Amerika'da Hamilelik

bence Amerika guzel bir ulke ve irkcilik da (Turklere karsi) Avrupa'dan daha az. yurtdisinda yasamanin guzellikleri de var olumsuzluklari da. ailemi ve arkadaslarimi cok ozluyorum mesela. ama kafa dinlemek icin de cok guzel oluyor :) esinle birlikte 0'dan bir hayat kuruyorsun dunyanin obur ucunda. imkanlari da guzel. insallah gonlune gore olur bir gun gelebilirsin gezmeye ^^

benim tam 39 gun sonra gelmisti reglim...ilk bikac ay daha duzensizlikler olur...annenin dedigi gibi regl yakinken de uyku hali cok olabilir...

o

hamilelelikte mide bulantisi iyidir yahuu.. uyu kuzu uyu ilk zamanlar harika uyunuyor.

yalniz bu gunlerde bende de bir hal hasil oldu. esimle dizi izlicez diye uzaniyorum koltuga fosur fosur uyuyorum tabii sonra saah 5 bucukta gozlerim aciliyor.

ah cemrecik hayirlisiyla gunleri devirsek de bi push yapsam karsiki daglar yikilsa sonra da kuzuyu verseler kucagima

hayirlisi bakalim bu zamana kadar geldik bundan sonra da Rabbim hayirla, saglikla tamamina erdirsin.

riskli haftalarin bitmesine cok az kalmis ^^ hayirlisi! mide bulantisi da iyi bir sey, internette de okumustum, mide bulantisi varsa hamilelik saglikli gelisiyor demekmisss :) tahtaya vur canim,bol bol uyu ve dinlen firsat buldukca

benim tam 39 gun sonra gelmisti reglim...ilk bikac ay daha duzensizlikler olur...annenin dedigi gibi regl yakinken de uyku hali cok olabilir...

valla 30 gun oldu benim de..2 gundur de akintim basladi,su gibi,kokusuz renksiz. duzenim yok dedigin gibi ondan akinti normal mi,ne nedir neyin isaretidir valla her sey birbirine karisti. aklima takmayayim kendimi dinlemeyeyim diyorum ama zor tabii,illa bir bakip dusunuyorsun.

yakinda reglin gelir canim. ilk reglini bir gor, sonra duzenini takip edersin obur turlu cok zor.

ilk reglin agir olursa normal korkma. benim oyle olmustu onun icin diyorum ama sende olmayadabilir tabi

yakinda reglin gelir canim. ilk reglini bir gor, sonra duzenini takip edersin obur turlu cok zor.

ilk reglin agir olursa normal korkma. benim oyle olmustu onun icin diyorum ama sende olmayadabilir tabi

evet agir olabilirmis doktor uyardi. sancin da cok olabilir dedi, kanaman da. gelismeleri burdan paylasirim, kocam yakinda bayginlik gecirecek bu konudan :)))

evet agir olabilirmis doktor uyardi. sancin da cok olabilir dedi, kanaman da. gelismeleri burdan paylasirim, kocam yakinda bayginlik gecirecek bu konudan :)))

az kaldi acuk daha sabretsin kocan

benim 35. gun falan gelmisti mesela..

ya gercekten saglik ne buyuk nimet insan o zaman anliyor.

neyse kizlar ben kaciyorum yemek yapim

az kaldi acuk daha sabretsin kocan

benim 35. gun falan gelmisti mesela..

ya gercekten saglik ne buyuk nimet insan o zaman anliyor.

neyse kizlar ben kaciyorum yemek yapim

aynen canim ya, saglik olsun gerisi bos. ona da aciyorum burda bir tek o var rahat konusabildigim sardikca sariyorum :)
kolay gelsin ^^

Hehehe, dizi izlemeye oturup sizip kalmak gecen aylarimin favori aktivitesiydi. Simdi birazcik vakit bulursak beraber bir sey yapmis olmak adina dizi aciyoruz, ben yine siziyorum ama uykusuzluktan :))). Kuzu zor da olsa uyuyabildi, ben de bu arada iki is halledeyim bari. Iki sayfa bir sey yazmam gerekiyor, hala surunuyor, tek satiri yok!

hosgelsin flatliners ins saglicakla bebis konar gobisine:)))

kizlar aklimdaydi ama cko yazmissiniz unuttum

bu burun seysi cok iyiymis bizde alalim bari . benim kuzumda hasta oldu hikir hikir nefes alamadi cocuk . o pompayla yapmaya calistim ama burnunu ellemek ne mumkun cok agliyor bende biraktim hapsirinca cikiyodu hepsi :)))

bizde dr amcadan geldik. 2 tane asi oldu. biri grip asisinin 2. dozu, biride hb ... biraz agladi sustu allahtan sonrada eve gelirken hemen uyudu,... cok sukur 20 gunde 800 gr almis masallah eee annesi besledikce besliyo kuzuyu..boyumuzda 75 cm normale gore uzun bi bebek dedi. simdilik bizden bu kadar

heee koko ck gecmis olsun sistit bende olmustum cok fena ..

MASALLAH MASALLAH Esat bebise.Belli ki annesi pek guzel bakiyor.
Asi uyku yapiyor. Aglamalari olmasa sevecem vallahi asi gunlerini :)

Koko nun dedigi gibi birlikte dizi izlemeler mazide kaldi :) Simdi ben 1 saatlik bir diziyi 3 gunde bitiriyorum :)

Kiyamam sana cnm, ins zamanla herseyi duzene girecek, bu zamanlarda biraz gaz sorunlari olabiliyor ondan belki uyuyamiyordur..ee yeni sayilirlar gayri dunyada yavas yavas alisacaklardir..
Bence esinle biraz disari cik gec dolas cnm..suan cok ihtiyacin oldugunu biliyorum ve Eva dan kopamiyacaginida ama senin degisik bir ortamda hava alman eminimki pozitif yonde kizinida etkileyecektir..mesela bol bol sut gibi :))

mahir dustu diyordu .melegim ses verrrrr

Burdayim cnm, sorma halimi gittikce zaman yetistiremez oldum..bu ek gida ve oglanin ayaklanma hareketleri beni cok yoruyor..kk ye geliyorum ama daha cok mayis anneleri topiginde annelerle kader ortakligi yapiyoruz..zaman oldukcada burayada mutlaka goz atmaya calisiyorumm..sagol sordugun icin cnm, optuk seni Mahir pasa ile beraber

Masallah pasamiza, ayrica sanada masallah..iyi bakmissin annesi helal olsun sanada..
Ayaklanmaya basladiktan sonra kilo alimlarimda biraz azalma oluyor ama bu normal olanmis..simdilerde alabildigi kadar alabilmesi cok guzel..bu arada dislerde geliyormus hayirli olsun incileriniz cnm, rabbim dertsiz ve acisiz cikartsin ins hepsini..

Ben kizlar burun aspiratoru icin topigimden Tr de Otribebe nin varmis cok iyi diyorlardi, gittigimde aldim yanimda getirdim ve cok memnum kaldim..burdan hicbir aldigim ise yaramamisti..bu dedigim Otribebe yi iyi dizayn etmisler..ayrica yaninda fizyolojik serumda aldim..once serum dokuyorum sonra bir guzel cekerek temizliyorum, cok ama cok isime yaradi..
Aklinizda bulunsun Tr den gelecek olan varsa siparis verebilirsiniz inanin pisman kalmazsiniz cok iyi cunku..

Ins hadi bakalim, sonuna kadar sorunsuz gelir minikler umarim..
Ben bu topigin ilk zamanlarindan beri surekli diyordum, kizlar yatin uzanin hatta yuvarlanip bir guzel uyuyun bol bol diye..bebekten sonra uyku zor oluyor..coooook uzun zaman uyamayi unutuyorsun hatta..neyse velhasil sen en iyisini yapiyorsun canim, yarasin ins. sana ve kuzularina..dinlen yat uyu cnm

Allah gonlunuze gore verir ins, cnm nasibin onune gercekten gecilmiyor..rabbim ins saglikli bir yavrucaklar nasip eder..

Gecmis olsun cnm, benimde dogumdan sonra hafif olmustu..ki o hafif halinde bile fenaydi yani seni hic dusunemiyorum cunku benim dikisler orda degildi...bu yuzden acini cok iyi anliyorum diyemesemde az cok tahmin edebiliyorum, umarim tez vakitte atlatirsin...

Hosgeldin aramiza..bu topigin ugurlu bir yani var biliyormusun. ayagini burdan geciren hamile kaliyor..ins sende guzel haberlerinle burayi senlendirirsin cnm

evet esracim ya sanki kizcen sana benziyor cok tatli masallah seninde kilolar gitmis 2 ayda.. hele bide kirmizilar gelsin daha rahatlarsin. bende hala tik yok bakalim bekliyoruz 3. adeti.. valla test alacam yaaaa korkuyorum cok erken :)))))))

:)) hakkinda hayirlisi olsun cnm,
Bu arada selamimi ilettigin icin cok sagol..crazymom iyi ise tamamdir..canisaglosun..Simdi Yusuf ta cok yaman olmustur, buyumustur epey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…