- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.701
Silgiiiiii Aysegul serisi gibi Lara nin fotolarini gonderdim size :)) Lara gezmede, lara uyuyor, lara hastaneden cikti :)) Valla Emre bebisin fotosu gondermezsen Lara ile kuseriz sana :)) Naza cekme artik :) Cok pis kaynana olacak senden simdiden hissediyorum :)))
Ztar bana gicik oldun dimi :))
Hamile olup alisverise daha baslamamis arkadaslari ufak bir tavsiye :)
0-3 aylik en cok pijama ev kiyafeti alin benim gibi bir suru suslu tulum elbise alirsaniz elinizde patlar :) Benim dogum kisa geldigi icin disarida cok cikilmiyor cok cabukta buyuyorlar masallah.
Bakalim belki ikinciside kiz olursa ona giydirirz :))) saka saka :)))
ben daha hicbisey almadimannem bisuru sey aldi Turkiyeden onlara guveniyorum, annemden once gelmeye kalkarsa bizim oglan napariz bilmiyorum :))
yarin biraz bakicam bakalim citcitli badi ve alt pijamalar olmayi dusunuyorum nisan bebegi olacagi icin kisa kollu da giyebilir heralde
Esraaa! simdi emre beye ozel mi oldu bu fotolar:) bize niye yollamadin?
Sen hepsini goruyorsun ya face de canimcim :) Hic gormedigin foto yollamadim :) hatta en sonuncusu varya aglak suratli olan :) bak onu yollamadim kimseye :))
Ben tulumlarida rahat kullaniyorum ama alt ust ayri alt degistirmede cok daha kolay oluyor. Cok atlet al en cok onlar kirleniyor.
Annem de birsuru sey getirdi .Kadincagiza organik diye dunyanin parasina satmislar bir yikamada cogunun agzi yuzu kaydi.Ahh iste bu yuzden sevmiyorum Tr.den alisveris yapmayi.Satmak icin tek ayak uzerinde bin yalan.
Carters guzel buradan almak istersen. Kac kere yikadim hicbirsey olmadi.Renkleri bile solmadi.En cokta uzun ve kisa kollu badilerini sevdim.Cok kullanisli.
Kizlar merhaba
Marlincim pek gelemedim buraya cunku cok zorlu bir donem geciriyoruz. Tansiyonum cok yuksek ve birkac defa hastaneye kaldirildim. Bebek simdi 3 hafta geriden geliyor ve doktor 34. haftada dogurtmayi dusunuyor yani 3 hafta sonra.. tabii o zamana kadar tansiyonum dahada yukselmez ve dahada erken dogurmak zorunda kalmazsam. Bebisimiz cok zayif ve 34. haftada bile dogsa 1.5 kilo civari dogacagi tahmin ediliyor. Yani bizi uzun kuvez zamanlari bekliyor sanirim.. Saglikli olsunda.. ama sorunun tam olarak ne oldugunu bilmemek ve cozmek icin hicbirsey yapamamak beni cok cok uzuyor.
Moralim cok bozuk kizlar yataktan disari cikmiyorum yinede tansiyonum cok yuksek.. Hic boyle bir problemim yoktu.. Hamilelik bana yaramadi
Silgicim, Kokocum cok sevindim yavrularinizi kucaginiza almaniza.. Allah anali babali buyutsun Insallah..
Cemre nasil sevindim yazini okuyunca anlatamam.. Allah tamamina erdirsin canim.. Cok guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle
Marlin dogur artik yoksa ben bile gecicem seni :)
Esra facebookta resimlerini gordum Lara'nin cok tatli maasallah..
Esintos cok sevindim canim yaknda yavrunu kucagina alacagina.. Dogrum hikayeni bekliyoruz..
Dogurmadim! Buradayim...gobegimle bas basayiiiimmm amannn amannnn diye turku tutturarak sizlere yaziyorum! Daral geldi bu kiz cikmayaceeeeek:)Aksamlari karnim tas kesiliyor hafif sancilarim oluyor ama sabaha tosun gibi iyi kalkiyorum:) Turkiyeden herkes annemi ariyor;nette yaziyorlar bebek dogmadi mi diye:) millet gozumun icine bakiyor dogurayim diye elimde degilkiiiii:) Bugun 40+5 olduk...icimdeki tosbaga dunyaya gelmeye inat ediyor.Vardir bir bildigi deyip bekliyoruz.Tek istegim saglikla gelsin kucuuumaaa...
Ztarcim bizim bebe de cok erken tepe taklak pozisyonu aldi; aylardir oyle duruyor:) hickirik tuttugunda anlarsin aslinda alttan pit pit diye atar.Bir de ayaklari yukarda cok belli olur.Senin kizin demek ki narin ne kendini yoruyor ne seni incitiyor:) Tam bir prenses!
iyi oldu soyledigin bende organik nevresimlere bakiyodum tactan :S coton olduktan sonra burdan da alinir abartmaya gerek yok sanirim :/
Carters a bakicam, bi de tjmaxxe bakarim cok sevmiyorum tjmaxxin mallari gerci de arada guzel seyler cikiyor
Cnm bende capkin guluslu Emre fotosu isterem, onu bilesin hemi..Bu merak beni oldurur yoksam :))
Esra masallah gercekten senden birsey kacmiyor, bizimde mayis anneleri topigine sik sik geliyordun bir aralar, sana hayranim sekerim..bilme istegi guzeldir...Ztari anlatin aazcuk bakem nasilmis nasil :)) aha kendimi yine merakli melahat gibi hissettim :))
Sen hepsini goruyorsun ya face de canimcim :) Hic gormedigin foto yollamadim :) hatta en sonuncusu varya aglak suratli olan :) bak onu yollamadim kimseye :))
Cnm bende capkin guluslu Emre fotosu isterem, onu bilesin hemi..Bu merak beni oldurur yoksam :))
Esra masallah gercekten senden birsey kacmiyor, bizimde mayis anneleri topigine sik sik geliyordun bir aralar, sana hayranim sekerim..bilme istegi guzeldir...Ztari anlatin aazcuk bakem nasilmis nasil :)) aha kendimi yine merakli melahat gibi hissettim :))
Ztaaaaar e ben gordum senin gobek fotolarini :))) Ask olsun obur topige koyarken utanmiyon ama bizdenmi utaniyon :))))))))) Benden de birsey kacmiyor degil mi ? :)))
Ztar bizde istiyoruz gobus mobus fotosu. Bizi begenmiyor musunnnn????:)
Marlin dogum mu yaptin sesi n cikmiyo, aklima geldikkce dua ediyorum sana, kolay gecer insallahhh
Kizlar foto gelmedi mi?
Ztar bizde istiyoruz gobus mobus fotosu. Bizi begenmiyor musunnnn????:)
Marlin dogum mu yaptin sesi n cikmiyo, aklima geldikkce dua ediyorum sana, kolay gecer insallahhh
Kizlar foto gelmedi mi?
Ben cemrecike yolladim.
Sana da beğenilerimizi bildiren bir Email yazdimdi. Biz gizliden yazalım küçük prense dedim :))))
Berfincigin alcisi bugun yapilacakti galiba.Insallah iyilerdir aklim kaldi.Onumuzde ki haftalar kolay gecer sizin icin insallah Canan cim.Insallah ameliyata gerek kalmayacak.Dualarim sizinle.Guzel Berfiin seni hic gormesemde nasil icim kayniyor sana bir bilsen.
Ben de e mail yazdim Silgi cim :)Koko nun dedigi gibi gizliden :) Fotoda gonderdim sana.
Marlin in dedigi masallah masallah o ne guzel agiz burun oyle .
Kizlar nasil bebsilerin uykulari? nasil duzen oturttunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?