- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.521
Rahim genisliyor korkma.Sen google bakma .Parmagim agriyor yazsan kanser diyor tobee yarabbim.
Seni rahatlatmak icin soylemedim inan bana ben ilk aylar hep regli agrisi gibi agri cektim.
sen tabii gene doktoruna sor ama internete bakma,hep felaket senaryolari var. dusuk yasamis biri olarak,dusuk sancisi hiic oyle olmuyor merak etme.
herkesler burdaymis selamlarr
Kimisi dusukle sonuclaniyor kimisi normal rahim genisliyor yazmis:/Allah korusun ya
sancilar ritmik mi? yani mesel 3 ya da 5 dakikada bir bicak saplanmasi gibi mi?
Yok Cemre ritmik degil.Sagdan sola donerken yatakta o zaman bicak saplaniyor gibi oluyor simdi regl agrisi gibi
o zaman sorun yoktur ya...benim bos gebelik oldugunu ogrendigim zamandan iki hafta once falan sabaha karsi cok siddetli bicak saplamasi gibi sancilarim olmustu...sonradan ogrendim ki bu tip ritmik sancilar dusuk yaptigin zaman olurmis...regl sancisi bende de var, gecen gun cok oldu mesela...sonraki randevun ne zaman?
ben de endiselenecek bisey oldugunu sanmiyorum ama sanci artar da icin rahat etmezse doktora gorunnursun tabi...
Silgi, Koko dondumu sizinkiler Tr.ye? Marlin senin annen ne zaman doneceti?
Gunaydin arkadaslar musmutlu bi gun olsun insallah:) Bem bisey danisacadimBenim dr bana B6 vitamin ve prenatal verdi baska ilac vermedi hos bunlarida zar zor yutuyorum:/Baska icmem gereken ilac var mi
ay onun selamini yerim :) oglum da opuyor Lara'yi, hizli capkin :))
bu arada onerebileceginiz bir crib mattress var mi? hic iyi degilmis bizimki, baska alalim diyoruz.
ben hic babaci olmadim biz babamizdan cok korkardik ,tabiki babami cok seviyorum Allah basimizdan eksik etmesin ama ben tam bir anneciyim.
sagol marlin bide onu deniyim bakiyim bende
Esat 2.5 aylikti annem Turkiye ye dondugunde.. dedigim gibi ben asiri anneciyim.. 3 gun aglamistim sonrada cok alisamadim 1 ay cok zorluk cektim Esatta cektirdi sagolsun sonra duzene girdik cok sukur. Simdiden Allah kavustursun koko..
o zaman sorun yoktur ya...benim bos gebelik oldugunu ogrendigim zamandan iki hafta once falan sabaha karsi cok siddetli bicak saplamasi gibi sancilarim olmustu...sonradan ogrendim ki bu tip ritmik sancilar dusuk yaptigin zaman olurmis...regl sancisi bende de var, gecen gun cok oldu mesela...sonraki randevun ne zaman?
ben de endiselenecek bisey oldugunu sanmiyorum ama sanci artar da icin rahat etmezse doktora gorunnursun tabi...
(( ayni senin gibi yasamistim ben de,lekelenme baslamadan once sabah karsi cok siddetli bicak saplamasi gibi ritmik sancilar..hatta kayinvalidemlerde kaliyorduk,dugun icin donmustuk Istanbul'a..kimse anlamasin diye gece yataktan kalkip dolanmistim,ben zehirlendim diyordum ertesi gun (sancidan yataktan kalkamamistim) dugun heyecanindandir,zehirlenme boyle olmaz diyorlardi bana,kimse dusuk yasamamis tabii...ondan merak etme mamuncugum dusuk sancisinda yerinde duramazsin,regl sancisi ve o arada olan bicak saplanmasi gibi degil baya farkli bir aci...Allah yasatmasin,dusunme boyle seyler de. ama o zaman doktorum aynen soyle dedi: netten arastirma,insanlara sorma,doktorunu ara. diye..ki cok dogru.icin rahat etmezse doktoru ara,randevundan once gidersin. dun de konusmustuk senle, mide bulantisi falan da iyi demek ki bebis hala orda ve saglikli ve sana kendini hissettiriyorrr :))))
Ztar daha ne kadar kacacan foto gondermekten :))) Ben Canan i gordum. Seni tesadufen gordum :) Cemrecik bugun yarin gonderecek :)
faceden degil berfin ve bana ait foto gondermistim.marlin ve sende bakin bi mailinize.
hanimlar 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. yumurtlama testlerim geldiginde de reglim bitince test cilginligina devam edebilecegim ;p
evet evet, regl sancisi baska ya, o sancida resmen canin aciyor...tamam, regl sancisi da can acitir ama bu galiba dogum yaklasirken oluyormus ya 5 dakika bir sanci, onun gibi bir seydi herhalde...bicak saplamasi gibi diyorum ama gercekten bicak saplasalar oyle acimazdi herhalde....ben de salak gibi seviniyordum, rahim genisliyor diye......
Selam kizlarrrr
Oglusumuz buyuyor cok sukur.. kilo aliyorrrrrrr Maasallah.. Hala tube ile besliyoruz ama yavas yavas biberona gectik ama cabuk yorulup uyuyakaliyor. Benim sutum gelmedi o yuzden mama veriyoruz sadece.. Kuvez'de bir veya iki hafta daha kalmasi bekleniyor ama sonra cikacak Insallah.. Hersey yolunda gidiyor simdilik cok sukur.
Bebeler biberondan emerlerken agizlarinin yan tarafindan mamanin/sutun yavas yavas aktigi oluyormu ? Her cektigi midesine gitmiyor bir kismi akiyor yanlardan biberon ile vermeye calistigimizda.
Mercimekleri gorduk:)) cok tatlilar:)) Canan da cok guzel... ay boyle mail kutuma fotograflar gelince cok senleniyorum
ztar komik olsun:) yabanci miyiz ayol..esra melegim facebookta ekledik birbirimizi bir suru fotografimiz var:)) bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?