- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.001
hic sorma, simdi mahlep alacagim ya, ciktim evden...sonra yururken aklima geldi, daha once hic hayatimda mahlep gormemisim, gorduysem de bilmiyorum, yani raflarda gorup taniyamam, orda calisanlardan birine soyleyecegim ki o bulup getirsin...
haydaaa, geri dondum eve, ingilizcesine bakacagim (klasik cep telefonu var bende)..esime de sormak istemedim telefondan, hani bakip soylesin bana diye, ama biliyorum ki ne isin var bu sogukta disarda diye seramoni dinletecek bana...eve geldim baktim ki ingilizcesi de mahalep mis...bir fazladan a harfi icin 7-8 dakika o sogukta yurudum...birazdan yapima gececegim...
mahircik muhtemelen hayatinda ilk defa dustugu icin nasil da sasirmistir, gecmis olsun...oyle oyle buyuyecekler iste :)
Mahlep Amerika'da kolay bulunan bir şey mi? Yani siz rahatlıkla bulabiliyor musunuz? Benim de canım öyle çekiyor ki... Bulamam diye aramaya hiç yeltenmemiştim ama bulunuyorsa hemen alayım.
Hay allahim yaa, alinti almadan soyle kolayca okuncak halde yaziyim dedim ve yine birsey yazmayi unuttum...
Sevgili Ztar cnm, Zehra ismi gercekten harika bir isim, agir ablamiza yakisir evelalllah, simdiden dusunuyorumda ne cok guzel bir hanim hanim olucaktir ..allah nir nefeste kavustursun ins cnm
Oy kuzucuk yataktan mı düştükıyamam ya.çok ağladı mı annesi,iyidir umarım.
Ztarcım Zehra klasik bir isim ama zeynep gibi herkes de yok,ismiyle yaşasın inşallah..gerçekten ağır oturaklı bir ismi olmuş senin bıdığın:) demek ondan böyle nazlı hanım hanımcık:) maşallah ona..bileydim ben Eva yı 9 ay boyunca en ağır bir isim bulup çağırırdımhamilelikte nasılsa öyle gidiyor bizde walla tekmeleyen o ayakları aynen devam edıyor,banyoda annem bile zorlanıyor yıkarken ben napcaam bilemiyorum.
Marlin cim senin anne cok seker yaa :) hem tarlasina bakiyor hem Eva hanima :)) insallah Eva nin 40 cikinca uyku duzeni oturur.Bizde pek birsey farketmedii ne yalan soyleyim.Sakin memede uyuma biliyorum insanin resmen ici cekiliyor.Yatakta emzirme Marlin cim . Allak korusun uyumak cok tehlikeli.Bende birkere kucagimdayken uyumusum esim gordu.O bakmisti o gece biraz uyumustum.
Ztarcim zehra ismi gercekten cok guzel.ismiyle buyusun insallah.
Kiyamam yakisikli mahirime.Allah korumus.Nasil yakisikli o fotolarda.Anneside pek guzel giydiriyor
Mahlep Amerika'da kolay bulunan bir şey mi? Yani siz rahatlıkla bulabiliyor musunuz? Benim de canım öyle çekiyor ki... Bulamam diye aramaya hiç yeltenmemiştim ama bulunuyorsa hemen alayım.
ben bulmustum var yani.
bu arada evinde tost makiensi olan var mi?biz baktik ama bulamadik.
tost makinesi derken ocak ustu mu? ben Turkiye'den getirmistim...ama buradaki elektrikli tost makineleri daha guzelmis...ocak ustu daha pratik oldugu icin onu kullaniyorum...elektrikliyi izgara icin kullaniyorum birtek...
ben hic gormedim burda marketlerde tost makinesini nerden almistin yada bunun icinde link var mi :)))
ben hic gormedim burda marketlerde tost makinesini nerden almistin yada bunun icinde link var mi :)))
Canan cim hamilton beach diye bir marka kullaniyorum .Ayni bizim turk usulu tost makinasi.Benim bu 8 yil icinde 2.makinam.cok guzel yapiyor tostu.Hamilelerin cani cekmesin.Fiyatta cok uygun. Yapip ise bile goturuyorum .
ben bulmustum var yani.
bu arada evinde tost makiensi olan var mi?biz baktik ama bulamadik.
tesekkur ederim sana ve cemreye
vallahi iyiki hepiniz varsiniz.
canim ben Arap marketinden aldim ama Turk ya da Arap market yoksa civarda tulumba.com da da alabilirsin...Genel marketlerde varmidir bilemiyorum ama tahminimce cok buyuk food store larda vardir...
Trk Mzii, Trk Mutfa1, Trke Kitaplar, Nazarl1k, Mcevher
Kokosumun fotosunu gonderdim teyzeleri.Melegim senin e mail adresini bulamadim
Oy kuzucuk yataktan mı düştükıyamam ya.çok ağladı mı annesi,iyidir umarım.
Ztarcım Zehra klasik bir isim ama zeynep gibi herkes de yok,ismiyle yaşasın inşallah..gerçekten ağır oturaklı bir ismi olmuş senin bıdığın:) demek ondan böyle nazlı hanım hanımcık:) maşallah ona..bileydim ben Eva yı 9 ay boyunca en ağır bir isim bulup çağırırdımhamilelikte nasılsa öyle gidiyor bizde walla tekmeleyen o ayakları aynen devam edıyor,banyoda annem bile zorlanıyor yıkarken ben napcaam bilemiyorum.
Onemli degil Canim cok cok gecmis olsun umarim bisi olmamistir.bende senin ve diger arkadaslarin kandilini kutlarim
hic sorma, simdi mahlep alacagim ya, ciktim evden...sonra yururken aklima geldi, daha once hic hayatimda mahlep gormemisim, gorduysem de bilmiyorum, yani raflarda gorup taniyamam, orda calisanlardan birine soyleyecegim ki o bulup getirsin...
haydaaa, geri dondum eve, ingilizcesine bakacagim (klasik cep telefonu var bende)..esime de sormak istemedim telefondan, hani bakip soylesin bana diye, ama biliyorum ki ne isin var bu sogukta disarda diye seramoni dinletecek bana...eve geldim baktim ki ingilizcesi de mahalep mis...bir fazladan a harfi icin 7-8 dakika o sogukta yurudum...birazdan yapima gececegim...
mahircik muhtemelen hayatinda ilk defa dustugu icin nasil da sasirmistir, gecmis olsun...oyle oyle buyuyecekler iste :)
Bu tarifi en kisa zamanda bende deniyecegim ama cok beceriksiz bir ev hanimi olarak mahlep nedir acaba ?
Canim cok tesekkurler.. Mahir'e cok gecmis olsun umarim endiselenecek birseyi yoktur.
Kizlar herkesin kandili mubarek olsun..
Bu arada ben Turkiye'ye giderken hep Kanada pasaportu ile giriyorum ama sira beklememek icinde yani turk vatandaslari kuyruguna girebilmek icinde turk nufus cuzdanimi yanimda bulunduruyorum.. Turk pasaportum yillar once expire olmustu bende hic yenilemedim cunku cok pahali yenilemek. Canada pasaportunun 5 senelik uzatilmasi 85 dolar turk pasaportu 500 kusur lira idi son baktigimda yuh artik.
Kokosumun fotosunu gonderdim teyzeleri.Melegim senin e mail adresini bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?