- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.221
esracim gecmis olsun, neyseki dusmus atesi. kuzum minicikler bir de, gidip 3. aleti alman cok mantiksiz degil aslinda.. insan tabii ki panik olur. babalar niyeyse daha sakin. Allah korusun hepsini..
bana doktor ates icin hic bisey soylemedi. atesin kac derecesi yuksek, cikarsa ne ilac veririm hic bilmiyorum. yarin gidince sorucam, cok sacma aslinda ben sormadan bana soylemesi gerekir bunlari. canan senin icin d vitamini ve demir olayini da sorayim, bakalim ne diycek.. dis mis sarartiyorsa ben vermezdim galiba. asi olayinda bile tedirginim.
ztar guzel bedding setler pahali gercekten, digerleri de cok karisik desenli ben pek sevmiyorum. belki kizlar icin vardir daha sirin seyler tabii ki uygun.. bumper olayina dikkat et, cok safe degil. ben mesh crib bumper aldim. buyuyunce burnunu yapistirirsa nefes alsin diye. carsaf aldim guzel guzel bikac tane ve battaniyeleri var vb vb. beyaz crible beyaz mesh bumper guzel oldu. etek de almadim. tabii tercih meselesi.. begendiklerim 100 dolardan fazlaydi almadim bende hic.
ztar, cemrecik sizden de gobus fotosu vb istiyoruz. askolsunuz biz hep post etmistik :)
koko nosefrida almaya karar verdim, o uygun olan kalitesizmis vb gibi yorumlar var. marlin sen ne alican ve evacik napiyor?
siz eslerle nobet yapmissiniz ne guzel, gece neredeyse hep ben kalkiyorum. emzirme olayi oldugu icin mecburen kalkiyorum ama insan sinir oluyor cidden :) bazen ses yapip kaldiriyorum, bu arada burayi da okuyor olabilir sevgili esim, so selamlaaarr :)))
ayy yazacak cok sey var yaaasen soylemeden vermedigine gore ozaman verilsede olur verilmesede mantigi ortaya cikiyor.ben vitamin dahi olsa ilac alinmasi taraftari degilim.kendimde sevmiyorum. turkiye 4. ayda demir ilacina basliyorlar ve anladigim kadariyla bebeklerde hem kabizlik yapiyor hem bebekler severek almiyorlar tadi cok igrencmis cunku.sana verilmedigine gore eger bana verirse ne yapmam gerektigi konusunda kararsiz kaldim simdi.
Melegim mahir d vitamini ve demir ilaci aliyormuu ? sizin doktor verdimi? bi yazarsan sevinirim..
cok gecmiz olsun Esracim atlatmissiniz sukur . bizim dogdugundan beri cok sukur atesi olmadi asilarda. o yuzden dunde rahat gittim. ama 3 hafta once rahatsozlandiginda bizde gorduk 100.4 hemen ilac verdik. dusuyodu sonra yine yukseliyodu veriyoduk tekrar. sabah 5e kadar uyumamisti kuzum esimle basinda nobet bekledik.Iyi cok sukur Canan cim.Sabahta olctum normaldi. Cok aglamadi yavrum ama cok mizmizlandi .Yemedi ,emmedi.Uykuya gecemedi.Birde cok korkuyordu herseyden kolumu kaldiriyorum kucagima almak icin sicriyor evde ufacik seslere sicriyordu normalde korkmaz.
Doktor konusunda birsey diyemicem.Sorularina ,endiselendigin seylere aciklama cok fazla getirmeyip bastan savuyorsa degistir derim doktoru .Cocuk baska birsey insanin aklina bir suru soru takiliyor.Ben hepsini soruyorum.Kadin buyuk bir sabirla uzun uzuun anlatip cikarkende tekrar baska sorunuz varmi diyor.Gaz ilacini kullanmamakta iyi
yapmissin.Vitamin icin bilemiyorum ki ne der doktor.Bizim daha 2 ayimiz var diger randevuya.
ahh canim ..zor bir gece olmus Lara icin.neyse bununla atlatmissiniz.insanin ici gidiyor ya.anlayabiliyorum seni.
sen tek basina bisiler yapabiliyorsun.benim kanayan yaram bu.bu yuzden burda kalmak istemiyorum.turkiyede olsam kendi kafama gore hareket ederim.burda mecburen esime,esimin islerine gore kendini ayarliyorsun.cok doluyum aslinda.(berifinin alcisi cikarsa bende ehliyet isine girecem yavas yavas,sanirim bi 5 yil burdayiz)
neysee....cuma gunu bi gidelimde bakalim ona gore esimle tekrar karar veririz.
bedding set bende walmarttan aldim buraya eklemistim resmini .. oyle karisik renkleri bende sevmiyorum duz bisi aldim bende.. cok begendigim olmustu ama cok pahaliydi hele toys r us ta ne kadan pahaliydi yaaa.... benimkinin daha cok yesik tonlari var. ona uygun sepetler cerceveler falanda aldim uydurmus olduk. tabi daha yatagi ayirmadik..:))))
esracim gecmis olsun, neyseki dusmus atesi. kuzum minicikler bir de, gidip 3. aleti alman cok mantiksiz degil aslinda.. insan tabii ki panik olur. babalar niyeyse daha sakin. Allah korusun hepsini..
bana doktor ates icin hic bisey soylemedi. atesin kac derecesi yuksek, cikarsa ne ilac veririm hic bilmiyorum. yarin gidince sorucam, cok sacma aslinda ben sormadan bana soylemesi gerekir bunlari. canan senin icin d vitamini ve demir olayini da sorayim, bakalim ne diycek.. dis mis sarartiyorsa ben vermezdim galiba. asi olayinda bile tedirginim.
ztar guzel bedding setler pahali gercekten, digerleri de cok karisik desenli ben pek sevmiyorum. belki kizlar icin vardir daha sirin seyler tabii ki uygun.. bumper olayina dikkat et, cok safe degil. ben mesh crib bumper aldim. buyuyunce burnunu yapistirirsa nefes alsin diye. carsaf aldim guzel guzel bikac tane ve battaniyeleri var vb vb. beyaz crible beyaz mesh bumper guzel oldu. etek de almadim. tabii tercih meselesi.. begendiklerim 100 dolardan fazlaydi almadim bende hic.
ztar, cemrecik sizden de gobus fotosu vb istiyoruz. askolsunuz biz hep post etmistik :)
koko nosefrida almaya karar verdim, o uygun olan kalitesizmis vb gibi yorumlar var. marlin sen ne alican ve evacik napiyor?
siz eslerle nobet yapmissiniz ne guzel, gece neredeyse hep ben kalkiyorum. emzirme olayi oldugu icin mecburen kalkiyorum ama insan sinir oluyor cidden :) bazen ses yapip kaldiriyorum, bu arada burayi da okuyor olabilir sevgili esim, so selamlaaarr :)))
silgi bende oyle kendim uydurmayi dusunuyorum yani illaki set almama gerek yok ama sadece bumper bile o kadar hava katiyor, o kadar degistiriyor ki en azindan o guzel bisey olsun istiyorum ama sende cok kafami karistirdin yaa :44:
bak ben resmini koyayim begendigim setin ama bunu almicam cunku cok pahali
Eki Görüntüle 621099
potterybarnkids de gordum bunu. urunlerine elleyince bile buram buram kalite ama gereginden fazla pahali yav.
ben birtane beyaz fitted sheet aldim bile online. yine o sekil alabilirim. etek cok da onemli degil aslinda. bilmiyorum ya biraz daha arastirmam lazim
Ztar cim ben bumper in benim yataga bakan kismini cikardim kullanamiyorum.cunku yattigim yerden Lara yi goremiyorum.Kustumu dondumu gormem lazim.Bumper zaten cocuk buyudugu zaman elini kolunu sIkIstirmasin kafayi carpmasin diye .7-8 aylik olunca takarim diye dusunuyorum
Bebekleriniz uykuya dalarken guluyor mu? Bizim minnos hep ayni sekilde saga sola yukari bakiyor once (kendinden gecme asamasi) ve gulumsuyor ( bazen sesli guluyor), daha sonra dalip aniden irkiliyor. Ama dikkat ettim hep ayni.. Bu sizce normal bir durum mu?
Ztar fotodaki cok sirinmis gercekten. Tul gibi ince degil benim aldigim, ins kafana yatan bisey bulursun..
valla henuz hamile bile degilim ama bu cok tatliymis :))) pahali oldugu belli ama cok tatli. insallah bebislerinize gonlunuze gore alirsiniz her seyi,alisverisleri bile zevkli ^^
ztar ins gonlune gore bisey bulursun, icine sinsin yani :)))
senin dedigin cok mantikli. yahu bende kendi kendime bi plan yapiyorum sonra bisey duyuyorum degisiyor kafamdakiler. bende ayni senin yaptigin gibi cribin bana bakan tarafina bumper koymamayi dusunuyodum ama bi arkadas dediki, bazi cocuklarda soyle bi ozellik oluyormus ki mesela uykuya dalacak ama seni gordu ya hemen oynamaya basliyor uyumaktan vazgeciyor dedi. kapat tamamen cribi dedi. ay ne yapicam bilmiyorum ya. icgudulerimle hareket ederim artik
yaaaa cooooooooookkkkk tatliiiiiiiii
yerim ben onu masallah barekallah kuzuya
senin dedigin bumper i ben yanlis anladim sanirim dur bi onceki mesajina bakim da arastirayim.
canim benim Rabbim hayirlisiyla sana da nasip eder insaallah. tesekkur ederim
nuraycim tesekkur ederim.
guzelligi gozumu kamastirsa da o kadar para verdikten sonra icime siner mi bilemem
hem guzel hem makul bi fiyat olursa daha icime siner heralde.. neyse bakariz insaallah
Bebekleriniz uykuya dalarken guluyor mu? Bizim minnos hep ayni sekilde saga sola yukari bakiyor once (kendinden gecme asamasi) ve gulumsuyor ( bazen sesli guluyor), daha sonra dalip aniden irkiliyor. Ama dikkat ettim hep ayni.. Bu sizce normal bir durum mu?
Ztar fotodaki cok sirinmis gercekten. Tul gibi ince degil benim aldigim, ins kafana yatan bisey bulursun..
Bizimki de gülümsüyor uykuya dalarken ama sesli duymadım hiç. Cok komik ve sirin oluyor.
Bu gece cok kötü gecti. Uyumuyor
Butun bebisler yapar Silgi cim. Bilincsizce guluyorlar o kadar kucukken. Lara da oyle guluyor uykuya gecerken:) bazen sesli.Hadi derler ya melekler gulduruyor.
Simdi Lara ortalara gulucukler atmaya basladi.Daha farkinda herseyin.2.ayda sizin pitirciklarda yapmaya baslayacak.
Doktor soruyor zaten 2.ay kontrolunde.Guluyormu,etrafi izlemeye basladimi diye.
Lara Sugar i farketti birkac hafta evvel.Babanin kucaginda yan egilip Sugar i izliyor :)
Birsey soracam kizlar hepinize.Melegimle Canan lutfen sizde cevap verin siz tecrubelisiniz.
Doktor bana hergun gece mamasini yarim onz azalt dedi ya. Dun 2 ye dusurdu.Yook cocugum uyumuyor acliktan.Emizriyorum o da yetmiyor.Dun gece ilk dogdugu hafta gibi agladi yavrum.Dayanamadim sabah 4 de.3.5 onz verdim.
Elini emiyordu acliktan.Yataktan almak icin uzandim elimi yakaladi emmek istedi.
Ya bu kadar kucuk bebege gece mamasini kesmek hic mantikli gelmiyor bana.Dun 2 verdim bugun 1.5 verecem birkac gun sonra hic vermeyince cocuk donup arkasini yatacakmi? 2 gundur dusunuyorum okuyorum arastiriyorum yook mantikli gelmiyor.
Herkes 9-10 aydan sonra geceyi kesmeye basliyor.Hani sutum bol bol gelse zaten mama vermem .O da doyurmuyor.
Daha 2 aylik bebe yahuu ac birakilirmi geceleri. Yok ben kesmicem gece beslenmesini.
esracim ben berfine meme vermeyi hic kesmedim.bu konuda bisey diyemeyecegim..ne zaman istediyse ozaman hep meme verdim.sadece 2 aylik oldugunda gece kaldirma o aciktiginda kalkacaktir demisti doktoru.
cocuk ac ise sen ver bence.acliktan uyumamis baksana.okuduklarinda bu sekilde mi yapin diyor ?
el emmesi herzaman ac oldugunu gostermiyor.berfinde eli agzinda hep.refleksi gelismis demekki senin elini kaptigina gore :)) canim ya gozumde canlandida bi an.kiyamam doktorunu ara ve sor bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?