- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.761
evetttt, eva'miz da gelsin, sonra esintos'un bebis de gelsin ve kis olimpiyatlari takimimiz tamamlansin...
Hadi dualarimiz seninle allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina pozitif dogum hikayeni bekliyoruzPitocin verdiler az once,agrim.yok ama kanamam var,1.5cm acilma vardi alttan surekli bakmiyorlar suyum geldigi icin,uzun bir surec olacak sanirim.Suyum cok.geldi koko,evde basladi hastanede devam etti,beklemedeyiz,sadece su ve meyve suyu icebilirsin dediler:) gelismeleri yazmaya calisirim
Sonra sırada kimler var ?
Zstar var onu biliyorum da sonrakileri bilmiyorumCemrecik senin due datee daha cok var, seni geciyoruz :) Hoş ikiz olunca; due Date anlamlı olmuyor sanırım )
11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler
Gozunuz aydin nihayet kavustunuz prensese. Allah saglikla ve sizlerle guzel bir omur nasip etsin. Cok sevindim.11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler
Esra ayni saatlerde uyaniyoruz galiba :) bu arada ny konsolosluk kimlik islemleri gitmeden yapiliyor mu bilgin var mi? Daha hicbisey yapmadk
11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler
Ay hadi gözünüz aydinnnnnnn! Teşrif etti bizim assolist sonunda! Doğumunun cok sancısiz, hızlı gelişmesine sevindim. Kaç kiloyu eva, küçük muydu tahmin ettikleri gibi? Kendine gel iyice dinlen de hikayenin detayını anlat. İsin zor kısmı şimdi başlıyor. Şekil 1a: saat 4e geliyor, emzirmek için kalktım. O emıyor ben elimde telefon internet bakıyorum.
Canim yaa gozun aydin mis kokuyodur o simdi:)))iyice dinlen detayli anlat dogumu benim gibi daha yolun basinda olanlara moral oluyor11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler
Koko cum benimki si 1 de kalkti sonra 3.15 sonra 5 ve 6.30 haaa nu arada aksam 8 yatiyor 10.30 kalkiyor. 3 ten sonra cok uyaniyor en son6.30 hanimefendinin meme emdikten sonra memeyi yastik olarak kullanma saati :) uzerinde keyif yapiyor :)
Anaaam, uykusavar lara!!! Bizimki su anda hiçbir schedule'a tabii değil, o istiyor ben emziriyorum. Memede uyuyor bol bol. Aksam 7 dem sonra cok manyak emıyor, 11e kadar falan nonstop memede. Ama sonra isler değişiyor, 1-4-7 gibi bir düzenimiz var neredeyse. 1de uzun emıyor, 4 yarım saat, bizimkine göre kısa bir süre. gece ağlayıp uyandırmıyor, ben kaldırıyorum genelde. Bir tek ıslak beze ağlıyor. Anlayacağın aksam saatlerinde memeleri ona tahsis edip gece biraz uyku uyuyabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?