Amerika'da Hamilelik

evetttt, eva'miz da gelsin, sonra esintos'un bebis de gelsin ve kis olimpiyatlari takimimiz tamamlansin...

Sonra sırada kimler var ?
Zstar var onu biliyorum da sonrakileri bilmiyorum Cemrecik senin due datee daha cok var, seni geciyoruz :) Hoş ikiz olunca; due Date anlamlı olmuyor sanırım )

Hadi dualarimiz seninle allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina pozitif dogum hikayeni bekliyoruz

Ya buarada bazilari bebislerin fotarini gordum bayildim yaziyor ayri bi mail grubunuz mu var ben niye goremiyorum heyytt:) Benide alin araniza; p

Ya buarada bazilari bebislerin fotarini gordum bayildim yaziyor ayri bi mail grubunuz mu var ben niye goremiyorum heyytt:) Benide alin araniza; p

Ben sut icemiyorum yumurtadan kucuklugumden beri.nefret ediyorumNe yapcam bilemiyorum sutu kakolu falan icmeyi deneyecegim ama yumurta kokusuna bile dayanamiyorum su mide bulantilari gecsin duzenli olarak sut icmem lazim

marlin napti yav

yazsana diye kizacam ama ayni anda hem push edip hem de buraya laf yetistirmek zor olsa gerek

insaallah bize burda cok rahat ve kolay bir dogum hikayesi anlatirsin marlin.

Allah yardimcin olsun hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz

Sonra sırada kimler var ?
Zstar var onu biliyorum da sonrakileri bilmiyorum Cemrecik senin due datee daha cok var, seni geciyoruz :) Hoş ikiz olunca; due Date anlamlı olmuyor sanırım )

esintos senden sonra ben varim sanirim oyle hatirliyorum yani :44:

benden sonra da janim diye bir arkadas vardi onun olmasi lazim.. sonra mamun , cemre diye hatirliyorum arada kaynattiklarim varsa hatirlatsinlar kendilerini..

ay cok heyecanli yaaa

mamun, e-maille resimlere bakiyoruz....ozelden mesaj yazarsan (esra, silgi, kokopelli, canan ) sen de gorebilirsin diye tahmin ediyorum...ben gobis resmimi yollayinca sana da yollarim adresini isteyip...

Son düzenleme:
11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler

11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler

Cok sevindim cnmm allah anali babali buyutsun ilk firsatts eva yi ve dogumu uzun uzun anlat .Mis Eva yi kokla benim icin

Gozunuz aydin nihayet kavustunuz prensese. Allah saglikla ve sizlerle guzel bir omur nasip etsin. Cok sevindim.

Esra ayni saatlerde uyaniyoruz galiba :) bu arada ny konsolosluk kimlik islemleri gitmeden yapiliyor mu bilgin var mi? Daha hicbisey yapmadk

Ay hadi gözünüz aydinnnnnnn! Teşrif etti bizim assolist sonunda! Doğumunun cok sancısiz, hızlı gelişmesine sevindim. Kaç kiloyu eva, küçük muydu tahmin ettikleri gibi? Kendine gel iyice dinlen de hikayenin detayını anlat. İsin zor kısmı şimdi başlıyor. Şekil 1a: saat 4e geliyor, emzirmek için kalktım. O emıyor ben elimde telefon internet bakıyorum.

Koko cum benimki si 1 de kalkti sonra 3.15 sonra 5 ve 6.30 haaa nu arada aksam 8 yatiyor 10.30 kalkiyor. 3 ten sonra cok uyaniyor en son6.30 hanimefendinin meme emdikten sonra memeyi yastik olarak kullanma saati :) uzerinde keyif yapiyor :)

Marlincim cok cok tebrik ederim canim gecmis olmus ve de gozunuz aydin..

Kucuk meleginize eve donmenizle yuvaniz daha da sen sakrak, huzur dolu bir yuva haline gelsin..

Rabbim minik evaya da hayirli yazilar yazsin, uzun omurler versin. Sizlere hep guzel gunlerini gostersin..

Eeee herkes sirasini savdikca saka maka bana da sira geliyor..

Hadi bakalim hayirlisi..

Son düzenleme:

Tebrikler Marlincim
Allah kizinizi size bagislasin. Hayat boyunca Mutlu olsun, iyilerle karsilassin insallah.
Darisi da bizleree :))
Detaylari en kisa surede bekliyoruz..

Canim yaa gozun aydin mis kokuyodur o simdi:)))iyice dinlen detayli anlat dogumu benim gibi daha yolun basinda olanlara moral oluyor

Koko cum benimki si 1 de kalkti sonra 3.15 sonra 5 ve 6.30 haaa nu arada aksam 8 yatiyor 10.30 kalkiyor. 3 ten sonra cok uyaniyor en son6.30 hanimefendinin meme emdikten sonra memeyi yastik olarak kullanma saati :) uzerinde keyif yapiyor :)

Anaaam, uykusavar lara!!! Bizimki su anda hiçbir schedule'a tabii değil, o istiyor ben emziriyorum. Memede uyuyor bol bol. Aksam 7 dem sonra cok manyak emıyor, 11e kadar falan nonstop memede. Ama sonra isler değişiyor, 1-4-7 gibi bir düzenimiz var neredeyse. 1de uzun emıyor, 4 yarım saat, bizimkine göre kısa bir süre. gece ağlayıp uyandırmıyor, ben kaldırıyorum genelde. Bir tek ıslak beze ağlıyor. Anlayacağın aksam saatlerinde memeleri ona tahsis edip gece biraz uyku uyuyabiliyorum.

Lara gunduzde cok uyumuyor.Tek derin uykusu aksam 8 den 21.30 kadar o arada yaramazlik icin enerjiyi topluyor :) benim neden bu kadar cabuk kilo verip gobusu erittigimi simdi anladinizmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…