- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.561
Cemrecik dedigin gibi burasi bile beni dogurdu sayiyor ama bizde tik yok beklemedeyiz:) Esracim dedigim gibi gec olsun ama guc olmasin insallah senin gibi kolay gecer dogumum.
Yeni yuruyusten geldim;Eva gel gel diye hizli hizli yurudum:) Eva pabucu yarim cik disariya oynayalim diye arkadaslardan mesajlar aliyorum;herkes benden gelecek haberi bekliyor ama iste sabirla bekliyoruz.Tropikal meyveler dogumu hizlandirir diyorlar.Kivi yedim;ananas alip yiyecegim:) ayrica doktor cinsel iliski onerdi:))) ahahaha internette okuyorum hepsini yapip da hala bekleyen varmis; yani onlar gelecegi gunu bilirler biz ne yapsak da bosa sanirim
Sutum geldi ama kızda latch sorunu var. Pompaliyorum çoğunlukla. Bayağı zor geçiyor günler. Sonra detaylı yazarım. Eva gel artık!
Canım meleğim Allah razı olsun.Sanırım duaya çok ihtiyacımız olacakBekledikçe heyecanımız artıyor biran önce sizlere güzel haberler vermek istiyorum.Doktor kontrolde ısrarla sex dedi durdu hatta annem de yanımızdaydı ) ev minicik benim göbek kocaman, Eva gelsin diye ne hallere düştük ) ananas yedim az önce, hurma 3-4 tane günde yiyorum demek daha fazla yemem gerek.İçimi bayıyor hurma da şekerli şekerli, bizim Eva zaten kuduracak yer arıyor onu yiyince uçar havalara artık. Artık ağırlaştım bugün walmartta hızlı hızlı reyonları gezdim kasıklarım ağrıyordu ama yine de çabaladım durdum:))
Kokocum derya gelmis allah anali babali buyutsun tebrik ederim. Kurtulmussun :) darisi marlinin basina, ins kolay olur marlincm dogumun.
Cok okuyamiyorumgeisi. Su an yatakta teldn yaziyorum o kdar vakitsizimki. Hayat cok degisti esra cidden zombi gibiyim :) gunde 3 saat anca uyuyorumdr. Olsun cok sukur kavustuk bakmaya doyamiyorum. Ztarcim sen de yaparsn normal epidural alabilirsen al tabi:) bu arada avent breast shell kurtaricim oldu en fazla tavsiye edecegim sey.
Esra canan koko dikislere nasilbakiyorsunuz? Ve basur esra :)
Ben yatiyim biraz yazmaya calisicam vakit buldukca marlin allah yard olsun. Yazacak cok sey var ve uykum var :) kendinize iyi bakin canan berfin iyidr ins
Kokocum derya gelmis allah anali babali buyutsun tebrik ederim. Kurtulmussun :) darisi marlinin basina, ins kolay olur marlincm dogumun.
Cok okuyamiyorumgeisi. Su an yatakta teldn yaziyorum o kdar vakitsizimki. Hayat cok degisti esra cidden zombi gibiyim :) gunde 3 saat anca uyuyorumdr. Olsun cok sukur kavustuk bakmaya doyamiyorum. Ztarcim sen de yaparsn normal epidural alabilirsen al tabi:) bu arada avent breast shell kurtaricim oldu en fazla tavsiye edecegim sey.
Ben yatiyim biraz yazmaya calisicam vakit buldukca marlin allah yard olsun. Yazacak cok sey var ve uykum var :) kendinize iyi bakin canan berfin iyidr ins
Silgi cim dikislere her tuvalette ilik su sIkip agri kesici spreyi sIkmaktan baska malasef yapacak birsey yok.Mumkun oldigu kadar SIk dus al ve o bolgeyi sadece su ile yika sabunsuz.
Biliyorum cak agrir ve her idrarda coook yanar ben gozunuz korkmasin diye anlatmadim 1 dikisim olmasina ragmen tuvalette hungur hungur agladigim oldu.Basuru hala cekiyorum ve 2 gun onceye kadar sakir sakir kaniyordu.Benim ihmalimden oldu.Hastane cikisi makatimdaki agridan tuvalete cikmaya korktum cok su icmedim ve kabiz oldum mevcut basur buyudu.Cok su ic .2 gun once doktor randevum vardi cok sukur dogumdan sonra hersey yoluna girmis Doktor basur icin hergun metamucil ve bol su iceceksin kabizligi onlemek icin dedi.Basur sayet disardaysa krem icerdeyse fitil kullan.Benim 2 gundur daha bir iyi .Bol su ve metamucil iciyorum.Fitil kullaniyorum.
Benim hala uykusuzlugum devam ediyor.Lara cok uyanan bir bebek.Gunduzleri oglusun uyurken sende uyu.Geceye guc toplarsin.
Tikicanimizin ismi belli degilmi daha :))
Emziriyormusun Silgi cim ?Sutun geldimi ?
Yarin Lara nin 40 i cikiyor.Canan ,Melegim siz nasil yaptiniz ?
Al benden de o kadar! Latch olayını yeni hallettik biraz rahatlarız artık diye umuyorum. Nursing chair yatağım oldu :)
Dikişlere bir şey yapmıyorum ya, Hep peribottle ile su sıkıyorum, analjezik spreyi var onu. O kadar. Rahatsızim ben de bir an önce gecsinler. Hemoroid bende olmadı.
Uzun yazabilsem keske. Emzirme vakti. Sarılığı atlattık ya ona şükrediyorum.
Canimsim , senin Eva bir gelsin,ona biz birde hosgeldin Eva videosu yapariz...gelmeden yok ama,ona oyle soyle..Mahirde cok sabirsizlaniyor.,.Bekliyor Eva kardesini gelsin diye...allah saglicakla dogmasini nasip etsin ins.her gece dualarimdasin cnm,ismini soyleyerek ediyorum hatta, aklimiz sende anlayacagin..hadi bakalim
Herseyin en iyisi olur ins, ben inaniyorum cok guclu bir kizimiz var ..herseyi asicak annesi allahin izni ile..
Bizim Mahir disten dolayi cok sik uyaniyor artik geceleri, normalde bir kez uyanirdi eskiden simdi sormayin,,,degmeyin yarama cok fenayim durumlari var.,allah saglik versin hepsine ins
ohh masallah zor zamanlar yavas yavas gececek esracim. melek daha iyi bilir ama simdide buyume ataklari olacak
ben kirki icin bisey yapmadim. kimsem yok burda yardim edecek biri olsaydi yapilabilirdi.
sariliginiz gecmis ne guzel emme isinide halletmissiniz. bol bol sutunuz olur ins.
ya su dogum hikayeni kisaca yazsan bloguna ebn son baktigimda orda da bisi yazmiyordu. epidural aldinmi. nasildi dogumun ?
melek bisi sorcam sana ben
berfin dun arka arkaya cok kustu ve biz cok korktuk.beslenmeden hemen sonra degil ve boyle su gibi bi kusmada degildi. ilk defa bukadar cok kustu.dun disari cikmistik usuttukmu acaba diye dusundum ama usutunce kusmugu kokmazmi? yada usutme belirtileri ne olaki? gece yine oyle kusar diye cok tedirgin olduk.cunku burnundan agzindan koyu koyu kustu
Gecmis olsun kiyamamsimdi iyimi canan cim ? Bugunde kustumu ? Insallah iyi olmustur.Dedigin gibi usutmustur belkide.
Marlin cim gelecek haftaya kadar beklemezler diye dusunuyorum .Doktor randevun ne zaman ? 40 + 3 te tamam dediler bana cunku riskler baslamisti .Insallah senin bugun yarin kendiliginden baslar dogumBiz yine burdayiz! Eva hala icerde:)
Silgicim tikican dogali neredeyse 1 hafta olacak ama bak Eva tembel tembel icerde cikmak istemiyor:) Tikicanin ismi belli mi? Renkli gozlu olma ihtimali vardi gerci simdi kucuk anlasilmaz ama var mi bir boncuk olma durumu:) Keske bende dogursam da artik su zombi anne moduna terfi etsem:)
Koko derya kuzusu emmeyi de kapmis' sariligi da atlatmis;oh masallah.Sizin ilk haftalar biterken ben hala popomun uzerinde Eva`yi bekliyorum.
40+1 oldu bugun; kilo da almiyorum artik 68 kiloda sabitlendim; icerde kalmanin ne ona ne bana faydasi var:) Gelecek haftada sanki saklanacak icerde gibi geliyor bana.Ama endise ediyorum tabiki gece 10-12 arasinda cok hareketli; gun icinde de hareket ediyor ama gec kaldikca riskleri dusunup tedirgin oluyorum.
Onceden hamilelik ve dogumla ilgili ruyalar gorurdum ama simdi hic normal ruyalarima dondum:) gelmeyecek bu kiz diye kabullendi bilincaltim galiba:)))
Canancim berfincik iyi mi bugun gecmis olsun canim. Takil bugun buarada ben de burdayim:) Eva ile forumda nobet tutuyoruz
Marlin cim gelecek haftaya kadar beklemezler diye dusunuyorum .Doktor randevun ne zaman ? 40 + 3 te tamam dediler bana cunku riskler baslamisti .Insallah senin bugun yarin kendiliginden baslar dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?