- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.581
Ah marlincim. Birisi dese ki, bebek bu gece bende, sen tak kulak tikaclarini uyu misil misil daha ne isterim. Butun gece olmasa da olur, soyle 4 saat de yeter. Esim gitmeden once nobetlesmeyle 12den once bir 3 saat boyle uyumuslugum vardi. O gidince annemler de oyle uyumama imkan yaratir belki deddim. Ilk geceden anladim ki i ih. Erkenden yattilar, almadilar bebisi. E ne anladim ben o isten? Simdi esim geldi ama cok yorgun dusmus, hastaliktan ve kosturmacadan. 3saatlik jet lag de var. aksam siziverdi, biz yine deryosla basbasa. Alistim artik. Kizcagiz uyudugu gibi ben de giriyorum yataga. Gece 1 gibi kalkti, geri uyumak bilmedi. Yataga koydugum gibi acildi gozler kac kere. Ugrastim ugrastim uyudu ama 2 saati bulmadi yine ayaktayiz emiyoruz. Neyse canim, buna da sukur. Annemin yoklugunu mutfakta hissedecegiz en cok, idare edecegiz artik. Babamin yoklugunu ise bir rahatlama olrak hissedecegiz, malesef varligi negatif etki yapiyordu ustumde.
Sanslisin marlin, annen evayi sana teslim ettiginde buyumus olacagi icin daha kolay olacak bakmasi. Buyudukce bir seyler kolaylasiyor. Masallah icimizde anne acisindan en sansli sen ciktin. Silgi nasil annesiyle bilmiyorum gerci, bu konuda yorum yaptiysa da unuttum.
kizlar selam
size birsey sorcam ya mattress pad kullaniyor musunuz ?
yani almama gerek var mi bilmiyorum yoksa sadece mattress yeterli mi?
ne bilim kusar, eder, bezi kayar yataga geciop yatagi pisletecegine, waterproof padler var. bilmiyorum ne diyorsunuz, siz ne yapiyorsunuz :26:
kizlar selam
size birsey sorcam ya mattress pad kullaniyor musunuz ?
yani almama gerek var mi bilmiyorum yoksa sadece mattress yeterli mi?
ne bilim kusar, eder, bezi kayar yataga geciop yatagi pisletecegine, waterproof padler var. bilmiyorum ne diyorsunuz, siz ne yapiyorsunuz :26:
Selamlar,
2 gun once yuksek ates, mide bulantisi, gogus agrisi vb derken zor bir gun gecirdim. Internetten arastirdim mastit denilen seye cok benziyorgogsumde kizariklik, hafif sislikve aci vardi. Atesim vb dustu cok sukur ama hala hafif gogus agrim var. haftaya doktora gidicem, ins onemli bisey degildir.. Kendimi gectim oglumu emzirememya da ilgilenemem diye cok korkuyorum. Allah bizleri ve bebisleri korusun. Aman hasta olmamaya calisin. Bebisle ilgilenemedim diye vicdan azabinda uyuyamadimi gece..
Mastit hakkinda bilginiz var mi? Ne yapsam gecer ya da rahatlar gibi? Anne olmak hem guzel hem de zormus..
Janin bebeginin iyi olmasina sevindim. Umarim daha da iyi olur en kisa surede..
Esra ruyamda sizdeydik hepimiz, kokoyu gorunce "aa kaslarin cidden kalinmis" dedim :) cemrecikin kalin kas yorumundan cok etkilendim :)) hayrolsun, kokoyu kalin kasli gunler bekliyor bence
Selamlar,
2 gun once yuksek ates, mide bulantisi, gogus agrisi vb derken zor bir gun gecirdim. Internetten arastirdim mastit denilen seye cok benziyorgogsumde kizariklik, hafif sislikve aci vardi. Atesim vb dustu cok sukur ama hala hafif gogus agrim var. haftaya doktora gidicem, ins onemli bisey degildir.. Kendimi gectim oglumu emzirememya da ilgilenemem diye cok korkuyorum. Allah bizleri ve bebisleri korusun. Aman hasta olmamaya calisin. Bebisle ilgilenemedim diye vicdan azabinda uyuyamadimi gece..
Mastit hakkinda bilginiz var mi? Ne yapsam gecer ya da rahatlar gibi? Anne olmak hem guzel hem de zormus..
Esra ruyamda sizdeydik hepimiz, kokoyu gorunce "aa kaslarin cidden kalinmis" dedim :) cemrecikin kalin kas yorumundan cok etkilendim :)) hayrolsun, kokoyu kalin kasli gunler bekliyor bence
Selamlar,
Bu yataklar buyuk yatagi gibi degil bizimkine bakarak soylersem, ustu kumas gibi degil naylon gibi. Temizlemesi kolay olur yani. Ama waterproof pad bence lazim. Hem makinaya ativerme kolayligi yuzunden hem de yatagin yuZeyinden daha yumusak oldugu icin ekstra bir rahatlik olur bebise.
Kusmuk hahahah... Kusmuktan igrenmemeyi ogreniyor insan. Aman yakasi azicik kusmuk oldu diye kiyafet degistirmenin yersizligini anliyorsun. Gerci kusmuk var kusmuk var. yogurdumsu olanlar eksi eksi kokuyor, onu hemen temizlemek lazim. Ama ictigi sutu falan cikardiysa silip geciyorum valla. Igrenme kavramlari degisiyor bebekle.
koko, silgi ve kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.
dediginizi yaptim. mattress imi ve waterproof pad imi az once order ettim..
kuzunun bir kendisi eksik su anda
Gule gule ,saglikla uzun uzuuuuun uyusun kuzun :)
koko, silgi ve kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.
dediginizi yaptim. mattress imi ve waterproof pad imi az once order ettim..
kuzunun bir kendisi eksik su anda
icin gidiyor demi ?
saglikla vaktinde gellsin kuzucugun,guzel zehra...
Yarin snow storm dolayisiyla sirket kapali .14 -18 inch kar bekleniyormus. Silgiiii alisveris yaptinizmi :) Bak ben liste cikarttim ilk sirada diapers ,islak bez ,mama var :) Is cikisi alisverise gidicem.
elektriklerin kesilme ihtimalide varmis.Bu sefer onlemini al bebis var.
Yarin snow storm dolayisiyla sirket kapali .14 -18 inch kar bekleniyormus. Silgiiii alisveris yaptinizmi :) Bak ben liste cikarttim ilk sirada diapers ,islak bez ,mama var :) Is cikisi alisverise gidicem.
elektriklerin kesilme ihtimalide varmis.Bu sefer onlemini al bebis var.
eyvah eyvah, yine mi. onceki elektrik kesilmesi ne kotuydu. aman kizlar bebisler icin plan yapin, hazirlik yapin. gobisteyken kolay da, disarida zor :)
bizim burada hava gunluk guneslik. siz firtina falan deyince ah diyorum bu havalari birakip kar kiyamete gidecegiz. esimin is durumlari giderek belirginlesmeye basladi, gelecek sene ya midwestteyiz ya doguda -kardan kacis yok. nj'de olma ihtimalimiz hala var, central park'ta stroller yuruyusu planlarimizi yururluge koyariz o zaman :)))
esra, kar sana yaradi, sirket tatil sen lara'ya doyarsin butun gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?