Amerika'da Hamilelik

Tebrik ederim cnm, Lara kizimiz sans getirmeye baslamis, bereketli demek kuzum..
Allah daha cok riziklar verir ins, bu guzel anin son degil herseyin baslangici olur ins.
Bu arada cnm bana resim gonderdin mi ben baktimta gelen giden olmamis :))

Yerim seni minnak kuzu, olsun annesi cok cabuk buyur toparlar merak etme..sen boylu pozlusun bu yuzden oyle kalacagini hic sanmam.. sonradan atak yapar yakalar ins..
Herseyin yolunda gitmesine cok sevindik allah daim eder ins..

sutlu tatlilar gaz yapiyor bildigim kadariyla

kizlar evde yaptiginiz tatli tarifleriniz var mi ?

ben dogumdan sonra deli gibi tatli yiyorum engel olamiyorum kendime.

bildiginiz guzel tarifleriniz varsa beklerim :))))

Biri tatli mi dedi :)) bende oyle olmustum tatli dedim mi aklim cikiyordu, simdi sut vermedigim icin sanki normale donmeye basladim
Birde sut ve sut urunleri evt cok gaz yapiyor, yenmemesinde fayda var, onun yerine new mother icin vitaminler var ozellikle calsiyum icin cok yararli olabilir..ve ayrica sutun kalitesinide artiriyor..

Kokocum resim isini oldu bil..sana ve Canan a da atiyim biizim haylaz oglanin resimlerinden bakin bakiyim buyumussu benim yaramaz oglum :))

Esroscum gözün Aydin olsun :) ee laraya bir hediye alırsın artık :) bebisler kesinlikle kismetleriyle geliyor.
Bana juicer markası yazacaktın müsait olunca. Senden hbr beklioyurm:)
Kokocum gözünüz Aydin fıstık iyimis. Niye minikmis kaç kilo? Bizim aramızda 1 gün mu vardı?
Sütun gaz yaptığını bilmiyodm. Portakal da yapiyomus ne yiycem şaşırdım.
Esra bol bol gelir sutun inşallah.

Sagol silgi sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin.Juicer in markasi Breville Amazondan almistik.

3010 gr dogmustu, bugun 3320 tarttilar. Dogum kilosunu 14unde anca yakalamisti zaten. Bizimki 1 ocak dogumlu, sizinle aramizda birkac gun var. emre bey'in kilolar nasil? Tombalakgillerden mi?

Sagol, iyi birseye benziyor :)

3010 gr dogmustu, bugun 3320 tarttilar. Dogum kilosunu 14unde anca yakalamisti zaten. Bizimki 1 ocak dogumlu, sizinle aramizda birkac gun var. emre bey'in kilolar nasil? Tombalakgillerden mi?
Masallah diyelim almis kilo.
Bir gun varmis aramizda. En son 3500lerdeydi dr randevusunda, bakalim haftaya kaci gorucez:)

Son düzenleme:
Yaa ben niye ticker i copy paste yapamiyorum.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. Diyooor.

Selam hanımlar, california los angelestayım. 1 buçuk yıl oldu yaklaşık buradayız. Ben de bebeğimin gelişini büyük bir heyecanla bekliyorum. Topiği yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Yeni doğum yapan arkadaslarımı tebrik ediyorum. Bütün yavruları annesine, babasına bağışlasın. Sizlere sormak istediğim konu; kaşıntılar. Hamileliğinin başından beri gövde kısmımda özellikle göğüsümle göbeğimin birleşim yerinde ve de sırtımda kürek kemiği kısmında kaşıntı var. Sizin de bu tip sorunlarınız olmuş muydu?

hosgeldin

benim hamileligimde boyle bisey olmadi.bilgisi olan arkadaslar yazarlar sana.tabiki doktorunla gorusmen en dogrusu.

saglikla bebegini kucagina alirsin insallah

arkadaslar Amerikadayım bende. Burda rezene hapı oldugunu ogrendim. Wallmartlarda falan bulunur mu? Bana tam olarak adını yazar mısınız ya da varsa link rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…