Amerika'da Hamilelik

Vatandaslik isi derken passportmu ? Marlin Lara dan gelmiyor oyle ses .Tamda anlamadim acikcasi sesi . Gozler degismedi sadece hafif acildi ama hala renkli .Bizde de renkli goz yok kesin degisir 6 aya kadar degisiyormus biraz once okudum nette

yok, turk vatandasligi nufus cuzdani su bu isleri iste. pasaport da alacagiz o ayri da su 60 gun cezasini odememeye kesin kararliyim bu sefer!

bizimki de "ben kucukkenn sarisinmisim"cilardan olacak bence. saclar buyudukce benimki gibi kumrallasir diye dusunuyorum. benim ilk kesilen saclarimi annem saklamis, sari bayagi, hatta hafif kizila caliyor. bu da bana cekmistir belki :) aman yakmasin ortaligi, kirsin kicini otursun, babasini cildirtmasin :)))

bizim kiz bugun cok uyuyor korkmali miyim? sabah8:30 gibi yatip uc saatten fazla uyudu, sonra yarim saat ya emdi ya emmedi uyuyakaldi ve yine uc saate yaklasiyor. normalde bu kadar uzun uyumuyor gunduzleri, dun en uzun iki saate yakin uyumus mesela. gunumuzun cogu memede gecerdi, boslukta kaldim resmen! hadi uyku iyidir de iki seyden endiseleniyorum: 1. ac kalir mi boyle uykuya abanip uc saatte bir emince? 2. gece uyur mu? bu gece hic uyumazsa yandim ki ne yandim.

uyumasa uyumuyor diye dert yanariz, uyudugunda cok uyuyor diye. annelik ne bicim bir sey yav.

Hic ac kalmaz uykuda besler "uyusunda buyusun ninniiiii "bosuna dememisler :)) Uyku uykuyu getirir gecede uyur.Ben kendime bile soyleyemiyorum Lara cok uyudugunda cunku ertesi gun uyumuyor cok ilginc:)

Benim cok az kanamam geldi .Eeee nu bu simdi reglimi .Agrida yok regli gibi .Dogumdan 2 ay sonra gelirmi.Spiral kanamasi 2 gun olup kesilmisti acaba ondanmi.Offf o mu ? su mu? Ne zormus bu isler

esra metamucil hangi cesidini kullaniyorsun? link verir misin?
ve bu nasil kizlar bilginiz var mi?
Solgar - Psyllium Husks Fiber, 500 mg, 200 veggie caps: Amazon.com: Grocery & Gourmet Food

koko emzrme koltugunda, altima yastik koyarak emziriyorum. arkama yaslaniyorum artik, onceden egiliyodum ve cok zor oluyordu. ben de alt degistirirken cok zorlaniyorum.. hadi bu gece uyusun guzelce tum bebisler..

goz rengi olayini ben de merak ediyorum ama daha cok erken. saglikli olsunlar da..

Kizlar cok tatlisiniz yaaaaa...

Annelik ogrenmek icgudulerin disinda kalan kisim icin hakikaten zormus bunu anladim.. Bu kadar emek, bu kadar caba... Bu kuzular buyuduklerinde su yazilanlari okuyabilseler keske. Hayirli evlat olsunlar insaallah.. Simdiki melek masum halleri hic bozulmasin, ruhlari kirlenmesin, Rabbim hep yuzlerini guldursun..

Koko bu arada kucukken sen oyle boyle degil baya sariymissin yahuu.. Bakalim derya kuzusu nasil olacak beklemek cok heyecanli..

Bir de kizlar bu goz renginin degismesi hususunda bi ton sehir efsanesi var. bir arrkadasim bir yasindan sonra bile degisebildigini soyledi sok oldum ve cok nadir bir durum oldugunu dusunuyorum acikcasi.

Mesele benim 6. Aydan sonra degismis gozlerim. Emmeyi birakinca. Bununla da iliskikendirenler oluyor.

sorun olmadigina yuzde yuz emin olmak icin...ikili testler falan istatistik veriyor sadece ((

Bende mi yaptirsam ya:/Risk cok dusuk olsa bile yaptircak misin? Dr bana dusuk risk kategorisindesin falan dedi ama sonuclara falan bakmadan sanirim yasima ve saglik durumuma gore boyle bi yorum yapti kendince.

Bende mi yaptirsam ya:/Risk cok dusuk olsa bile yaptircak misin? Dr bana dusuk risk kategorisindesin falan dedi ama sonuclara falan bakmadan sanirim yasima ve saglik durumuma gore boyle bi yorum yapti kendince.

yok sen yaptirma durup dururken...ikili testlerinin sonucuna gore karar veririsin...ben de oyle yapardim ama ikizlerde testler de pek ise yaramiyormus...benim benim yas dogurdugumda 34 olacak...senin yas kac?

Son düzenleme:
ben emzirme yastigi almadim evdeki bizim yastiklardan birini yikadim pakladim esata yaptik hala onun uzerinde emziriyorum kolumda hic emmiyor rahatsiz oluyor ama misafirlikte falan kolumda emiyor sanki biliyo sipa:)))

esatin gozler bildiginiz maviydi 6.aydan sonra biraz degisti. siyah gozbebeginin kenari cok az kahverengi diger yerler yine mavi .. gorenler bu cocuk mavis diyor ama bende diyorum ela olacak kahverengide var.. ama maviside oyle acik degil ablamin gozlerine benziyor .. bende dudum daha cok degisir diyorlar 1 yasina kadar..

Benim cok az kanamam geldi .Eeee nu bu simdi reglimi .Agrida yok regli gibi .Dogumdan 2 ay sonra gelirmi.Spiral kanamasi 2 gun olup kesilmisti acaba ondanmi.Offf o mu ? su mu? Ne zormus bu isler

Esra regli olabilir .. kiminin hemen 40. gun geliyor yani telaslanma bak bakalim ne kadar gelecelk ama muhtemelen regli oldun. bundan sonra heray bekleyebilirsin .. tabi benim gibi 2 ayda bir olabilirsinde :))))) herkesin yapisi degisik iste

benim de hala regl yok (34 gun oldu),3 gundur ogurup duruyorum. regl gecikmesi de yapabilir mide bulantisi ve ogurtu ama bugun esimin yedigi kasarin kokusu geldi burnuma ve bi anda ogurmeye basladim.esim de dedi acaba hamile mi kaldin gene diye.hamile kaldiysam idrarda cikmasi icin cok erken,cikmaz. regl gecikmesi de yapar ogurtu diye dusunuyorum ama,kurtajdan sonraki regl donemi oldugu icin hormonlarim da delirmis olabilir. gecen hafta evde idrar testi yaptim negatif cikti. (kurtaj 31 aralik,araliklarla kanamam oldu en son kanamam 15 ocakta kahverengi sekilde oldu ve durdu) iki yumurtaligimda da batma oluyor. ya regl olayim ya test pozitif ciksin valla bu ogurtuler,halsizlik,batmalar sebepsiz olunca asap bozuyor

Benim oglanin kaslarinda olmustu, banyosundan yarim saat once saf zeytinyagi suruyordum papukla ve duzenli bir kac kez yapinca birseycikleri kalmadi..hatta popo pisiklerinde cok iyi geliyor saf zeytinyagi..tavsiyer ederim
Ben dedigin markalari malasef kullanmiyorum ama samsung i onermem onceden bir tecrubem oldu cunku

kizlar birde soyledimmi hatirlamyorum 55 gun sonra 3. reglimi oldum... hayirli olsun :))

Hadi gozun aydin :))

Gecmis olsun cnm, aman dikkat edin kendinize virustik hersey cok cabuk gecer bebeklerede..allah sizi daim uzak tutsun ins,
Birde aklimdayken kizlar dudakta cikar ucuklarada dikkat edin yeni dogan bebekler icin hele cok cok tehlikeli. aklinizda bulunsun ucuklu insanlara bebekleri opturtmeyin..

Regli oldum. Boraz halsizlik bas donmesi yapti.Nuray sende de oldumu?

Cnm bende regli cok erken olmaya baslamistim.,kanimca 5 hafta gectikten sonra oldum hatta lohusa kanimi diye dusunup doktora sormustum oda eger adet sancilarin belirtileri seklinde ise tum belirtiler regl dir o dedi..ilk sefer bende de az sendeleme oldu, basim dondu az ve midem bulandi..normalde pek olmazdi ama galiba kan sekeri dustugu icin olmasi dogal olabiliyor..

Mahir Pasam artik 9 aylik oldu ve bizim gozler halan bozalak bir renkte..mavi veya yesil karisimi gibi ama ben halan secebilmis degilim yani 6. aydan sonra bile oturmamis olabiliyor malaseff
Koko; Derya 3 saati gecirmedigi surede uyusun prenses, uyku demek buyumek demek..uyumasina sasirma cnm, uyudukca masallah de annenin nazari cok alirmis yada dilini isir..yani sorun yoktur uzun uyumasinda..
Ztar; sende disarlara atmissin kendini duyduguma gore :)) cnm canin nasil rahat ediyorsa daha dogrusu nasil iyi hissediyorsan oyle yap ama duzenli 30 dk da bir dinlenmelerine dikkat et,,yoksa agir ablamiz Zehra da yorgun duser annesi..zaten eli kulagindadir onunda gelir yakinda minnak..
Canan; sizler nasil oldunuz..ins hersey yolundadir..op benim icin guzel Berfinimizi

Melegim gelmis hosgelmis:)) senin kuzunun gozlerinin hastasiyiz:)) son fotograflarda yesile yakin gibiydi...Saglikla mutlulukla baksinlar dunyaya;hepsi de bizim icin rengi ne olursa olsun dunyanin en guzeli gibi! gerci ben Eva dogdugunda morarmis ve kipkirmiziydi bu ne yaa dedim bu ne bana ne babasina benzemiyor dedim; yuzu gozu sisti yavrumun; asagilarda uzun sure kalmaktan burnu iyice yapismisti:)) ama insan bakmaya doyamiyor iste.Koca agizyla gulucuk atiyor arada insanin ici gidiyor. Bir de uyurken guluyorlar ya bayiliyorum o hallerine.

ne kadar su ve karbonat? cocugun gzina mi karbonatli su vericem? yakmaz mi o?
asidan sonra cok agliyor niye bilmiyorum.
hep byi 3 doz veriyorlar burada, biz ikinci dozumuzu olduk.

Gerci Esra yazmis nasil olucagini ama yinede soylemeden gecmiyim dedim..
Silgicim karbonatli suyu icirmiyorsun, bir ufak cay bardagina bir cay kasigi karbonat at, sonra gazli bezi batirarak dilini sil yada gogsunu sil ..Tr de doktorlar dahi bunu oneriyorlar..yani doktor tavsiyelerindede var cnm..hatta karbonat suyla sildikten sonra dil icin soyluyorum dilini kaynamis bekletilmis suylada tekrar silebilirsin..bebek icin kullanilan suyu mutluka kaynatilmis dinlendirilmis su olmasina dikkat edin..
Asi konusunda da bebekler genelde hep agliyor cnm, ben yaptirdigim ilk zamanlar dayanamadim..cok fena oluyor ama zamanla alisiyorsun..
Burda asilar..8 haftalik 12 ve 16 haftalikken asilari oluyor.
Bundan sonrakilerde 12 aylik ve 13 aylikken olucak

Canim hosbulduk..
Marlimcim simdi bebekleriniz agulamalara baslicak..bak o zaman dunyalar duruyor sanicaksin o kadar harika birsey ki..mutlaka ne yapin ne edin agulama seslerini videoyaya cekin cunku 4. aydan sonra o guzelim ses gidiyor..
Eva gittikce daha da guzel olucak gor bak..anasini gecerse sasirma :))
Birde cnm bizdede halan dogum izleri var, alnimizda ve hafif kulak arkalarinda..doktorumuz dogumdan sonra kaybolacagini soyledi..yani zamanla hersey duzeliyor..yeterki saglikli olsunlar ..yerim ben hepsini..bebek sevesim geldi bak simdi:)) benim ki artik bebeklik zamanlarini gecirdi, kucuk adam oldu yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…