- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.081
kizlar ozellikle kiz anneleri bebeklerinizin altini neyle siliyorsunuz.?Ben pampers kullaniyorum ama kafam cok takiliyor bu mevzuya..
birde berfinin yanaklari cok kurudu.sutumle sildim ama fayda etmedi.bebe yagi falan sursemmi acaba? yada aklina baska fikir gelen varsa beklerim :)))
bu arada 2 gundur kimseden ses soluk cikmiyor.nedesiniz yahuuuu ses verinnn.
ins banada az kalmistir.cunku etkiliyor insani.baya rahatlatir heralde demi ?
ek gidaya baslamissinizdir.mucadeleniz nasil gidiyor.ogun siralaman nasil oldu.ve kac aylikken basladiniz.
melegime de sormustum sana da sorayim.bazilari derki 6 ayi bekleme ozaman yemek secer 4,5 aylikken falan yavas yavas basla diye.sen ne dusunuyorsun. siz ne zaman basladiniz?
canancim biz tam 5 ayliktik basladik sadece yogurt ve meyve puresi verdim 2 ogun. meyveyi cam rendede rendeledim oyle verdim ama ilk zaman cok kabiz oldu anlatamam . yani misket gibi yapiyordu cocuk.. elma vermedim bi sure kabiz yapiyor cunku. bende armut verdim o cok iyi. simdi armuta bayiliyor masallah ve yogurduda cok seviyor bi tencere versem yiyecek herhlade. bu ikiliyi (yogurt +meyve) baya bi verdim 1 ay kadar sebzeye gecmedim. sebzeye gectigim anda reddetti kustu agladi hic yiyemedi..dedilerki 3 lu karisimdan basla bende karnibahar+patates+havuc yapmistim aman allahim 2 kasik yemesiyle cok kustu verdigim sutlerde gitti(( bende tektek vermeye baslasim
havucla basladim bikacgun, sonra tatli patates, sonra balkabagi falan simdi yemeye basladi birazcik.. ama yine karnibahar brokoli tarzi seyleri yemiyor kokuyor galiba..
mercimek corbasi, sehriyeli tavuk falan yiyor masallah. salcasiz yapiyorum ama elimin ucuylada tuz katiyorum tuzsuz hic yemiyor . ilk baslardada tuzsuz verdim ama illa tuzlu olacak diyor yani.. agzinin tadini biliyor sipa :)))
bencede 6 ayi bekleme ama sutum cok diyorsan sadece tattir agzina doyurmak icin degil yani..mesela 1 yada 2 cay kasigi yogurt ver, meyve suyundan ver gibi
Ben lansinoh wet wipelari kullaniyorum, cok memnun kaldim. Diaper da denedik denedik pampers swaddlersda karar kildik cunku ben digerlerinde cis var mi anlamiyorum. Bunda cizgi maviye donuyor, iyi oluyor o gosterge.
Bizde alni soyuluyor kuruluktan mi bilmem. Arada yanaklarda sivilce cikiyor. Yuzunu sadece ilik su/pamukla siliyorum. Sivilceler kendiliginden geciyor.
Her kakada popo yikayanlara hayranim, ben yapamiyorum, wipelara talim.
bulmusken soru yagmuruna tutayim umarim rahatsiz edici degildir.
yogurtu kendin mayaliyorsun tabi demi? anne sutuyle de yogurt yapiyorlar ne dusunuorsun.
ben meyve ucuyla tattirmaya basladim zaten.elmayi agzina deydiriyorum falan ama tabi pek sevmiyor.
Canan cim ben takmiyorum eldivenlerini evde disari cikinca takiyorum ondan dedim ya yoluyor beni diye zilli :))) uzerimde torpuluyo tirnaklarini :))) cok korkuyorum kesmeye etini keserim acitirim canini diye.Annem de kesemiyor
Bana hastanede ya torpule ya kes yada dikkatlice kopar dediler. Sipa beni oyle bir yoluyorki zaten tirnaklari kenarindan kopuyor bende dikkatlice tamamini kopariyorum.
Ben de regli olmadim daha. Ne zaman gelirki acaba? Gelmeden gobek tam gitmiyor .
Bende dort gozle bekliyorum ek gida gunlerini.Hani tam doyarsa geceleri uyanmaz diye bir hayalim var :)) Nuray cim vali efendi uyaniyormu geceleri?
Facebook a bir video koymussun.Nerden aldin o yuruteci.Bayildim.Bende alayim benim kokosa ilerisi icin.
Canan cim ben takmiyorum eldivenlerini evde disari cikinca takiyorum ondan dedim ya yoluyor beni diye zilli :))) uzerimde torpuluyo tirnaklarini :))) cok korkuyorum kesmeye etini keserim acitirim canini diye.Annem de kesemiyor
Bana hastanede ya torpule ya kes yada dikkatlice kopar dediler. Sipa beni oyle bir yoluyorki zaten tirnaklari kenarindan kopuyor bende dikkatlice tamamini kopariyorum.
Ben de regli olmadim daha. Ne zaman gelirki acaba? Gelmeden gobek tam gitmiyor .
Bende dort gozle bekliyorum ek gida gunlerini.Hani tam doyarsa geceleri uyanmaz diye bir hayalim var :)) Nuray cim vali efendi uyaniyormu geceleri?
Facebook a bir video koymussun.Nerden aldin o yuruteci.Bayildim.Bende alayim benim kokosa ilerisi icin.
ya ek gidaya baslamada zor bir surec gibi.suan sadece bununla ilgileniyorum buldugumu okuyorum boyle annelere soruyorum iste.
ins bu serecide kolaycana atlatiriz.
Koko cum bende pampers diaper kullaniyorum .Maviye donunce anliyorum cisin oldugunu.Mis gibide kokuyor diaper.
Dun 2 kere yikadim bizimkinin totosunu.Ben olmadigim zaman yikamiyor ev halki.Ben de ariza cikartmak istemiyorum ama :)) icten icede soyleniyorum :))
Anne sutuyle yogurtmu yapiyorlar? Anaaa ilk defa duydum bunu .Biz icmeye bulamiyoz millet mayaliyor masallah :))))))
tabiki sor canim estagfirullah yardimci olabileceksem ne mutlu bana :))
ben inek sutuyle yapiyorum canan. Deans sut var ya ondan. mayasinida Zdan diye bi yogurt var arap marketten almistim ondan yaptim. sonra devamli kendi yaptigimla mayaliyorum. esat cok seviyor. arkadaslarim anne sutunden yada devam sutu diyorlar ya ondan yaptilar ama bebislerin hicbiri yemedi .. zaten guzel olmaz zannimca. bende 3 aylikti esat agzina kavun degdirmistim yazin nasilda agsini buzmustu merak etme o zamani gelince sapir supur yer
ahh Esracim ya uyanmaz mi ama sadece beni istiyor yaninda. dun 8:30 yatirdim . hemde 100cc muhallebi yaptim yani 3- 4 saat acikmamasi lazim yok yarim saat sonra uyandi beni iki emdi hemen arkasini dondu uyudu bu boyle saat 11e kadar 3-4 defa tekrar etti. sonra geciyor tam uykuya saat 3-4 e kadar uyuyor . sonra kaliyor yine sabahta 7 tam kalkis saati hic sasmaz
bu zipladigi seyi diyosun dimi onu cok seviyor amazonda yada ebayde var canim. adi EVENFLO EXER SAUCER JUMP.. bize hediye geldi :)))
nasil korkak seslere cok mu tepki veriyor
Nuray peki nasil uyutuyorsun.Kendimi uykuya geciyor yoksa sallama pispis filan yapiyormusun? Benimkisi sirtina pispislamadan (gaz cikariri gibi ) uyumuyor.
cok tepkiden kasit irkiliyor.mesela hapsurunca bir irkiliyor.hizlica elini kaldir soyle bir irkiliyor falan.
doktora sorayimmi ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?