Amerika'da Hamilelik

aaa silgi sanada yazmistim arada bisiler kaynamis gitmis :) Cok saol canim.. Umarim toparlar dun gece itibari ile 18 gram daha almis bugun dietini degistirdiler daha yuksek kalorili mama vermeye basladilar bakalim neler olacak

Mahlep Amerika'da kolay bulunan bir şey mi? Yani siz rahatlıkla bulabiliyor musunuz? Benim de canım öyle çekiyor ki... Bulamam diye aramaya hiç yeltenmemiştim ama bulunuyorsa hemen alayım.

melegim cok tatlisin ya coookk tesekkur canim benim ne kadar guzel seyler demissin. hakikaten hic de oyle dusunmemistim tam agir abla bizimki insaallah hepimizin yavrulari duzgun insanlar olurlar. Allah onlari da bizi de hep iyilerle karsilastirsin.,,
mahire de gecmis olsun baslamis yaramazliklara dusmelere basladigina gore.

evet marlincim zehra klasik bir isim. zeynep benim ismim zaten benimkine yakin olsun istedik. biz ailecek klasik takiliyoruz.

ay o eva zillisini cok merak ediyorum nerden aliyor bu enerjiyi aarkadas insan banyoda sooyle bir gevser eder yok baksana. yurumeye baslayinca isin var marlincim.

teskkur ederim esracim

bu arada butun topikim mevlud kandiliniz mubarek olsun bize de dua edin

Mahlep Amerika'da kolay bulunan bir şey mi? Yani siz rahatlıkla bulabiliyor musunuz? Benim de canım öyle çekiyor ki... Bulamam diye aramaya hiç yeltenmemiştim ama bulunuyorsa hemen alayım.

canim ben Arap marketinden aldim ama Turk ya da Arap market yoksa civarda tulumba.com da da alabilirsin...Genel marketlerde varmidir bilemiyorum ama tahminimce cok buyuk food store larda vardir...
http://www.tulumba.com/storeItem.asp?ic=FB249739GC690

Son düzenleme:
ben bulmustum var yani.

bu arada evinde tost makiensi olan var mi?biz baktik ama bulamadik.

tost makinesi derken ocak ustu mu? ben Turkiye'den getirmistim...ama buradaki elektrikli tost makineleri daha guzelmis...ocak ustu daha pratik oldugu icin onu kullaniyorum...elektrikliyi izgara icin kullaniyorum birtek...

tost makinesi derken ocak ustu mu? ben Turkiye'den getirmistim...ama buradaki elektrikli tost makineleri daha guzelmis...ocak ustu daha pratik oldugu icin onu kullaniyorum...elektrikliyi izgara icin kullaniyorum birtek...

ben hic gormedim burda marketlerde tost makinesini nerden almistin yada bunun icinde link var mi :)))

Kizlar ne cok yazmissiniz. Cok ttakip edemedim amA hepiniin kandilini kutlarim.
Esra erkene aldirdi evet :) subat ortasinda yalniz gunler basliyor ve ise de basliycam ki yuzume krem surecek vakit yokken nasil olurhic fikrim yok. Aklima ilk gelen de krem oldu yalniz :) 4 saattr uyutamadim yine
Canan 12 hafta su gibi gecsin ins. Sonucu guZel olucak ben inaniyorum buna. Bu arada bizimkiler ceza 100 euro odemis kisi basi. Tost makinesi de var cogu yerde. Bunlar grill mi diyo ne. Tost nedr bilmezler anca kizarms ekmek french toastmis hey yavrum hey. Canm tost istedi:)
Melegim gecmis olsun, oglum kankasina iyi dileklerini yolluyor:)
Marlinn senin anne en sabirli anne :) ben de oyun oynamayi ozledm.
Koko sizinkiler de kaciyor demek :) biz hic baslamadk kkmlik vb, sadece ssn geldi.
Uyuycam simdi cokmutluyum:)

ben hic gormedim burda marketlerde tost makinesini nerden almistin yada bunun icinde link var mi :)))

Canan cim hamilton beach diye bir marka kullaniyorum .Ayni bizim turk usulu tost makinasi.Benim bu 8 yil icinde 2.makinam.cok guzel yapiyor tostu.Hamilelerin cani cekmesin.Fiyatta cok uygun. Yapip ise bile goturuyorum .

Canan cim hamilton beach diye bir marka kullaniyorum .Ayni bizim turk usulu tost makinasi.Benim bu 8 yil icinde 2.makinam.cok guzel yapiyor tostu.Hamilelerin cani cekmesin.Fiyatta cok uygun. Yapip ise bile goturuyorum .

tesekkur ederim sana ve cemreye

vallahi iyiki hepiniz varsiniz.

ben bulmustum var yani.

bu arada evinde tost makiensi olan var mi?biz baktik ama bulamadik.

canancim benimki hamiltonbeach degil ama cok memnunum bende. george foreman benimki,.. hem grill yapiyorum. sonra sakir sukur yikiyorum lavaboda. istersem tostta yapiyorum , ekmek de kizartiyorum.

istersen nette indoor grills diye arastir cikar secenekler karsina,

Bizimkiler değiştirdi biletleri, 6sinda donuyorlar. Bakalım bebisle basbasa kalınca ne olacak. En kötü evi ... goturur, dondurulmuş yemek yeriz napalim.

Onemli degil Canim cok cok gecmis olsun umarim bisi olmamistir.bende senin ve diger arkadaslarin kandilini kutlarim

Umarim alinti almadigim kalmamistir, bu aralar leyle gibimiyimde varsa afola
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim benim, Mahir artik emekliyor ve ayrica ayakta day day yapiyor..daha siralamaya baslamadi ama yakindir diye dusunuyorum..
Yaramazliklari ve hareketliligi hat safada, her zaman baba ise gittikten sonra yanima uyumasi icin alirdim ve onlem olarakta yatagin ayak kismina hep birseyler koyardim, bu sefer cok fena uykuya dalmidim ve bizim oglanda sinsice komandolar gibi surun surun yorgan altindan ve yastigida al git.. oyle bir kut sesi ile uyandim ki bir ciglik atarak ve oglumun cok fena aglama sesi ile oldu,allahim kimseye yasatmasin, mayis anneleri topiginde dusen bebekler oluyordu bende dedim bizimki dusse ne yaparim diye..olan oldu iste ..milli oldu bizimkide yani.. ins bu son dususu olur. oyle kafayi kutt diye yere vurunca insanin akli cikiyor resmen,cok sukur rabbim koruyor meleklerimizi yani bazen dusunuyorum boyumdan biraz yuksek yerden ben dussem kesin kirilmadik yerim kalmaz diyorum ama bebekleri gercekten rabbim koruyor...cok mucizevi bir durum..
Cemrecik ben mahlep bu son Tr gittigimde almistim, sariya calan toz seklinde birsey, umarim bulabilirsin, bende cok seviyorum mahlep li pasta ve corekleri..yummy

Bizim zilli 3. Hafta buyume atagina girdi galiba, yine nonstop emiyor, butun gun 2 saat anca uyudu, hep memede. Memelere vites arttiriyor iyi hos, istiyorsa emsin de sirtim cok agridi yav.

Bu gece muhtemelen uyku falan yok bana. Garip saatlerde online olurum artik :). Umarim sizleri online gormem o saatlerde :)

Melegim mahir'e gecmis olsun. Artik hareketlendi, firar eder oraya buraya, aman dikkat! Hep yeni bir seyler oluyor degil mi? Disler, emekleme derken yurumeye baslayacak. Facebooktakinartiz fotograflarini ben goremiyorum, arada bir iki emaillesene :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…