- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.181
az kaldi az...son uykularini uyu, sonra seni de catlatacagim kendi uykularimla...ben dogurup da uykusuz kalacagim zaman buradaki herkes parklarda bahcelerde geziyor olacakhamilelelikte mide bulantisi iyidir yahuu.. uyu kuzu uyu ilk zamanlar harika uyunuyor.
yalniz bu gunlerde bende de bir hal hasil oldu. esimle dizi izlicez diye uzaniyorum koltuga fosur fosur uyuyorumtabii sonra saah 5 bucukta gozlerim aciliyor.
ah cemrecik hayirlisiyla gunleri devirsek de bi push yapsam karsiki daglar yikilsasonra da kuzuyu verseler kucagima
hayirlisi bakalim bu zamana kadar geldik bundan sonra da Rabbim hayirla, saglikla tamamina erdirsin.
onceki gebelikte hic belirti yoktu, ne sansliyim ben diyordum, megersem bebis coktan gitmisriskli haftalarin bitmesine cok az kalmis ^^ hayirlisi! mide bulantisi da iyi bir sey, internette de okumustum, mide bulantisi varsa hamilelik saglikli gelisiyor demekmisss :) tahtaya vur canim,bol bol uyu ve dinlen firsat buldukca
regl oldugun zaman bambaska olacak, yeni bir sayfa acacaksin, dusugu unutacaksin...ama regl olana kadar dusuk yaptigini unuttugun zamanlar bile olmustur...valla 30 gun oldu benim de..2 gundur de akintim basladi,su gibi,kokusuz renksiz. duzenim yok dedigin gibi ondan akinti normal mi,ne nedir neyin isaretidir valla her sey birbirine karisti. aklima takmayayim kendimi dinlemeyeyim diyorum ama zor tabii,illa bir bakip dusunuyorsun.
Merhaba uykuya hasret anneler yastiktan basini kaldiramayan anne adaylari:) Yazdiklarinizi ara ara okuyorum yeni arkadaslarda hosgelmis sefa gelmis.Bildiginiz uzere annem geldi 1 haftadir nasil simartiliyorum anlatamam anne otur yook anne yapma yoook yemekler pisiyor ev temizleniyor disari cikalim diyorum su siralar ona da yanasmiyor buz gibi buralar.Subatta kontrolum var 7tup kan almislardi onlarin sonuclarini ve bebisin kalbini dinlicez sanirim.Insallah kotu bisey cikmaz
benim de kontrol haftaya carsamba...cinsiyet belli olma ihtimali var mi ki? 16. haftada belli oluyo di mi? sen ogrenmis olacaksin
hosgelsin flatliners ins saglicakla bebis konar gobisine:)))
kizlar aklimdaydi ama cko yazmissiniz unuttum
bu burun seysi cok iyiymis bizde alalim bari . benim kuzumda hasta oldu hikir hikir nefes alamadi cocuk . o pompayla yapmaya calistim ama burnunu ellemek ne mumkun cok agliyor bende biraktim hapsirinca cikiyodu hepsi :)))
bizde dr amcadan geldik. 2 tane asi oldu. biri grip asisinin 2. dozu, biride hb ... biraz agladi sustu allahtan sonrada eve gelirken hemen uyudu,... cok sukur 20 gunde 800 gr almis masallah eee annesi besledikce besliyo kuzuyu..boyumuzda 75 cm normale gore uzun bi bebek dedi. simdilik bizden bu kadar
heee koko ck gecmis olsun sistit bende olmustum cok fena ..
Kiyamam sana cnm, ins zamanla herseyi duzene girecek, bu zamanlarda biraz gaz sorunlari olabiliyor ondan belki uyuyamiyordur..ee yeni sayilirlar gayri dunyada yavas yavas alisacaklardir..
Bence esinle biraz disari cik gec dolas cnm..suan cok ihtiyacin oldugunu biliyorum ve Eva dan kopamiyacaginida ama senin degisik bir ortamda hava alman eminimki pozitif yonde kizinida etkileyecektir..mesela bol bol sut gibi :))
Burdayim cnm, sorma halimi gittikce zaman yetistiremez oldum..bu ek gida ve oglanin ayaklanma hareketleri beni cok yoruyor..kk ye geliyorum ama daha cok mayis anneleri topiginde annelerle kader ortakligi yapiyoruz..zaman oldukcada burayada mutlaka goz atmaya calisiyorumm..sagol sordugun icin cnm, optuk seni Mahir pasa ile beraber
benim de kontrol haftaya carsamba...cinsiyet belli olma ihtimali var mi ki? 16. haftada belli oluyo di mi? sen ogrenmis olacaksin
masallah esat beye (vali bey di demi ) :))
nuray D vitamini ve demiri sorabildin mi? merak ettim de .
cemrecim 20.haftayi beklemen gerekecek burada oyle maalesef
Cemrecik benim dr 19.haftada bakicam dedi:/ Sen benden once ogrenirsin:) Yeme durumun nasil mide bulantilarin ne alemdeBenim 12.haftadan sonra azaldi umarim tamamen biter yoksa insan hayattan beziyor
onceki gebelikte hic belirti yoktu, ne sansliyim ben diyordum, megersem bebis coktan gitmis((
regl oldugun zaman bambaska olacak, yeni bir sayfa acacaksin, dusugu unutacaksin...ama regl olana kadar dusuk yaptigini unuttugun zamanlar bile olmustur...
butun derdini sikinti gel anlat burda...esinle de bebis muhabbeti yapma artik cok, cinsel hayati etkileyebiliyor...kendilerini horoz gibi hissedebiliyorlar...gel sen buraya yaz ne diyceksen
ben de internetten 50'lik siparis ediyordum, yanina da 10-20 tane hediye gebelik testi geliyordu...hepsini bir ovulasyon doneminde bitiriyordum...tabi ek olarak aldigim early response'lar da cabasi idi:)))))
bu kendini dinleme olayina bir kere kendini kaptirdin mi donusu yok zaten...ben hep kendimde bir tuhaflik goruyordum ama internette gezindikce bunun artik bir saplanti olmaya baslamasinin herkes icin gecerli birsey oldugunu ogrendim...
bu arada sen, daha once bahsettin mi ben hatirlayamadim, okuyor ya da calisiyor musun? ikisinden biri olsa bir nebze olsun kafa dagitabilirsin...
adami rahat birak yaf:111:
ben cevirmenim ve evden calisiyorum. gecen haftaya gore bile daha iyiyim aslinda ama iste takiyor insan,annemle arkadaslarim takma diyorlar da sonucta takmamaya calissam da mesela tuvalete gidiyorum :hmm sivilcelerim gecmis,hmmm akintim soyle boyle,hmmm goguslerimde damar var.. :) tam bir takintili yani :)) hic planda olmadan hamile kalip (ilkbaharda calismalara baslariz diyorduk)bu hale geldim yani..
ben de 25'likleri aldim,esim 3 tane yaptigimi saniyor ama ben 6-7 tane yaptimerken oldugunu da bile bile,oysa soz vermistim ona bu hafta sonu da regl olmazsam o zaman yaparim diye.
cevirmen misin? ooo, super...ne uzerine calisiyorsun daha cok? mesleki makaleler uzerine de calisabiliyorsan Turkiye'den cok is gelir sana..yurtdisinda yayin yapmak zorunda olup yabanci dili olmayan akademisyenler cok ihtiyac duyuyor...
aslina bakarsan bu ay hanis olmasan daha iyi...soyle guselce bi regl ol, icinde ne varsa cozulup gitsin...sonraki ay rahat rahat basla calismalara (boyle diyorum ama, merak etme ben de dusukten sonra regli beklemeden ovulasyon testlerine sarmistim yine)
cok gusel bir etsiz cigkofte tarifi buldum teyy teyy teyyyyyyyyy
ben cevirmenim ve evden calisiyorum. gecen haftaya gore bile daha iyiyim aslinda ama iste takiyor insan,annemle arkadaslarim takma diyorlar da sonucta takmamaya calissam da mesela tuvalete gidiyorum :hmm sivilcelerim gecmis,hmmm akintim soyle boyle,hmmm goguslerimde damar var.. :) tam bir takintili yani :)) hic planda olmadan hamile kalip (ilkbaharda calismalara baslariz diyorduk)bu hale geldim yani..
ben de 25'likleri aldim,esim 3 tane yaptigimi saniyor ama ben 6-7 tane yaptimerken oldugunu da bile bile,oysa soz vermistim ona bu hafta sonu da regl olmazsam o zaman yaparim diye.
evet vali beyimiz :)))
sordum canan, dedim vtamin yada demir gibi bisi almamiza gerek varmi diye. bana sadece hangisini vereyim dedi... d-vi-sol mu yoksa bide tri-visol varmis, 2 sinden verdi zaten yedigi yemeklerden cogu vitamini aliyordur dedi. nasil besliyosun diye sordu gogus mu yoksa formula mi diye ..bende emziriyorum dedim
sen soylemeden vermedigine gore ozaman verilsede olur verilmesede mantigi ortaya cikiyor.ben vitamin dahi olsa ilac alinmasi taraftari degilim.kendimde sevmiyorum. turkiye 4. ayda demir ilacina basliyorlar ve anladigim kadariyla bebeklerde hem kabizlik yapiyor hem bebekler severek almiyorlar tadi cok igrencmis cunku.sana verilmedigine gore eger bana verirse ne yapmam gerektigi konusunda kararsiz kaldim simdi.
Melegim mahir d vitamini ve demir ilaci aliyormuu ? sizin doktor verdimi? bi yazarsan sevinirim..
Bir de Demir ilacı diş rengini degistirebiliyormus diye duydumdu. Ona dikkat etmek lazım. Süt dişleri dökülüyor ama niye renkleri kararsın gereksiz yere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?