- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.601
evet ya babalar cok sIkIlIyor.. o yuzden annem geldiginde pek babam gelsin istemedim cunku burda yapacagi hic bsii yok.. kayinbabamda cok sIkIldi..Anneme diyorum ne olur gelde 6ay kal .. baban var nasil okadar kalayim diyor .Ah marlincim. Birisi dese ki, bebek bu gece bende, sen tak kulak tikaclarini uyu misil misil daha ne isterim. Butun gece olmasa da olur, soyle 4 saat de yeter. Esim gitmeden once nobetlesmeyle 12den once bir 3 saat boyle uyumuslugum vardi. O gidince annemler de oyle uyumama imkan yaratir belki deddim. Ilk geceden anladim ki i ih. Erkenden yattilar, almadilar bebisi. E ne anladim ben o isten? Simdi esim geldi ama cok yorgun dusmus, hastaliktan ve kosturmacadan. 3saatlik jet lag de var. aksam siziverdi, biz yine deryosla basbasa. Alistim artik. Kizcagiz uyudugu gibi ben de giriyorum yataga. Gece 1 gibi kalkti, geri uyumak bilmedi. Yataga koydugum gibi acildi gozler kac kere. Ugrastim ugrastim uyudu ama 2 saati bulmadi yine ayaktayiz emiyoruz. Neyse canim, buna da sukur. Annemin yoklugunu mutfakta hissedecegiz en cok, idare edecegiz artik. Babamin yoklugunu ise bir rahatlama olrak hissedecegiz, malesef varligi negatif etki yapiyordu ustumde.
Sanslisin marlin, annen evayi sana teslim ettiginde buyumus olacagi icin daha kolay olacak bakmasi. Buyudukce bir seyler kolaylasiyor. Masallah icimizde anne acisindan en sansli sen ciktin. Silgi nasil annesiyle bilmiyorum gerci, bu konuda yorum yaptiysa da unuttum.
Selamlar,
2 gun once yuksek ates, mide bulantisi, gogus agrisi vb derken zor bir gun gecirdim. Internetten arastirdim mastit denilen seye cok benziyorgogsumde kizariklik, hafif sislikve aci vardi. Atesim vb dustu cok sukur ama hala hafif gogus agrim var. haftaya doktora gidicem, ins onemli bisey degildir.. Kendimi gectim oglumu emzirememya da ilgilenemem diye cok korkuyorum. Allah bizleri ve bebisleri korusun. Aman hasta olmamaya calisin. Bebisle ilgilenemedim diye vicdan azabinda uyuyamadimi gece..
Mastit hakkinda bilginiz var mi? Ne yapsam gecer ya da rahatlar gibi? Anne olmak hem guzel hem de zormus..
Janin bebeginin iyi olmasina sevindim. Umarim daha da iyi olur en kisa surede..
Esra ruyamda sizdeydik hepimiz, kokoyu gorunce "aa kaslarin cidden kalinmis" dedim :) cemrecikin kalin kas yorumundan cok etkilendim :)) hayrolsun, kokoyu kalin kasli gunler bekliyor bence
Selam Kizlar, 25 haftaya girdik.Sirt ve bel agrisi birkac haftadir cok siddetli sizlerdede oldumu gece sirt agrimdan uyuyamiyorummide agrisida cabasi sanirim zorlu zamanlar beni bekliyor allah hepimize yardimcisi olsun diyorum .
Selam Kizlar, 25 haftaya girdik.Sirt ve bel agrisi birkac haftadir cok siddetli sizlerdede oldumu gece sirt agrimdan uyuyamiyorummide agrisida cabasi sanirim zorlu zamanlar beni bekliyor allah hepimize yardimcisi olsun diyorum .
serra sirt agrilari hamileligin vazgecilmezi benim cok olmamisti surekli ayakta olmama ragmen ama son aylarda oluyor tabiki.
nuray ozendim sanahem misafir hem hazirlik temizlik bir de esat vayy be supersin...hamarat hatunsun yani; ellerine saglik.
bel agrilarin icin biraz erken sanki, yatarken sirt ustu yatmiyorsun degil mi? biraz sirt egzersizi yapsan iyi gelebilir, bende ayakta cok kalinca yada biraz egilmem gereken isler yapinca cok belim agriyor onun disinda iyi simdilik cok sukur
esrasm . genelde sol tarafa yatiyorum bir yerde okumustum sol tarafa yatinca bebek ve anne daha rahat nefes alabiliyiormus vede annede sismeler pek olmuyormus diye okumustum dktor bir arkadasta buna benzer soylemisti.Sanirim ben biraz fazlacadan kilo aldim.10 kilo aldim simdiye kadar evde surekli pasta kurabiye tatli denemelerim olunca haliyle aldim.vede hic egzersiz yapmiyorum.alisverise bile gidemiyorum en fazla 1 saat ayakta kalabiliyorum.
CitakNuray : evet 10 kilo kadar aldim. Kizimiz olacak.Birkac isim var ama henuz netlestiremedik.
Nuraycim Iphone icin ise, settings girip hemen wifi ayarlarina bir bak wifi on ise asagida sana secenekler sunacak hangi wireless girmek istiyorsan onu tik layacaksin .evin icinde rahat rahat kullanabilirsin.tam emin olmak itsersen de .yine settings girip ordan general giriyorsun ordanda Network girip cellular data ve data roaming ayarlarini Off yaparsan hic birsekilde telefonun kendi interenet paketini kullanmaz.Not : disari cikarken acmayi unutma internet ihtiyacin olduguna .umarim olur
insan evde olunca bide hamile olunca cok kilo aliyormus :) bende bi ara hamurisine cok daldim hepsini kilo olarak depoladim, ilk aylar iyi giderken bir ayda 4 kilo birden alinca noluyoruz dedim :)) simdi daha dikkat etmeye calisiyorum ama gene de aliyorum tabi.. yurumek lazim ama ben de yurumuyorum havanin soguklugunu bahene edip
Serra cok tsk ederim benim cellular data ON durumundaymis.. ama data roaming diye bisi bulamadim ins girmez bidaha bakalim.. cok sagol bilgiler icin.
kilo icinde bence ilk zamanlar almamaya calis cunku son 2 ay cok kilo aliyo insan.. hele son ay 3-4 kilo aliyosun sen bence ara ver tatli islerine..
nerde yasiyorsun .. burdada kar hic durmadi hele misafirler varken bir bastirdi ki gozgozu gormuyodu camdan izledik cok guzeldi. ben Chhicagodayim
CitakNuray , isin kotu tarafi son bir aydir tatli islerine geri donus yaptik.Daha once tatli dese biri midem havada geziyorduk.surekli eksi ve tuzlu modundaydim.Simdide tatli ya sardim ve herseyi bahene ederek (.yok dogumgunu yok bilmem ne gunu )tatli pasta kurabiye yapiyorum.NewJersey deyim.ayni bizim burdada hic durmadi simdilik kedi modundayim pencere kenarinda .ama cok siddetli olacakmis haber verdiler towndan bakalim evde malak modunda gececek bu hafta sonu
ohio da soguk ama kar firtanasi yok cok sukur, biraz dengesiz burasi, haftasonu kar vardi, dun 13 dereceydi simdi 3 derece :))
eline saglik cok guzel kurabiyelerin, seker hamuruyla ugrasmayi bende seviyorum ama cok firsat olmadi pasta denedim bi iki hic kurabiye denemedim, bebek icin yaparsin ne guzel gelene gidene verirsiniz :)
Marlincim simdi fotolarida baktim birazda sen Amerikada gezmissin baya ne guzel yaaa.. bu arada cok guzel bi gelin olmussun cok begendim saclarini falan..
gelinken bende aciktim .. bi ara yuklerim resmi isterseniz..
cok sagol esimin kardesinin dugunu icin yaptim turkiyeye gittiler bir guzel paketlenip kurdelanip.bebis icin dusunuyorum.baby shower yapmiyacagim ama olaki allahtan biri yolu sasirip gelirse veririm diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?