Amerika'da Hamilelik

Ztar doktor kontrolü nasıl geçti? Tatlı aşermelerin ne alemde:) bir göbek fotosu paylaşmadın..görsek güzel göbişiniiii cemrecik seninde göbek belli olmaya başlasın ikiz göbeği de görelim ay çok güzel olur:)) acaba cinsiyetleri ne olacak! bir kız bir erkek olsa tadından yenmez, ayy hepsinden önemlisi tabiki sağlıklı olsun kuzucuklar...

Geçenlerde biri söylemişti Janım uzun zamandır ses vermiyor diye, benim de şimdi aklıma geldi, umarım herşey yolundadır.

Kizlar merhaba

Marlincim pek gelemedim buraya cunku cok zorlu bir donem geciriyoruz. Tansiyonum cok yuksek ve birkac defa hastaneye kaldirildim. Bebek simdi 3 hafta geriden geliyor ve doktor 34. haftada dogurtmayi dusunuyor yani 3 hafta sonra.. tabii o zamana kadar tansiyonum dahada yukselmez ve dahada erken dogurmak zorunda kalmazsam. Bebisimiz cok zayif ve 34. haftada bile dogsa 1.5 kilo civari dogacagi tahmin ediliyor. Yani bizi uzun kuvez zamanlari bekliyor sanirim.. Saglikli olsunda.. ama sorunun tam olarak ne oldugunu bilmemek ve cozmek icin hicbirsey yapamamak beni cok cok uzuyor.

Moralim cok bozuk kizlar yataktan disari cikmiyorum yinede tansiyonum cok yuksek.. Hic boyle bir problemim yoktu.. Hamilelik bana yaramadi

Silgicim, Kokocum cok sevindim yavrularinizi kucaginiza almaniza.. Allah anali babali buyutsun Insallah..

Cemre nasil sevindim yazini okuyunca anlatamam.. Allah tamamina erdirsin canim.. Cok guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle

Marlin dogur artik yoksa ben bile gecicem seni :)

Esra facebookta resimlerini gordum Lara'nin cok tatli maasallah..

Esintos cok sevindim canim yaknda yavrunu kucagina alacagina.. Dogrum hikayeni bekliyoruz..

Son düzenleme:
Janim uzundur yoktun aramizda demek zorlu gunler geciriyorsun; insallah tansiyonun yukselmez ve bebegine saglikla kavusursun.Allahim ikinizinde yardimcisi olsun;inaniyorum ki minik cok guclu cikacak erken dogmus olsa bile cabucak toparlayacak.3 hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.Dedigin gibi tum topik doguracak bizim nazli kiz hala inatla gelmek bilmiyor:)
Saati vakti var heralde insan beklemekten baska birsey yapamiyor, ergec kavusacagiz ama tedirgin oluyor insan.Erken dogsa da gec dogsa da aklimiz hep onlarda. Hareketlerini surekli takip etmeye calisiyorum bende;hergun cosan bebek bugun mesela daha az hareketli.Dogana kadar ve dogduktan sonra bile surekli tedirginlik ve acabalar icinde gececek zamanimiz sanirim.
Arada yaz bize; merakta birakma.

Yolladım bile.

38+1 gayet iyi ya, bizimki de 38+5ti. İnduce edilecek ama normal doğuracaksın Esra ve benim gibi. Dogum hikayen pek tabii ki olacak. Ay hadi hayırlısı.
valla kokocum cok tesekur ederim, o minik bebeginle beraber burayi da gayet hizli takip edebioliyosun supersin..
kizin da dunya guzeli. masallah.

utanacak bisey yok melegim, olur boyle seyler :)

sagol marlincim, insallah hep beraber ayni duygu tadariz, kolay dogumlar olur ikimize de.

Esintos saglikla cok guzel kolay bir dogum hikayen olur insallah.

Marlin butun topic dogurdu vallahi :)))))) Hadi Guzel Eva cok naz yaptin gel artik :)

sagol esracim.

janim bikac
guindur seni merak ediyordum nerdesin diye\.. olumsuz birseyler oldugunu tahmin etmistimm ama olsun allah daha kotusunden korusun..
benim de kizim normalden kucuk aMA ben saglikli olsun da baska bisey istemiyorum diye kendimi sartladim. sen de oyle yap..
normalde tansiyoin problemin yoksa hamilelikte ortaya cikan tansiyon demekki senin ki.. Preeklampsi mi ?
cok gecmis olsun, insallah daha iyi olursun. Sen psikolojini iyi tutmnaya bak, ben kendim cok yapamadim, cok zor ama sen yapabiliyorsan yap...

Insallah canim saol.. Bir yandan erken doguracagim icin bir yandan zaten bebis kucuk oldugu icin cok stres yaptim.. Tansiyonumu kontrol altina alamiyorlar gunde iki kez ilac almama ragmen.. Insallah guzel gunler yakindadir diye dua ediyorum

Canim evet preeklampsi.. Son 10 gundur cok yuksek.. Dun gece 171 / 116 idi apar topar emergency'ye gittik.. Hastanedede hicbisey yapmiyorlar sadece monitor ediyorlar dusene kadar sonrada hadi gule gule deyip ugurluyorlar. Benim yuksek risk doktoru 34. haftaya kadar bekleybilirsek harika olur ama tansiyonuna bagli hersey diyor.. Guzel seyler dusunmeye calisiyorum Insallah oyle olur.. Canim dedigin cok dogru saglikli olsunda zayif olsunlar, bende hep oyle diyorum.. Seninde Allah yardimcin olsun, birkac gune kavusucan ipek bocugune :)

merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olucak ben Türkiyedeyim abim Amerikada yaşıyo 14 haftalık hamileyim abim yanında doğum yapmamı istiyor sizin önerileriniz olurmu ben dil bilmiorum hastanede problem olur mu? ve vize alabilir miyim?

bence vize alabilirsin bir cok insan sadece dogum icin vize alabiliyor.

dil konusundaysa emin degilim tercuman birini bulabiliyor muydun yanina oyle birseyler var miydi emin degilim. bilen kizlar yardimci olurlar.

hamileligin hayirli olsun insaallah!!!

marlinim sen hala dogurmadin mi kis

cok sukur olctu, kalp atisini dinledi falan.

yalniz benim kiz bu aralar yine ekstra sakinlesti ya beni sinir ediyor,. kafasina gore takiliyor zilli ya ..

heee bi de ben tabiiki yine takacak biseyler buldum. dr a sordum bebegin dogum pozisyonuna ne zaman gecmesi gerek diye. benimkinin zaten kafa asagidaymis. ama ben hareketleri de hep asagida hissediyorum nerden gelecegi belli olmuyor nasil oluo bu is :26:

ya benim kiz bana cekmis cins bisey

gobuk fotosu koymaya utaniyorum beeenn

Janim Allah in izniyle saglikla dogum yapacaksin bebisin kilo alacak dogumdan sonra hicbir sIkIntIniz kalmayacak insallah.Ben inaniyorum senin ve bebisin icin hersey cok guzel olacak bizde burdan guzel haberlerini alicaz.

Ztar takma kafana artik birsey dogum yaklasti riskler yok denilecek kadar azaldi. Keyfini sur artik su hamileligin :) Kizina ciciler al buradan fotolari paylas hatta bir gobis fotosu koy topic senlensin :)

Marliiiiiiiiin hala burdasin :) Ztar doguracak az kaldi Eva yi bekliyoruz biz hala :)))))

Burada abisi olan dogum yapmak isteyen arkadas (kusura bakma ismi hatirlayamadim)
Dogum icin gidiyorum dersen munkun degil vize alamazsin.Ziyaret amacli basvurman lazim.Burada dogum icin sigortan varmi? Dilden cok sigorta onemli.Dil hicbir sorun yaratmaz sana muhakkak yaninda bilen biri olur yada tercuman yardimiyla yaparsin.Asil onemli olan sigorta.Dogum burada cok pahali ve artik eskisi gibi kanunlar.Hakkinda hayirlisi olsun.Nerede olursa olsun saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.

Ben Lara mi cok ozluyorum kizlaaaaar. Isten erken kacip kacip gidiyorum.Sirket yakinda beni kapiya koyar :)) Cokta umurumdaydi
Dun ise geldim montumu cikardi astim oturdum pc nin basina maillerimi baktim sonra tuvalete gittim birde ne goreyim evden omuzumda kuzumun salya beziyle cikmisim.1 saatte o sekilde calismisim.Cok guldum kendime :))) Annelik bu olsa gerek dedim bir kez daha.

Dogurmadim! Buradayim...gobegimle bas basayiiiimmm amannn amannnn diye turku tutturarak sizlere yaziyorum! Daral geldi bu kiz cikmayaceeeeek:)Aksamlari karnim tas kesiliyor hafif sancilarim oluyor ama sabaha tosun gibi iyi kalkiyorum:) Turkiyeden herkes annemi ariyor;nette yaziyorlar bebek dogmadi mi diye:) millet gozumun icine bakiyor dogurayim diye elimde degilkiiiii:) Bugun 40+5 olduk...icimdeki tosbaga dunyaya gelmeye inat ediyor.Vardir bir bildigi deyip bekliyoruz.Tek istegim saglikla gelsin kucuuumaaa...

Ztarcim bizim bebe de cok erken tepe taklak pozisyonu aldi; aylardir oyle duruyor:) hickirik tuttugunda anlarsin aslinda alttan pit pit diye atar.Bir de ayaklari yukarda cok belli olur.Senin kizin demek ki narin ne kendini yoruyor ne seni incitiyor:) Tam bir prenses!

Ztaaaaar e ben gordum senin gobek fotolarini :))) Ask olsun obur topige koyarken utanmiyon ama bizdenmi utaniyon :))))))))) Benden de birsey kacmiyor degil mi ? :)))

Ayy Esra supersin:) Laracigin salyali da olsa kokosu sinmistir o beze:) Cok guzel yaa;isyeri sana kolaylik tanisin canim.Daha taze annesin aaa ozluyorsun tabiki minigini..
2013 benim sabir yilim olacak galiba:)) yeni yil ve Eva sabrimi deniyorlar...Herkesi burda bir bir dogurtup hikayelerini dinleyecegim:))

Ztaaaaar e ben gordum senin gobek fotolarini :))) Ask olsun obur topige koyarken utanmiyon ama bizdenmi utaniyon :))))))))) Benden de birsey kacmiyor degil mi ? :)))

Bak sen Ztaraaaa! Hangi topik bu Esra? Ztar koymuyorsa biz gidip bakalim:)) Esraaaa senden de inan hicbirsey kacmiyor! Supersin

Bebek isteyen bebek bekleyen gibi bir topic ti sanirim :))))Cokta guzel yuzu var Ztar in.

Ztaaaaar album yapmistin bide kiz :)))) 1 fotoda koymamis 3-4 tane :)))

aaaa:)) topigi buldum ama ztarin fotolari kimbilir nerde:) ztar album yapmissin bir de! cik cik cik! hemen bizde istiyoruz gorelim o guzel yuzunu ve gobisiniiiiii

bu vakitsizlikte bir saattir ztari ariyorum haha, ben de gorucem link ver esraa :))) esra hakikaten detective gadget gibisin, bikac kere daha biseyleri yakalamistin :))) oyy o salyali bezleri ne guzel di mi, ya insan bakmaya doyamiyor bebise. biraz ozendirelim de marlin hemen dogursun :)

esintos hadi gozun aydin simdiden, inaniyorum ki hersey cok cok guzel olacak. gelsin sen onu hemenn buyutursun oh mis gibi. ilk kucagina verdiklerinde iyi kokla, izle. ben saskinlikla inceleyememistim cok. smdi fotolara bakip bakip bebisi inceliyorum :) cok guzel duygular ya, Allah saglikla sihhatle kavusmanizi nasip etsin.

janim gecmis olsun, umarim sen de guzelce atlatirsin. hamileligin sorunlu gecti ama sonucunda guzelce bebisine kavusursun ve hepsini unutursun. doktorlar da bazen abartiyor sanki. guzel haberlerini bekliyoruz.

deryayi da gordumm, masallah cok tatli ve saglikli gorunuyor. oglum cok begendi valla. etrafimizda bir suru kiz var ne guzel, sansli cocuk :)))

bu arada benim oglanin da capkin bir gulusu var, agzini yana kaydirip kendi kendine guluyor. onu yakalasam size yolluycam, kizlariniza gosterin :)

silgiiiii! emre bey fotolari lutfen:)) ya belki Eva gaza gelir; aska gelir Emreyi gorurse; yoksa bu dunyaya gelmeye inat ediyor keciiiii

ahaha biz o capkin gulusten acil istiyoruz:))

Silgiiiiii Aysegul serisi gibi Lara nin fotolarini gonderdim size :)) Lara gezmede, lara uyuyor, lara hastaneden cikti :)) Valla Emre bebisin fotosu gondermezsen Lara ile kuseriz sana :)) Naza cekme artik :) Cok pis kaynana olacak senden simdiden hissediyorum :)))

Ztar bana gicik oldun dimi :))

Hamile olup alisverise daha baslamamis arkadaslari ufak bir tavsiye :)
0-3 aylik en cok pijama ev kiyafeti alin benim gibi bir suru suslu tulum elbise alirsaniz elinizde patlar :) Benim dogum kisa geldigi icin disarida cok cikilmiyor cok cabukta buyuyorlar masallah.

Bakalim belki ikinciside kiz olursa ona giydirirz :))) saka saka :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…