- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.721
Bizde duzen falan yok esracim, cluster feeding yapiyor, hep emiyor hep emiyor! Ilk growth spurtunde simdi, dun neredeyse butun gun memedeydi. Son 2-3 gundur geceleri 2ser saatten 4-5 saat uyuyabiliyorum emme aralarinda. Aslinda biraksam uyur belki ama en gec 3 saatte bir uyandiriyorum geceleri. Ben de bu uyku duzenine bir sekilde adapte oluyorum yavastan. 40i cikinca yavas yavas rutinler oturur herhalde.
Bu arada white noise machine bizimkinde harikalar yaratiyor. Bayagi respond ediyor acinca.
Icimden bir ses Marlin i bugun klinikten hastaneye gondereceklermis gibi bir his var :)
O ne bicim bir cumle oldu be :) Tekrar yaziyorum :) Icimden bir ses bugun Marlin i klinikten hastaneye gonderecekler diyooooor :)
Gerci yarimsaat sonra o gelir yine assolist Eva ile buraya :)))
Ben de senin gibi yaptim koko .Biraksam uyurdu ama her 2 saatte bir kaldirip emzirdim bir sure sonrada sutum yetmediginden 1 sefer emzirip bir sefer 1.5 onz. mama verdim.
Simdi alisti zilli her iki saatte bir beni uyandiriyor :) Doktoru bana bekle uyanmasini dedi ama ben dinlemedim keske dinleseydim.
Dun doktoruyla konustuk mamayi arttirdik yetmiyormus kuzuma ilk defa dun gece 3.5 saat kalkmadan uyudu .Aman nazar deymeyim.Bu arada en cok annelerin nazari deger derlerdi inanmazdim.Ne zaman Lara iyi uyuyor yada bugun sessiz desem arkasindan tam tersi oluyor :)
Bizde white noise machine yok almayi dusunuyorum.Dun youtube da 2 saat suren fon makinasi sesi buldum.Butun gece sesi kisik actik.Belkide o yuzden dun gece iyi uyudu.Biz mamaya yorduk ama.Isin kotu tarafi o ses benimde uykumu cok getiriyor kalkarken zorlaniyorum.
Ise basladigimdan beri 5.30 ayaktayim.Gece uyudugum 3-4 saat.Lara yi doyur uzerini altini degistir yedekleri hazirla uzerini giyin sacina basina sekil ver cikmadan Lara yi tekrar uyut saat 7.45 oluyor.8.15 te iste oluyorum.
Bu arada bizim sirket maddi acidan pek bir kotuye gidiyor 3 aya kapanirsa hic sasirmam.Insallah kapanmaz baska bir yerde bu kadar rahat olamam.Sabah saat 8.30 basliyorum 3.30 en gec 4 cikiyorum.Oglende gidiyorum eve.
Hayirlisi ne ise o olsun diyorum kapanirsada yapacak birsey yok.
Amazon.com: Munchkin Nursery Projector and Sound System, White: Baby bizimki bu, henuz white noise disindaki (bazen de nightlight) ozelliklerini pek kullanamadik, ama projektor falan ilginc gelebilir cocuk buyudukce.
is guc durumlari ne zor degil mi. bir yandan gitmek istemiyorsun, diger yandan kapanirsa diye endise ediyorsun. hayirlisi olsun esra'cim, umarim lara'yla en cok vakit gecirebilecegin bir is duzenin olur.
Oyyy oyy sabah sabah günüm aydınlandı, maşallah yakışıklı oğluşumuza...Eva bile içerde tekmeleriyle beğendim diyor! Meleğime de yolladım fotoğrafı ama Cemrecik mail adresi yok bende. Gerçekten çok yakışıklı karizmatik olacak Emre, ağzı burnu çok güzel çok.Maşallaaahh kuzumuza.Turuncuları da giymiş pek yakışmış. eee artık Eva bu gazla bugün yarın gelse güzel olur:)) Canımsın dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim.
Bugün kontrol var yine bakalım bizim keçi ne alemde.Aşırı aşağı indi dünden beri artık ördek gibi yürüyorum! Bugünde eve yollarlarsa gitmiyorum yahuu diyecem:))
Arkadaslar merhaba,
Pazartesi aksamı hastaneye gitmeden once son hazırlıklarımı yaptım, bitti. Ancak hastaneye yiyecek icecek ne götüreyim bilemedim. Koko sen coconut water almıştın, tavsiye eder mısın? Bugün markete gittim, sonra size sormadan almayın dedim. Özellikle doğumda bisey yemeye icmeye izin verdiler mı size? Pitocinle induksiyon edilen doğumlarda ayrı bi prosedür var mı? E şimdi diyorum bol bol sıvı alsam sürekli tuvalete gitmek isterim, e bu da kötü. Sonuçta nstye bağlı olarak veya epiduralli tuvalete gidemem ki? Ay cok kafam karışık. Suni sancı ile dogum daha zor yaziyo internette de. Hayırlısı olsun..
Bilmiyorum yani, bu saate kadar bir ce-e demedi marlin. Alisveris merkezi mi turluyor acaba yoksa dogum odasini mi? Gelse de hepimiz bir rahat etsek!
bu arada canan'in hesabi neden pasif oldu, bilen var mi?
bu arada canan'in hesabi neden pasif oldu, bilen var mi?
Neden acaba?Kendi kapatmis olabilirmi?
Arkadaslar merhaba,
Pazartesi aksamı hastaneye gitmeden once son hazırlıklarımı yaptım, bitti. Ancak hastaneye yiyecek icecek ne götüreyim bilemedim. Koko sen coconut water almıştın, tavsiye eder mısın? Bugün markete gittim, sonra size sormadan almayın dedim. Özellikle doğumda bisey yemeye icmeye izin verdiler mı size? Pitocinle induksiyon edilen doğumlarda ayrı bi prosedür var mı? E şimdi diyorum bol bol sıvı alsam sürekli tuvalete gitmek isterim, e bu da kötü. Sonuçta nstye bağlı olarak veya epiduralli tuvalete gidemem ki? Ay cok kafam karışık. Suni sancı ile dogum daha zor yaziyo internette de. Hayırlısı olsun..
Burdaki konsolosluktan posta ile oluyordu, belki ordada oluyordur..sayfasina girip ogrenilebilir belki ben gerci kendim gidip basvurdum ama istenilen anne baba nufus kagidi, evlilik duzdani ve birth certificate ..bu belgelerle basvuru aliniyor ve 6 hafta bekleniyor Tr de nufusa gecirilmesi icin, sonra sana onay oldu diye mektup geliyor, ister kendin alirsin istersen yine posta ile sana gonderilir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?