Amerika'da Hamilelik

Sorma Canancim yaa; hafiften bazen karin agirisi oluyor cok nadir bel ama hemen geciyor. Yurumem kalkmam hersey ayni; ziplaya hoplaya hizli hizli yuruyorum! hatta bebek o kadar asagidaki doktorlar bu kadar baskiya dayanabiliyor musun diyorlar. Ben de sanirim neredeyse 3 hafta gec dogmusun ama o zamanlar boyle doktor kontrolu takip pek yokmus:) Allaha emanet dogmusuz hem de cok saglikli. Ben artik vazgectim beklemekten diyorum artik 42.hafta kesin gelecek illaki..Ama insan surekli endiseleniyor iste; ayrica heyecan merak.Stresten agzimin kenarinda ucuk yara cikti yahuuu.

silgiiiiiiiiii, kocamannn tesekkur ediyor minnoslar sana :)))

Kizlar koko bana minik melegin yani Derya Beril in fotograflarini gondermis isteyen olursa sizlere mail atabilirim, bana e maillerinizi ozel mesajla gonderirseniz,posta kutunuzda bilin, bir tik kadar otenizdeyim unutmayin sevgiler

Marlin breast pump ben almadim. Hastaneden istedim manuel verdiler ve cok iyi. Elektrikli olsa da kullanamazdim cunku bebek devamli emmek istiyor. Ama kokonun bebis icin ideal mesela. Manueli bile bi kez kullandim ki sutu biberondan icmedi. Pompalar pahali, ben olsam bebegin durumuna gore elektrikli alirdim. Manuel zaten vericekler istersen. Alirsan da fisini sakla bekli return edersin :) herkesin farkli tecrubesi var, evaya gore ayarlArsin kendini. Ama breast shell yara onlemek icin super cidden. Ilk 3 gun cok aci cektim. Simdi simdi azaliyor biraz. Lanolini de sevmedi mesela, onun yerine sut suruyorum uclarina. Bakalim evankn nasil huylari olacak :)
Esra annen var neyse ki, yabanciya emanet etmiycen larayi. Ins kisa surede alisirsiniz ve duZeniniz oturur.

Kizlar koko bana minik melegin yani Derya Beril in fotograflarini gondermis isteyen olursa sizlere mail atabilirim, bana e maillerinizi ozel mesajla gonderirseniz,posta kutunuzda bilin, bir tik kadar otenizdeyim unutmayin sevgiler
Meleğim,
İste bizim kuzu. Bu fotolar ilk bir iki gunden, simdi şişkinlikleri ve sarılığı gecti :)

Telefonda diğer arkadaşların emailleri yokmuş, onlara da sen emailler mısın? Marlin Esra silgi ztar cemrecik Nuray esintos emailleri sende yoksa birbirlerine yollasınlar. :)

Koko

Kizlar unuttum e maili size copy yapip vermeyi, kokonun bana gonderdigi e maili aynen ekliyorum

Kokoooo simdi gordum fotolari o kadar mutsuz hissediyordum ki is yerinde gunume senlendirdi :))))))) ama cook tatli pitircik :)) Kocaman masallah Derya bebise. Sana benziyor.

Ayy ne tatli oluyorlar yahuu.Allahim her isteyene tattirsin bu duyguyu.

Silgi sanirim yakisikli Emre biraz uzun.Laranin da boyu uzun oldugu icin newborn 2 haftadan cisini kakasini sirtina gecirmeye basladi.Gobegi dustugu an 1 numara pampers a gectim(huggies 1 numara denedim begenmedim halbuki newborn iyiydi) Benim kizimin bacaklari cirpi olmasina ragmen 1 kullandim .En azindan kaka cis sirtina gecmiyor.

Marlin cim sabirsizlanma nasil olsa en gec 1 hafta icinde assolist Eva kucaginda:) Ben senin yerinde olsam bol bol uyurum.Simdi bu laflar sana pek anlam ifade etmiyor :) (Bana etmemisti ) Insallah Eva cik gelsin uzerindende 2 hafta gecsin o zaman cok sey ifade edecek :)))

Bellimi olur belki senin kuzu uykusu olur :))

Kizlar Lara nin 40 i Pazar gunu cikti benim kuzum hala her 2 yada 2.5 saatte bir mama icin uyaniyor.Normalmi?
Berfincigi biliyorum Mahir nasildi Melegim.Acaba diyorum gunduzleri mamanin arasini 3 saate cikarsammi.Doktorda 3 saat dedi ama.Annem habire yedirme cabasinda bu yuzden surekli didisiyoruz.
Ben doktorun dedigini uyguluyorum anneme gore cocuk surekli ac.

Marlin cim annem gidince hicbir fikrim yokta zaten Lara cok ilginc annem de durmuyor ve uyumuyor.Baba da uyuyor.Esim simdilik evden calisiyor (insallah hep boyle devam eder) Yani bu durumda esim daha cok bakiyor Lara ya. Tek duam bir cozumu bulana kadar yada Lara biraz buyuyene kadar evden calisabilsin.

Annem daha cok yemek yapiminda ev islerinde yardimci bize.Onada sukur .Evde surekli yemek olmasi cok buyuk nimet su anda bizim icin.

Kokooooooo cok tatliii masalllah cok pitircik :) kokla op benim icin (annelere opmek serbest degil mi :))

Silgi yakisikli Emre yi ne zaman gorecez :)

esra, canan sizin dikisler ne kadar surede gecti? eriycekmis de o ne demek ve ben dustugunu nasil anliycam? dusunce iyilesmis mi demek oluyor? doktor 1 ay sonra gel dedi. ve kanamalar ne zaman biter? sorularimla delirtirim insani ama bitmedii :)

bebegin gobegi dustu dun, dustukten sonra yikadiniz mi, bisey surdunuz mu ve bezi uzerine hemen kapatabilir miyiz?

Fotograf yolluycam en kisa zamanda :)

ben kokonun mailini acamadim, serverda hata var diyor ama duzelince gosterir galiba minnosu.

bu arada cocuk doktoru bana emzirdigim icin bir suru vitamin vb hapi recete etti. siz kullaniyor musunuz? prenatal kullanamiyorum kabizlik olusturur diye. hap icmketen nefret ediyorum vitamin olsa da. sizce ne yapsam? su dikisler, agrilar, sizilar gecse de duzene girsem artik.

Son düzenleme:

Butun bu sorularin hepsiyle doktoru cildirttim :))
Dikisler eriyor.Oyle dusmuyor gormuyorsun yani (ben gormedim)
Bana 6 hafta sonra gel dediler gecen hafta gittim hersey yolundaydi cok sukur.Sadece kanamadan sonra sari renkli akinti basladi hafifte kokuluydu (kanama bu arada 3 hafta surdu .Ilk 2 hafta cok sonra azaldi)
Bana kanamanin ardindan akinti olacak normal dediler ama ben israrla ornek aldirtip laboratuvara gondermelerini istedim.Temiz cikti.
Pazartesi IUD taktirmak icin gidiyorum (kazaya gelmeyelim :)) su anda ikinci icin cok erken :)
Hala regli olmadim bu arada.

9.gun dustu ve yikadim.Hicbirsey surulmuyor dedi doktor .Annemle didistik bu konu yuzundende :)) anneme gore suruluyor onunde her doktora soruyorum yook hala surulmesi lazim diyor.Surmedim gayet guzel gobusu duzeldi gecti cok sukur.Gobek dustukten sonra kapat hicbir sey olmaz.

Aynı sorulara cevap bekliyorum. Ditto yani. Bizim göbek de dün gece düştü!

Hicbir sey kullanmadim Silgi cim.Bol su ictim rezene cayi pompayla cogalmaya calistim surekli emzirdim (evdeyken)
bunlara ragmen benim cok fazla sutum yok yani mumkun degil doymuyor Lara benim sutumle cunku cocugum gunde 2 kere emdimi geceye kadar sut olmasini bekliyorum.Bende sutu geceye sakliyorum gece surekli emziriyorum.
Benim bir kere atletim islandi sutten oda cok az.1 saat pompayla sagsam ancak 2 onz.cikiyor.Kabul ettim artik ama emzirmekten asla vazgecmedi etmicemde :)Az olsada faydasi var.

Insallah sizinkiler bol bol gelir yavrulara aylarca sadece anne sutuyle emzirirsiniz.Kabizliga cok dikkat et.Bol su ic hem kabiz olmazsin hem sut daha cok gelir.

Aynı sorulara cevap bekliyorum. Ditto yani. Bizim göbek de dün gece düştü!

koko, kizina bittim...bin tane bundan gonderiyorum ona...lara'ya da bitmistim...bizim topigin bebekleri de kartpostal gibi yani..gerci cirkin bebek yoktur, o da ayri bi olay ama, harbiden bebekleriniz insanin icini ferehlatiyor..ben de su bir ayi daha atlatayim size gobus resimlerimi yollayacagim...

Insallah canim.Bizde senin gobis fotolarinla mutlu olucaz.Sonra bir bakmisiz hoop pitirciklar gelmis bile :)Biz daha dun gibi burada hamileligi konusyorduk ne yedin me ictin,kabizmisin,hangi vitamin,kalca agrisi... Simdi bebislerin kakalari,cisleri gobusleri,sut :))
Senin de oyle olucak insallah.

Lara dan bir foto daha gondereyim sana :) Koko sana da gonderdim :)

Koko! Bu kuzu cok tatli masallah ona:) babayi bilmiyoruz ama sana cok benziyor bence; kumral guzeli bir prenses olacak galiba. Eva`ya diyorum bak Derya bile seni gecti geldi poz veriyor sen hala icerde poponu devir yat! kiskandirayim bari bizim assolisti de azicik gaza gelsin:)) Cok guzel bir kiz olacak kesin kesin; gozleri acik da istiyoruz:)))ehehe
Silgi bir oglusumuz var onu da gormek istiyoruz; tikican dedik durduk Emreye soyle cool bir poz isteriz:) Pompa olayini bende bebek dogsun onun durumuna gore alirim diyordum ama senin dedigini yapabilirim hastane verir de onla idare edersem fisi saklar iade ederim:)) bizim sipa gelse ve hanimefendinin huyunu suyunu bilsek nerdeeee...dun ultrasonda yuzunu kapatmis zilli;rahat birakin uykudayim diyor tembeeeel

Esra Lara nin dudaklarini buzusturdugu fotoyu yolla facebokkta paylamistin ya:) cok sirin ya bir de minicik dudaklar iyice buzusturmusss;yerim yerim

Arkadaslar merhaba,
Dun soylemistim, Bugün hastaneye gittik, nst & ultrason & doktor...
Sonuc su;
14 Ocak Pazartesi aksam saat 21:30 (east) da hastaneye yatıyorum. 15 Ocak'ta (38+1) dogum gerçekleşecek insallah.
Dogum hikayem olmayacak anlamına mı geliyor bu bilmiyorum ama suni sancı ile dogum baslatilacakmis Sag salim sağlığıyla kızımızı kucağımıza alalım erken geç önemli değil artık diye düşünüyorum.
Marlinnnn bak benden once kızın geldi geldi:) gelmedi kızıma abla diyecek senin kızın ona gore. ))

Ben de istiyorum ben de :))
Meleğim sana mesaj cekemedim, posta kutun doluymus. Mesaj gitmiyor. Silmen gerekiyormuş biraz Kokoya yazdım mail adresimi, insallah görür

Meleğim sana mesaj cekemedim, posta kutun doluymus. Mesaj gitmiyor. Silmen gerekiyormuş biraz Kokoya yazdım mail adresimi, insallah görür

Yolladım bile.

38+1 gayet iyi ya, bizimki de 38+5ti. İnduce edilecek ama normal doğuracaksın Esra ve benim gibi. Dogum hikayen pek tabii ki olacak. Ay hadi hayırlısı.

Ayy cnm oylemi, sorry ya farkinda degilim. birde atip tutuyorum yaa size resim yollucam e mail yollayin diye cok utandim yaa :))

Hadi bakalim gelsin senin kizcede hayirlisi ile, gununun belli olmasi belki daha iyidir senin ve kizin icin..herseyin hayirlisi olsun ins..merakla bekliyoruz senin kuzuyuda

Hohoooyyytttt! İpek böceği bile geliyor...Eva gör bak sona kaldın, herkesler seni geçti:)) Bir sürü ablası abisi oldu Eva'nın,sona kalıp ilgiyi toplamaya çalışıyor bu ya, herkes nerde eva nerde dedikçe sormayın bu kızı artık teyzeleri, küsün ona:)) şaka bir yana esintoş 15 ocakta ipek kızımızı sağlıkla alırsın inşallah kucağına.Umuyorumki ben de o zamana kadar doğurmuş olurum ve aynı zamanlarda bu güzel duyguyu tatmış oluruz inşallaaaahhhhh:)

Esintos saglikla cok guzel kolay bir dogum hikayen olur insallah.

Marlin butun topic dogurdu vallahi :)))))) Hadi Guzel Eva cok naz yaptin gel artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…