatlilar o tatliliklari olmasa inanin annelik tam deli isi, cok sabir istiyor cok..Canim bende bir telasla buraya kosturarak geliyorum, dogumlariniz nasil olucak veya oldu..bebekler nasillar veya olucaklar diye, hadi " Eva buraya yumruk havaya" buda benim Eva icin sloganim :))

asabi ruh hali zaman zaman devam ediyor.gun icinde bile degisiklik gosteriyor sasip kaliyorum :))

cemrecik berfin bana cok cektirdi dersem kizima haksizlik yapmis olurum. her bebek kadar sorunlu iste. gece gunduz ayirmini coktandir yapti.gece uykulari fena degil.

yarin anesteziye uygunmu diye kontrol yapilacak .haftaya cuma alci iste. bizden haerler boyle.

Meleğim senin sloganı da şimdi Evayı okşayarak söyledim:)) zilli tribüne çevirdi burayı!
Mahir çok tatlı olmuş, videosun bayıldımmmm! daha çok foto ve video istiyoruuuzz.Belki Eva gaza gelir de doğar

Canancım;gamzeli güzelimiz güçlü bir kız! Onun gözlerindeki o ışık o güç inan herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayacak.Nasıl da güzel gülüyor fotoğrafında,Allahım yüzünü sizinle birlikte hep güldürsün.

Son düzenleme:
guzel haberlerini bekliyoruz gamzelinin canancim...onu bi kere de benim icin oper misin? ama kafasindan...bayiliyorum bebekleri kafalarindan opmeye...offf, berfin de nasi tatli opulur simdi ama

Slm kizlar bende araniza yeni katildim. Daha once konusuldu mu bilmiyorum. Aranizda grip ve tetanoz asisi yaptiran oldu mu? Bana doktorum onerdi. su an 5 aylik hamileyim.

Slm kizlar bende araniza yeni katildim. Daha once konusuldu mu bilmiyorum. Aranizda grip ve tetanoz asisi yaptiran oldu mu? Bana doktorum onerdi. su an 5 aylik hamileyim.

Aramiza hos geldin. Nereden Katiliyorsun aramiza? Bebisin kiz mi erkek mi :)
Ben kesinlikle bu asilari yaptirmani oneririm, diger arkadaslari bilmiyorum AMA Ben İki Yildir flu shot oluyorum. Masallah hic hasta olmadim. Ayrica gebeyken hic bir sakincasi yok. Tetanos asisi ise difteri, tetenoz ve bogmaca ucu birlikte olan cinsinden 26-28 hafta gebeyken yaptirdim. Kesinlikle yaptir bence. Ne olur ne olmaz. Tetenoz asisi turkiyeye de lisede 15 yasinda okullarda yapiliuor ve 10 yil korumasi var. 25 yasindan buyuksen asinin etkisi kalmamistir.

marlin hadi senden haberler bekliyoruz...sonra da esintos'dan...merak ettirmeyin hanimlar...
ben de sarhos gibiyim...acayip basim donuyor...5 gun kaldi benim ikinci heyecana...

Sanki sira hic bana gelmeyecekmis gibi yaa :) Cemrecik senin de hakkinda hayirlisi bakalim. Kalp atisi bitinci en onemli adimken, sonra siraya tarama testleri gelecek... O testler de bi o kadar onemmli. Boyle boyle derken bi bakmissin sira sana gelmis )

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Bebeğinle beraber güzel günler dilerim.

Sevgili Marlin senin bebeğinin de eli kulağında :)) İnşallah bugün yarın senin de güzel haberlerini okuruz buradan.

Sevgili Marlin senin bebeğinin de eli kulağında :)) İnşallah bugün yarın senin de güzel haberlerini okuruz buradan.

Artik dogmasi lazim! bekliyoruz...bugun gununu dolduruyor:) ama hic sinyal yok;beklemek ne zormus hayirlisiyla saglikla gelsin diyoruz.Insallah bir gelsin dogurayim paylasacagim sizinle...

Esintos sanki bana hala gelmeyecek dogmayacak icimde kalacak gibi geliyor:)) esim sabah diyor:milletin bebegi pit diye doguyor;bir hamile haberini aliyoruz bir de dogum ama insanin kendi bebeginin dogumunu beklemek ne kadar uzunmus diyor.Gercekte oyle;senin de az kaldi;insallah saglikla gelecek yavrular

Selam aramiza hosgeldin.Zorlu ilk aylari atlatmissin;benim doktorum grip ve tetanozu onerdi ve yaptirdim.Hangi eyalettesin;'lk bebis sanirim;saglikla alirsin kucagina insallah

ya hic sorma, kalp atisini duyayayim yeter diyorum ama kendimi avutuyorum, dedigin gibi daha bunun testleri var, erken dogum riski var, normal dogum heyecani var....

marlin sen hala burda misin? bak buyuk olan tickerin bile sona ermis galiba, seni dogurdu olarak kabul ediyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…