- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.561
Bak bu sugar icin. Pitbulls Used to Be Considered the Perfect "Nanny Dogs" for Children -- Until the Media Turned Them Into Monsters | Alternet link umarim calisir.
kizlar bende cok denedim ama ama hicbiri ise yaramiyor uyumasi icin. bizede rezene verin demislerdi . ben hergun 3 cay kasigi veriyodum ama bizimkine kaka yaptirmaktan bi ise yaramadi ama hic gazli bbi cocuk olmadi masallah... belkide ondandir . ben rezene icemiyorum yaa midemi bulandiriyor tadi. bide ben bolbol papatya cayi ictim Esat cok agliyordu o siralar ama bi ise yaramadi.. sonra biri onerdi .. Walgreenslerde satilan Grape water diye bisi var.. tamamen organic ve icinde, rezene, papatya zencefil var.. ustundede kolik bebeler icin diyor.. 2 kutu ondanda bitirdim biraz ise yaradi gibi ama cok degil. isterseniz bi deneyim derim..
Esat ta bi kac gece denemeden sonra dun gece yine yanimdaydi oyle cok guzel uyuyor sipam.. ya kizlar ben uykusuzluga dayanamiyorum kesinlikle Esracim senin gibi yapamam yoksa kocamla kanlibicakli oluruz .. ben uykusuzken sen de uyuyamazsin derim kesin. o yuzden yanima aliyorum ne yapim hem ben uyuyorum hem oglum hem babasi yoksa baska turlu yapamiyorum.. denedim ama olmuyor belki cocuk uyuyacak yataginda 2-3 hafta dayansam alisacak ama o guc bende yok ...
ama sabah 6.30 da kalkti ara ara 8.30 a kadarda uyudu simdi kahvaltisini yapti salincagina koydum uyuyakaldi yavrum :)))
Esracim hic yapmicam dedigin seyleri gercekten yapiyosun ve hayret ediyosun kendine .. ins sizinkilerde 3 aydan sonra duzene girer..
canancim sana yazicam unuttum canim kusura bakma. yaa berfincik alcida dimi kiyamam nasil oldu ? daha iyi degilmi.. bizimde aslinda bir sorunumz var. Esadin sag kaburga kemiginin biri daha cikik yani disardan bakildiginda yada kucagina aldiginda direk eline geliyor insanin. dr yapilacak bisi yok onun normali bu dedi ama biz bi rontgen cektirelim diyoruz genetik olabilirmis boyle bisi..sanki bende var ama buzamana kadar hic farketmedim hayirlisi olsun
Kizlar bide ben kacirmisim.. Janim in bebisine ne oldu??? erken mi dogum yapti ben bilmiyorum??
Berfin alciya alisti gibi nuraycim.bu gunlerde feci huzursuz,emme olayini zaten anlatmistim. esat disi ne kadarlikken cikardi veya huzursuzlugu ne zaman basladi .anneme falan huzursuz diyince dis cikariyordur iyorda ondan sordum.
berfinin alcisi 22sinde cikartilacak ve yeni bir alci yapilacak.sonra bir 6 hafta daha bekliycez.ondan sonra baska bi alet takilacak seruven bitmiyor yani.mayisa kadar berfinim iyilesirse ve takilacak baska bir alet kalmazsa mayista istanbula gitcez .tabi istedigimiz gibi gitmezse bu sene de gitmek yok.
bu arada esatin kaburga cikigi iilerde buyudugunde sorun teskil etmeyecekse hicc uzulme derim.doktorun dedigi gibi normali o dur.
Koko sen Derya kuzusunu cribtemi yatiriyorsun?
Lara kundaktan nefret ediyor.Gozunden yas gele gele agliyor kundak yaptigimda bende kiyamiyorum.
Simdi sac cekmeyede basladi bir asiliyor sac kokume uykuya gecerken .Surekli eldivende takmak istemiyorum.
Bu arada 2 bucuk haftalik bebeklere kac oz. mama verilmesi lazim bilen varmi kizlar.
Marlin ben sana soracam hep unutuyorum :) Belki yazdin ben kacirdim yada okudum ama uykusuzluktan beynim sulandi hatirlamiyorum:) Esin girdimi doguma ? :) Eva neredeyse yureyecek ben daha yeni soruyorum :) Girmeye korkuyordu yaa merak ettim.
Koko yarin teksin evde :) Pizza order i filan verirsiniz disaridan :) Biz annem giderse kesin oyle yapariz :) Lara konusunda pek bir didistik ama hergun yemegimizi yapiyor sagolsun.O bile nasil buyuk bir nimet benim icin.evde olsaydim yapardim ama birsekilde.Isten sonra cok zor.
Merhaba janim Ben foruma yeni uye oldum.kanada da yasayanlara yazdim AMA gormedin galiba ozel mesaj yollayamiyorim 100 mesaj yollamam gerekiyormus yasadigim bir sehirden birilerini gormek guzelmis.ayni sehirde yasiyoruz.yeni bebisin olmus galiba Allah Anali babali saglikli bir sekilde buyutsun.
Janim bu arada cok sevindim miniginin iyi olmasina.Fotografinida gordum cok guzel melegin. MASALLAH.
kizlar bende cok denedim ama ama hicbiri ise yaramiyor uyumasi icin. bizede rezene verin demislerdi . ben hergun 3 cay kasigi veriyodum ama bizimkine kaka yaptirmaktan bi ise yaramadi ama hic gazli bbi cocuk olmadi masallah... belkide ondandir . ben rezene icemiyorum yaa midemi bulandiriyor tadi. bide ben bolbol papatya cayi ictim Esat cok agliyordu o siralar ama bi ise yaramadi.. sonra biri onerdi .. Walgreenslerde satilan Grape water diye bisi var.. tamamen organic ve icinde, rezene, papatya zencefil var.. ustundede kolik bebeler icin diyor.. 2 kutu ondanda bitirdim biraz ise yaradi gibi ama cok degil. isterseniz bi deneyim derim..
Esat ta bi kac gece denemeden sonra dun gece yine yanimdaydi oyle cok guzel uyuyor sipam.. ya kizlar ben uykusuzluga dayanamiyorum kesinlikle Esracim senin gibi yapamam yoksa kocamla kanlibicakli oluruz .. ben uykusuzken sen de uyuyamazsin derim kesin. o yuzden yanima aliyorum ne yapim hem ben uyuyorum hem oglum hem babasi yoksa baska turlu yapamiyorum.. denedim ama olmuyor belki cocuk uyuyacak yataginda 2-3 hafta dayansam alisacak ama o guc bende yok ...
ama sabah 6.30 da kalkti ara ara 8.30 a kadarda uyudu simdi kahvaltisini yapti salincagina koydum uyuyakaldi yavrum :)))
Esracim hic yapmicam dedigin seyleri gercekten yapiyosun ve hayret ediyosun kendine .. ins sizinkilerde 3 aydan sonra duzene girer..
canancim sana yazicam unuttum canim kusura bakma. yaa berfincik alcida dimi kiyamam nasil oldu ? daha iyi degilmi.. bizimde aslinda bir sorunumz var. Esadin sag kaburga kemiginin biri daha cikik yani disardan bakildiginda yada kucagina aldiginda direk eline geliyor insanin. dr yapilacak bisi yok onun normali bu dedi ama biz bi rontgen cektirelim diyoruz genetik olabilirmis boyle bisi..sanki bende var ama buzamana kadar hic farketmedim hayirlisi olsun
Kizlar bide ben kacirmisim.. Janim in bebisine ne oldu??? erken mi dogum yapti ben bilmiyorum??
Selam uykudan yana dertli anneler!
Janim, oncelikle sevindim bebisin gidereek buyumesine, saglikli olmasina. Fotografin gormedim ama eminim cok tatlidir. Insallah yakinda kollarina alipmeve gotureceksin. Bir tarih verdiler mi?
Ben uyku sorunuma cozumu aksam 6dan sonra her an uykuya hazir olarak buldum. Kiz en iyi 9-12/1 arasi uyuyor, ben de o zaman uyursam gecenin gerisi daha kolay geciyor. Zaten 4-5 gibi kalktiktan sonrasi uyusa bile tilki uykusu, pispislamaktan uyuyamiyorum. Cogunlukla gunesi doguruyoruz beraber.
Bizimkinin uykuyla sorunu kusmuk ve gaz. Emip yatirinca, yatagina egim vermis olmamiza ragmen agzina kusmuk geliyor, ya geri yutuyor ya cikariyor ama her turlu uyaniyor. Tekrar emmek istiyor, sanirim bogazini rahatlatmak icin. Oyle fazladan emince cikarma ihtimali artiyor tabii. Gaz olayina cozum bana da lazim, bazen uykusunda kivraniyor ikiniyir sikiliyor, alti ustu iki pirt icin. Dun bir kasik kimyon yuttum, gaza iyi geliyor diye, igrencti. Sut urunlerini hemen hemen kestim. Yazik cok ikiniyor, uyku rezil oluyor.
Lara kundak sevmedi mi? Bizimki kundaga girince uyku moduna giriyor biraz, o yuzden kundak vazgecilmezimiz.
Babamiz geldi, hastaydi, iyilesmis, umarim kiza bulasmaz bir sey. Ben sirnasiyorum adama antikorlar uretilsin sute gecsin diye :))). Annemler de bu aksamki ucakla gidiyorlar.
Millet banada resim yollayin yahu.. Ben bir tek Esra ile facebook'tan arkadasim onun guzeller guzeli kizini gordum baskada hickimsenin bebesini gormedim.. email veya facebook adreslerinizi yollayin sekercanlar.. bende atarim size bizim oglanin resimlerini.
canim ben sana facebook adresimi ozel msjla atiyorum ekle istersen
janim devin bebis buyuyormus cok sevindim; evine gidince daha buyuyecek kuzu insallah...
Esracim esim doguma girdi! sol bacagimi o destekledi gobek bagini da kesti Eva nin her anina taniklik etti.hala anlatirken gozleri doluyor fena oluyor ; bir ara tansiyonu dusmus bebek dogunca annem kucagina vermek istemis; ellerim tutmuyor ki demis
Eva nin kafasinda dogum beni var; doktorlar gecmez dedi biraz buyur sonra saclari kapatir dedi.ilk zaman acaba bu ben buyudukce alnina iner mi diye senaryolar kurdum ama doktorlar sac dibinde kalir dedi. ya bu bebekler yatarken kulaklarini katliyorlar; ayrica bazen oyle yatiyorki kepce kulak olacaksin kiz diyorum.bant takan var mi; bizimki sapka bile taktirmiyor
kokocum annenler gitmis; insallah saglikla varirlar. sende kuzunla basbasasin; ilk sen bas etmeyi ogreneceksin bize sonra deneyimlerini anlatirsin. benim annem cok yardimci oluyor; benden faydalan kizim diyorgeceleri bile onun yaninda...ben 1 ay sonra evimde hep uyuyacagim diyor; ama gitmeden 1-2 hafta once biraz yuku bana devredecek hafif bir gecis yapalim; esimde 1 hafta iznini kullancak; kaos donemini oyle atlatmaya calisacagimmm
esra aslinda doktora sorarsan daha iyi olur o kilosu ve gelisimine gore vermen gerekeni soyler dicemm ama senin doktor azaltmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?