- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.981
Tickerimi degistirdim (hello melegim!)
Hamilelik zorliklarina ragmen guzeldi, ozleyecegim valla.. Tickerimi da. Hala inanamiyorum aylari devirip minigi kucagima aldigima. Ne cok beklendi, ne cok istendi bu zipir, hic farkinda olacak mi acaba bunlarin buyudugunde.
Gecen gun sayfa acilmiyordu, bakayim ne gerekiyyormus, ayaklarina gitmek gerekiyor muymus... Bizim de 1 ay dolmak uzere, birth certificate henuz almadik, hazir midir bir sorusturmak lazim.
Yok canim, ne yemini, hahaha, cok komik olurdu oyle bir sey olsa. Yemini naturalized vatandas olanlar ediyor (sonradan gormeler!). Bunlar dogustan yeminli heheheeh. Pasaport iki ayi bulabilir cikmasi. Bir de postaneler randevu vermeye kalkbilir te iki uc hafta sonraya. Isi acele olanlar bunlari hesaba katsin.
farkinda olsalar kac yazar...15-20 arasi sevgili, 20-25 arasi gezme tozma, 25'den sonra kariyer, akabinde koca derdine dusecekler.
ohoooo, daha torun bakacaksiniz hanimefendi
Posta ile oluyorda ne kadar guvenilir.Birth certificate 1 hafta sonra aliniyor.Biliyorsundur oturdugun town da city hall gidip birkac soruluk bir form doldurup aliyorsun.
Bu tickerlar nasil degisiyordu
Tickerimi degistirdim (hello melegim!)
Hamilelik zorliklarina ragmen guzeldi, ozleyecegim valla.. Tickerimi da. Hala inanamiyorum aylari devirip minigi kucagima aldigima. Ne cok beklendi, ne cok istendi bu zipir, hic farkinda olacak mi acaba bunlarin buyudugunde.
Meleğim senin ve tüm arkadaşların kandilini kutlarım.Bu gece dualarımız bebelerimiz için...
Bu arada dogum belgesi ve konsolosluk için yanımızda bebelerin olmasına gerek yok değil mi?
Hay allahim yaa, alinti almadan soyle kolayca okuncak halde yaziyim dedim ve yine birsey yazmayi unuttum...
Sevgili Ztar cnm, Zehra ismi gercekten harika bir isim, agir ablamiza yakisir evelalllah, simdiden dusunuyorumda ne cok guzel bir hanim hanim olucaktir ..allah nir nefeste kavustursun ins cnm
Canan cim sanada 12 ay yazmisim 12 hafta yazacagima simdi farkettim, sorry
Janim Devin, hos ve guzel bir guzel..adi ile yasasin delikanlimiz ins, masallah kilo almayada baslamis umarim hersey cok iyi gider bir once kucagina alabilesin cnm
Cemrecik Bugun kandil simidi cekti canin, acep yarin ne ceker..sayende bizde bir yemek kitabi edinmis oluruz, senin dogumuna kadar tutar herhalde o kadar dimi :)) bu arada kaptim bende tarifi denicem, margarin yok evde onu bir tedarik ediyim once,
CananCnm 12 ayin sizler su gibi gecmesini diliyorum, ins Berfin de sende bu yasayacaginiz zorluklari guzel sonuclar alarak atlatirsiniz, rabbim sifa olsun melegime..opuyorum cok annesi
Mevlit Kandilinde tum dualarinizin gerceklesmesini diler, butun islam alemine hayirlara vesile olmasini temmenni ederim..
Ayyyy cemrecim pardon yeni gordum. Ne talihsiz olmus, canin cekmis tarif yok. Simdi saaat gecenin ucu, emzirmeye kalktim, yarin bulayim tarifi yazayim, kafadan bilmiyorum. Buralarda oldsan yapar getirirdim.
janim gozunuz aydin minik de olsa saglikla dunyaya gelmis bebeginiz, Allah guzel bir kader ve saglik versin Devin'inize. 1 ay icinde kendini guzelce toparlar ve sende rahat rahat altini degistirirsin :) ne tatlidir simdi biblo gibi.
silgicim cok tesekkurler.. Amin tum cumlemizin bebelerine Insallah
ztar zehra ismi de cok guzel, gecen gun dusunmustum bu ismi hatta niye bilmiyorum :) az kalmis senin de ve ins kolay olur dogumun. tam alta inmedigi icin sen sagda solda hissediyorsundue, yani alt sag ya da soldadir kafasi. sonucta daha var dogumuna hemen kanala yerlesmez. bana da dr oyle soylemisti.
neslee umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin ve aramiza hosgeldin.
esra burdayimm :) bize de uyku yok valla delirdim artik sanki, her seye catiyorum. zavalli annem biletini erkene aldirdi, kacicak benden resmen :) vakit bulup buraya giremiyorum usengeclikten. ne kadar uyusam kardir deyip uyuyorum :) hamile olanlar korkuyordur, sikayet etmiyorum dunyanin en guzel seyi gercekten. acikinca gozlerini acip size bakip memeye saldirmasi bile super :)
simdi agliyoo yarim kaldi yazamadim oi bakin kendinize
Janim Devin, hos ve guzel bir guzel..adi ile yasasin delikanlimiz ins, masallah kilo almayada baslamis umarim hersey cok iyi gider bir once kucagina alabilesin cnm
Cemrecik Bugun kandil simidi cekti canin, acep yarin ne ceker..sayende bizde bir yemek kitabi edinmis oluruz, senin dogumuna kadar tutar herhalde o kadar dimi :)) bu arada kaptim bende tarifi denicem, margarin yok evde onu bir tedarik ediyim once,
CananCnm 12 ayin sizler su gibi gecmesini diliyorum, ins Berfin de sende bu yasayacaginiz zorluklari guzel sonuclar alarak atlatirsiniz, rabbim sifa olsun melegime..opuyorum cok annesi
Mevlit Kandilinde tum dualarinizin gerceklesmesini diler, butun islam alemine hayirlara vesile olmasini temmenni ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?