- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.021
Lara cok guzel ve artist yine :) evayi ve esintosun bebisi de istiyoruz :) eski mailimi telden sildim, yenisini ekleyin pls. :)
Canan tost makinesi sormus ben de juicer soriyim. Meyve sebze sikmak icin bisey alicam. Ne onerirsiniz?
Esracim insallah bollasir sutun.Benim anne de sut olsun diye bana yedirip duruyor; aksam Eva gibi beni de hickirik tuttu! bak midem buyuyor dedim;yemeyle sut olmuyor ben bol su sivi iciyorum diyorum ama anlatamiyorum:) hayir o kadar soyleniyorki ye ye diye sussun diye kalkip yiyorum artik:)))ahahah
Biz de geceleri sadece 30ml mama veriyorduk bir iki gundur biraktik surekli emziriyorum.Ama bizim zilli bazen kavramada gucluk cekiyor degisik emzirme pozisyonlari deniyorum; hemen agzina lop lop bosalsin istiyor ayrica cok hizli emiyor; sonradan sisiyor tabi hazmedemiyor:)))
Koko derya kuzusu senin memeyi esir aldi demek:)) emsin de buyusun kuzucuk:)
Buarada kokos Laramizin guzel fotografiyla gunum aydinlandI.Ayrica herkes kim kimdir diye meraklarda:) benim de bilmedigim mail adresleri var tanisalim yahu:)))
Marlin cim cok sevindim sadece sut vermene .Insallah oyle devam eder.
Dun hem sut hem formula veren anneler icin birkac bilgi verdiler onuda paylasayim burada (insallah senin ihtiyacin olmaz)
Sayet ikisinide gun icerinde veriyorsaniz once emzirin sonra formulayi verin diyorlar.Cunku formula agir oldugundan mideye inip sindirmesi anne sutunden zor oluyormus.
Sayet toz mama kullaniyorsak once suyu koyacakmisiz sonra mamayi .
Hastanede bana mama1 yada 2 saat beklerse birsey olmaz demisti hemsire.Dun bize beklemis mamayi vermeyin dediler (vermemistim zaten).
Son olarak :) formula bebeklerin dilini beyaz renk yapiyor.Parmaga gecirilen cok soft fircalar var (bakim settelerinin icinde oluyor)onunla gunde iki defa dilini ve dis etlerini temizlicekmisiz.O yoksa temiz islak bezle.
Ben geceleri 3 saatte bir formula veriyordum.Dun gece o kadar inatlastimki resmen cocugu butun gece memede tuttum.Gece boyu bol su ictim ve bir defa formula verdim.Bu bile beni cok mutlu etti.Yaneee ben bugun yorgun ,uykusuz ama mutlu bir anneyim :)
Marlin cim cok sevindim sadece sut vermene .Insallah oyle devam eder.
Dun hem sut hem formula veren anneler icin birkac bilgi verdiler onuda paylasayim burada (insallah senin ihtiyacin olmaz)
Sayet ikisinide gun icerinde veriyorsaniz once emzirin sonra formulayi verin diyorlar.Cunku formula agir oldugundan mideye inip sindirmesi anne sutunden zor oluyormus.
Sayet toz mama kullaniyorsak once suyu koyacakmisiz sonra mamayi .
Hastanede bana mama1 yada 2 saat beklerse birsey olmaz demisti hemsire.Dun bize beklemis mamayi vermeyin dediler (vermemistim zaten).
Son olarak :) formula bebeklerin dilini beyaz renk yapiyor.Parmaga gecirilen cok soft fircalar var (bakim settelerinin icinde oluyor)onunla gunde iki defa dilini ve dis etlerini temizlicekmisiz.O yoksa temiz islak bezle.
Ben geceleri 3 saatte bir formula veriyordum.Dun gece o kadar inatlastimki resmen cocugu butun gece memede tuttum.Gece boyu bol su ictim ve bir defa formula verdim.Bu bile beni cok mutlu etti.Yaneee ben bugun yorgun ,uykusuz ama mutlu bir anneyim :)
ben inaniyorum sutun geri gelecek.cok bilmislik yapmak istemem ama tavuk suyuna corba yap bana iyi geliyor.helva bulgur yada annen ksir yapsin.bunlari dene belki sana da iyi gelir.
Bravo sana esra! Cabani cok takdir ediyorum. Kokosun buyumesini riske atmadan sutunu cogaltabileceksin insallah. Yavas da olsa olacak. Ne kadar anne sutu alirsa kardir. Ben rezene cayi, tahin, omega3 ve prenatal aliyorum duzenli. Mryve sulari iciyorum. Kalori lazim vucuda, diyet yapma. Bir emzirme 500 kalori yiyor dedilerdi. Bu rezene cemenktu haplari da var, herkes pek memnun. Ben henuz kullanmiyorum ama aklimda, ismarlayabilirim yakinda.
Bravo sana esra! Cabani cok takdir ediyorum. Kokosun buyumesini riske atmadan sutunu cogaltabileceksin insallah. Yavas da olsa olacak. Ne kadar anne sutu alirsa kardir. Ben rezene cayi, tahin, omega3 ve prenatal aliyorum duzenli. Mryve sulari iciyorum. Kalori lazim vucuda, diyet yapma. Bir emzirme 500 kalori yiyor dedilerdi. Bu rezene cemenktu haplari da var, herkes pek memnun. Ben henuz kullanmiyorum ama aklimda, ismarlayabilirim yakinda.
Dun aksam patronum aradi bugun sirkete gelip gelemeyecegimi sordu.Bende tamam dedim.Dun gece dusundum evden yapabilecegim isler var neden cagirdi kesin isten cikartilacam sonrada amaaaaaan umurumda degil hic olmazsa kizimla beraber olurum diye emzirmeye devam ettim :)
Sabak geldim rutin islerimi yaparken odama geldi Esra konferans odasinda konusabilirmiyiz dedi.(Odalar birbirini cok yakin digerleri duymasin diye) hiih dedim kesin layoff olacam.Olsada bitse gitsem dedim
Anaaaa birde ne olsun :) 8 yildir bu sirkette calisyorum son 3 yildir bekledigim ama alamadigim zammi aldim :)
Demek ki esek gibi calisinca zam vermiyorlarmis. Evden takilip umursamadigin zaman zammi kapiyormussun :)
Thank you dedik ciktik.Kisa gunun kari :))
Bu da sanirim kizimin getirdigi kismet olmali.
Dun aksam patronum aradi bugun sirkete gelip gelemeyecegimi sordu.Bende tamam dedim.Dun gece dusundum evden yapabilecegim isler var neden cagirdi kesin isten cikartilacam sonrada amaaaaaan umurumda degil hic olmazsa kizimla beraber olurum diye emzirmeye devam ettim :)
Sabak geldim rutin islerimi yaparken odama geldi Esra konferans odasinda konusabilirmiyiz dedi.(Odalar birbirini cok yakin digerleri duymasin diye) hiih dedim kesin layoff olacam.Olsada bitse gitsem dedim
Anaaaa birde ne olsun :) 8 yildir bu sirkette calisyorum son 3 yildir bekledigim ama alamadigim zammi aldim :)
Demek ki esek gibi calisinca zam vermiyorlarmis. Evden takilip umursamadigin zaman zammi kapiyormussun :)
benim anam cok vicdansiz heralde
bana simdiden diyorki en guzel su sut yapiomus.. ben unutayim sekerli sekerli seyleri en iyisi. zaten ihtiyacim da yok gerci kendi kalorim bana yeter aslinda
ama kuzuya da sut yetmezse yapacak birsey yok tabisi
Sutlu tatlilara verirsin kendini bebis gelince.
Vallahi guzel bir Cuma oldu benim icin koko cok sukur . Derya kuzusuna da masallah. O oyle minnak cok tatli :)
Canan dun bana da Lara nin gaz problemi var diye peynir,sut bir sure tuketme onun yerine doktorun sana calsiyum hapi yazsin dediler ama peynirle sut tuketmemek hic mantikli gelmiyor bana .Evet haklisin sutlu tatlilar gaz yapiyor
Ztar annen gelicekmiydi?
Sutlu tatlilara verirsin kendini bebis gelince.
sutlu tatlilar gaz yapiyor bildigim kadariyla
kizlar evde yaptiginiz tatli tarifleriniz var mi ?
ben dogumdan sonra deli gibi tatli yiyorum engel olamiyorum kendime.
bildiginiz guzel tarifleriniz varsa beklerim :))))
Vallahi guzel bir Cuma oldu benim icin koko cok sukur . Derya kuzusuna da masallah. O oyle minnak cok tatli :)
Canan dun bana da Lara nin gaz problemi var diye peynir,sut bir sure tuketme onun yerine doktorun sana calsiyum hapi yazsin dediler ama peynirle sut tuketmemek hic mantikli gelmiyor bana .Evet haklisin sutlu tatlilar gaz yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?