- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.661
marlin bencede muhakkak al kizlarin yazdiklari cok dogru bulunsun.
bu arada hic agrin sancin ne bilim bi farklilik yok mu. sen ne kadar gec dogmussun. simdi baktimda 40+4 sun. masallah eva ya assolistleride gecti.
dogdugunda totosuna vur cok hafiften seni bu kadar beklettigi icin.
cemrecim tebrik ederim cok sevindim ve herkes gibi duygulandim. biz bir taneyi sevmeye doyamiyoruz, sen iki kere sevgi patlamasi yasayacaksin dogunca :) Allah guzel bir hamilelik gecirmeni ve saglikli minnoslar dunyaya getirmeni nasip etsin inss. sen inan diye double gelmisler bak, daha nasil inanamazsin :) tekrar tebrik ederim seni ve esini.
Agzina eline saglik koko; usenmeden yazmisin canimsin:) bugun hemen gidip aliyorum; dogumdan sonra o telasla kocam gidip birsey alip gelecekti:) simdi sakince secerek aliriz; illaki alacaktim zaten beklemenin anlami yok degil mi:) bu kiz gecikti sanki sutum de olmayacak gibi his varama olumsuz dusunmemeye calisiyorum ayrica pompalamam gerek ki sut cogalsin senin dedigin gibi.Eva`nin gelmeye niyeti yokken bugun gidip alayim hemen; ayrica breast shell de alayim; silgi de sen de memnunsunuz sanirim. Siz benden once dogurdunuz tecrubeli oldunuz:) bir bakima iyi oldu
Meleğim,Kizlar koko bana minik melegin yani Derya Beril in fotograflarini gondermis isteyen olursa sizlere mail atabilirim, bana e maillerinizi ozel mesajla gonderirseniz,posta kutunuzda bilin, bir tik kadar otenizdeyim unutmayinsevgiler
esra, canan sizin dikisler ne kadar surede gecti? eriycekmis de o ne demek ve ben dustugunu nasil anliycam? dusunce iyilesmis mi demek oluyor? doktor 1 ay sonra gel dedi. ve kanamalar ne zaman biter? sorularimla delirtirim insani ama bitmedii :)
bebegin gobegi dustu dun, dustukten sonra yikadiniz mi, bisey surdunuz mu ve bezi uzerine hemen kapatabilir miyiz?
Fotograf yolluycam en kisa zamanda :)
ben kokonun mailini acamadim, serverda hata var diyor ama duzelince gosterir galiba minnosu.
esra, canan sizin dikisler ne kadar surede gecti? eriycekmis de o ne demek ve ben dustugunu nasil anliycam? dusunce iyilesmis mi demek oluyor? doktor 1 ay sonra gel dedi. ve kanamalar ne zaman biter? sorularimla delirtirim insani ama bitmedii :)
bebegin gobegi dustu dun, dustukten sonra yikadiniz mi, bisey surdunuz mu ve bezi uzerine hemen kapatabilir miyiz?
Fotograf yolluycam en kisa zamanda :)
ben kokonun mailini acamadim, serverda hata var diyor ama duzelince gosterir galiba minnosu.
bu arada cocuk doktoru bana emzirdigim icin bir suru vitamin vb hapi recete etti. siz kullaniyor musunuz? prenatal kullanamiyorum kabizlik olusturur diye. hap icmketen nefret ediyorum vitamin olsa da. sizce ne yapsam? su dikisler, agrilar, sizilar gecse de duzene girsem artik.
Aynı sorulara cevap bekliyorum. Ditto yani. Bizim göbek de dün gece düştü!
koko, kizina bittim...bin tane bundangonderiyorum ona...lara'ya da bitmistim...bizim topigin bebekleri de kartpostal gibi yani..gerci cirkin bebek yoktur, o da ayri bi olay ama, harbiden bebekleriniz insanin icini ferehlatiyor..ben de su bir ayi daha atlatayim size gobus resimlerimi yollayacagim...
Meleğim,
İste bizim kuzu. Bu fotolar ilk bir iki gunden, simdi şişkinlikleri ve sarılığı gecti :)
Telefonda diğer arkadaşların emailleri yokmuş, onlara da sen emailler mısın? Marlin Esra silgi ztar cemrecik Nuray esintos emailleri sende yoksa birbirlerine yollasınlar. :)
Koko
Kizlar unuttum e maili size copy yapip vermeyi, kokonun bana gonderdigi e maili aynen ekliyorum
Ben de istiyorum ben de :))
Meleğim sana mesaj cekemedim, posta kutun doluymus. Mesaj gitmiyor. Silmen gerekiyormuş birazKokoya yazdım mail adresimi, insallah görür
Ben de istiyorum ben de :))
Meleğim sana mesaj cekemedim, posta kutun doluymus. Mesaj gitmiyor. Silmen gerekiyormuş birazKokoya yazdım mail adresimi, insallah görür
Arkadaslar merhaba,
Dun soylemistim, Bugün hastaneye gittik, nst & ultrason & doktor...
Sonuc su;
14 Ocak Pazartesi aksam saat 21:30 (east) da hastaneye yatıyorum. 15 Ocak'ta (38+1) dogum gerçekleşecek insallah.
Dogum hikayem olmayacak anlamına mı geliyor bu bilmiyorum ama suni sancı ile dogum baslatilacakmisSag salim sağlığıyla kızımızı kucağımıza alalım erken geç önemli değil artık diye düşünüyorum.
Marlinnnn bak benden once kızın geldi geldi:) gelmedi kızıma abla diyecek senin kızın ona gore.))
Arkadaslar merhaba,
Dun soylemistim, Bugün hastaneye gittik, nst & ultrason & doktor...
Sonuc su;
14 Ocak Pazartesi aksam saat 21:30 (east) da hastaneye yatıyorum. 15 Ocak'ta (38+1) dogum gerçekleşecek insallah.
Dogum hikayem olmayacak anlamına mı geliyor bu bilmiyorum ama suni sancı ile dogum baslatilacakmisSag salim sağlığıyla kızımızı kucağımıza alalım erken geç önemli değil artık diye düşünüyorum.
Marlinnnn bak benden once kızın geldi geldi:) gelmedi kızıma abla diyecek senin kızın ona gore.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?