- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.101
bence sormana gerek yok canan. bizimkide ayniydi alisiyorlar. birde biz cok hasta olduk ailecek oksurukten olduk yani. bende emerek uyuttugum icin birden bir oksuruk geliyordu cocuk tam uykuya dalacak ve oksurugu hic duymamisti o zamana kadar o an okadar agladiki bu boyle 1 hafta surdu. sonra kendide hasta oldu oksurdu kendi oksurunce artik bizim oksurmemize aglamadi cok ilginc:))) cok sukur atlattik ama oyle bi tecrubemiz oldu
Lara da hapsurunca irkiyor ama Sugar in sesli havlamasindan hic korkmuyor.Karnimda duymaktan alisti belkide. Ses yoksa evde muzik tv.gibi belki ondandir.Bizim ev aksam 8 e kadar cumbus yeri gibi :)) aksam 8 de odaya aliyorum Lara yi.Cok hafif muzik sesi oluyor isiklarida azaltinca uyku saati geldigini anliyor.
Sorma doktora bence gerek yok ama yinede sen bilirsin.
Canan cim sen cook iyi bir annesin ve Berfin e cicek gibi bakiyorsun.Hepimiz ayni duygulari yasiyoruz bazen.Ben sacma sapan seylerden vicdan yapip is yerinde agladigim oluyor.
Disari cikman cok iyi olmus imkanin varsa hergun yap .Senin icin cok iyi.Biraz molaya ihtiyacimiz var daha sabirli ,yarali olabilmek icin.
Cemrecik ben hala kactigim icin benim acimdan tehlike yok hahahaha :)) Zaten 2 hafta once IUD de taktirdim sanki cok gerekliymis gibi :)) Canan ile Nuray icin tehlike varmi bilemem :)))
Gozumu cok korkuttular beni yaaa(
Nuray meme veriyorsam benimkide memede uyuyor.Mama verdiysem gazini cikartmak icin omuzuma aliyorum.Sirtini pispislarken uyuyor.Tabi bu arada ee eee ee kizima ,guzel kizima.tatli kizima diye sacma sapan ninniler uyduruyorum (esim cok egleniyor benim ninnilere )ninni duymazsa sipa ee ee diye sesleniyor :)
Ben de 4 aydan sonra denicem uyku egitimini.Bir suru yontem var birini denicez artik.Bende cok aglatamam ama tek basina uyusun cok istiyorum.
bende bazen ninni cocuk sarkilari falan soyluyorum.esimde dalga geciyr.sesin soyle boyle diyee. ee diye kisim varsa eeyi o soyluyor.
ya bisi daha emzirme isini eslerinizin yaninda yapiyormusunuz ?
yanliz ben ne dolmusum ya amma soru sordum bu nedir ya.
kusuruma bakmayin kizlar :0)
bende bazen ninni cocuk sarkilari falan soyluyorum.esimde dalga geciyr.sesin soyle boyle diyee. ee diye kisim varsa eeyi o soyluyor.
ya bisi daha emzirme isini eslerinizin yaninda yapiyormusunuz ?
yanliz ben ne dolmusum ya amma soru sordum bu nedir ya.
kusuruma bakmayin kizlar :0)
Bugun Lara nin 2 ay asilari var.4.30 randevumuz.Hava cok sogul kar yagiyor.4 den sonrada buz yagacak diyorlar.Allah tan doktor cok yakin.
Kizlar D vitamini veriyormusunuz bebislere. Bizim doktor vermedi ama bugun soracam.
bizimde yarin randevumuz biz kac aylik olduk hala ne vitamin nede baska bisi vermedi doktor. yarin bende sorucam. turkiyedekiler hem demir hemde devit die bi ilac varmis ondan kullaniyorlar
bizimkine d vitamini verdi doktoru.ama ben bir gun veriyorsam bir gun vermiyorum.
acaba farklilik neden.size niye verilmedi.bizde bir sorunmu goruldude verildi acaba?
aklima takildi simdi.
kullandigimiz vitaminin adi D-Vi-Sol
Hic biir farklilik yok icin rahat olsun.Bana butun arkadaslar burada aaa vermedimi doktor d vitamini diyor.En son gittigim brestfeeding programindaki hemsire bana doktora d vitaminini sor diye not yazip verdi.Soracam bugun.Asil bizim dusunmemiz lazim doktor unuttmu :)
Tr.de her bebege veriyorlar.Annem bile basimin etini yiyor doktora sor d vitaminini diye.
Nuray, Canan ve Esra ne güzel şenlendirmişsiniz topiğiEva kucağımda okudum! Annem yakındaki markete yürüyüşe gitti tek başımıza kaldık:) Bizimki anneme çok alıştı,annem Esra senin yaptığın gibi pışpışlayarak omzunda uyutuyor bazen ve çok konuşuyor onunla:) ben ve babadan daha çok konuşuyor diyebilirim,ninnilerde annemde:)) o gidince ben yandım gibi.Ama annem yavaştan bana bırakmaya başladı zaten alışayım diye.Hayır Eva da ona alışacak iyice napacağız:)) bugün içerde uzanıyorum zaten Eva'ya diyor seni de anneni de Türkiyeye götüreyim mi,orda gezdireyim mi falan işte aklımızı çelip onla gidelim istiyor:))
Koko sanırım Derya da bir ara vardı bu kusma olayı, bizimki bugün sürekli emmek istiyor ama ardından çıkarıyorda.Fazla mı geliyor? ya da başka bir sorun mu var anlamadım.Hem kusuyor hem de deli gibi kafayı sallaya sallaya meme arıyor!
marlincim, senin iznin ne kadar peki? annenler gidince yapacaklariniz belli mi?
kizlar bugun menude ne var?
akil verin bana
sehriye corbasi, zeytinyagli taze fasulye .. bunun yanina ne gider?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?