Amerika'da Hamilelik

kizlar bikac sayfa soyle bi okudum

bana sut zaten cok gaz yapiyordu hamileykende fazla tuketememistim ama yogurt ve peynir cok tukettim. dogumdan sonra ben kendimi hic kismadim diyebilirim ne olursa yiyorum. onu yeme bunu yeme bu sut nasil olacak. tabiki su onemli ama sutun kaliteside onemli hersyeden vitamini almaniz lazim.bana sorarsaniz yiyin derim ama yiyemiyorsaniz kesin kalsiyum takviyesi lazim. bebisler eme eme somuruyorlar bizi..

Esracim tebrik ederim ne komik olmus ne isten cikarilmayi beklerken zam almissin :))) Lara hanimin kismeti masallah hep boyle devam etsin insallah

kokocum sen nasilsin? bebis kucukmu dedin kilosu kacti seninkinin merak etme 1-2 ayda hemen toparlar o minnak :)))

Son düzenleme:
3010 gr dogmustu, bugun 3320 tarttilar. Dogum kilosunu 14unde anca yakalamisti zaten. Bizimki 1 ocak dogumlu, sizinle aramizda birkac gun var. emre bey'in kilolar nasil? Tombalakgillerden mi?

Sagol, iyi birseye benziyor :)

Masallah diyelim almis kilo.
Bir gun varmis aramizda. En son 3500lerdeydi dr randevusunda, bakalim haftaya kaci gorucez:)

Masallah Derya ve Emre kuzularina, gayet iyi gidiyorlar kanimca..daha da iyi olucaklar ins. sutleriniz yariyor demek kilo aldiklarina gore.. sunu soyleyebilirim mamanin kilo yapici cok ozelligi yok olsa idi benimki kesin tosun olurdu, o kadar cok icti yani..bu yuzden kizlar ne yapin ne edin sutlerinize ne iyi geliyorsa onu yapin cogaltin...anne sutu gercekten cok iyi geliyor kuzulara..eminimki gayretiniz coktur ve kimse istemez mama vermeyi bebeklere..benim sutun ne yaptimsa olmadi mesela.. cok stresli bir dogumum oldu ve ayrica yanimda kimsenin olmamasi beni cok germis olsa gerek sutun hep gidim gidim geldi...bu yuzden anne sutu cok degerli bir damla olsa bile verin ve vermeye devam edin...

Hazir seni gormusken ki sende cok gelemez oldun anliyorum ama seni daha cok bu sahalarda gorme arzusundayiz haberin ola :))
Birde crazymom dan hic haber aliyormusun, cok merak ettim gercekten...cok uzun zamandir goremiyoruz, ins afiyettedirler ve bir yaramazlik yoktur..
Telden konusuyorsaniz cnm cok slm soyledigimizi iletirsen cok sevindirik oluruz

cok gelemiyorum cnm yaa . minik canavar baya vaktimi aliyor uyut, yedir icir eglendir oyna derken zaman geciyor. o uyuyunca gelcem desem islerim kaliyor. keske boyle sayfa acik olunca mesaj geldi diye bi ibare olsa hemen kolaylik olurdu :))) neyse cnm ..

crarymomla bende bayadir gorusmuyodum arayim dedim gecen hafta. cok sukur iyiler bi yaramazlik yok. Ablasi gelmis turkiyeden gezip tozuyolar Floridada. havada sicak oralarda zaten ohh miss... selamini soylerim.. burda bugun buz yagdi resmen arabalarin uzeri suanda buz kapli. yagmur buza donustu..ama bugun buz demedik gittik bizde children placeye ogluma ciciler aldik. papyon aldim bende melegim ins bizde foto cektiricez aslinda birde pantolon askisi istiyorum ama bir turlu bulamadim adinida bilmiyorum ne diyolar siz zbiliyomusunuz aklima gelmisken sorayim. ins bulurumda oglumun fotolarini cektiririz..baya indirim vardi 4 $ gomlek, 2 $ sapka, 5$ pantolon aldik ama onun bunu alalim derken 50$ la ciktik ordan :)))

Sagol caniiiim tesekkur ediyoruz kizimla sana :)

evet esracim ya sanki kizcen sana benziyor cok tatli masallah seninde kilolar gitmis 2 ayda.. hele bide kirmizilar gelsin daha rahatlarsin. bende hala tik yok bakalim bekliyoruz 3. adeti.. valla test alacam yaaaa korkuyorum cok erken :)))))))

evet esracim ya sanki kizcen sana benziyor cok tatli masallah seninde kilolar gitmis 2 ayda.. hele bide kirmizilar gelsin daha rahatlarsin. bende hala tik yok bakalim bekliyoruz 3. adeti.. valla test alacam yaaaa korkuyorum cok erken :)))))))

ay inanmiyorummm...nuray eskilerin tabiri ile ustune ceket atilsa hamile kalanlardan misin?:))))
kac gun gecikti, belirtin var mi?

Son düzenleme:

Suspenders deniyor askılara. Giydir güzel fotograflarını cek bize yolla :)))) göremedik, hasret kaldik senin oğlana ne zamandır!

kizlar ozellikle kiz anneleri bebeklerinizin altini neyle siliyorsunuz.?Ben pampers kullaniyorum ama kafam cok takiliyor bu mevzuya..

birde berfinin yanaklari cok kurudu.sutumle sildim ama fayda etmedi.bebe yagi falan sursemmi acaba? yada aklina baska fikir gelen varsa beklerim :)))

bu arada 2 gundur kimseden ses soluk cikmiyor.nedesiniz yahuuuu ses verinnn.

Ben de Huggies kullaniyorum .Benimde icim cok rahat degil o yuzden kakadan sonra banyoya goturup poposunu yikiyorum.Cok zahmetli oluyor ama napiyim. Hastanede verdikleri bez gibi olan seyden bulsam .Ilik suyla islatip onunla silicem.
Lara nin yuzude cok kurudu Canan.Hatta yuzunde boynunda birsuru isilik gibi sivilceler cikti.Sadece onun icin doktora goturdum.Kuruluguda sordum.Sivilcelere normal dedi.Ev kalabalikmi open cokmu dedi.(Kimseye opturmuyorum.Benden gizili yaptilarsa bilemem ) Sivilcelr icin onemli degil gecer kurulugu icin hicbir sey surme yuzune daha cok kucuk dedi.Sivilceler bu hafta gecti biraz boynunda kaldi ama hala yuzu kuru.
Tirnaklarini hala kesemiyorum.Eldiven takmak istemiyorum surekli.Eldivenlerini cikarinca resmen yoluyor beni :) Bende dikkatlice kopariyorum tirnaklari .Hemsire de dikkatlice koparin demisti.

canan bende pampers kullaniyorum sensitive bastan beri.. cis falan siliyorum ama kaka cok varsa silmiyorum direk yikiyorum genelde bikac ay yikadim bende kaka yaptiginda bizimki 10 kere yapiyodu :))

esra tirnak olayida benim icin kotu bi tecrube oldu esat ne kadarlikti bilmiyorum cok vardi tirnaklari illa kes kes dediler esim annem falan bende keserken etinide aldim cocugum yarim saat aglamisti bidaha uzun bi sure kesmemistim. simdi cok rahat kesiliyor. bencede kopar canim dikkatlice en iyisi

bende var 1 paket gondereyim sana :))))

niye kesmiyorsun ?ben 40 cikinca kestim .bebelerin tirnaklari cok cabuk uzuyor.esracim bebekler ellrine cok bakiyorlar ve onlarla cok oynuyrlar.Lara artik 2 aylik oldu.bence gunduz cikar gece tak.ellerini tanisin.oynasin.bizim berfin 1.1,5 ay hep ellrine bakti.hatta abimlerle kameradan konurken bakiyordu.abim bayiliyordu yine eline odaklandi diye.yumruk yapiyor aciyor kapiyor.aynanin onunde bile ellerine bakiyor bizimki komik oluyor.yinede sen bilirsin tabi.

valla ben opuyorum ama esime diyorum sakkali ya ne kadar kessede olmuyor sen cok opme diye ama engel olamiyor kendine.cuma gunu bizimde 4 aylik kontrolumuz var.igne olamiycak heralde bakailim ne diycek doktor.asilarinin gecikmeside canimi sikiyor.kurulugu birde ben sorayim bakalim ne diycek.aslinda cevap belli normal diycekler :))))

Suspenders deniyor askılara. Giydir güzel fotograflarını cek bize yolla :)))) göremedik, hasret kaldik senin oğlana ne zamandır!

cok sagol koko, ins bi cektirelim koyacam resimleri..

cemrecik cok alemsin :)))) hamile olma ihtimalim cok zayif ama Allah yazdiysa bilemem canim yaa ..

Esat 4.5 aylikti ilk adeti gordum canan

ins banada az kalmistir.cunku etkiliyor insani.baya rahatlatir heralde demi ?

ek gidaya baslamissinizdir.mucadeleniz nasil gidiyor.ogun siralaman nasil oldu.ve kac aylikken basladiniz.

melegime de sormustum sana da sorayim.bazilari derki 6 ayi bekleme ozaman yemek secer 4,5 aylikken falan yavas yavas basla diye.sen ne dusunuyorsun. siz ne zaman basladiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…