- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.341
Vatandaslik isi derken passportmu ? Marlin Lara dan gelmiyor oyle ses .Tamda anlamadim acikcasi sesi . Gozler degismedi sadece hafif acildi ama hala renkli .Bizde de renkli goz yok kesin degisir 6 aya kadar degisiyormus biraz once okudum nette
bizim kiz bugun cok uyuyor korkmali miyim? sabah8:30 gibi yatip uc saatten fazla uyudu, sonra yarim saat ya emdi ya emmedi uyuyakaldi ve yine uc saate yaklasiyor. normalde bu kadar uzun uyumuyor gunduzleri, dun en uzun iki saate yakin uyumus mesela. gunumuzun cogu memede gecerdi, boslukta kaldim resmen! hadi uyku iyidir de iki seyden endiseleniyorum: 1. ac kalir mi boyle uykuya abanip uc saatte bir emince? 2. gece uyur mu? bu gece hic uyumazsa yandim ki ne yandim.
uyumasa uyumuyor diye dert yanariz, uyudugunda cok uyuyor diye. annelik ne bicim bir sey yav.
koko, eline, beline saglik...
goreve baslayacagim zaman 34 olacagim, hayatta kabul etmem aras.gor.lugu, hatta ogretim gorevliligini bile kabul etmem...olmazsa su amniyoyu atlatayim da oyle dusuneyim bunlari...
Aminiyoya neden giriyorsun sen Cemre
sorun olmadigina yuzde yuz emin olmak icin...ikili testler falan istatistik veriyor sadece((
Bende mi yaptirsam ya:/Risk cok dusuk olsa bile yaptircak misin? Dr bana dusuk risk kategorisindesin falan dedi ama sonuclara falan bakmadan sanirim yasima ve saglik durumuma gore boyle bi yorum yapti kendince.
Benim cok az kanamam geldi .Eeee nu bu simdi reglimi .Agrida yok regli gibi .Dogumdan 2 ay sonra gelirmi.Spiral kanamasi 2 gun olup kesilmisti acaba ondanmi.Offf o mu ? su mu? Ne zormus bu isler
Ben sac hic taramiyorum, konagi mi engelliyor? Koko bak bisey daha cikti :) bebise bakip bakip acaba ne yapmiyorum diyorum.
Banyoda yikaman buyuk cesaret esra ben korkarim yikamaya kucagima alip. Of annem gidince nasil yikiycaz hic bilmiyorum
Nuray ben de iphone diyorum :) samsung iphone tartismasi hic bitmez ama iphone dover :)
kizlar birde soyledimmi hatirlamyorum 55 gun sonra 3. reglimi oldum... hayirli olsun :))
Ztarcim Zehra hanim kizimiz erken gelecek demek ki:) bak Eva o kadar hareketliydi gec geldi; ayrica kafa zaten sagda ya da solda oluyor bende hickiriklari sag kasiklarda hissediyordum.
Esracim Eva da ayni kucakta uyuyor ama yatagina girdigi an gozler aciliyor.Bizde pispis olayi annemde eliyle tum gece pispis pat pat:) fayda etmezse kucagina alip uyutma cabalari.Bir de dikkat edin kizlar grip salgini var bende sifayi kaptim gibi;dunden beri ihlamur icihyorum vitamin aliyorum ama bogazim yaniyor basim agriyor; cocuga bulasmasin diye emzirme disinda kucagima bile almaya korkuyorumdun hep yatmaya calistim annem idare etti yine.dinlenmem gerek ama eskisi gibi koy kafayi kayitsiz yat olmuyor iste!
Silgi bizim asi da 1 ayda olacak zaten 2.doz hepatit 1 ile 2 ay arasinda oluyormus. Emrecik nasil; pamukcuk olsa o agridan fena olurdu bence degildir insallah
Kizlar emzik kullanan var mi? bizimki asla asla almiyor; her cesit aldik denedik olmuyor! Uykuya geciste cok yardim ederdi su emzik olayi ama bizimki kanmiyoooor!
Regli oldum. Boraz halsizlik bas donmesi yapti.Nuray sende de oldumu?
ne kadar su ve karbonat? cocugun gzina mi karbonatli su vericem? yakmaz mi o?
asidan sonra cok agliyor niye bilmiyorum.
hep byi 3 doz veriyorlar burada, biz ikinci dozumuzu olduk.
Melegim gelmis hosgelmis:)) senin kuzunun gozlerinin hastasiyiz:)) son fotograflarda yesile yakin gibiydi...Saglikla mutlulukla baksinlar dunyaya;hepsi de bizim icin rengi ne olursa olsun dunyanin en guzeli gibi! gerci ben Eva dogdugunda morarmis ve kipkirmiziydi bu ne yaa dedim bu ne bana ne babasina benzemiyor dedim; yuzu gozu sisti yavrumun; asagilarda uzun sure kalmaktan burnu iyice yapismisti:)) ama insan bakmaya doyamiyor iste.Koca agizyla gulucuk atiyor arada insanin ici gidiyor. Bir de uyurken guluyorlar ya bayiliyorum o hallerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?