- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.801
Silgicim newborn kucuk geliyor Emre ye ondan siziyor yazik bacaklarinida sIkIyormus laranin da bacaklari kizardigi an biraktim.Kalsin kullanma 1 e gec benim elimdede kaldi .Gobegi kapat artik :) dusmus bitmis :)yarinda bir guzel bici bici yapsin .Bak nasil uzun uyuyacak ilk banyodan sonra
Koko cum benimki si 1 de kalkti sonra 3.15 sonra 5 ve 6.30 haaa nu arada aksam 8 yatiyor 10.30 kalkiyor. 3 ten sonra cok uyaniyor en son6.30 hanimefendinin meme emdikten sonra memeyi yastik olarak kullanma saati :) uzerinde keyif yapiyor :)
canan'dan haber alabildiniz mi?
dayanamayip yikadik biraz once, biraz panik oldu minik ama cok sukur ilk banyo sinavini da gectik :) 1'e gectim ya cunku yine kacirdi :S
koko peri bottle'i ben kullanmiyorum hastneden beri, eski wc kovamizla devam ediyorum. peri b.nin bir ozelligi var mi bilmiyorum.. onun disinda kurutma makinesi kullaniyorum uzaktan, buralarda okumustum. insallah biran once gecer de rahat hareket ederiz, ben de daraldim.
11 ocak saat 11.34 te eva aramiza katildi:) epidural ile normal dogum yaptim.epidural oncesi 1 saat sanci cektim ,epidural sonrasi acilmam hizlandi, epiduralsiz asla yapamazdim:) cok sukur eva ve ben deiyiyiz,hepinize desteginiz icin tesekkurler
Kucağa kuzuyu emzirmeye yatırmış, bir yandan da aşûre yiyordum. Bir bombaladı, kokuttu da. Aşûre keyfi oraya kadarmış. Hain Derya!
Merhaba Kizlar;
Oncelikle herkese guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz.Bugun aksam uzeri hastaneden ciktik.11 ocak gunu suyum geldikten sonra hastaneye gittik; acilma 1.5 cm falandi;2 gibi suni sanci verdiler.Sancilari cok gec hissetim; agri esigim sanirim yuksekmis ama sonrasinda bir saat bir sanci hissettim oy oyyy oyyy! epidurali verene kadar o sanciyi cektim.Epidralin verdigi rahatlamayla evayi beklemeye basladik.Doktorum 10.30 gibi alltan muayeneye geldiginde icimden heralde 6-7 cm acilmistir diye dusunurken evet godum basliyor dedi:) Esim sol tarafta dogum boyunca muthis destek verdi; gobek bagini da kesti.Ama sonrasinda o kadar etkilendi ki tansiyonu falan dustu:) o dunyadan bu dunyaya kizinin gelisine tanik oldu hala anlatirken cok duygulaniyor. Eva 1 hafta gecikme yapinca beklenenden daha buyuk dogdu.3.450 kg boy 50 cm. Bana daha cok benziyor; kaslari falan var cok belirgin:) Su an sutum gelmedi ama iste emzirmeye calisiyorum; hastanede elektrikli pompa ile idare ettik; manual de verdiler.Evde denedim; colostrum lar geliyor hala; mama da veriyoruz.Yetmeyecegi icin; gunduzleri cok sakin Eva hanim ama geceleri ayni karnimdaki gibi 10 dan sonra cosuyor; dun gece hic uyumadik neredeyse. Oturup kendiyle konusalim istiyor! Bu arada dikislerim var ama cok agri vermiyor; makat agrim var hemoroid oldu sanirim. Sprey verdiler ayrica dikisler ve makat icin oturma kuveti verdiler;ilik suyla gunde 3-4 kez otur dediler.Hayatimiz Cuma dan sonra cok degisti:) hergun daha da farkli olacak sanirim. Bizden haberler boyle; cok sukur kizimiza kavustuk; darisi tum bekleyen arkadaslarim.Allahim hepinize yavrunuzu kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
O tat bende de vardi, bulantilar vb ama bebislerini gorince hepsini unutursun inan ve sonrasinda geciyor. Ben omur boyumidem bulanicak artik diye bunalima giriyordum. Oyle olmuyormus :)eva gelmis hosgelmis, wohooooo........uzun yillar mutlu mesut yiillari olsun eva'nin...
lara, o gulusunle kimleri kimleri mutlu edeceksin bakalim hayatin boyunca....hep oyle gulsun yuzun....
gunler ileri derecede boslukta olma, duygusuzluk, isteksizlik vs. hisleriyle geciyor..benim hormalnlar tamamen kafayi yemis durumda...metalik tad var fena halde....mide bulantisini cekebiliyorum ama o tad bi tuhf yapiyor...buralarda hava kapali bir de, daha melankolik oluyor insan...
Tekrar giozunu aydin, photo istiyoruz ve kilosuna da masallahhh :) sut gelir yarin obur gun takilma. Ben de uzulmustum ama geldi sonucta. Ilk gebelikte gec geliyormus. Bebek uyudukca uyu diycem ama bebegi izlemekten de uyuyamiyor insan. Asik oluyosun resmenMerhaba Kizlar;
Oncelikle herkese guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz.Bugun aksam uzeri hastaneden ciktik.11 ocak gunu suyum geldikten sonra hastaneye gittik; acilma 1.5 cm falandi;2 gibi suni sanci verdiler.Sancilari cok gec hissetim; agri esigim sanirim yuksekmis ama sonrasinda bir saat bir sanci hissettim oy oyyy oyyy! epidurali verene kadar o sanciyi cektim.Epidralin verdigi rahatlamayla evayi beklemeye basladik.Doktorum 10.30 gibi alltan muayeneye geldiginde icimden heralde 6-7 cm acilmistir diye dusunurken evet godum basliyor dedi:) Esim sol tarafta dogum boyunca muthis destek verdi; gobek bagini da kesti.Ama sonrasinda o kadar etkilendi ki tansiyonu falan dustu:) o dunyadan bu dunyaya kizinin gelisine tanik oldu hala anlatirken cok duygulaniyor. Eva 1 hafta gecikme yapinca beklenenden daha buyuk dogdu.3.450 kg boy 50 cm. Bana daha cok benziyor; kaslari falan var cok belirgin:) Su an sutum gelmedi ama iste emzirmeye calisiyorum; hastanede elektrikli pompa ile idare ettik; manual de verdiler.Evde denedim; colostrum lar geliyor hala; mama da veriyoruz.Yetmeyecegi icin; gunduzleri cok sakin Eva hanim ama geceleri ayni karnimdaki gibi 10 dan sonra cosuyor; dun gece hic uyumadik neredeyse. Oturup kendiyle konusalim istiyor! Bu arada dikislerim var ama cok agri vermiyor; makat agrim var hemoroid oldu sanirim. Sprey verdiler ayrica dikisler ve makat icin oturma kuveti verdiler;ilik suyla gunde 3-4 kez otur dediler.Hayatimiz Cuma dan sonra cok degisti:) hergun daha da farkli olacak sanirim. Bizden haberler boyle; cok sukur kizimiza kavustuk; darisi tum bekleyen arkadaslarim.Allahim hepinize yavrunuzu kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Ohhhhhh masallah masallah kilosuna sen kilosunun yazdigi kagidi Eva ya minnak portakal kafali diyen doktorun burnuna sok :)) Marlin cim muzik dinletiyormusunuz ?Kisik sesle acin gece.Eva senin karnindan aliskin.Esinin doguma girmesine sevindim e demistim sana girer diye :) bizimkininde tansiyonu dusmustu :) gecen gun ne guzel kizim masallah masallah.Ben dogurdum dedim benle seninle 3 saat push yaptim dedi :))Benim de en cok makat agrim oldu banada klozete konulan oturaktan verdiler ama zamansizliktan 1 kere yapabildim.Bizde eve ilk geldigimiz gun Lara gece bir basladi sabaha kadar uyumamistik.Tekrar tebrik ediyorum canimm sana benziyormus Eva bebek o zaman cok guzel bir bebektir.Gerci cirkin bebek yok degil mi .Hepsi mis kokulu.Op Eva yi gidigindan :) benim icinMerhaba Kizlar;
Oncelikle herkese guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz.Bugun aksam uzeri hastaneden ciktik.11 ocak gunu suyum geldikten sonra hastaneye gittik; acilma 1.5 cm falandi;2 gibi suni sanci verdiler.Sancilari cok gec hissetim; agri esigim sanirim yuksekmis ama sonrasinda bir saat bir sanci hissettim oy oyyy oyyy! epidurali verene kadar o sanciyi cektim.Epidralin verdigi rahatlamayla evayi beklemeye basladik.Doktorum 10.30 gibi alltan muayeneye geldiginde icimden heralde 6-7 cm acilmistir diye dusunurken evet godum basliyor dedi:) Esim sol tarafta dogum boyunca muthis destek verd
i; gobek bagini da kesti.Ama sonrasinda o kadar etkilendi ki tansiyonu falan dustu:) o dunyadan bu dunyaya kizinin gelisine tanik oldu hala anlatirken cok duygulaniyor. Eva 1 hafta gecikme yapinca beklenenden daha buyuk dogdu.3.450 kg boy 50 cm. Bana daha cok benziyor; kaslari falan var cok belirgin:) Su an sutum gelmedi ama iste emzirmeye calisiyorum; hastanede elektrikli pompa ile idare ettik; manual de verdiler.Evde denedim; colostrum lar geliyor hala; mama da veriyoruz.Yetmeyecegi icin; gunduzleri cok sakin Eva hanim ama geceleri ayni karnimdaki gibi 10 dan sonra cosuyor; dun gece hic uyumadik neredeyse. Oturup kendiyle konusalim istiyor! Bu arada dikislerim var ama cok agri vermiyor; makat agrim var hemoroid oldu sanirim. Sprey verdiler ayrica diki
sler ve makat icin oturma kuveti verdiler;ilik suyla gunde 3-4 kez otur dediler.Hayatimiz Cuma dan sonra cok degisti:) hergun daha da farkli olacak sanirim. Bizden haberler boyle; cok sukur kizimiza kavustuk; darisi tum bekleyen arkadaslarim.Allahim hepinize yavrunuzu kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Koko asure demis. Ben de mercek corbasi cok iciyorum ve bebis alttan masallahhh! Durduramiyoruz.. Sizce mercmk mi gaz yapiyor, alttan cok pirt pirt. Bu kotu bisey mi?
:)))) pirtci Derya :))) Lara da bir gun kucagimda Sugur da ayaklarimin dibinde uyuyor.Lara bir sesli kaka yapti Sugar korkup yatagina kacti sapsalim benim kacarkende kendi totosunu kokluyor acaba benmi yapti diye :))Kucağa kuzuyu emzirmeye yatırmış, bir yandan da aşûre yiyordum. Bir bombaladı, kokuttu da. Aşûre keyfi oraya kadarmış. Hain Derya!
Merhaba Kizlar;
Canim ya gozun aydin saglikla buyusun bebisin anali babali:)Epidural dan sonra hic aci hissetmedin mi?Kac cmde epidural verdiler ben cok tirsiyorum da:/Merhaba Kizlar;
Canim ya gozun aydin saglikla buyusun bebisin anali babali:)Epidural dan sonra hic aci hissetmedin mi?Kac cmde epidural verdiler ben cok tirsiyorum da:/
Bugun bebegimin kalbini dinledim allahim o ne hiz gum gum gum gum agladim kendimi tutamadim.Bos gebelik olmadigini soylemistim dedi dr:) Cok saglikli bebegin dedi kalbinin atisini duyduktan sonra sanki hersey daha bi baska daha bi guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?