- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.601
ya bu kirk cikarma olayi biraz karisik sanirim. 40 tas diyen de var. altinlar bugday koyuluyor dua okunuyor ve bebek yikaniyor kalan suyla anne yikaniyor sonra eve serpiliyor falan.
melegim dua kismini anladim bilmedigimden soruyorum sakin ola yanlis anlama ama dinde yeri varmi kirk cikarma olayinin.ben yapmadim icimde kalcak ondan sordum.ama ben 40inda dua etmistim.gerci surekli dilim dondugu kadariyla dua okuyorum surekli.
bu arada esra ezan okuttun mu ?
Bir ara bilgisayar basına oturdum ve hizlica tamamladım blogdaki dogum hikayemi. Epiduralsiz oldu ama sorun bakalım neden :). Büyük konuşmamaya çalışırım ama bir kez daha büyük konuşmamak lazım dedirten bir dogum oldu!
Silgi, siz de diaper sayıyor musunuz? Ben sırf meme verdigim için stres oluyorum yeterince alıyor mü diye. Bu da kaka az yapıyor endişeleniyorum. Esra karanin kaka durumları nasıldı ilk hafta?
Marlincim hic endise etme, tahmin ediyorum cok zordur beklemek.
Insan simdiden biran evvel kavusmak istiyor ama biraz daha zamani var demekki.
Hayirlisiyla saglikla gelsin ins.
Yeni dogum yapan arkadaslarda iyidir umarim.
Ben 1 haftadir bogaz agrisiya cebellesiyorum
Gece yattigimda ve uyanir uyanmaz sanki 40 yillik sigara tiryakisi gibi oksuruyorum.
Pastil. Bal-limon-karabiber-pekmez denedik ama gececegi yerde siddetleniyor
Sanirim mecbur ilac alacagim.
Tecrubeli hamisler ve anneler bana onerebileceginiz dogal bir yontem var mi bogaz agrisi ve oksurukten kurtulmak icin?
Hepinize sevgiler, Marlincim tekrar hayirli dogumlar :)
Cocuk druna gittik 3-4 normal dedi simdilik. Bizde de oyle hemen hemen ki cok kaka yapmiyor. Ilk gunler siyahti simdi sari. Ben de sirf anne sutu veriyorm ve endiseliydim doyuyor mu diye ama 2 saatte bir vermeye calusiyorum 15 15 iki gogus. Ins doyuyordur. Senin rutinin ne?
Kilo alimina bakicaz 10 gun sinra tekrar dr randevusunda. Dogum hikayeni merak ediyorum.
Esracim sut var gibi simdilik yani oyle umuyprum. Dr vitamin verdi bir suru anne sutu zenginlessin diye. Hemaroid icin dikislerdn dolayi su an ilac kullanamiyorum. Dikislerin kac gunde gecti? Batiyor sanki bazen ve agri kesici aliyorum.
Melegim k bakma gormedm. Ismini emre koyduk :)
MArlin hastaneden binder iste veriyorlar, karnini sararsin. Gelir eva artik bence de. Hadi sen de atlat guzelce ins
Bugun kizimla ilk uzun gezmemizi yaptik :) Eve 45 dakika uzakliktaki mall gittik.Vallahi bizimkisi pek sevdi uzuuuun uzun uyudu 4 saat disarida kaldik:)) Sevincten mutluluk dansi yapacaktim yollarda :)))) 40 gunden sonra ilk defa :)) Arabanin uzerine carseat i koyduk pek sevdi arabayida .Gezme konusunda bana cektigi kesin.Esim artik sizi tutana ask olsun diyor :)Amam masallah diyim hep sevsin gezmeyi.
iyi pazarlar... Gece gaz sancisiyla uyandim; bir saate yakin bu nedir kasilmami gaz mi diyerek gecirdim:) umitlenerek sancinin belime kasiklarima herbir yanima siddetlenerek yayilmasini bekledim ama nerdeeee! hop 1 saatin sonunda sancidan eser yok:) uykum kacti bende nete girip koko`nun hikayesini okudum;okudukca dogurasim geldi:) benim de isim suni sanciya kalacak gibi; siddeti ne derece fena olacak endiseliyim:) aciklik olmadan epidurali dayamiyorlar yandim anam yandim:)))) Derya kuzusu da pek guzelmis iyice meraklandik simdi.Koko uygun oldugunda artik e-mail ile paylasim yaparsin.Silgicim sende yakisikli Emre beyin pozlarini bir ara yolla nolur:) ismiyle yasasin cok guzel; of offf ne tatli bir bebe olacaktir kesin.Binder sorayim benim hastane verir mi acaba; karinlariniz indi mi kizlar:) hastaneden cikinca kac kilo gitti?
Bizde son durumlar hala boyle! Eva geceleri bize inat cosuyor; karnimdan cikmaya calisiyor yanlis yerden cikmak istiyorsun diyorum:) hic laf dinlemiyor bu kiz! Stresten mi vitaminsiz mi kaldim bilmiyorum agzimin kenarlarinda ucuk cikti.Agzim basim yara oldu bee Eva gel de kurtar beni:))))
Karninda Eva belki soyle demistim..saka yaptim annecim............ :)) numara cekiyor sana simdiden vay bizim bidiga bak sen...annesi senin gibi guclu bir espri yetenegi olcak kesin , ben anladim bunu cok acik ortada :))
silgi ve koko erdi muradina, biz çıkalım kerevetine :)
Darısı Marlinin basına:)
Marlin sürekli takipteyim forumu, merak ediyoruz Eva geldi mi gelicek mı diye:) Ama gelmeye niyeti yok fıstık kızının. Belki yarın gelir. Hadi bakalım.. Hayirlisiyla saglicakla kucağına al da ne zaman keyfi isterse..
Dua et bize de, doguma giderken filan aklına gelirsek :)
İnşallah bir doğuma gideyimde burdaki tüm hamişlere dua edeceğim:) bir o günleri görsemmmmm... Gece yatarken hala hamileyim ay yoruldum of pof diye söylene söylene yatıyorum, ama bizim içerdekinin umrunda değil tekmelerine devam ediyor.Bak diyorum geldin geldin yoksa cicilerini oyuncaklarını vereceğiz başka bebekler giysin:)) yok oralı değil...
Bugün ultrason ve nst gireceğiz..bakalım ne alemde bizimki
Melegim,
Bebis hep yandan sirta dogru cis kaciriyor. Devamli giysi degistiriyoruz. Pipisi sol yukari dogru ve sunnetli diye dokunmuyorumda. Sizde oldumu boyle bisey hic? Dogrumu baglamiyoruz altini cok moralim bozuluyor, yikayamiyoruzda hala.
agladim agladim, aglamaktan agladim....
saat 10 30 da gittik randevuya...yattim masaya...hazirlikliyim tabi, I can't see the baby diyecek yine....tavana bakiyorum ekrana degil.....gorunuyor mu dedim, gorunuyor dedi.....nasil bir ohhh cektim...dondum ekrana....benim gordugumu sende goruyor musun dedi? iki mi dedim? evet dedi, ben de ip koptu, nasil agliyorum....evet, arkadaslar, tek plesantada iki minik emriyo...hala daha inandirici gelmiyor...birazdan cep telefonunun alarmi calacakmis da uyanacakmisim...bekleme odasinda bekleyen esim aglayarak ciktigimi gorunce yuz ifadesini gormeliydiniz...yine sorun var diye dusundu tabi...hemire yrdimcisi mujdeyi verince koca adam herkesin icinde agladi :))
ultrason reimlerini ekleyecegim bugun yarin, biraz dinleneyim, daha Turkiye;dekilere bile haber veremedim...
saat 10 30 da gittik randevuya...yattim masaya...hazirlikliyim tabi, I can't see the baby diyecek yine....tavana bakiyorum ekrana degil.....gorunuyor mu dedim, gorunuyor dedi.....nasil bir ohhh cektim...dondum ekrana....benim gordugumu sende goruyor musun dedi? iki mi dedim? evet dedi, ben de ip koptu, nasil agliyorum....evet, arkadaslar, tek plesantada iki minik emriyo...hala daha inandirici gelmiyor...birazdan cep telefonunun alarmi calacakmis da uyanacakmisim...bekleme odasinda bekleyen esim aglayarak ciktigimi gorunce yuz ifadesini gormeliydiniz...yine sorun var diye dusundu tabi...hemire yrdimcisi mujdeyi verince koca adam herkesin icinde agladi :))
ultrason reimlerini ekleyecegim bugun yarin, biraz dinleneyim, daha Turkiye;dekilere bile haber veremedim...
Cemre bende inan okurken agladim cok sevindim umarim saglikla alirsin kucagina off cok duygulandim valla bugun aklimdan geciyordunagladim agladim, aglamaktan agladim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?