Amerika'da Hamilelik

Yok Cemre ritmik degil.Sagdan sola donerken yatakta o zaman bicak saplaniyor gibi oluyor simdi regl agrisi gibi

o zaman sorun yoktur ya...benim bos gebelik oldugunu ogrendigim zamandan iki hafta once falan sabaha karsi cok siddetli bicak saplamasi gibi sancilarim olmustu...sonradan ogrendim ki bu tip ritmik sancilar dusuk yaptigin zaman olurmis...regl sancisi bende de var, gecen gun cok oldu mesela...sonraki randevun ne zaman?
ben de endiselenecek bisey oldugunu sanmiyorum ama sanci artar da icin rahat etmezse doktora gorunnursun tabi...

Son düzenleme:

Bu ayin 11 inde dr a gidicem ama dedigim gibi yatakta sagdan sola donerken bazen bicak saplaniyor gibi oluyor.cok artarsa giderim doktora

Gunaydin arkadaslar musmutlu bi gun olsun insallah:) Bem bisey danisacadim Benim dr bana B6 vitamin ve prenatal verdi baska ilac vermedi hos bunlarida zar zor yutuyorum:/Baska icmem gereken ilac var mi

omega 3 al (dha de oluyor icinde). balik yagi yani. coromega marka oneririm, balik yagi gibi degil mideni bulandirmaz.

ben hic babaci olmadim biz babamizdan cok korkardik ,tabiki babami cok seviyorum Allah basimizdan eksik etmesin ama ben tam bir anneciyim.

sagol marlin bide onu deniyim bakiyim bende

Esat 2.5 aylikti annem Turkiye ye dondugunde.. dedigim gibi ben asiri anneciyim.. 3 gun aglamistim sonrada cok alisamadim 1 ay cok zorluk cektim Esatta cektirdi sagolsun sonra duzene girdik cok sukur. Simdiden Allah kavustursun koko..

sagol nuraycim. ben ne anneci ne babaciyim, mesafeli bir tipim. bizimkiler gidecek diye sevinecek duruma geldim neredeyse, detayina girmeyeyim.

iphone'da sinir oldugum seyleri yazacaktim sana. klasik aslinda. apple'in software uzerindeki asiri kontrolu ve kullaniciyi kisitlamasi. atiyorum adamlar harita cikarmislar kendileri, dandik, google maps'i ana app'lerden kaldiriveriyor. yeni update ile turkce klavye geldi (abdullah gul istemis) ama turkce klavye ile turkce autocorrecti bagdastirmislar. ben turkce klavye kullanamiyorum (alisik degilim) ama autocorrect olsun istiyorum, olmuyor. flash kullanamiyorsun tabii bir de, ipadde, iphone'da dizi izlenmiyor flashsiz. neyse ki netflixin app'i var, uzuuun emzirme seanslarimda dizi izleyerek vakit gecirdim iphone'da (ya da ipadde). bunlar disinda iyi bir akilli telefon. ben android telefon tablet de kurcaladim arkadaslarda, ios'e alisinca cok ters geldi isletim sistemleri! windows/mac gibi, birine alisinca digerinde afalliyorsun!

(( ayni senin gibi yasamistim ben de,lekelenme baslamadan once sabah karsi cok siddetli bicak saplamasi gibi ritmik sancilar..hatta kayinvalidemlerde kaliyorduk,dugun icin donmustuk Istanbul'a..kimse anlamasin diye gece yataktan kalkip dolanmistim,ben zehirlendim diyordum ertesi gun (sancidan yataktan kalkamamistim) dugun heyecanindandir,zehirlenme boyle olmaz diyorlardi bana,kimse dusuk yasamamis tabii...ondan merak etme mamuncugum dusuk sancisinda yerinde duramazsin,regl sancisi ve o arada olan bicak saplanmasi gibi degil baya farkli bir aci...Allah yasatmasin,dusunme boyle seyler de. ama o zaman doktorum aynen soyle dedi: netten arastirma,insanlara sorma,doktorunu ara. diye..ki cok dogru.icin rahat etmezse doktoru ara,randevundan once gidersin. dun de konusmustuk senle, mide bulantisi falan da iyi demek ki bebis hala orda ve saglikli ve sana kendini hissettiriyorrr :))))

Selam kizlarrrr

Oglusumuz buyuyor cok sukur.. kilo aliyorrrrrrr Maasallah.. Hala tube ile besliyoruz ama yavas yavas biberona gectik ama cabuk yorulup uyuyakaliyor. Benim sutum gelmedi o yuzden mama veriyoruz sadece.. Kuvez'de bir veya iki hafta daha kalmasi bekleniyor ama sonra cikacak Insallah.. Hersey yolunda gidiyor simdilik cok sukur.

Bebeler biberondan emerlerken agizlarinin yan tarafindan mamanin/sutun yavas yavas aktigi oluyormu ? Her cektigi midesine gitmiyor bir kismi akiyor yanlardan biberon ile vermeye calistigimizda.

evet evet, regl sancisi baska ya, o sancida resmen canin aciyor...tamam, regl sancisi da can acitir ama bu galiba dogum yaklasirken oluyormus ya 5 dakika bir sanci, onun gibi bir seydi herhalde...bicak saplamasi gibi diyorum ama gercekten bicak saplasalar oyle acimazdi herhalde..bir de regl sancisi daha genis bir alani kapsiyor sanki, nerden geldigini bilmiyorsun yani, sadece agri oldugunu biliyorsun...ama dusuk sancisi belli bir noktada oluyor, o noktaya biri bicagi sokup cikariyor....ben de salak gibi seviniyordum, rahim genisliyor diye......

Son düzenleme:
Ztar daha ne kadar kacacan foto gondermekten :))) Ben Canan i gordum. Seni tesadufen gordum :) Cemrecik bugun yarin gonderecek :)

faceden degil berfin ve bana ait foto gondermistim.marlin ve sende bakin bi mailinize.

Benim posta kutumada bir el atin olurmu, umutmayin benide..Canan ben seni neden goremeedim Berfin fistigini gordum ama masallah guzelime..

hanimlar 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. yumurtlama testlerim geldiginde de reglim bitince test cilginligina devam edebilecegim ;p

Gozun aydin cnm ,ins bundan sonra hep boyle duzenli gider ve sonrasida bebek gelir

evet cok farkli bir aciydi ki ben de regl donemlerimi agir geciren biriyim,oyle boyle bir sey degildi. ne benim annem,ne kayinvalidem dusuk yasamislar,bana diyorlar ki ,gayet iyisin canim,hem dugun stresi,hem de bebek yerlesiyor ondan ppp insan butun o sancilari yasayinca artik hepsini ayirt edebiliyor,tek bana katkisi bu oldu herhalde, Allah hic birimize yasatmasin bir daha.

Cnm cok sevimdim ins daha da iyi olucak
Evt sut akimi olur soyle durumlarda ya hizli cekiyor hepsini yutamiyor yada delikten cok sut geliyor yutamiyordur..tek delik olanlarin en incesini deneyin ve biberonu iyi kavramasina dikkat edin cnm
Baska biberon denemekte fayda olabilir

Bende dusuk sancisi yasadim yani oyle boyle degil gercekten cok farkli ..ne adet sancisi gibi nede hamile iken rahmin hazirlik sancilari gibi..
Benimkinde inanin icim sanki cokuluyor gibi olmustu ve ben kurtaj olmadan attim buda bir hafta kadar surdu.

Mercimekleri gorduk:)) cok tatlilar:)) Canan da cok guzel... ay boyle mail kutuma fotograflar gelince cok senleniyorum
ztar komik olsun:) yabanci miyiz ayol..esra melegim facebookta ekledik birbirimizi bir suru fotografimiz var:)) bekleriz

Hani nerde mercimekler..
Inanin kizlar once mercimegin ne oldugunu anlamadim basta dumur oldum sonra cemrecigin miniklerine denildigini anladim :))
Bende bizim topikte mercimegi firina yollama ile ilgili bazen espriler yapilir ve bazende o konuyu o sekilde soze getirirler bu yuzden cok guldum kendime yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…