Amerika'da Hamilelik

Selam Kizlar, 25 haftaya girdik.Sirt ve bel agrisi birkac haftadir cok siddetli sizlerdede oldumu gece sirt agrimdan uyuyamiyorum mide agrisida cabasi sanirim zorlu zamanlar beni bekliyor allah hepimize yardimcisi olsun diyorum .

annnisler naberr??
benimde dun misafirlerim vardi arkadaslari cagirdim bir turlu soylemeye firsatim olmadi.. geceden tatlimi yaptim dunde sabah biraz temizlik salata, pogaca derken oglumla cok ilgilenemedim biraz mizmizlandi ama hallettim cok sukur.. kalabaliktik arkadaslarinda cocuklari var. esat onlari izliyio durdu bizde yedik ictik iyi gecti.. o yuzden giremedim. onlar gittikten sonrada mutfagi topla falan gece oldu .. aksam 10da uyudum...

evet ya babalar cok sIkIlIyor.. o yuzden annem geldiginde pek babam gelsin istemedim cunku burda yapacagi hic bsii yok.. kayinbabamda cok sIkIldi..Anneme diyorum ne olur gelde 6ay kal .. baban var nasil okadar kalayim diyor .

kokocum Allah kavustursun tekrar.. o zoruda mutfak oluyor gercekten. annem gittiginde 1 ay esim yapti yemekleri isten geldikten sonra.. sonra bi duzene oturttum ama baya zor gunlerdi ins cabuk alisirsiniz..

silgicim cok gecmis olsun. benim bildigim mastitte antibiyotik kullanmadan gecmiyor mutlaka bi doktora gorun ve ilac versin ilerlemesin masaji da yap canim

benim kaslarda da ayni yaa iyice bakimsiz oldum.. simdi mesela banyo yaptim birazdan sacimi kesicem ama ucundan :)))

Selam Kizlar, 25 haftaya girdik.Sirt ve bel agrisi birkac haftadir cok siddetli sizlerdede oldumu gece sirt agrimdan uyuyamiyorum mide agrisida cabasi sanirim zorlu zamanlar beni bekliyor allah hepimize yardimcisi olsun diyorum .

serra selam suan online tek benim galiba.. :))

masalah 25 haftalikmissin.. tabiki cok normal karnin buyuk mu ondan da olabilir.. ama zor gunler 30-32 sonrasi basliyor Allah yardimcin olsun , ne derler ''Allah kurtarsin ins''....
bu arada bebis kiz mi , erkek mi? isim dusundunuz mu?

iphone kullanan annisler yardim edin bana please..

ya ben bu telefonu cozene kadar 2 ay gecicek herhalde. esim bana 200mb lik internet almis ama ben teli aldigimdan beri disari cikmadim ve evdeki wireless kullandim .. ama anlamadik.. telefon 200mb lik yerden kullaniyor interneti.. telde wi-fi acik durumda . biizm nete baglaniyorum ama ordan kullanmiyorda 200mbliktan kullaniyor..

birde safariyi acamiyorum mesela.. google , face yukledim onlara giriyorum ama safari acilmiyor anlamadim bilen biri varmi acaba ???

serra sirt agrilari hamileligin vazgecilmezi benim cok olmamisti surekli ayakta olmama ragmen ama son aylarda oluyor tabiki.
nuray ozendim sana hem misafir hem hazirlik temizlik bir de esat vayy be supersin...hamarat hatunsun yani; ellerine saglik.

bel agrilarin icin biraz erken sanki, yatarken sirt ustu yatmiyorsun degil mi? biraz sirt egzersizi yapsan iyi gelebilir, bende ayakta cok kalinca yada biraz egilmem gereken isler yapinca cok belim agriyor onun disinda iyi simdilik cok sukur

serra sirt agrilari hamileligin vazgecilmezi benim cok olmamisti surekli ayakta olmama ragmen ama son aylarda oluyor tabiki.
nuray ozendim sana hem misafir hem hazirlik temizlik bir de esat vayy be supersin...hamarat hatunsun yani; ellerine saglik.

Marlincim sagol , ne yapalim arada yapmak lazim malum ben pek disari cikamiyorum (pazar haric), kac aydirda kimseyi cagirmadim , arkadaslar cagiriyo bazen esim goturuyo sagolsun bende bi cagirayim dedim..sizin bebislerde ins 7-8 aylik olsun artik baslarsiniz kendini oyalayabilirlar cunku oyuncaktan anliyor zaman geciriyorcok sukur ..

Marlincim simdi fotolarida baktim birazda sen Amerikada gezmissin baya ne guzel yaaa.. bu arada cok guzel bi gelin olmussun cok begendim saclarini falan..
gelinken bende aciktim .. bi ara yuklerim resmi isterseniz..

bel agrilarin icin biraz erken sanki, yatarken sirt ustu yatmiyorsun degil mi? biraz sirt egzersizi yapsan iyi gelebilir, bende ayakta cok kalinca yada biraz egilmem gereken isler yapinca cok belim agriyor onun disinda iyi simdilik cok sukur

esrasm . genelde sol tarafa yatiyorum bir yerde okumustum sol tarafa yatinca bebek ve anne daha rahat nefes alabiliyiormus vede annede sismeler pek olmuyormus diye okumustum dktor bir arkadasta buna benzer soylemisti.Sanirim ben biraz fazlacadan kilo aldim.10 kilo aldim simdiye kadar evde surekli pasta kurabiye tatli denemelerim olunca haliyle aldim.vede hic egzersiz yapmiyorum.alisverise bile gidemiyorum en fazla 1 saat ayakta kalabiliyorum.

CitakNuray : evet 10 kilo kadar aldim. Kizimiz olacak.Birkac isim var ama henuz netlestiremedik.

Nuraycim Iphone icin ise, settings girip hemen wifi ayarlarina bir bak wifi on ise asagida sana secenekler sunacak hangi wireless girmek istiyorsan onu tik layacaksin .evin icinde rahat rahat kullanabilirsin.tam emin olmak itsersen de .yine settings girip ordan general giriyorsun ordanda Network girip cellular data ve data roaming ayarlarini Off yaparsan hic birsekilde telefonun kendi interenet paketini kullanmaz.Not : disari cikarken acmayi unutma internet ihtiyacin olduguna .umarim olur

insan evde olunca bide hamile olunca cok kilo aliyormus :) bende bi ara hamurisine cok daldim hepsini kilo olarak depoladim, ilk aylar iyi giderken bir ayda 4 kilo birden alinca noluyoruz dedim :)) simdi daha dikkat etmeye calisiyorum ama gene de aliyorum tabi.. yurumek lazim ama ben de yurumuyorum havanin soguklugunu bahene edip

hic sorma ilk 3 ay hic kilo almadim sonrasi bu.
yani hava cok soguk ama :) benim bahenemde bu kocacigima.Ay sizin oralar nasil kizlar bizim burada kar hic durmadi.town dan gelen bilgiye gore cok siddetli olacakmis allah disarda olan evsizlere yardim etsin

Serra cok tsk ederim benim cellular data ON durumundaymis.. ama data roaming diye bisi bulamadim ins girmez bidaha bakalim.. cok sagol bilgiler icin.

kilo icinde bence ilk zamanlar almamaya calis cunku son 2 ay cok kilo aliyo insan.. hele son ay 3-4 kilo aliyosun sen bence ara ver tatli islerine..

nerde yasiyorsun .. burdada kar hic durmadi hele misafirler varken bir bastirdi ki gozgozu gormuyodu camdan izledik cok guzeldi. ben Chhicagodayim

ohio da soguk ama kar firtanasi yok cok sukur, biraz dengesiz burasi, haftasonu kar vardi, dun 13 dereceydi simdi 3 derece :))

eline saglik cok guzel kurabiyelerin, seker hamuruyla ugrasmayi bende seviyorum ama cok firsat olmadi pasta denedim bi iki hic kurabiye denemedim, bebek icin yaparsin ne guzel gelene gidene verirsiniz :)

cok sagol esimin kardesinin dugunu icin yaptim turkiyeye gittiler bir guzel paketlenip kurdelanip.bebis icin dusunuyorum.baby shower yapmiyacagim ama olaki allahtan biri yolu sasirip gelirse veririm diye :)

Marlincim simdi fotolarida baktim birazda sen Amerikada gezmissin baya ne guzel yaaa.. bu arada cok guzel bi gelin olmussun cok begendim saclarini falan..
gelinken bende aciktim .. bi ara yuklerim resmi isterseniz..

tesekkur ederim nuraycim... 4-5 yil onceki gelin fotografim o saclardan eser yok simdi sende hep oglusun fotolari var ben daha koymadim bizim sipayi aa gelinlikli acik poz koysana eminim oyle de cok guzelsindir. buarada esat esine ve babana cok benziyor

cok sagol esimin kardesinin dugunu icin yaptim turkiyeye gittiler bir guzel paketlenip kurdelanip.bebis icin dusunuyorum.baby shower yapmiyacagim ama olaki allahtan biri yolu sasirip gelirse veririm diye :)

ya bana da arkadas yapip yollarim dedi annenle kurabiye, o bayadir yapiyor is haline getirdi guzel yapcagina eminim ama insallah kirilip dokulmez gelirken :))

cevrenizde turk yok mu pek? varsa gelirler heralde bebek gormeye :) biz o yonden sansliyiz cok sukur baya turk aile var burda gorusuyoruz da, hatta babyshowerlari hamile olan arkadasa surpriz parti seklinde yapiyoruz baya guzel oluyor, 2 ay once yapmistik bi arkadasa

bana da mart ortasi gibi bi surpriz yaparlar diye dusunuyorum :)) bide yapmazlarmis cok gulerim halime

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrr...Buralar çok fena kar fırtınası elektrik kesintisi falan bekliyorlar:/ İnşallah geçen seferki gibi okyanusa doğru gider karlı hava ama pek öyle durmuyor :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…