- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.541
Hergun bakiyorum Marlin dogurdumu diye tik yok :)))neyse benim dogum gibi insallah gec olsun guc olmasin :) pazartesi is basi simdiden sinirlerim bozuldu aglamaya basladim.Cok ilginc bakacak annem bile olsa kiskaniyorumkimsenin kucaginda benden fazla kalsin istemiyorum .Offffff bilmiyorum ne yapacagimi ... Silgi ile kokoyu da merak ediyorum .Kesin zombi anne olmuslardir uykusuzluktan :))) hamile arkadaslar uyuyabildiginiz kadar uyuyun banada derlerdi umursamazdim :)Lara gulucukler vermeye basladi sabahlari butun yorgunlugum gidiyor gulumsedigi zaman :)
bende sana guluyormu diye soracaktim firsat bulamadim.
en guzel zamanlar basliyor esra. hergun yeni bisiler cikiyor buna inan. ve hep sabahlari uyandiginda yapiyor ilkleri.
benimki artik kahkaha atiyor:)
seni anlayabiliyorum ama calisman da lazim.cok uzulmeye calis.zamanla alisirsin bu duruma da.
Bu eva pek anasinin gozu cikti yahuu
Sutum geldi ama kızda latch sorunu var. Pompaliyorum çoğunlukla. Bayağı zor geçiyor günler. Sonra detaylı yazarım. Eva gel artık!
Koko burdaymış, nasılsınız koko? derya kuzumuz nasıl? ben hala dogurmadım
koko bile bu yogunlukta eva ya sesleniyor ama eva kimseyi dinlemiyor. canan teyzesi de seslensin bari
guzeller guzeli eva gelde meraktan kurtulalim :)
Aramiza hos geldin. Nereden Katiliyorsun aramiza? Bebisin kiz mi erkek mi :)
Ben kesinlikle bu asilari yaptirmani oneririm, diger arkadaslari bilmiyorum AMA Ben İki Yildir flu shot oluyorum. Masallah hic hasta olmadim. Ayrica gebeyken hic bir sakincasi yok. Tetanos asisi ise difteri, tetenoz ve bogmaca ucu birlikte olan cinsinden 26-28 hafta gebeyken yaptirdim. Kesinlikle yaptir bence. Ne olur ne olmaz. Tetenoz asisi turkiyeye de lisede 15 yasinda okullarda yapiliuor ve 10 yil korumasi var. 25 yasindan buyuksen asinin etkisi kalmamistir.
Selam aramiza hosgeldin.Zorlu ilk aylari atlatmissin;benim doktorum grip ve tetanozu onerdi ve yaptirdim.Hangi eyalettesin;'lk bebis sanirim;saglikla alirsin kucagina insallah
Canan cim sen gece kac kere kalkiyorsun Berfin i beslemek icin ?
en fazla gecede 2 kere kalkiyoruz. bazen 1 kerede yetiyor.ornegin dun gece sadece gece 4 te kalkti.
Masallah Masallah ne guzel .Ilk baslarda sIk kalkiyordu degilmi ? Ben 3 saatte bir kalkiyorum lara kaldiriyor :) bazen 2.5 saatte bir.Buyudukce azalir diye dusunuyorum Umut ediyorum :))) Canan hasret kaldim 4 saat uyanmadan uyumaya :))) canlari sag olsunda kalkariz.
Meleğim senin sloganı da şimdi Evayı okşayarak söyledim:)) zilli tribüne çevirdi burayı!
Mahir çok tatlı olmuş, videosun bayıldımmmm! daha çok foto ve video istiyoruuuzz.Belki Eva gaza gelir de doğar
Canancım;gamzeli güzelimiz güçlü bir kız! Onun gözlerindeki o ışık o güç inan herşeyin üstesinden gelmenizi sağlayacak.Nasıl da güzel gülüyor fotoğrafında,Allahım yüzünü sizinle birlikte hep güldürsün.
asabi ruh hali zaman zaman devam ediyor.gun icinde bile degisiklik gosteriyor sasip kaliyorum :))
cemrecik berfin bana cok cektirdi dersem kizima haksizlik yapmis olurum. her bebek kadar sorunlu iste. gece gunduz ayirmini coktandir yapti.gece uykulari fena degil.
yarin anesteziye uygunmu diye kontrol yapilacak .haftaya cuma alci iste. bizden haerler boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?