Amerika'da Hamilelik

Ne güzel bir haber, gözünüz aydın. Hem de ikizmiş :)) Kolay bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
insallah gevherin...1000 tane soru isareti var kafamda daha...ikizlere testler nasil yapiliyo, kaf haftada doguyorlar genelde vs...forumda okuncak cok sey var...cok sagol gusel dilkelerin icin...

Cemre alacagin olsun beni de aglatiodun. Oyle duygulandimki anlatam..

Rabbim mercimeklerine hayir ve saglik versin..
ben aglamaktan oyle bas agrisi oldum ki dayanamadim aspirin ictim bi tane..zaten hetgun bir tane icecekmisim...senden cok gusel bir dogum hikayesi okuyacagim insallah ztarcim

cananim, gecen senenin nasil kotu gectigini, neler yasadigimi bir sen biliyorsun...annemde aynisini soyledi....senin dedigin gibi, onceki bebis biryerlerde bekliyormus demek ki...(bak yine agliyorum)
berfin nasil bugun canancim..anestizeye uygunlugu bugun mu belli oluyordu?

Benim gözlerimden yas geldi İnan cemrecik... Ne mutlu sana.. Allah tamamına erdirsin, guzel bir hamilelik diliyorum Cnm:)

esintoscum, cok tesekkur gusel dileklerin icin...cok sukur sen de atlatmissin premature dogum riskini..artik senin bebisin de eli kulaginda...bu arada bebisin adina karar vermismiydiniz? yazdiysan belki ben kacirmisimdir...

Cemrecik; butün topiği sevinç gözyaşlarına boğdun Allahım o iki miniği kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.İnan okurken öyle sevinçle bağırmışımki annem noldu diyor,ikizmiş anneee diye sevinçle haykırdım.Çok heyecanlandırdınız bizi.. bu heyecanla ben de bir doğursam:)) Şimdi bu iki miniğin gelişmelerini merakla takip edeceğiz, çok mutlu oldum sizin adınıza.

Cemrecik bugün senin icin büyük gündü, yarın benim icin. Yarın doktor randevum var. Bugün tam 37 haftayı doldurdum. Bebegin artık tüm organları geliştiği icin erken dogum sayılmıyor bugünden itibaren. Doktor yarin karar verecek, suni sancı ile dogum yapmam sozkonusu. Dua edin.. Annem 18 Ocak'ta geliyor, due Dateim 28 Ocak..

Canancım inan Berfinin de böyle güzel haberleriyle sevinç gözyaşlarına boğulacağız. Cemrecik 2013 senin yılın olacak Bu yıla güzel başladın inşallah hep böyle yüzünüz güler

Canım, sen benden önce doğuracaksın belkide:) dualarımız seninle.İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Bugün benim de kontrol vardı. Bebeğin suyu, herşeyi çok normal, nst de sancılar az çıktı. O yüzden haydi eve dediler Perşembeye kadar doğmazsa yine kontrol var, herşey normal devam ederse 42.hafta sonuna kadar bekleyebilirmişizzzz! Ama bende sabır kalmadı:))

Canan dualarim sizinle umarim guzel haberlerini aliriz

Allah biliyor ya, 2012 cok kotu gecti benim icin...hatta son 3 sene...Allah bir kapiyi kapatirken digerini aciyormus...insallah sagsalim tamamlanir bu surec...okulda kaydimi donduracagim...yemekleri esim yapacak, ona bir suru yemek tarifi sitesi gosterecegim, zaten salondan utfak gorunuyor, ben anlatirim o yapar...4 hafta boyle idare edecegiz...doktor cok kiymetli bir durum bu dedi...jackpotu tutturmak gibi biseymis...
o degil de sen de koko, silgi ve esra gibi topikden bir sureligine uzaklasacaksin istemeden, ona uzuluyorum

annen sagsalim gelsin insallah esintos...sonra da bebisin..
bos gebelikten sonra ikiz...anlayin duygularimi...of o ne gundu yaaa...ekranda kara bos bir delik, hic bisey yok, ne yolk kesesi, ne kan pihtisi...ben de zorla kendimi aglatiyorum

Sen bol bol dinlen valla:)) ikizler geliyo:)))

Bi de bana gosterseler su icimdeki sincabi bis gebelikti degildi derken alt ust olan hormonlarimla beraber aglak saziye oldum.Angel sound diye evde bebeginin kalbini dinleyebilecegin bi alet varmis bi tanidigimiz bende var vereyim evde dinle dedi ben korkuyorum ya duyamazsam diye almadim ama su siralar git al diyor icimden bi his

İkiz bezelyeli hamilelik tickerın pek şirin :))

Ben önceden pek ruhsuzdum hamilelikmiş, annelikmiş pek oralı olmazdım, ta ki hamile kalana kadar. Şimdi birisi hamile mi, doğurmuş mu bir seviniyorum ki şaşıyorum kendime bana ne oluyorsa diye :))

İkizler biraz erken doğuyorlar bildiğim kadarıyla. Sen o zamana kadar tadını çıkar hamileliğin :)) Bir de merak ettim her gün aspirin neden?

eger bos gebelik olsa mutlaka kanaman biseyin olurdu..11 hafta olmus artik...icin hic rahat etmiyorsa, mecbur bir 100 dolara kiyip git baki bi ultrason merkezine...pazarlik yap ama, boyle boyle de, olayi anlat, iki saniye kalp atisi gorsem yeter de...onceki klinige git bi danis orda calisanlara, en azindan parayla baktirabilecegin bir ultrason merkezi ismi versinler sana en yakin...

aspirin kani sulandirsin diye...simdi bir bos gebelik vardi ya...o aslinda erken dusuk demek..yani ekranda gorulemeyecek kadar kucukken gelisimi durmus...faydasi olur zarari olmaz dedi...burda da forumda yani, okuyordum bazen bebek aspirini kullanan dusuk tehlikesi olan hamisleri...
bu arada hic sorma, ben de gebeligi onceden bes dakikaklik bir olay sanirdim...herkes icin gecerli degilmis..kullandigim ovulayon testlerine, vitamin haplarina az para dokmedim :)

Son düzenleme:

İnşallah riskli dönemleri kolaylıkla geçirip rahatlarsın.

Olsun bak ovulasyon testlerinin, vitamin haplarının semeresini ikiz mutluluk olarak alacaksın :))

marlin sen sabirsizlastikca eva nin geelmeye niyeti yok:)) boyle olacagini hic tahmin etmemistin demi?

bu arada asllinda en onde olan senmiydin silgi ve koko arasinda

sorun cikmadiktan sonra bekleyin .ins bi avazda kurtulacaksin.

Ayyyyyy cemrecik coooook mutlu oldum coook.Allahim tamamina erdirsin saglikla evlatlarini kucagina al insallah.Simdi hic dusunme testleri filan hepsi guzel olacak.Bugun ilk is gunumdu her aradigimda kuzum agliyordu benimde gunumun yarisi tuvalette aglayarak gecti .hic uyumamis yavrim eve geldim kucagima aldim burnunu boynuma soktu uyudu birde uzerine senin mujdeli haberini okuyunca tam koptum . Tekrar tebrik ederim .Lara ile kocaman opuyoruz seni ve gobusteki pitirciklari :)

Oleyy be:119::119::119:, varmi bundan daha daha guzel haber ya :118:,gozlerim doldu resmen cok duygulandim cok mutlu oldum..mevlam eyler ne eylerse guzel eyler,.yeterki bizler hazir olalim buna dimi?
Allah tamamini erdirsin ins, umarim bebeklerin ile cok guzel bir hamilelik seruveniniz olur..rabbim saglicakla gelmelerini nasip eder,dualaim seninle canim masallah kuzularina simdiden

esra kiyamam ben o minigee. ahh yavrumm annesini beklemis demekki. icim gitti yaa.

bende bunu diycektim cemrecik simdi bisi dusunme 20 haftalik bi olsunlar bi buyusunler sagliklari yerinde olsun gerisi detay onlar ne zaman dogacaklarini biliyorlar zaten .sen dua et saglikla zamaninda kucagima alayim diye. aklini bosuna karistirma.

Cnm ins Berfin icinde hersey guzel olucak..cuma gunu ins hayirli haberlerle donersiniz,rabbim korusun minik Berfinimizi, meleklerimiz onlar bizim,herseyin en iyisi olsun onlar icin,yuregim dayanmiyor aslinda ama elden birseyde gelmiyor..rabbim daha buyuk dert vermesin,dermansiz dert vermesin ins

Cnm sende artik bebegini alicaksin kucagina,cok buyuk mutluluk umarim sende kolayca bir dogum atlatir, saglicakla alirsin kucagina , mevlam yar ve yardimcin olsun

Beni beklemis Canan kucagima aldigim an sustu kuzum mememi emerken icini cekiyordu gozlerim sisti aglamaktan Allah baska ayrilik vermesin hicbirimize.Ne zormus eskiden hic anlamazdim.
Oglen yemek iznine cikmaim 45 dak.erken cikayim diye.Yarin oglende yarim saatligine eve gelicem.Arabayla 20 dakika is ile ev arasi .5 dakikada gorsem deger gelmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…