Amerika'da Hamilelik

Kızlar bu göbişleriniz çatlamasın diye hangi kremi kullandınız bi de hangi aydan itibaren kullandınız?

Kızlar bu göbişleriniz çatlamasın diye hangi kremi kullandınız bi de hangi aydan itibaren kullandınız?

Ben en duzenli palmer's ve biotherm biocergetures kullandim. 2. Trimestr basindan itibaren sabah aksam aksatnadim hic. Gobegimde sifir catlak lakin pek de dikkat etmedigim popo ve bacaklarda catlak oldu. Yani neymis? Kremler ise yariyor (hangisi daha cok ise yariyor bilmiyorum, esit kullandim) ve sadece gobege degil popo bacaklar yanlar memeler her yere surmek gerekiyor.

Ben 16. haftanın içindeyim yavaş yavaş kullanayım o vakit:)Bi de ya bende şişkinlik var yada göbeğim çok büyüdü

benim gobegim catlak patlak yusyuvarlak :)))

benim gibi yapmayin kullaninnn

Disarida kar biz kizimla yatakta koynis koynis :) Ne iyi oldu su storm:) Canaaan cok guldurdun beni :))) olsun o catlak patlak yusyuvarlak gobisten ay parcasi gibi guzel Berfin cim cikti .Ben bu konuda size pek katilmiyorum kizlar tamam kremin nemlendirmede faydasi var ama carlicaksa en pahali kremide sursen catliyor.Ben 1 tane palmers aldim $ 3.00 hala yarisi duruyor popoma hiic surmedim arada gobise sifir catlak cunku genetik annemde de yok.Benim arkadasi 9 ay lancome un kutu kutu kremini surdu kirmizi derin derin catlaklari var.Tabiki surmek lazim ama olacaksa oluyor.Serra ne guzel kurabiyeler eline saglik.Seker hamurunun tarifini paylasirmisin ?

stormu bizden size yolladik .. dun okadar cok kar yagdiki aksamda bi yere gidecektik iptak ettik o yuzden... gozgozu gormuyodu ama ruzgar yoktu lapalapa yagiyordu..

bende de cok catlak var, karnimda bacaklarda , goguslerde annemde aynisi.. krem ben basta kullaniyodum oyle aman aman cok kullanmadim sonra baktim catlaklarim baslamis aman dedim biraktim

Kizimla hasret giderdim Canan cim.O da cok huzurlu bugun evdeyim diye.Uyudu biraz once bende bizim kizlar ne alemde bir bakayim dedim :)

ohh ne guzel olmus misss kokuyla sende uyu Esra :)))

bende simdi uyuttum, esata yemek pisiricem sonrada bize.. esatin menusu bugun eristeli yesil mercimek ilk defa vericem bakalim yiyecekmi:18:

ohh ne guzel olmus misss kokuyla sende uyu Esra :)))

bende simdi uyuttum, esata yemek pisiricem sonrada bize.. esatin menusu bugun eristeli yesil mercimek ilk defa vericem bakalim yiyecekmi:18:

bende eristeli yesil mercimek corbasi yapicam tariff bakiyodum bi iki denedim yogurt kesildi hep, yayla corbasini guzel yapiyorum yogurt kesilmiyo neden bunu beceremeiyorum bilmiyorum bu sefer olur insallah

Esra1 , seker hamurunu ,Ayseyaman blogundan aldım .marshmallowla yapılıyor .benmari usulü eritilen marshmallowlara pudra sekeri koyarak hamur kivamina getirilip istedigi renk gıda boyasi ile renklendiriyorsun.cok güzel oluyor .kurabiyeyede tarifden daha az seker koyarsan tadı tam oturuyor .

canım sende buradaymışsın nasıl gidiyor hamilelik başladımı mide bulantın felan bu arada olacak diye şartlama kendini bende hiç olmadı inş sendede olmaz rahat geçer hamileleiğin :)

Yarim metreden fazla kar yagdi.Kapilar kapandi evlerde mahsur kaldik.Pencereden baktigim zaman arabami goremiyorum.Eskiden hosuma giderdi ama Bebek olduktan sonra evde mahsur kalip istedigin zaman cikamamak korkutuyor.

Yarim metreden fazla kar yagdi.Kapilar kapandi evlerde mahsur kaldik.Pencereden baktigim zaman arabami goremiyorum.Eskiden hosuma giderdi ama Bebek olduktan sonra evde mahsur kalip istedigin zaman cikamamak korkutuyor.

esra Allah yardimciniz olsun valla. bebek olunca zor. umarim stoklariniz coktur.ne zamana kadar surer bu boyle ?

esra Allah yardimciniz olsun valla. bebek olunca zor. umarim stoklariniz coktur.ne zamana kadar surer bu boyle ?

Yarin kar yok diyorlar ama yollar nasil acilir bilmiyorum.yillardir buradayim ilk defa bu kadarini gordum .kapimin onunden gecen yolu acmis belediye ama evden cikis yok .Benim ev yoldan insan boyu yukarda kaldi .Kureklede acilacak gibi degil.O degil sugar i cise cikaramiyorum.Heryer kapali.Koko Cumartesi gunleri sirket kapali oluyor .

kuzummmmmmm nerelerdesin bak milattan önce bi arkadaş vardı adı derya sana mesaj yazmış :))))

Esra ins duzelir yollar gerci Amerikanin belediyeleri iyi calisiyor aciyorlar yollari .. bizimde burda 2011 de oldu boyle bir firtina ..2 gun Walmart ve diger marketler kapali kaldi biz tabi keyfini cikarmistik o zaman ama tabi simdi bebisler var.. Allah korktugumuza ugratmasin ins.

Nuray sana bisey soracagim. esat in biberonunu tabagini ,kasigini neyle yikiyorsun ?

Allah korktugumuza ugratmasin (amin)

Nuray sana bisey soracagim. esat in biberonunu tabagini ,kasigini neyle yikiyorsun ?

Allah korktugumuza ugratmasin (amin)

Bende ayni soruyu soracaktim Canan cim .Bana hastanede biberonu ilk kullanmaya baslamadan 1 kere kaynatin daha sonra kaynatmaya gerek yok detaryansiz yikayin degildi ama ben her hafta kaynatiyorum icim rahat etmiyor kullandiktan sonrada bol su ile iyice yikiyorum birde biberon fircasi aldim onu kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…