Amerika'da Hamilelik

((( insallah hic birimiz bir daha - yasamamis olanlar da asla- yasamayacagiz o sancilari.

valla sozum var hamile kalirsam hic bir mide bulantisinda falan sikayet etmeyecegim,edersem biriniz hatirlarsa beni azarlayin sozun vardi diye ^^

Marlin Eva ya cay vermistin uyumasi icin. Ise yaradimi?

Kizlar anason yada rezene gibi uyku getiren caylar verilirmi ? Bir cay kasigi kadar versem bir zarari olurmu?
Korkuyorumda cok vermeye ama uyumuyor yaaa Bebekler icin 40 i ciksin duzelir kim dediyse halt etmis o .
Dun gece cok kotuydu. 1.30 dan 5 e kadar hic uyumadim. 5 te babamiz kalkti (o da bugun evden calisamicak. 3 e kadar disarda) 6.30 a kadar uyumusum. Yani butun gece uyudugum 3 saat bile degil.

Uyumuyor edepsiz. Karni tok,alti temiz.Seyrediyor ortaligi. Hadi kizim uyu ,lutfen kizim ,canim kizim dedikce uyumadi.
Tamam o zaman uyumayalim dedim .Koydum yatagina bekledim uykusu gelsin diye bir ara gelir gibi oldu uyudu geri uyandi derken zaten sabah oldu.

bu uyuma calismasini karanliktami yapiyorsunuz?

fda(amerika ilaç ve gıda dairesi anasonun bebeklerde kullanımını kesin olarak yasaklıyormus. yasağın nedeni epileptik nöbet, kusma, huzursuzluk gibi nörolojik sorunlara yol açması.

Ayy yok ben vazgectim ne anason ne cay hicbir sey vermem.Isterse butun gece uyumasin raziyim.

bu uyuma calismasini karanliktami yapiyorsunuz?

Bizim odada isik yok. koridora los isik yaptim oradan isik vuruyor.Isikta uyumuyor zaten.

Cok hareketli masallah Canan.Yatagina koyuyorum elleri bacaklari kipir kipir.Kendi kendini uyandiriyor.
Cok derin uykuya gectigini kipirdamayinca anliyorum.hiih simdi uyudu tamam diyorum ama yatagina koydugumda gozleri kapali hala eli ayagi oynuyorsa 5 dakika sonra uyaniyor.

bu arada ben rezeneyi verdim.1-2 kasikla basla .insanlar gunluk bebege bile veriyorlar hemde biberonla veriyorlar.

masallah bizim kokosumuza..

esra kizma ama keske benim kizimda ayaklarini oynatsa keskee.bosver oynatsin. hareketli olsun.

esracim sen bilirsin tabi verip vermemekte. ben anoson vermedim hic. rezene gaz icin verdim baya da faydasini gordum.

anosonu cok cok eskier bile bebelere veriyormus iye biliyorum ben. ama evet bu tur yan etsikide vardir.

Caniiim insallah Berfinin de alcisi cikacak.Guzel yuzlum kipir kipir gulecek annesine. Az kaldi .

Kizmiyorum hic Canan cim.Dun gece 3 olmus koydum yatagina baktim uyumuyor karsilikli gulustuk durduk :) yat kizim dedikce guldu sipa.
Uyumadan ise gidip oradan da kosa kosa eve gidince o na bakmaya gucum yetsin istiyorum.
Gerci anasini dusunuyor benim kiz birgun uyuyor birgun uyumuyor :)

esracim sen bilirsin tabi verip vermemekte. ben anoson vermedim hic. rezene gaz icin verdim baya da faydasini gordum.

anosonu cok cok eskier bile bebelere veriyormus iye biliyorum ben. ama evet bu tur yan etsikide vardir.

Okudukca korktum Canan.KK de biri demiski; Anasondan yigenimin beyninde hasar kaldi. Anasondan sonra bebek morarmis hastaneye goturmusler doktor anasondan demis. Su anda 8 yasinda gec algiliyor filan yazmis.
Bosver uyumasinlar ben raziyim saglikli olsunlarda. Rezeneyi ben iciyorum hergun Canan cim. Sutten aliyor Lara. Gazi azaldi artik cok sukur.

dun bende berfini uyutmak icin baya guc harcadim. ama tabi gece degil.gece kalkiyor zorla emdiriyorum sonra yatagina koyuyorum.yatagi zaten benim dibimde oldugu icin cok gecmeden uyuyor. en fazla yarim saat.masallah diyim :))
bazen bu bebeler zorluk cikariyorlar. senin calisiyor olman tabi daha yorucu oluyor. duzene girer yakinda. insallah :)))

MASALLAH MASALLAH Berficigime.

Esracim Lara ve Eva aynilar! sanki bizim sipayi anlatiyorsun;dun tum gun ve gece uyumadi;kucakta uyuyor yatagina koyunca eller ayaklar durmuyor aninda uyaniyor.cay ilk verdigimde ise yaradi icinde rezene melisa otu falan varmis;ama cayi dun denedim yok etki yapmadi!emzikte almiyor;oyle etrafi izliyor. Anason zararli diye bende duydum.Dun gece artik kimsede hal kalmamisti yatirarak emzirmeyi denedim; yanimda oyle 1-2 saat uyudu tabi ben diken ustunde aman uyusunda dedim off derece fena bir geceydi.senin icin daha zor bir de ise gidiyorsun; bu sipalarla nasil bas edecegiz bilmiyorum

Hamililik boyunca oturmadik ikimizde totomuzun uzerine olacagi buydu :)

Inanirmisin bende dun yanimami yatirsam diye dusundum .Yatagin bir kenari duvarla bitisik olsa yapacaktim ama iki tarafida bosta.Ortaya yatiramam babamiz cok deli uyuyor.Annem bizde diye evde baska yatacak oda yok babayi oraya postalayalim. Yapmam dedigim herseyi dusundum dun .Gecen Pazar gunu ben yatakta dizi seyrediyordum onuda yanima yatirdim amaan bizimkisi uyudu hayret edilecek birsey.Eli ayagida bana deyiyor yaa birde uzun uyudu.Ben 2 dizi bitirdim.
Dun gece yanimami yatirsam diye dusunmedim degil uykusuzluktan.Daha gecen gun Nuray a bilmis bilmis Nuray cim yanina yatirma gitmez bak 2 yasina kadar diyen sanki ben degilim :)

Merhaba janim Ben foruma yeni uye oldum.kanada da yasayanlara yazdim AMA gormedin galiba ozel mesaj yollayamiyorim 100 mesaj yollamam gerekiyormus yasadigim bir sehirden birilerini gormek guzelmis.ayni sehirde yasiyoruz.yeni bebisin olmus galiba Allah Anali babali saglikli bir sekilde buyutsun.

kizlar bende cok denedim ama ama hicbiri ise yaramiyor uyumasi icin. bizede rezene verin demislerdi . ben hergun 3 cay kasigi veriyodum ama bizimkine kaka yaptirmaktan bi ise yaramadi ama hic gazli bbi cocuk olmadi masallah... belkide ondandir . ben rezene icemiyorum yaa midemi bulandiriyor tadi. bide ben bolbol papatya cayi ictim Esat cok agliyordu o siralar ama bi ise yaramadi.. sonra biri onerdi .. Walgreenslerde satilan Grape water diye bisi var.. tamamen organic ve icinde, rezene, papatya zencefil var.. ustundede kolik bebeler icin diyor.. 2 kutu ondanda bitirdim biraz ise yaradi gibi ama cok degil. isterseniz bi deneyim derim..

Esat ta bi kac gece denemeden sonra dun gece yine yanimdaydi oyle cok guzel uyuyor sipam.. ya kizlar ben uykusuzluga dayanamiyorum kesinlikle Esracim senin gibi yapamam yoksa kocamla kanlibicakli oluruz .. ben uykusuzken sen de uyuyamazsin derim kesin. o yuzden yanima aliyorum ne yapim hem ben uyuyorum hem oglum hem babasi yoksa baska turlu yapamiyorum.. denedim ama olmuyor belki cocuk uyuyacak yataginda 2-3 hafta dayansam alisacak ama o guc bende yok ...

ama sabah 6.30 da kalkti ara ara 8.30 a kadarda uyudu simdi kahvaltisini yapti salincagina koydum uyuyakaldi yavrum :)))

Esracim hic yapmicam dedigin seyleri gercekten yapiyosun ve hayret ediyosun kendine .. ins sizinkilerde 3 aydan sonra duzene girer..

canancim sana yazicam unuttum canim kusura bakma. yaa berfincik alcida dimi kiyamam nasil oldu ? daha iyi degilmi.. bizimde aslinda bir sorunumz var. Esadin sag kaburga kemiginin biri daha cikik yani disardan bakildiginda yada kucagina aldiginda direk eline geliyor insanin. dr yapilacak bisi yok onun normali bu dedi ama biz bi rontgen cektirelim diyoruz genetik olabilirmis boyle bisi..sanki bende var ama buzamana kadar hic farketmedim hayirlisi olsun

Kizlar bide ben kacirmisim.. Janim in bebisine ne oldu??? erken mi dogum yapti ben bilmiyorum??

kokocum bilgilendirme icin sagol. suan internete giremiyorum telden.. Applle ID aldik ama kredi karti bilgilerini istiyor orasini anlayamadik.. yazsak mi yazmasak mi karar veremedik oyuzden giremiyorum nete ve bisi indiremiyorum

kokocum bilgilendirme icin sagol. suan internete giremiyorum telden.. Applle ID aldik ama kredi karti bilgilerini istiyor orasini anlayamadik.. yazsak mi yazmasak mi karar veremedik oyuzden giremiyorum nete ve bisi indiremiyorum

Yazmadan nete giremezsin Nuray cim. Sayet ileride application alirsan oradan dusuyorlar parasini ama free app. icin endise etme para odemiyorsun.

Bizim babamiz evden calisip gunduzleri Lara ya baktigi icin birde gece bak diyemiyorum :) sagolsun yinede gec saate kadar bakiyor birde sabah erkenden kalkiyor. Disarida calismak zorunda oldugu gunlerde annem bakiyor.Bir turlu idare ediyoruz.

Janim in bebisi erken geldi ama cok sukur iyi simdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…