- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.681
valla kokocum cok tesekur ederim, o minik bebeginle beraber burayi da gayet hizli takip edebioliyosun supersin..Yolladım bile.
38+1 gayet iyi ya, bizimki de 38+5ti. İnduce edilecek ama normal doğuracaksın Esra ve benim gibi. Dogum hikayen pek tabii ki olacak. Ay hadi hayırlısı.
Ayy cnm oylemi, sorry ya farkinda degilim. birde atip tutuyorum yaa size resim yollucam e mail yollayin diye cok utandim yaa :))
Hadi bakalim gelsin senin kizcede hayirlisi ile, gununun belli olmasi belki daha iyidir senin ve kizin icin..herseyin hayirlisi olsun ins..merakla bekliyoruz senin kuzuyuda
Hohoooyyytttt! İpek böceği bile geliyor...Eva gör bak sona kaldın, herkesler seni geçti:)) Bir sürü ablası abisi oldu Eva'nın,sona kalıp ilgiyi toplamaya çalışıyor bu ya, herkes nerde eva nerde dedikçesormayın bu kızı artık teyzeleri, küsün ona:)) şaka bir yana esintoş 15 ocakta ipek kızımızı sağlıkla alırsın inşallah kucağına.Umuyorumki ben de o zamana kadar doğurmuş olurum ve aynı zamanlarda bu güzel duyguyu tatmış oluruz inşallaaaahhhhh:)
Esintos saglikla cok guzel kolay bir dogum hikayen olur insallah.
Marlin butun topic dogurdu vallahi :)))))) Hadi Guzel Eva cok naz yaptin gel artik :)
Kizlar merhaba
Marlincim pek gelemedim buraya cunku cok zorlu bir donem geciriyoruz. Tansiyonum cok yuksek ve birkac defa hastaneye kaldirildim. Bebek simdi 3 hafta geriden geliyor ve doktor 34. haftada dogurtmayi dusunuyor yani 3 hafta sonra.. tabii o zamana kadar tansiyonum dahada yukselmez ve dahada erken dogurmak zorunda kalmazsam. Bebisimiz cok zayif ve 34. haftada bile dogsa 1.5 kilo civari dogacagi tahmin ediliyor. Yani bizi uzun kuvez zamanlari bekliyor sanirim.. Saglikli olsunda.. ama sorunun tam olarak ne oldugunu bilmemek ve cozmek icin hicbirsey yapamamak beni cok cok uzuyor.
Moralim cok bozuk kizlar yataktan disari cikmiyorum yinede tansiyonum cok yuksek.. Hic boyle bir problemim yoktu.. Hamilelik bana yaramadi
Silgicim, Kokocum cok sevindim yavrularinizi kucaginiza almaniza.. Allah anali babali buyutsun Insallah..
Cemre nasil sevindim yazini okuyunca anlatamam.. Allah tamamina erdirsin canim.. Cok guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle
Marlin dogur artik yoksa ben bile gecicem seni :)
Esra facebookta resimlerini gordum Lara'nin cok tatli maasallah..
Esintos cok sevindim canim yaknda yavrunu kucagina alacagina.. Dogrum hikayeni bekliyoruz..
Janim uzundur yoktun aramizda demek zorlu gunler geciriyorsun; insallah tansiyonun yukselmez ve bebegine saglikla kavusursun.Allahim ikinizinde yardimcisi olsun;inaniyorum ki minik cok guclu cikacak erken dogmus olsa bile cabucak toparlayacak.3 hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruz.Dedigin gibi tum topik doguracak bizim nazli kiz hala inatla gelmek bilmiyor:)
Saati vakti var heralde insan beklemekten baska birsey yapamiyor, ergec kavusacagiz ama tedirgin oluyor insan.Erken dogsa da gec dogsa da aklimiz hep onlarda. Hareketlerini surekli takip etmeye calisiyorum bende;hergun cosan bebek bugun mesela daha az hareketli.Dogana kadar ve dogduktan sonra bile surekli tedirginlik ve acabalar icinde gececek zamanimiz sanirim.
Arada yaz bize; merakta birakma.
valla kokocum cok tesekur ederim, o minik bebeginle beraber burayi da gayet hizli takip edebioliyosun supersin..
kizin da dunya guzeli. masallah.
utanacak bisey yok melegim, olur boyle seyler :)
sagol marlincim, insallah hep beraber ayni duygu tadariz, kolay dogumlar olur ikimize de.
sagol esracim.
janim bikac
guindur seni merak ediyordum nerdesin diye\.. olumsuz birseyler oldugunu tahmin etmistimm ama olsun allah daha kotusunden korusun..
benim de kizim normalden kucuk aMA ben saglikli olsun da baska bisey istemiyorum diye kendimi sartladim. sen de oyle yap..
normalde tansiyoin problemin yoksa hamilelikte ortaya cikan tansiyon demekki senin ki.. Preeklampsi mi ?
cok gecmis olsun, insallah daha iyi olursun. Sen psikolojini iyi tutmnaya bak, ben kendim cok yapamadim, cok zor ama sen yapabiliyorsan yap...
merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olucak ben Türkiyedeyim abim Amerikada yaşıyo 14 haftalık hamileyim abim yanında doğum yapmamı istiyor sizin önerileriniz olurmu ben dil bilmiorum hastanede problem olur mu? ve vize alabilir miyim?
Ztar doktor kontrolü nasıl geçti? Tatlı aşermelerin ne alemde:) bir göbek fotosu paylaşmadın..görsek güzel göbişiniiiicemrecik seninde göbek belli olmaya başlasın ikiz göbeği de görelim ay çok güzel olur:)) acaba cinsiyetleri ne olacak! bir kız bir erkek olsa tadından yenmez, ayy hepsinden önemlisi tabiki sağlıklı olsun kuzucuklar...
Geçenlerde biri söylemişti Janım uzun zamandır ses vermiyor diye, benim de şimdi aklıma geldi, umarım herşey yolundadır.
bence vize alabilirsin bir cok insan sadece dogum icin vize alabiliyor.
dil konusundaysa emin degilim tercuman birini bulabiliyor muydun yanina oyle birseyler var miydi emin degilim. bilen kizlar yardimci olurlar.
hamileligin hayirli olsun insaallah!!!
marlinim sen hala dogurmadin mi kis
cok sukur olctu, kalp atisini dinledi falan.
yalniz benim kiz bu aralar yine ekstra sakinlesti ya beni sinir ediyor,. kafasina gore takiliyor zilli ya ..
heee bi de ben tabiiki yine takacak biseyler buldum. dr a sordum bebegin dogum pozisyonuna ne zaman gecmesi gerek diye. benimkinin zaten kafa asagidaymis. ama ben hareketleri de hep asagida hissediyorum nerden gelecegi belli olmuyor nasil oluo bu is :26:
ya benim kiz bana cekmis cins bisey
gobuk fotosu koymaya utaniyorum beeenn
Ztaaaaar e ben gordum senin gobek fotolarini :))) Ask olsun obur topige koyarken utanmiyon ama bizdenmi utaniyon :))))))))) Benden de birsey kacmiyor degil mi ? :)))
Bak sen Ztaraaaa! Hangi topik bu Esra? Ztar koymuyorsa biz gidip bakalim:)) Esraaaa senden de inan hicbirsey kacmiyor! Supersin
Bebek isteyen bebek bekleyen gibi bir topic ti sanirim :))))Cokta guzel yuzu var Ztar in.
Ztaaaaar album yapmistin bide kiz :)))) 1 fotoda koymamis 3-4 tane :)))
Arkadaslar merhaba,
Dun soylemistim, Bugün hastaneye gittik, nst & ultrason & doktor...
Sonuc su;
14 Ocak Pazartesi aksam saat 21:30 (east) da hastaneye yatıyorum. 15 Ocak'ta (38+1) dogum gerçekleşecek insallah.
Dogum hikayem olmayacak anlamına mı geliyor bu bilmiyorum ama suni sancı ile dogum baslatilacakmisSag salim sağlığıyla kızımızı kucağımıza alalım erken geç önemli değil artık diye düşünüyorum.
Marlinnnn bak benden once kızın geldi geldi:) gelmedi kızıma abla diyecek senin kızın ona gore.))
deryayi da gordumm, masallah cok tatli ve saglikli gorunuyor. oglum cok begendi valla. etrafimizda bir suru kiz var ne guzel, sansli cocuk :)))
bu arada benim oglanin da capkin bir gulusu var, agzini yana kaydirip kendi kendine guluyor. onu yakalasam size yolluycam, kizlariniza gosterin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?