- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.241
ddizi.com I phone ve Ipad den seyredilyor.Flash problemi yok. Su koca apple da herkesle anlasma imzalamis bir flashplayer ile yok.
Blog ta yazmissin :) bizde gunun buyuk bir bolumunu Lara,Ipad,Iphone ve Netflix olarak yatagin icerinde gecirdigimiz icin :)
Yazini okuyunca ne cok ayni seyleri yasayip hissetmisiz diye dusundum.Aynen benim esimde uykusuzluktan kayanlardan ama yardim etmek icin kendini paralayan bir baba (cok sukur) 3 te o da fosur fosur uyurken cok sinir olmustum.Sonra bizde ayni sistemi oturttuk.Gece 1 e kadar onda sonrasi bende.Minnakim 2 aylik olsun Lara ablasi gibi :) cok daha rahat olacak hersey.Uyuyormu butun gece hayir ama en azindan daha uzun sure daha cok sey paylasiliyor eslerle
Insallah Derya da gezmeyi sever rahat rahat disari cikarsiniz.Surekli ses yapin gunduzleri evde.Lara disari cikinca seste fosur fosur uyuyor :) Annem hala israrla icinden konusur gibi az sesle konusup sissst dese de ben inadina muzigi acip mutfakta gereksiz sesler cikariyorum :)
ddiziden hangi dizilirei izliyorsunuz.ve yabanci kanallardan hangisine takiliyorsunuz.son zamanlarda bizde tv de acilmiyor.iyice bi tuhaf aile olduk ya.herkes kendi bilgisayarinda internette..
Mantikli dusunmeye calisyorum hani bebek gelir 6.aya kati gidaya baslanir.Yavas yavas kesmeye baslarsin.Naparsin azaltirsin.Kati yedigi icinde zaten cok acikmaz.Daha uzun uyur.Gece bir defa verirsin uzun uyudugu icin.
2 aylik bebek meme zaten yeterli degil.Nerede okusam 3 saatte bir beslenmesi lazim diyor ama uyanmazsa uyandirmayin diyor.Hangi mantikla bunu soyledi anlamadim.Bende salak gibi niye sormadim her halti sorarim :) Asidan agliyor diye arada kaynadi iste.
Selamlar; birkac gundur okuyor ama birsey yazamiyorum cunlu Eva artik gunduzleri de uyumuyor! Dun sabah 8 de kalkti gece 12de uyudu; o kadar yorulmuski sabah 6 da kalkti; resmen buyuk adam gibi tum gun ayakta olmak istiyor.Kimse uyumasin diye gozumuzun icine bakiyor2 gundur boyle kucakta uyumak istiyor yatagina koyunca gozler aciliyor. Annem Tr den Humana nin rezene ve iyi geceler cayini getirmis.Dun gece artik iyi geceler cayi verdim istemeyerek;baba da istemedi ama annemle verdik; onun etkisi mi yoruldu mu artik bilmiyorum ama gece pek uyanmadi. Cayin uzerinde 1.haftadan itibaren kullanilabilir diyor; nette arastirdim herkes veriyormus ama icimde pek rahat degil. Gerci 3-4 kasik verdik ama yinede bilemedim!Ablam tesvik etti ver kizim yatsin uyusundedi uyumayarak daha kotu iskence oluyor hem sana hem kendine dedi:))
Ayrica dun dogum belgemizi almaya gittik; babamizn yasini 10 yas kucuk yazmislar:)) Hastane kayitlari yanlis olmussss; adam benden 2 yas kucuk cikti iyi mi:))ahaha...simdi onu duzeltirmekle ugrastim.Canancim demissin ya kendi basima birsey yapamiyorum inan benim ehlyet var ama araba tek olunca bende esimin iznini kovaliyorum.Ayrica o calistigi icin bu telefon trafigi resmi islemler hep bende. Hemde dilim cok iyi degil ama iyi kotu anlasiyoruz:)) evdeyim dilim ilerlemiyor diye uzuluyordum ama o kadar cok telefonla arama isim cikiyorki pratik yapiyorum diyorum:)))
Esracim gece mamalarini biraz erkenden mi azaltti doktor.Ya bizimki de tum gun uyanik olunca emiyor surekli sutum var ama tum gun emince yetmiyor.Yani annem oyle diyor bu cocuk ac hala diyor 30ml mama veriyor;her zaman boyle olmuyor ama 2-3gunder bir mamanin tadini aliyor.
Koko sende mi uykusuzlardansin:)) ayrica senin derya kuzusu sarisin bomba olacak sanirim.O ne guzellik oyle masallah!
Silgi Emrenin pozunu gorduk bizim kizin gozleri acildi hala kapanmiyor.Mavis oldu degil mi o yakisikli:)
Esra yahu Lara tam dansci! ayaklar yerinde durmuyor:) Eva ile bu yonleri benzer olacak sanirim.Beraber dans ederler:))
bebegi en iyi anne bilir ve anlar.ic gudulerine guven
Selamlar; birkac gundur okuyor ama birsey yazamiyorum cunlu Eva artik gunduzleri de uyumuyor! Dun sabah 8 de kalkti gece 12de uyudu; o kadar yorulmuski sabah 6 da kalkti; resmen buyuk adam gibi tum gun ayakta olmak istiyor.Kimse uyumasin diye gozumuzun icine bakiyor2 gundur boyle kucakta uyumak istiyor yatagina koyunca gozler aciliyor. Annem Tr den Humana nin rezene ve iyi geceler cayini getirmis.Dun gece artik iyi geceler cayi verdim istemeyerek;baba da istemedi ama annemle verdik; onun etkisi mi yoruldu mu artik bilmiyorum ama gece pek uyanmadi. Cayin uzerinde 1.haftadan itibaren kullanilabilir diyor; nette arastirdim herkes veriyormus ama icimde pek rahat degil. Gerci 3-4 kasik verdik ama yinede bilemedim!Ablam tesvik etti ver kizim yatsin uyusundedi uyumayarak daha kotu iskence oluyor hem sana hem kendine dedi:))
Ayrica dun dogum belgemizi almaya gittik; babamizn yasini 10 yas kucuk yazmislar:)) Hastane kayitlari yanlis olmussss; adam benden 2 yas kucuk cikti iyi mi:))ahaha...simdi onu duzeltirmekle ugrastim.Canancim demissin ya kendi basima birsey yapamiyorum inan benim ehlyet var ama araba tek olunca bende esimin iznini kovaliyorum.Ayrica o calistigi icin bu telefon trafigi resmi islemler hep bende. Hemde dilim cok iyi degil ama iyi kotu anlasiyoruz:)) evdeyim dilim ilerlemiyor diye uzuluyordum ama o kadar cok telefonla arama isim cikiyorki pratik yapiyorum diyorum:)))
Esracim gece mamalarini biraz erkenden mi azaltti doktor.Ya bizimki de tum gun uyanik olunca emiyor surekli sutum var ama tum gun emince yetmiyor.Yani annem oyle diyor bu cocuk ac hala diyor 30ml mama veriyor;her zaman boyle olmuyor ama 2-3gunder bir mamanin tadini aliyor.
Koko sende mi uykusuzlardansin:)) ayrica senin derya kuzusu sarisin bomba olacak sanirim.O ne guzellik oyle masallah!
Silgi Emrenin pozunu gorduk bizim kizin gozleri acildi hala kapanmiyor.Mavis oldu degil mi o yakisikli:)
Esra yahu Lara tam dansci! ayaklar yerinde durmuyor:) Eva ile bu yonleri benzer olacak sanirim.Beraber dans ederler:))
silgi bende oyle kendim uydurmayi dusunuyorum yani illaki set almama gerek yok ama sadece bumper bile o kadar hava katiyor, o kadar degistiriyor ki en azindan o guzel bisey olsun istiyorum ama sende cok kafami karistirdin yaa :44:
bak ben resmini koyayim begendigim setin ama bunu almicam cunku cok pahali
Eki Görüntüle 621099
potterybarnkids de gordum bunu. urunlerine elleyince bile buram buram kalite ama gereginden fazla pahali yav.
ben birtane beyaz fitted sheet aldim bile online. yine o sekil alabilirim. etek cok da onemli degil aslinda. bilmiyorum ya biraz daha arastirmam lazim
cok guzelmis set, beyaz cribler cok hosuma gidiyor benimde ama bumper olayina dikkat etmek lazim heralde gercekten cok detay var
bende crib almayi dusunuyodum bastan, sonra vazgectik park yatak alicaz, bebis dogduktan 5-6 ay sonra tasinmayi dusunuyoruz cunku, tasindiktan sonra crib dolap guzel bi takim alip oda yaparim dedim... Tasinana kadar yatak odamda dursun yatagi, zaten annemlerde gelecegi icin baska oda yok evde:)
bi de kizlar siz hangi marka&model stroller ve carseat almistiiz ve memnunmusunuz? Chicco Cortina keyfit travel sytem iyi duruyor ama cok mu pahali ki:26:
cok guzelmis set, beyaz cribler cok hosuma gidiyor benimde ama bumper olayina dikkat etmek lazim heralde gercekten cok detay var
bende crib almayi dusunuyodum bastan, sonra vazgectik park yatak alicaz, bebis dogduktan 5-6 ay sonra tasinmayi dusunuyoruz cunku, tasindiktan sonra crib dolap guzel bi takim alip oda yaparim dedim... Tasinana kadar yatak odamda dursun yatagi, zaten annemlerde gelecegi icin baska oda yok evde:)
bi de kizlar siz hangi marka&model stroller ve carseat almistiiz ve memnunmusunuz? Chicco Cortina keyfit travel sytem iyi duruyor ama cok mu pahali ki:26:
Chicco Cortina Travel System Stroller - Gemini - Chicco - Babies "R" Us
Ben bunun kirmizisini kullaniyorum cok cook memnunum.Kullanisli,hafif o kadar rahatki.Arabaya rahatlikla koyuyorum cok hafif cunku.Tekerleride cok rahat donuyor takilmiyor.Tavsiye ederim hic dusunme alirken.
Ben crib kullaniyorum.Uyku seti alirken bumper olayina hic dikkat edip takilmadim.Zaten bebisler 4-5 aya kadar cok hareketli olmuyorlar.Bumper in bir tarafini cikarip oradan bebek gozlenebilir.Kustumu ,agzi yuzu kapandimi diye.Daha sonraki aylar daha hareketli oldugu icin bumper geri takilir kafayi ,kolu ,ayagi vurmasin acitmasin diye.6.aydan sonra oraya yuzunu dayayip havasiz kalmaz cunku kendini kurtariyor o aylarda bebisler.3 aydan sonra bile kafayi her yone cevirip kendilerini kurtariyorlar.
Benim en cok korktugum sey (Allah korusun hepimizin evladini) kk.de simdi hatirlamadigim bir topicte okumustum hamileyken.Hala aklima geldikce tuylerim diken diken olur.Sanirim bebek 6 aylik anne baba alisveristen geliyor bebisi yataga koyuyorlar alisveris posetlerine .Anne bir anlik ayriliyor odadan cok kisa bir sure icinde bebek posetle yuzunu kapatip kendini kurtaramiyor( Allah o anne babaya sabir versin.Kimseyi evlat acisiyla sinamasin rabbim.Hepimizin evlatlarini korusun.
Ahh aslinda guzel oldugu kadarda o kadar zor evlat sahibi olmak.
Ben crib kullaniyorum.Uyku seti alirken bumper olayina hic dikkat edip takilmadim.Zaten bebisler 4-5 aya kadar cok hareketli olmuyorlar.Bumper in bir tarafini cikarip oradan bebek gozlenebilir.Kustumu ,agzi yuzu kapandimi diye.Daha sonraki aylar daha hareketli oldugu icin bumper geri takilir kafayi ,kolu ,ayagi vurmasin acitmasin diye.6.aydan sonra oraya yuzunu dayayip havasiz kalmaz cunku kendini kurtariyor o aylarda bebisler.3 aydan sonra bile kafayi her yone cevirip kendilerini kurtariyorlar.
Benim en cok korktugum sey (Allah korusun hepimizin evladini) kk.de simdi hatirlamadigim bir topicte okumustum hamileyken.Hala aklima geldikce tuylerim diken diken olur.Sanirim bebek 6 aylik anne baba alisveristen geliyor bebisi yataga koyuyorlar alisveris posetlerine .Anne bir anlik ayriliyor odadan cok kisa bir sure icinde bebek posetle yuzunu kapatip kendini kurtaramiyor( Allah o anne babaya sabir versin.Kimseyi evlat acisiyla sinamasin rabbim.Hepimizin evlatlarini korusun.
Ahh aslinda guzel oldugu kadarda o kadar zor evlat sahibi olmak.
Allahim ne geceydi! Esra sen de ayni yolun yolcususun anlasilan. Babamizin yoklugu hissediliyor. Hani nobetlesme sistemimiz vardi ya, o gideli cok sekteye ugradi. Ben diyordum ki onun yerine annemlere birakirim tok uyuyan bebegi, ben de uyurum yediden sonra. Nerdeeee... Guvendigim daglara kar yagdi cesitli sebeplerden. Annemi de cok suclayamiyorum, son zamanlarda tansiyonu firliyor ve sizip kaliyor. Marlinin annesi gibi farmville ile sabahlarken bebisle ilgilense ne guzel olurdu ama iste... Erken gitmeleri iyi olacak. Bebisle yattik yedibucuk gibi, on gibi uyandik. Altini temizleyip, emzirip geri yatacaktik. Yavrum mahmurdu cok, oh hemen uyuruz geri dedim. Ama ne oldu altini degistirirken ustume isedi ve yeni beze kaka da saldi! Bezinde degilim de, ortalik batti! Annemi cagirdim hemen, yikayalim bacaklari popoyu diye. Meger bugun sicak su akmiyormus, bir bozukluk varmis. E niye haber vermediniz gunduz gozuyle bakardik diye sinir oldum. Kettle ile su isitip yikadik ama onu beklerken aglamaktan helak oldu kiz. Mahmurluk falan da kalmadi tabii. Altini, ustunu degistirdim, emzirdim, bir turlu dalamadi, sonunda daldi, ben de hemen yattim ama son iki gunde ben emzirmek icin uyandirirdim 3-4 saat gecince, bu sefer 2 saat olmadi kendi uyandi. Ve basladi bir cycle. Alt degistir emzir kussun ust degistir uykusu kacsin emmek istesin cok emdigi icin altini doldursun... Aksam adam gibi uyumus olsam bu gece muhabbetleri koymuyor ama delirecektim. Bir de kiza uzuluyorum, kucagimda sizar gibi oluyor ama yatirinca hoop kusuyor ve uyaniyor. Yataga egim verdik ama yetmiyor, kucaktaki gibi dik en rahat ediyor. Yani kucak isterim simarikligi degil, kusmuk olmadigi zaman yataginda guzel uyuyor (son iki gece oldugu gibi). Sonra bir ara 1 saat daha uyuduk ve besten sonra hic uyumadik (memede uydugu haric). Sonra kucakta uyudu biraz yine. Ben bayagi perisan hissediyorum, bir ben degilim boyle uykusuz, yine de esradan cok uyumusum anlasilan. Ama pek cok seye sinir oldugum icin daha bitapndustum herhalde! Bir de sirtim agriyor, yatakta yatinca geciyor ama bu gece yatamadigim icin hep agridi.
Bir de bugun deadlineim var ama ortada bir seybyok. Defterime bir outline yaptim emzirirken ama bilgisayar basina oturamiyorum ki gerisininyazayim! Ipadde yazmaya baslayacagim ne yapayim. Yavas oluyor boyle ama hic yoktan iyidir. Esim de gittigi yerde hasta olmus, viruslerle gelecek geri. Dedim iyilesene kadar gostermem cocugu, o ozlemle biraz zor aralarina girerim ama hic istemiyorum riske atmak. Daha cok kucuk
Boyleyken boyle.
Esracim, gece mamasini hemen oyle kesivermek bence de olmaz. Yani mamayi azaltip yerine sut verebiliyor olsan olabilir de sut artmiyorsa ac mi kalacak cocuk? Ben en en gec 4 saatte uyandiriyorum uyanmasa da, icim kan aglayarak uyandiriyorum, cunku uyandi mi uyuyacak mi bir daha belli degil, ari kovanina comak sokmak gibi :). Gece karni doyuyor yani oyle boyle. Hic yemeden 6-8 saat nasil gecirir bebisler yav? Sekerleri dusmez mi? Bence sen kendi bildigini yap doktora da telefon acip sor, daha net bir aciklama yapsin. Tam ne dedi acaba? Sut sorununu bilmeden soylemistir belki?
Biz britax b-agile aldik travel system. Daha kullanmadik dogal olarak bakistik sadece ama cok sevdim cok hafif. Ayrica review lari da cok iyi.
Buy buy baby e gitmistik. Satis elemani en cok bunu sattiklarini ve hic sikayeet almadiklatini soyledi
gule gule kullanirsiniz insallah, ben bu 3 ayakli strollerlara isinamadim pek mutlaka guvenlidir ama bana degilmis gibi geliyor :)goruntusunden de olabilir:26: daha kolay suruldugunu duymustum ama sanirim yine de tercihim klasiklerden olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?