Amerika'da Hamilelik

Suyuuummm geldi! ayrica nisan da geldi!!! esimi isten aradim geliyor hastaneye gidecegiz! sancim yok ama suni verirler galiba. Dua edin kizlar

Suyuuummm geldi! ayrica nisan da geldi!!! esimi isten aradim geliyor hastaneye gidecegiz! sancim yok ama suni verirler galiba. Dua edin kizlar

Ay canim hadi Allah yardimcin olsun, kolaylikla atlatirsin ve yavrunu kucagina alirsin ins.

Marlin cok heyecanlandim senin adına, benim kızımdan once geliyor senin kızın valla:) cok az bi farkla :)) afetim Evaya abla olacak insallah
Saka bi yana guzel bi dogum süreci geçirmen dileğiyle, dualarım seninle.. Allah yardımcın olsun..

Sen sadece sivi alanilirsin canim kati yiyecek yok epidural aldiginda sonda takiyorlar zaten idrarini yaptigini bile farketmiyorsun.

Bilgi icin tesekurler arkadaslar. Biz de yiyecek bişeyler hazırlayalım dedik. Ne olur ne olmaz.. Pitosin yüzünden mide bulantisi ve kusma oluyormuş sanırım. Ben de gizli gizli yerim, sonra da kusarım belki ama cok açılırsam süreç cok uzun sürerse napalim, yapacak bisey yok..

Bende bulanti olmadi sende de olmaz insallah.Yemeni tavsiye etmem cunku sezeryan gerekirse diye midenin bos olmasini istiyorlar ben nutellaya kadar goturdum :) dogumda sonra odada piknik yaptim resmen :) ama oncesi sadece orange , apple juice verdiler.

Ohhhhhhh, icim rahatladi valla. Ay cok heyecanli. Nasil geldi suyun, umarim benimki gibi don islatan sekilde degil fosss diye gelmistir, daha hizli gelisir her sey oyle olduysa. Sen benim gibi suni sanciya direnme, benim vucut kendi israrla kasilmadi, umarim sen guzel guzel kasilir, guzel guzel dogurursun. Aklimizdasiniz ikiniz de, gelismeleri merakla takip edecegiz. Eva gelsin de uykusuz geceler muhabbetine sen de katil.

Simdiye kadar doguma giden, dogum yapanlari ayri bir heyecanla takip ediyordum, simdi kendim de dogurdum ya, daha bir baska o heyecan. Umarim her sey cok guzel gelisir, silgininkinden bile kolay ve cabuk olur :))))

Ben kustum ama pitocinden degil, ondan once baslamisti, vucudum agriya oyle tepki verir zaten. Bizim dogum dersine gelen doula yemek yedirmeme sebepleri acil sezaryene gitme ihtimali ama aslinda bir ameliyat icin bombos mide sart degil demisti. Yani git 2 porsiyon iskender ye denmez tabii de ufak snackler olabilir demisti. Bir yerden sonra agzina bir sey atasin gelmiyor zaten, ac olsan da yiyemiyorsun. Bizde 8 civari dogdu zilli, sonra bir kahvalti getirdiler, yumurta mumurta, amanin bir dalmisim, bir lupletmisim hepsini!! hahaha, kurt gibiydim. esra piknik deyince aklima geldi.

Pitocin verdiler az once,agrim.yok ama kanamam var,1.5cm acilma vardi alttan surekli bakmiyorlar suyum geldigi icin,uzun bir surec olacak sanirim.Suyum cok.geldi koko,evde basladi hastanede devam etti,beklemedeyiz,sadece su ve meyve suyu icebilirsin dediler:) gelismeleri yazmaya calisirim

Benim gibi olacak dogumun Marliiiiiin acisiz keyifli :)) insallah.Bende de hic agri yoktu 1.5 cm de.

pitocin verildiyse artik geri donusu yok hihihi. bende effacement denen incelme agiiir agiiiir oldu ama o tamamlaninca acilma zort diye oluverdi. acilmaya degil incelmeye odaklan yani. yuzde kac su anda? yazabildikce yaz marlinn, bir yandan derya emzirip bir yandan bakacagim haberlere.

Amann kiza bak hastaneden yaziyor :)) ben gittim direkt doguma aldilar kisa sure sonra, demek ki agri sizi yok henuz. yavas olsun acisiz olsun.

Amann kiza bak hastaneden yaziyor :)) ben gittim direkt doguma aldilar kisa sure sonra, demek ki agri sizi yok henuz. yavas olsun acisiz olsun.

Aynen oyle silgiii yavas olsun acisiz olsun :)) valla hastaneden canli yayin yapiyor Marlin :) hicbirimizin yapamadigini :) topic in cilgin annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…