Amerika'da Hamilelik

Kizlar nasilsiniz bakalim ne var ne yok..

cemrecik senin sincaplar yaramazlik yapiomu?

miden nasil

Janim senin oglanda hosgelmis!Allah sizlerle beraber saglikli ve mutlu bir omur nasip etsin.Insallah tez zamanda sutun de gelir hem sut hem mamalar yarar kuzucaga bir an once kucagina alirsin yavrunu.Allahim esirgesin ve korusun

Aramiza hosgeldin.Umarim yakin zamanda hamile kalip burada bizlerle guzel haberi paylasirsin.

cok saolun kizlar :) hamile olanlar insallah sonuna kadar saglikla gider her sey, bir cirpida dogurursunuz. dogum yapmis olanlar,Allah nazarlardan saklasin ve hayat sansi versin bebislerinize. benim gibi hamilelik beklemeye baslayanlara da hayirlisiyla dolu gobusler diliyorum :) insallah burdan hep iyi haberlerimizi yazariz.

kiz marlin seni yakaladim hemen bi soru yapistiriveriyim

hazirmisin

simdi benim aklima bu sefer ne takilio biliomusun., benim doktor bana dedi ya bebegin kafasi asagida diye. bende nerden anladin dedim artist gibi ( sanki o hasta ben doktor ) , doppler la asagidan dinliyorlar oyle anlamis bir de bana dioki tekmeleri yukarirda hissedersi diyor.

ama ben bebegimin hareketlerini genel olarak yanlarimda hissediyorum ve cok yukarda degil. bazen yukarida da hissediyorum ama cok cok nadir. bunu da soyledim bisey demedi.

bende acikcasi sonrasinda emin olamadim ama kadin doktor sonucta tecrubeli olan o :26:

sen ne dusunuyorsun bu konuda ya da diger kizlar hepiciginizden yorum bekliyorum

Selam:) Aramiza hosgeldin.Insallah en kisa zamanda hamile kalir buradan bizimle guzel haberlerini paylasirsin.

Ztarcim doktor oyle diyorsa guven :) oyledir.Zaten bir sure sonra altan muayene olacaksin soyleyecekler guzel kizinin pozisyonunu.

Ztarcim doktor oyle diyorsa guven :) oyledir.Zaten bir sure sonra altan muayene olacaksin soyleyecekler guzel kizinin pozisyonunu.

esra anaggmm

bu nasil bir muayenedir ki bebikin pozisyonunu bile soyluyolar

icimde hafiften bir tirsma hissi hasil olmadi desem yalan demis olurum

bu cati muayenesi olayi ayni zamanda dimi.

kacinci haftada oluyor bu.

bu hafta dr a gittigimde sorayim bari.

Allah anali babali buyutsun, uzun saglikli omurler versin ogluna insallah

canim benim cok miniktir o simdi en kisa zamanda toparlanipda evinize gidersiniz insallah

zor gunler yasamissiniz gecmis gitmis olsun insallah, en yakin zamanda hamile kalirsin umarim :)

Bu arada bende Ohiodayim Cincinnatiden :)

Esracim uye oldugun sitede bende gecenlerde epey bir gezinip dolandim:)) malum uykusuz anneler olunca daha uye olmadim bende olayim bari:)
Ztar ben bebegin asagida oldugunu hickiriklarindan anliyordum asagida pit pit atiyordu; ayrica ayaklarini gogsumun altina kemiklerime dayiyordu nefes aldirmiyordu; hareketli oldugu icin ben neresi nerde anlayabiliyordum.Seninki pek uslu hanimkiz gizemli takiliyor icerde:) alttan muayene cok zor degil tirsma:) benim dogum 1 hafta gecikince cok alttan mincikladilar:))) bizimkinin kafa cok asagida oldugu icin hatta zor oldu muayene ama dogum sancisi kadar zor degil yani:)))) Bizim kiz dogdugunda burnu yassi olmus iyice yapismisti:)) asagida cok kalmaktan sikisti galiba:) ayrica mor ve kirmiziydi! ilk dogduklarindan bugune ne kadar da cok degisiyorlar.

ay cok komik yaa seninki fazla kalinca tabi oyle seyler normal

ya iste ben hickiriklari da asagida degil cok. sanirim kafasi da sag ya da sol taraflarda ama tam yerinde degil. yani bana kalirsa tam donmedi ama doktor ne der bilmiyorum. yani ayaklarinin asagida oldugunu dusunmuyorum ama yukarida da oldugunu dusunmuyorum. bilmiyorum ya hayirlisi..

birde ben nerde ayagi orasi burasi neresi hiiiiiiiiiiiiiccc anlamiyorum kuzu dedigin gibi bizim kiz pek bi gizemli takiliyor da yalniz su ana kadar iki uc kere olan birsey var o da bir keresinde sol gogsumde gecenlerde sag gogsumde. birde ikisinin ortasinda bir yerde Allahim nefes alamiyor gibi oluyorum. oyle fena oluyorum ki. annem o zaman ayaklarini dayiyordur diyor bende o zamanlar supheye dsunuyorum da bu kiz sadece ben fenalastigim zamanlarda ayaklarini kullanmiyor heralde :44::44:

aman cok karisik isler ya. hayirlisi ne diyim. ben normal dogum istedigim icin bu konuyu merak ediyorum ama kuzu iyi olsun, saglikla kavusalim da artik ne yapalim hayirlisi.

Son düzenleme:

Marlin cim siteye uye olup gezindikten sonra daha cok moralim bozuldu :) Bebegim 16 aylik geceleri hic uyuyamiyorum diyen anneler var yahu.Uyku egitimi 4.aydan sonra basliyormus.Insallah biz basaririz.Yoksa halimiz harap.
Dun 2.30 a kadar baba nobetteydi.Sabaha kadarda ben. Farkettimki Lara 2.30 a kadar guzel uyuyor .2.30 dan 6 ya kadar abartmiyorum 3 kere uyaniyor. Dun gece anladim babamizin 11-2.30 nobetinde israrci olmasini.Uykusuzluk olunca daha bir salak oluyor insan.Farketmem biraz gec oldu :)
Ztar cim evet cati muayenesi.Korkma acimayacak :)) Bebegin kafasina dokunuyor doktor amcalarla teyzeler :)
Marlin in dedigi gibi beni de cok mincikladilar :)

kafasina mi dokunacaklar

ben sadece catima bakacaklar saniodum adi cati muayenesi degil mi bunun boyle oldugunu hoc bilmiodum

neyse bildigim iyi oldu en azindan o gun geldigimde kendimi hic kasmadan tamamen doktorumun eline birakayim napim.

kacinci haftada yapiolar bunu

cok saol canim, Cincinnati de cok guzel sehir, bir kez gidip gordum :) insallah saglikla gecer senin hamileligin de ve cok rahat dogurursun canim. darisi basima ^^ hepinizin guzel yazilari/haberleri moral oluyor bana.

:))) Bana son haftalar 3 kere yaptilar.Yani 39. ve 40. hafta ve 40+3

cok saol canim, Cincinnati de cok guzel sehir, bir kez gidip gordum :) insallah saglikla gecer senin hamileligin de ve cok rahat dogurursun canim. darisi basima ^^ hepinizin guzel yazilari/haberleri moral oluyor bana.

canim benim doktorum dusukten sonra korunma suresi vermisti bana 3 ay. ben turkiyeye de gidip geldim o arada sonra bu topigi buldum. denemeye basladigimiz ilk ay bu topige yazmistim daha burda bebiklerinin uykusuzlugunu konusan hatunlarin hemen hemen hepsi ilk trimester larindalardi. bende hamile kaldim o ay. senin icin de hayirlisi olsun insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…