Amerika'da Hamilelik

Yaaa cnm sanmam bu kirkin dinde bir zorunlulugu oldugunu, ama kirki cikinca anne ve bebekte buyuk bir zorluk atlatiyor bu yuzden bir anlamda dua ile daha iyi bir yol almasi ve kazaya belaya karsi bir anlamda koruma okunan dualar ile oluyor..yani onemli olan iyi niyet ile dua okumak yani nasil yaptigin ve yapacagin degil...bu yuzden icin rahat olsun..Nas ve Felak benim halan surekli okudugum dualar, hem nazar icin hemde gelebilecek her turlu kaza icin, eger okuyorsan ne mutlu sana zaten yapacagini yapiyorsun..
Bu arada cok yanlis anliyorum Canancim sorma gitsin :)) yaw ne diye yanlis anlayim benimde bildigim yoktu sora sora ogreniyorum..cok merakliyimda..hatta mayis annelerinde topigimde merakimdan dolayi adima merakli melahat koyucam dedim,..yakindir adimin cikmasi ehueheuehu:))
Mayis anneleri 2012 in enlerinde birinci secildi gayri..duyan olmadi galiba ama ben yinede sizlerle paylasmak istedim..bir ara sizden oy rica etmistim,her sekilde bana hosgoru gosterdiginiz icin tsk ederim..birinciligimizde sizlerinde katkisi oldu..sagounl kizlar..optum hepinizi sevgiler..

Bugun kizimla ilk uzun gezmemizi yaptik :) Eve 45 dakika uzakliktaki mall gittik.Vallahi bizimkisi pek sevdi uzuuuun uzun uyudu 4 saat disarida kaldik:)) Sevincten mutluluk dansi yapacaktim yollarda :)))) 40 gunden sonra ilk defa :)) Arabanin uzerine carseat i koyduk pek sevdi arabayida .Gezme konusunda bana cektigi kesin.Esim artik sizi tutana ask olsun diyor :)Amam masallah diyim hep sevsin gezmeyi.

Ellerine saglik..hayirlisi ile geldi yaa minik kuzu Derya cok sukur, bu yasanilan sonrasinda hemen unutuluyor oyle olmasa kimse bir daha cocuk yapmazdi herhalde..rabbim guc ve kuvvet veriyor mutlaka..Gunde en az 5 veya 6 kez bez degistiriyorsaniz bebeginiz doyuyordur, bunu bir cok dr soyluyor..yanliz bu kaka veya cis mi olcagi diye birsey soylenmiyor..benim oglum ilk zamanlarda bir kez sonradan artarak 2 veya 3 kez seklinde olmaya baslamisti..yani olcu kaka sayisi degil altini degistirme sayisi olmali diye dusunuyorum..opuyorum ikinizide cok..allaha emanet olun ins

Ihlamur bal limon iyi gelir kanimca, benim oglan bir ara cok kotu oldu,bogazlari ve cigerleri ..hatta nefes alamiyor hirliyordu,inanirmisin her gun az miktarda ilik ihlamur vererek iyilestirdim yoksa perisandi halimiz..ins sana sifa olur. tez vakitte iyilesirsin,,cok gecmis olsun,.hamilelikte hastaligin ne oldugunu cok iyi bilen biri olarak sana acil sifalar dilerim

Iyiki dogdun EMRE iyiki dogdun EMRE ...masallah
Ismi cok guzel.allah ismi ile yasatsin ins. ben bu isme bayiliyorum..cok guzel bir secim olmus..ins guzel bahti olur, hayirli evlat olarak annesini hep eder umarim..
Gelinin yanmamistir bence..oglunun mutlugu icin eminimki gelininide kizin gibi seversin,ben buna inaniyorum
Dikislerin umarim hemen iyilesir, benim dikisler karinda olmustu ama sizi halan var, iyiki normal yaptriiniz sez dogumun sonrasi daha fena oluyor..bu yuzden sizler adina cok mutluyum,,ben yasadim siz yasamayin diyordum hep...umarim Marlinde atlatir guzel bir dogumla doner aramiza,

Ne mutlu sizlere kirki cikardiniz, cok sukur gordunuz bu gunleride..rabbim nice guzel seneler nasip eder ins..
Iki yay burcu hanimlari olarak hic sasirmadin disariya olan ozlemlerinizi..senin fistikla eminimki iyi ikili olursunu,oh ana - kiz yikin ortaligi bir guzel :)) Esinde eminimki yikiliyorrr der kesin :))

Karninda Eva belki soyle demistim..saka yaptim annecim............ :)) numara cekiyor sana simdiden vay bizim bidiga bak sen...annesi senin gibi guclu bir espri yetenegi olcak kesin , ben anladim bunu cok acik ortada :))

Karninda Eva belki soyle demistim..saka yaptim annecim............ :)) numara cekiyor sana simdiden vay bizim bidiga bak sen...annesi senin gibi guclu bir espri yetenegi olcak kesin , ben anladim bunu cok acik ortada :))

Gösteririm ona espiriyi hele bir çıksın)) çok şebek ya daha karnımda oynuyor bizle. Dün annem karnımı okşuyor ona güzel sözler söylüyor oralı bile olmuyor, babası hiçbirşey söylemeden elini koyuyor hop elinin altında dans ediyor.Ay dedim babasının kızı, sen doğ babanın elinin altına vercem seni bakalım o zaman napcaksınız:)))

silgi ve koko erdi muradina, biz çıkalım kerevetine :)
Darısı Marlinin basına:)

Marlin sürekli takipteyim forumu, merak ediyoruz Eva geldi mi gelicek mı diye:) Ama gelmeye niyeti yok fıstık kızının. Belki yarın gelir. Hadi bakalım.. Hayirlisiyla saglicakla kucağına al da ne zaman keyfi isterse..

Dua et bize de, doguma giderken filan aklına gelirsek :)

İnşallah bir doğuma gideyimde burdaki tüm hamişlere dua edeceğim:) bir o günleri görsemmmmm... Gece yatarken hala hamileyim ay yoruldum of pof diye söylene söylene yatıyorum, ama bizim içerdekinin umrunda değil tekmelerine devam ediyor.Bak diyorum geldin geldin yoksa cicilerini oyuncaklarını vereceğiz başka bebekler giysin:)) yok oralı değil...
Bugün ultrason ve nst gireceğiz..bakalım ne alemde bizimki

Arkadaslar ben yanlış mı hatırlıyorum tam bilmiyorum ama biara bu topikte dogum anonsu konuşulmuştu sanki? :) hazırlayan oldu mu? Yada nasıl hazurlaniyor? Ben de hazırlasam mı acaba? Fotosunu çekeriz, ani olur diye düşündüm ama cok gerek de yok aslinda. Eski sayfalara dönüp bakayım sizi yormayım dedim ama o kadar cok sayfa var ki bulmam cok zor olurdu

marlin cok tatlisiniz. tehtid ise yaramiyor anlasilan.

az kaldi cok az. Allah yardimcin olsun. kolayca atlatirsin ins.

Melegim,
Bebis hep yandan sirta dogru cis kaciriyor. Devamli giysi degistiriyoruz. Pipisi sol yukari dogru ve sunnetli diye dokunmuyorumda. Sizde oldumu boyle bisey hic? Dogrumu baglamiyoruz altini cok moralim bozuluyor, yikayamiyoruzda hala.

Melegim,
Bebis hep yandan sirta dogru cis kaciriyor. Devamli giysi degistiriyoruz. Pipisi sol yukari dogru ve sunnetli diye dokunmuyorumda. Sizde oldumu boyle bisey hic? Dogrumu baglamiyoruz altini cok moralim bozuluyor, yikayamiyoruzda hala.

Cnm benim oglan sunneti yapildiginda dort aylikti bizde olmadi hic oyle birsey, hatta bandaj falanda yapilmadi sadece bezini bol bir sekilde bagladim o kadar..
Bizimki ilk baslarda altini nerde ise her actigimda attiriyordu, sonradan gecti simdi hic yapmiyor ogreniyorlar zamanla....attirmasinin sebebi bence sicaklik farkindan yeni dogan bebegin vucud sicakligi ortama gore yuksek oluyor ve actiginda hava temeasi ile attiriveriyorlar :)) mumkunce altini degistirirken ortami daha sicak tutulan biryerde yap belki gecer...birde bezi buyuk al kullan daha rahat eder o zaman bol birakarak her yerini kaplayarak bezlemis olursun,, 2 numara kullanabilirsin mesela ..umarim verdigim tuyolar isine yarar cnm..
Hayirli olsun sunnetiniz cok iyi olmus yaptirmaniz,

agladim agladim, aglamaktan agladim....
saat 10 30 da gittik randevuya...yattim masaya...hazirlikliyim tabi, I can't see the baby diyecek yine....tavana bakiyorum ekrana degil.....gorunuyor mu dedim, gorunuyor dedi.....nasil bir ohhh cektim...dondum ekrana....benim gordugumu sende goruyor musun dedi? iki mi dedim? evet dedi, ben de ip koptu, nasil agliyorum....evet, arkadaslar, tek plesantada iki minik emriyo...hala daha inandirici gelmiyor...birazdan cep telefonunun alarmi calacakmis da uyanacakmisim...bekleme odasinda bekleyen esim aglayarak ciktigimi gorunce yuz ifadesini gormeliydiniz...yine sorun var diye dusundu tabi...hemire yrdimcisi mujdeyi verince koca adam herkesin icinde agladi :))
ultrason reimlerini ekleyecegim bugun yarin, biraz dinleneyim, daha Turkiye;dekilere bile haber veremedim...

Ne güzel bir haber, gözünüz aydın. Hem de ikizmiş :)) Kolay bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

Cemre alacagin olsun beni de aglatiodun. Oyle duygulandimki anlatam..

Rabbim mercimeklerine hayir ve saglik versin..

inanamiyorumm.. ikiz demek he. Allahim sen ne buyuksun.

cemrecim kaybettigin bebeginde yaninda geliyor demek he. 2 tane birden. Allah saglikla kucagina aldirsin. hep boyle mutluluktan aglayin. cok mutlu oldum senin adina.

ahh birde ben cuma gunu mutluluktan aglasam.

Benim gözlerimden yas geldi İnan cemrecik... Ne mutlu sana.. Allah tamamına erdirsin, guzel bir hamilelik diliyorum Cnm:)

Cemre bende inan okurken agladim cok sevindim umarim saglikla alirsin kucagina off cok duygulandim valla bugun aklimdan geciyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…