- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.141
Allah muhabbetinizi artirsin ne kaynatmissinz bugun!!! Butun her seye cevaplar veresim var ama ipadde kafayi yerim herhalde, hic rahat yazamiyorum merette. Marlin kusmayi sormussun, bizimki hala kusuyor. Dun gece kafayi yiyordum. Em em sonra ustten alttan cikar, uyku yalan oldu. Kusmuk temizle, bez degistir, uykusu kaciyordu.
Overfeeding diyen oldu ama ben oyle oldugunu dusunmuyorum. 15 dakika emip kusarken saatlerce emip kusmadigi oldu. Daha cok emerken yuttugu gazla alakali sanirim. Ben pat pat gaz cikarmaya calisiyorum ama pek beceremiyorum. Gosterildigi gibi sert vurmaya kiyamiyorum sanirim.
Doktor da emzirmeciler de sordugumda normal dediler. Bazi cocuklar daha cok kusarmis. Biz onluk takmaya basladik, kiyafet degisikliginsayisini azaltmak icin. Onun disinda gaz cikarma calismalarina devam ediyoruz. Emdikten sonra hemen yatirmamak, yataginin basini hafif kaldirarak egim vermek gibi seylerle hafiflermeye calisiyoruz. Sut coksa ilk basta fazla fiskirarak gelebilirmis, o arada cok gaz yutabilirmis, doktor onceden biraz sagip sutun gelisini yavaslat dedi. Sorun bu mu bilmiyorum ama sagmadim oyle.
Bizimki bazen kisaca emip uykuya daliyor, bazen de (ozellikle aksamlari) doymak bilmiyor, hep meme ariyor. Aksamdan stoklayinca gece daha uzun uyuyor ve uyku arasinda emzirme kisa suruyor.
Ben iki gundur kotuydum kizlar. Sistit olmusum, geberdim acidan. Sonra ayiptir soylemesi ishal ve hemoroid oldum. Hamilelik ve dogumda hic hemoroid olmamistim, hayatta ilk defa basima geliyor! Once dikisim acildi sandim, sonra anladim, heee hemoroid boyle bir sey demek dedim. Sistit icin telefondan antibiyotik verdiler, emzirirken safe imis. Zar zor dindirdim acisini heat pad, cran juice ve antibiyotikle. Kanamam hala tam durmadi, ped kullaniyorum, o da sistite davetiye. Ay neyse, iste boyle zor gunler gecirdim azicik. Esim de is gezisinde, bir hafta yalnziz. Annemle kotaracagiz artik kizin bakimini.
Herkese selam. Bu topiği görünce o kadar sevindim ve umutla doldum ki... Henüz hamile değilim, ama umarım şu Amerika maceram bitmeden bebişime kavuşurum sizler gibi. Ben doktora öğrencisi olarak geldim Eylül ayında, Tampa, Florida'da yaşıyoruz eşimle. Henüz 9 aylık evliyiz ve evlendiğimizden beri de uğraşıyoruz. Bu ay ilk defa ovulasyon testi ve preeseed kullandım. İnşallah çarçabuk gelir bebişim. Hiç bir sorunumuz yok, stres yaptık herhalde. Hepinize bebişleriniz ve ailenizle dolu güzel günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...
hosgeldin aramiza
ben stresin gebeligi engelledigi gorusune karsi cikanlardanim...daha dogrusu stres yapmayacagim derken daha cok stres oluyor insan...ben en sonunda istedigim kadar stres olacagim seklinde kendimi relax birakmistim..ki phd ogrencisi isen zaten stressiz olmana imkan yok...
yumurtlama gunleri full da calissaniz %25 mis ihtimal her donemde...
ovulasyon testleri ise yarayacaktir...internetten siparis et, 50'lik 100'luk sekilde ki gunde iki kere yapabilesin...hatta maddi olarak sarsmayacaksa monitor olanlari tercih et...ovulasyon testleri bazen sapitabiliyor, kimisi surekli positif gosterir, kimisi hic gostermz vs...digital olanlar en iyisi...
vay be cemre senin pitirciklar da buyuyor masallah..
nasil gidiyor ne durumdasin
haftaya dusuk riski bitiyor insallah...yalniz bu arada mide bulantilarindan geberiyorum o da ayri...gebelik nedeni olan mide bulantisi bir sekilde cekiliyor da dusunuyorum da bu bulantilarrin oldugu nice hastaliklar var...Allah yardimcilari olsun, gercekten cok zor...
senin push push lara da bisey kalmamis...son uykulara uc hafta, kiymetini bil...
bu arada ben dun gece 11 saat araliksiz uyumusum (annisleri catlatayim azicik)...uyandigimda wc'ye gidene kadar azcuk altima
zor bir donemdesin gececek ama bunlarda..
cemre bebisler geldiginde bakim olayi hakkinda bisiler dusunuyormusunuz. annen gelemeyecek bildigim kadariyla esinin annesi gelebilecek mi? 2 bebisle zor olur.
ya icimden ne geciyor biliyormusun. saglikli hayirli evlat olsunlar bir erkek bir kiz olsa nasil miss olur demi.
sen bize supriz yapmaya alistin bi bakmissin bu da oluvermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?