Amerika'da Hamilelik

Hergun bakiyorum Marlin dogurdumu diye tik yok :)))neyse benim dogum gibi insallah gec olsun guc olmasin :) pazartesi is basi simdiden sinirlerim bozuldu aglamaya basladim.Cok ilginc bakacak annem bile olsa kiskaniyorum kimsenin kucaginda benden fazla kalsin istemiyorum .Offffff bilmiyorum ne yapacagimi ... Silgi ile kokoyu da merak ediyorum .Kesin zombi anne olmuslardir uykusuzluktan :))) hamile arkadaslar uyuyabildiginiz kadar uyuyun banada derlerdi umursamazdim :)Lara gulucukler vermeye basladi sabahlari butun yorgunlugum gidiyor gulumsedigi zaman :)

bende sana guluyormu diye soracaktim firsat bulamadim.

en guzel zamanlar basliyor esra. hergun yeni bisiler cikiyor buna inan. ve hep sabahlari uyandiginda yapiyor ilkleri.

benimki artik kahkaha atiyor:)

seni anlayabiliyorum ama calisman da lazim.cok uzulmeye calis.zamanla alisirsin bu duruma da.

Aynen dedigin gibi Canan cim hergun yeni birseyler yapiyor ve ben calisirken bunlari kaciricam diye cok uzuluyorum.Sesleri ayirt ediyor yatagina koydugum zaman aglamadan dakikalarca ortaligi seyredip gulumsuyor sesler cikariyor :) Berfincigin kahkahalarini severim Allahim hep guldursun onlari .

Cemrecik dedigin gibi burasi bile beni dogurdu sayiyor ama bizde tik yok beklemedeyiz:) Esracim dedigim gibi gec olsun ama guc olmasin insallah senin gibi kolay gecer dogumum.
Yeni yuruyusten geldim;Eva gel gel diye hizli hizli yurudum:) Eva pabucu yarim cik disariya oynayalim diye arkadaslardan mesajlar aliyorum;herkes benden gelecek haberi bekliyor ama iste sabirla bekliyoruz.Tropikal meyveler dogumu hizlandirir diyorlar.Kivi yedim;ananas alip yiyecegim:) ayrica doktor cinsel iliski onerdi:))) ahahaha internette okuyorum hepsini yapip da hala bekleyen varmis; yani onlar gelecegi gunu bilirler biz ne yapsak da bosa sanirim

oy oy oyyy Lara`nin gulucuklerini; berfinin kahkalarini seveyim:) ah bende dogursam da o gunleri gorsemmmm..

Ohh sevindim sutunun gelmesine emme olayinida cozersiniz insalah koko.

Bu arada benim sutumu rezene cayi bollastirdi gunde iki bardak iciyorum sutum geliyor cok sukur.

Hos bulduk. Floridayim. Kiz bebek bekliyoruz INSALLAH.
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Daha once Flu Shot i hamilelikte yaptirilmasi gerektigini duydum ama yaptirmamistim. Su an hasta olunca doktorum onerdi.

Selam aramiza hosgeldin.Zorlu ilk aylari atlatmissin;benim doktorum grip ve tetanozu onerdi ve yaptirdim.Hangi eyalettesin;'lk bebis sanirim;saglikla alirsin kucagina insallah

Hos bulduk. Cok sukur atlattik. Floridayim ilk bebisimiz. Amin. ALLAH tum dileyenlere nasip etsin.

en fazla gecede 2 kere kalkiyoruz. bazen 1 kerede yetiyor.ornegin dun gece sadece gece 4 te kalkti.

Masallah Masallah ne guzel .Ilk baslarda sIk kalkiyordu degilmi ? Ben 3 saatte bir kalkiyorum lara kaldiriyor :) bazen 2.5 saatte bir.Buyudukce azalir diye dusunuyorum Umut ediyorum :))) Canan hasret kaldim 4 saat uyanmadan uyumaya :))) canlari sag olsunda kalkariz.

zamanla duzeliyor evet. ama 2 kere kalkmadigi zaman sabah 5.30 gibi ayakta oluyor.cok uyudugu icin dolayisiyla pek bisi anlamiyorum. yine uykusuzum.

esra gece kalktiginda isik yakma. ben baslarda oyle bir hata yapiyordum tekrar uyumasi uzun suruyordu. isik yakma tabi bi kirkini doldurunda oyle.

isik olmadigi icin dikkati dagilmiyor.

esraci birde sik sik memeyi almamaya baslayacak.bak bugun aglatarak meme vermeye calisiyorum.

Canimsim , senin Eva bir gelsin,ona biz birde hosgeldin Eva videosu yapariz...gelmeden yok ama,ona oyle soyle..Mahirde cok sabirsizlaniyor.,.Bekliyor Eva kardesini gelsin diye...allah saglicakla dogmasini nasip etsin ins.her gece dualarimdasin cnm,ismini soyleyerek ediyorum hatta, aklimiz sende anlayacagin..hadi bakalim

Herseyin en iyisi olur ins, ben inaniyorum cok guclu bir kizimiz var ..herseyi asicak annesi allahin izni ile..
Bizim Mahir disten dolayi cok sik uyaniyor artik geceleri, normalde bir kez uyanirdi eskiden simdi sormayin,,,degmeyin yarama cok fenayim durumlari var.,allah saglik versin hepsine ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…