- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.201
Anne olunca yari manyak olundugunu dun anladim.Evde iki tane olcu aleti olmasina ragmen onlara guvenmeyip gece 10 da yatak odasinda babasina birakip sen surekli kontrol et ben tuvalete gidip gelecem diyip evin arka kapisindan gizlice cikip CVS e gidip baska bir olcu aleti aldim.(CVS eve cok yakin)Gizlice ciktim cunku soylesem baba bunlar dogru olcuyor diye beni gondermeyecek deli muamelesi yapacaklar :) Bende butun gece acaba dogrumu olcuyorlar diye dusunucem .En iyisi gizlice git Esra dedim.Dondugumde esim bana delisin sen der gibi bakiyordu :)
bir adet crib bedding set yahuuu
fabrikayi mi aliyoruz
Ohh asidan sonra atesi olmadi diye dusunurken ikici gunu kuzum ateslendiDun aksama dogru hafif atesi vardi.Olctum 98.4 cikti.Hemen ilac vermeyim atesi normale yakin derken atesi cogaldi.Hemen vermek istemedim cunku yukselmedikce sorun yok vucut mikroplarla savasiyor sayet ilaci hemen verirsem asinin etkisini azaltirim diye dusundum.Tekrar olctum 99.00 cikti. Doktor her ihtimale karsi CVS e ilac yazdirmisti.Babasi ilaci almak icin ciktiktan 10 dakika sonra ates 100.5 oldu.Doktor 102 yi gorursen hospital dedigi icin ben babayi bekleyemem hastaneye gidiyorum diye giydim pijamalarin ustune montu tam Lara kucagimda kapidan cikiyordum baba geldi.Hemen ilaci verdim yarim saat icinde ates 99 lara dustu.1 saat sonra 98.2 oldu.Gece 11.45 de yatagina koydugumda cok sukur ates normale 97.6 ya dusmustu.Butun gece kalkip kontrol ettim atesini.
100.5 3 ay ve buyuk bebekler icin hastaneye gidilecek bir ates degil ama 3 ay alti icin tehlikeli ustelik o kadar kisa zamanda yukselyorki ates.
Ben tahmin ediyordum cikacagina cunku bende kucukken okulda ne zaman asi vurulsam atesler icinde yatardim. Anasina cekmisse kesin cikar atesi dedim.
Cok sukur atlattik.
Cana cim sayet doktoru verirse kullanica. Bazi asilarin ve vitaminlerin gereksiz oldugu cok tartisilip konusuluyor ama ben doktoru verirse kullanmayi dusunuyorum.
Bende ilac kullanmayi sevmem ve gerek olmadikca asla kullanmam ama vitamin kullanirim.Laraya da verirse vitamin veririm.
Doktorda cok onemli aslinda. Lara nin doktoru gerek olmayan hicbir vitamini ve ilaci vermiyor.
Butun arkadaslarim bana Lara nin gaz sancisi icin neden doktorla konusup ilac yazdirmiyorsun biz 1 aylikken basladik diyorlar .Doktora sordum hayir cok kucuk ilac vermem 3 aydan sonra azalacak yada gececek.Karnini ovalayin ,kucakta rahatsa sirtini pispislayip yurutun gazini cikarmasina yardim edin dedi.
D vitamininde de formulada var gerek yok dedi.
Istese gaz icin yazar ilaci gonderir bizi ama acikliyor anlatiyor.
Ben guvendim doktoruna gerek olmayan vitamin ve ilaci vermez diye dusunuyorum ve cok okuyup arastirip aklimi karistirmak istemiyorum.
cok sukur bu sekild atlatmissiniz.suan bir seyi yok demi ?
cok agladi mi atesi varken.
Iyi cok sukur Canan cim.Sabahta olctum normaldi. Cok aglamadi yavrum ama cok mizmizlandi .Yemedi ,emmedi.Uykuya gecemedi.Birde cok korkuyordu herseyden kolumu kaldiriyorum kucagima almak icin sicriyor evde ufacik seslere sicriyordu normalde korkmaz.
Doktor konusunda birsey diyemicem.Sorularina ,endiselendigin seylere aciklama cok fazla getirmeyip bastan savuyorsa degistir derim doktoru .Cocuk baska birsey insanin aklina bir suru soru takiliyor.Ben hepsini soruyorum.Kadin buyuk bir sabirla uzun uzuun anlatip cikarkende tekrar baska sorunuz varmi diyor.Gaz ilacini kullanmamakta iyi yapmissin.Vitamin icin bilemiyorum ki ne der doktor.Bizim daha 2 ayimiz var diger randevuya.
ahh canim ..zor bir gece olmus Lara icin.neyse bununla atlatmissiniz.insanin ici gidiyor ya.anlayabiliyorum seni.
sen tek basina bisiler yapabiliyorsun.benim kanayan yaram bu.bu yuzden burda kalmak istemiyorum.turkiyede olsam kendi kafama gore hareket ederim.burda mecburen esime,esimin islerine gore kendini ayarliyorsun.cok doluyum aslinda.(berifinin alcisi cikarsa bende ehliyet isine girecem yavas yavas,sanirim bi 5 yil burdayiz)
neysee....cuma gunu bi gidelimde bakalim ona gore esimle tekrar karar veririz.
boyle dedigime de bakmayin ha tam set almicam. begendiklerim hep cok pahali uyuz oldum ..
Cana cim sayet doktoru verirse kullanica. Bazi asilarin ve vitaminlerin gereksiz oldugu cok tartisilip konusuluyor ama ben doktoru verirse kullanmayi dusunuyorum.
Bende ilac kullanmayi sevmem ve gerek olmadikca asla kullanmam ama vitamin kullanirim.Laraya da verirse vitamin veririm.
Doktorda cok onemli aslinda. Lara nin doktoru gerek olmayan hicbir vitamini ve ilaci vermiyor.
Butun arkadaslarim bana Lara nin gaz sancisi icin neden doktorla konusup ilac yazdirmiyorsun biz 1 aylikken basladik diyorlar .Doktora sordum hayir cok kucuk ilac vermem 3 aydan sonra azalacak yada gececek.Karnini ovalayin ,kucakta rahatsa sirtini pispislayip yurutun gazini cikarmasina yardim edin dedi.
D vitamininde de formulada var gerek yok dedi.
Istese gaz icin yazar ilaci gonderir bizi ama acikliyor anlatiyor.
Ben guvendim doktoruna gerek olmayan vitamin ve ilaci vermez diye dusunuyorum ve cok okuyup arastirip aklimi karistirmak istemiyorum.
koko sen olsan ne yapardin.bi de bakim bana :)))
esra sende yoruumda bulun.?
hatta diger kizlarda ??
ddizi.com I phone ve Ipad den seyredilyor.Flash problemi yok. Su koca apple da herkesle anlasma imzalamis bir flashplayer ile yok.
Blog ta yazmissin :) bizde gunun buyuk bir bolumunu Lara,Ipad,Iphone ve Netflix olarak yatagin icerinde gecirdigimiz icin :)
Yazini okuyunca ne cok ayni seyleri yasayip hissetmisiz diye dusundum.Aynen benim esimde uykusuzluktan kayanlardan ama yardim etmek icin kendini paralayan bir baba (cok sukur) 3 te o da fosur fosur uyurken cok sinir olmustum.Sonra bizde ayni sistemi oturttuk.Gece 1 e kadar onda sonrasi bende.Minnakim 2 aylik olsun Lara ablasi gibi :) cok daha rahat olacak hersey.Uyuyormu butun gece hayir ama en azindan daha uzun sure daha cok sey paylasiliyor eslerle
Insallah Derya da gezmeyi sever rahat rahat disari cikarsiniz.Surekli ses yapin gunduzleri evde.Lara disari cikinca seste fosur fosur uyuyor :) Annem hala israrla icinden konusur gibi az sesle konusup sissst dese de ben inadina muzigi acip mutfakta gereksiz sesler cikariyorum :)
fish oil kilo yapmaz mi koko? surf o yuzden kullanmak istemiyorum.. eczanelerde satilan herhangi birini alabilirim di mi? dr yazdi 3 vitamin ama tek onu almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?