- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.741
Suyuuummm geldi! ayrica nisan da geldi!!! esimi isten aradim geliyor hastaneye gidecegiz! sancim yok ama suni verirler galiba. Dua edin kizlar
Suyuuummm geldi! ayrica nisan da geldi!!! esimi isten aradim geliyor hastaneye gidecegiz! sancim yok ama suni verirler galiba. Dua edin kizlar
Sen sadece sivi alanilirsin canim kati yiyecek yok epidural aldiginda sonda takiyorlar zaten idrarini yaptigini bile farketmiyorsun.
Coconut water basta iyiydi de kusmaya baslyinca cok iyi olmadi. Gozum gormesin diyorum simdi!!!
Sen yiyecek bir seyler hazirla, sen yemesen de esin icin lazim. Biz "geri yollarlar" diye oyle gittik yemek yememistik, sonra butun gece ac kalirdik bir sey goturmesek. Ben baslarda az az yedim bir seyler, cubuk kraker ve findik fistik (trail mix gibi). Isler ciddiye binince ac olsan da bir sey yiyemiyorsun zaten, icinden gelmiyor. Bana yeme dedilerdi, sadece sivilar, broth dahil. Ben gizli yedim.
Valla malum ben de pitocini yedim, ayri prosedur su var, ilk verdikleri agizdan hapin aksine pitocan damardan veriliyor, yani serum baglaniyor.
Nst'ye bagli olmak tuvalete gitmeye engel degil ya, iki dakika cozuveriyorlar gerekirse. Ben coook su ictim cok restroom ziyareti yaptim. Belki sizin hastanede wireless nst de vardir?
Ben tam dogal dogum yapmak istiyordum, pitocine bayagi direndim ama bende hizlandirdi dogumu, cunku benim vucudum kendi sanci uretmiyordu. Simdi keske daha once alsaymisim diyorum. Esra da cok kolay dogum yapti induce edilmis olmasina ragmen. Dogumdan doguma farkediyor olmali. Biraz da sans isi mi ne...
Marlin cok heyecanlandim senin adına, benim kızımdan once geliyor senin kızın valla:) cok az bi farkla :)) afetim Evayaabla olacak insallah
Saka bi yana guzel bi dogum süreci geçirmen dileğiyle, dualarım seninle.. Allah yardımcın olsun..
Bilgi icin tesekurler arkadaslar. Biz de yiyecek bişeyler hazırlayalım dedik. Ne olur ne olmaz.. Pitosin yüzünden mide bulantisi ve kusma oluyormuş sanırım. Ben de gizli gizli yerim, sonra da kusarım belki ama cok açılırsam süreç cok uzun sürerse napalim, yapacak bisey yok..
Marlin cok heyecanlandim senin adına, benim kızımdan once geliyor senin kızın valla:) cok az bi farkla :)) afetim Evayaabla olacak insallah
Saka bi yana guzel bi dogum süreci geçirmen dileğiyle, dualarım seninle.. Allah yardımcın olsun..
Bilgi icin tesekurler arkadaslar. Biz de yiyecek bişeyler hazırlayalım dedik. Ne olur ne olmaz.. Pitosin yüzünden mide bulantisi ve kusma oluyormuş sanırım. Ben de gizli gizli yerim, sonra da kusarım belki ama cok açılırsam süreç cok uzun sürerse napalim, yapacak bisey yok..
Marlin ne yapiyor acaba ay cok heyecanli.Insallah coook kolay bir dogum olur.En kisa zamanda yaz bize caniim
Ayneeeeennnnnnn! Eva buraya yumruk havaya!
Pitocin verdiler az once,agrim.yok ama kanamam var,1.5cm acilma vardi alttan surekli bakmiyorlar suyum geldigi icin,uzun bir surec olacak sanirim.Suyum cok.geldi koko,evde basladi hastanede devam etti,beklemedeyiz,sadece su ve meyve suyu icebilirsin dediler:) gelismeleri yazmaya calisirim
Pitocin verdiler az once,agrim.yok ama kanamam var,1.5cm acilma vardi alttan surekli bakmiyorlar suyum geldigi icin,uzun bir surec olacak sanirim.Suyum cok.geldi koko,evde basladi hastanede devam etti,beklemedeyiz,sadece su ve meyve suyu icebilirsin dediler:) gelismeleri yazmaya calisirim
Amann kiza bak hastaneden yaziyor :)) ben gittim direkt doguma aldilar kisa sure sonra, demek ki agri sizi yok henuz. yavas olsun acisiz olsun.
Aynen oyle silgiii yavas olsun acisiz olsun :)) valla hastaneden canli yayin yapiyor Marlin :) hicbirimizin yapamadigini :) topic in cilgin annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?