Amerika'da Hamilelik

ben daha hicbisey almadim annem bisuru sey aldi Turkiyeden onlara guveniyorum, annemden once gelmeye kalkarsa bizim oglan napariz bilmiyorum :))

yarin biraz bakicam bakalim citcitli badi ve alt pijamalar olmayi dusunuyorum nisan bebegi olacagi icin kisa kollu da giyebilir heralde

Ben tulumlarida rahat kullaniyorum ama alt ust ayri alt degistirmede cok daha kolay oluyor. Cok atlet al en cok onlar kirleniyor.
Annem de birsuru sey getirdi .Kadincagiza organik diye dunyanin parasina satmislar bir yikamada cogunun agzi yuzu kaydi.Ahh iste bu yuzden sevmiyorum Tr.den alisveris yapmayi.Satmak icin tek ayak uzerinde bin yalan.
Carters guzel buradan almak istersen. Kac kere yikadim hicbirsey olmadi.Renkleri bile solmadi.En cokta uzun ve kisa kollu badilerini sevdim.Cok kullanisli.

iyi oldu soyledigin bende organik nevresimlere bakiyodum tactan :S coton olduktan sonra burdan da alinir abartmaya gerek yok sanirim :/

Carters a bakicam, bi de tjmaxxe bakarim cok sevmiyorum tjmaxxin mallari gerci de arada guzel seyler cikiyor

Cnm bende capkin guluslu Emre fotosu isterem, onu bilesin hemi..Bu merak beni oldurur yoksam :))
Esra masallah gercekten senden birsey kacmiyor, bizimde mayis anneleri topigine sik sik geliyordun bir aralar, sana hayranim sekerim..bilme istegi guzeldir...Ztari anlatin aazcuk bakem nasilmis nasil :)) aha kendimi yine merakli melahat gibi hissettim :))

Canim cok gecmis olsun, umarim atlatirsiniz saglicakla..
Tansiyon benimde 15 civari oldugu zamanlar oluyordu, benimki kan sekerinden oluyordu, benim oglanda benim vucudun butun calisma seklini bozdu diyebilirim..bazen muhtemel olunabilecek seyler...ama atlatiliyor ve hic aklina gelmiyor bir daha, ins seninde oyle olucak ve saglicakla alicaksin kuzunu kucagini..rabbim sana sifa versin tez zamanda ins

Ztar in kizi agir abla, Eva da sportlady billies :)) sportman bily nin lady versiyonu hani varya, ayy becerip anlatamadim :))
Kizlar gercekten merak ediyorum ilerde bu kuzularin huyu suyu ne olucak diye :))

iyi oldu soyledigin bende organik nevresimlere bakiyodum tactan :S coton olduktan sonra burdan da alinir abartmaya gerek yok sanirim :/

Carters a bakicam, bi de tjmaxxe bakarim cok sevmiyorum tjmaxxin mallari gerci de arada guzel seyler cikiyor

Tac in organik nevresimi cok guzel.Ondan annene aldir istersen.

Merak diyelim biz ona Melegim :)))

janim, cok gecmis olsun...hafta olayini hic kafana takma...soyle dusun, cogul gebeliklerin cogu zaten senin dogum yapmayi bekledigin haftalarda doguruyorlar...benim doktorum da bana hic due date hesabi yapma dedi...icini ferah tut, kuvozler o kadar ileri teknoloji ki artik, 27 haftalik bebekleri bile buyutuyor...

Son düzenleme:
Sen hepsini goruyorsun ya face de canimcim :) Hic gormedigin foto yollamadim :) hatta en sonuncusu varya aglak suratli olan :) bak onu yollamadim kimseye :))

aglak suratliyi ben de istiyorum, kiskandim:)

melegim mail adresin yok bende, kizlardan biri forward eder belki ama capkin gulusu cekemedim zaten. pusuya yatmam gerek :) bu arada neden guler bebekler acaba..

Ztaaaaar e ben gordum senin gobek fotolarini :))) Ask olsun obur topige koyarken utanmiyon ama bizdenmi utaniyon :))))))))) Benden de birsey kacmiyor degil mi ? :)))

Vaaaaayyyy hafiye esra yakalandik

Topige koymamistimki album yapmistim hemen kaldirdim ayrica o gobek gobek degilmis simdikinin yaninda daha yeni anladim

Ztar bizde istiyoruz gobus mobus fotosu. Bizi begenmiyor musunnnn????:)
Marlin dogum mu yaptin sesi n cikmiyo, aklima geldikkce dua ediyorum sana, kolay gecer insallahhh
Kizlar foto gelmedi mi?

Marlin dogum mu yaptin sesi n cikmiyo, aklima geldikkce dua ediyorum sana, kolay gecer insallahhh
Kizlar foto gelmedi mi?

Oyyy oyy sabah sabah günüm aydınlandı, maşallah yakışıklı oğluşumuza... Eva bile içerde tekmeleriyle beğendim diyor! Meleğime de yolladım fotoğrafı ama Cemrecik mail adresi yok bende. Gerçekten çok yakışıklı karizmatik olacak Emre, ağzı burnu çok güzel çok.Maşallaaahh kuzumuza.Turuncuları da giymiş pek yakışmış. eee artık Eva bu gazla bugün yarın gelse güzel olur:)) Canımsın dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim.
Bugün kontrol var yine bakalım bizim keçi ne alemde.Aşırı aşağı indi dünden beri artık ördek gibi yürüyorum! Bugünde eve yollarlarsa gitmiyorum yahuu diyecem:))

Son düzenleme:
Kizlar foto gelmedi mi?

Ben cemrecike yolladim.
Sana da beğenilerimizi bildiren bir Email yazdimdi. Biz gizliden yazalım küçük prense dedim :))))

Ben cemrecike yolladim.
Sana da beğenilerimizi bildiren bir Email yazdimdi. Biz gizliden yazalım küçük prense dedim :))))

Ben de e mail yazdim Silgi cim :)Koko nun dedigi gibi gizliden :) Fotoda gonderdim sana.

Marlin in dedigi masallah masallah o ne guzel agiz burun oyle .

Kizlar nasil bebsilerin uykulari? nasil duzen oturttunuz ?

Berfincigin alcisi bugun yapilacakti galiba.Insallah iyilerdir aklim kaldi.Onumuzde ki haftalar kolay gecer sizin icin insallah Canan cim.Insallah ameliyata gerek kalmayacak.Dualarim sizinle.Guzel Berfiin seni hic gormesemde nasil icim kayniyor sana bir bilsen.

Aynen benim icimden gecenler. Her sey bir an once yoluna girse, ufacik berfinimiz kurtulsa alcilardan falan. Yakinda bu gunleri anip, nasil uzulmustuk diyecegiz berfin zip zip ziplarken, yururken.

Ben de e mail yazdim Silgi cim :)Koko nun dedigi gibi gizliden :) Fotoda gonderdim sana.

Marlin in dedigi masallah masallah o ne guzel agiz burun oyle .

Kizlar nasil bebsilerin uykulari? nasil duzen oturttunuz ?

Bizde duzen falan yok esracim, cluster feeding yapiyor, hep emiyor hep emiyor! Ilk growth spurtunde simdi, dun neredeyse butun gun memedeydi. Son 2-3 gundur geceleri 2ser saatten 4-5 saat uyuyabiliyorum emme aralarinda. Aslinda biraksam uyur belki ama en gec 3 saatte bir uyandiriyorum geceleri. Ben de bu uyku duzenine bir sekilde adapte oluyorum yavastan. 40i cikinca yavas yavas rutinler oturur herhalde.

Bu arada white noise machine bizimkinde harikalar yaratiyor. Bayagi respond ediyor acinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…