- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.041
Dun aksam patronum aradi bugun sirkete gelip gelemeyecegimi sordu.Bende tamam dedim.Dun gece dusundum evden yapabilecegim isler var neden cagirdi kesin isten cikartilacam sonrada amaaaaaan umurumda degil hic olmazsa kizimla beraber olurum diye emzirmeye devam ettim :)
Sabak geldim rutin islerimi yaparken odama geldi Esra konferans odasinda konusabilirmiyiz dedi.(Odalar birbirini cok yakin digerleri duymasin diye) hiih dedim kesin layoff olacam.Olsada bitse gitsem dedim
Anaaaa birde ne olsun :) 8 yildir bu sirkette calisyorum son 3 yildir bekledigim ama alamadigim zammi aldim :)
Demek ki esek gibi calisinca zam vermiyorlarmis. Evden takilip umursamadigin zaman zammi kapiyormussun :)
Thank you dedik ciktik.Kisa gunun kari :))
Bu da sanirim kizimin getirdigi kismet olmali.
bugun ne guzel bir gun oldu senin icin! Tebrikler! Senin lara baska bir is teklifi etkisi yapmis, patron birakip gitme niyetlerini sezmis kesin, seni tutmaya calisiyor. Oh, iyi olmus!
Biz de doktor kontrolunden geliyoruz, her sey yolundaymis. Kizim biraz minnak kategorisinde ama gelisim iyi. Orasina burasina bakti, her sey yolundaymis. Iki ay randevusunda turtocollis baksinlar kizlar, boyun kasi kasilmasi. Ben sordum, 2. Ayda belli olur dedi.
Ikidir arabada emziriyorum (dururken tabii). Public breastfeedinge alisiyorum yavastan. Bir de suemzirme ortumu yanima almayi hatirlasam!
sutlu tatlilar gaz yapiyor bildigim kadariyla
kizlar evde yaptiginiz tatli tarifleriniz var mi ?
ben dogumdan sonra deli gibi tatli yiyorum engel olamiyorum kendime.
bildiginiz guzel tarifleriniz varsa beklerim :))))
Tebrik ederim cnm, Lara kizimiz sans getirmeye baslamis, bereketli demek kuzum..
Allah daha cok riziklar verir ins, bu guzel anin son degil herseyin baslangici olur ins.
Bu arada cnm bana resim gonderdin mi ben baktimta gelen giden olmamis :))
Sagol melegim .ee hani gondermedin e mail adresini :)
Kokocum resim isini oldu bil..sana ve Canan a da atiyim biizim haylaz oglanin resimlerinden bakin bakiyim buyumussu benim yaramaz oglum :))
Esroscum gözün Aydin olsun :) ee laraya bir hediye alırsın artık :) bebisler kesinlikle kismetleriyle geliyor.
Bana juicer markası yazacaktın müsait olunca. Senden hbr beklioyurm:)
Kokocum gözünüz Aydin fıstık iyimis. Niye minikmis kaç kilo? Bizim aramızda 1 gün mu vardı?
Sütun gaz yaptığını bilmiyodm. Portakal da yapiyomusne yiycem şaşırdım.
Esra bol bol gelir sutun inşallah.
Esroscum gözün Aydin olsun :) ee laraya bir hediye alırsın artık :) bebisler kesinlikle kismetleriyle geliyor.
Bana juicer markası yazacaktın müsait olunca. Senden hbr beklioyurm:)
Kokocum gözünüz Aydin fıstık iyimis. Niye minikmis kaç kilo? Bizim aramızda 1 gün mu vardı?
Sütun gaz yaptığını bilmiyodm. Portakal da yapiyomusne yiycem şaşırdım.
Esra bol bol gelir sutun inşallah.
Sagol, iyi birseye benziyor :)
Masallah diyelim almis kilo.3010 gr dogmustu, bugun 3320 tarttilar. Dogum kilosunu 14unde anca yakalamisti zaten. Bizimki 1 ocak dogumlu, sizinle aramizda birkac gun var. emre bey'in kilolar nasil? Tombalakgillerden mi?
Masallah diyelim almis kilo.
Bir gun varmis aramizda. En son 3500lerdeydi dr randevusunda, bakalim haftaya kaci gorucez:)
Masallah diyelim almis kilo.
Bir gun varmis aramizda. En son 3500lerdeydi dr randevusunda, bakalim haftaya kaci gorucez:)
Yaa ben niye ticker i copy paste yapamiyorum.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. Diyooor.
Selam hanımlar, california los angelestayım. 1 buçuk yıl oldu yaklaşık buradayız. Ben de bebeğimin gelişini büyük bir heyecanla bekliyorum. Topiği yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Yeni doğum yapan arkadaslarımı tebrik ediyorum. Bütün yavruları annesine, babasına bağışlasın. Sizlere sormak istediğim konu; kaşıntılar. Hamileliğinin başından beri gövde kısmımda özellikle göğüsümle göbeğimin birleşim yerinde ve de sırtımda kürek kemiği kısmında kaşıntı var. Sizin de bu tip sorunlarınız olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?