- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.641
tamam anladim sagolun kizlar.canan bende biberonu kaynatiyorum gerci bu ara cok kullanmiyoruz anca disari cikarsak carseatte iciyor herhafta yada 10 gunde bir kaynatiyodum tabi her kullannim sonrasi bol sicak su ile fircayla sadece suda yikiyorum.. esata daha tabak almadim evde porselen kaselerim var kucuk tam one gore onu kullaniyorum kasiklarinida sabunla yikiyorum bolsu ile duruluyorum bazen makineye atiyorum steril yapiyomus cok sicak suda yikadigi icin..
tamam anladim sagolun kizlar.
bu firca biberon yikama fircasimi ?
evet biberon yikama fircasi.. senin bebismiydi yanlis hatirlamiyosam biberon almiyor diyordun alistirmaya mi baslicaksin?
Yarim metreden fazla kar yagdi.Kapilar kapandi evlerde mahsur kaldik.Pencereden baktigim zaman arabami goremiyorum.Eskiden hosuma giderdi ama Bebek olduktan sonra evde mahsur kalip istedigin zaman cikamamak korkutuyor.
biberonda almiyor emzikte almiyor maalesef.aslinda ben ek gida da verirken kullanacagim kasik ve tabak icin sormustum.biberndan bahsedincede meraktan sorayim dedim :))
ohh ne guzel olmus misss kokuyla sende uyu Esra :)))
bende simdi uyuttum, esata yemek pisiricem sonrada bize.. esatin menusu bugun eristeli yesil mercimek ilk defa vericem bakalim yiyecekmi:18:
Selam Kizlar, 25 haftaya girdik.Sirt ve bel agrisi birkac haftadir cok siddetli sizlerdede oldumu gece sirt agrimdan uyuyamiyorummide agrisida cabasi sanirim zorlu zamanlar beni bekliyor allah hepimize yardimcisi olsun diyorum .
Marlincim sagol , ne yapalim arada yapmak lazim malum ben pek disari cikamiyorum (pazar haric), kac aydirda kimseyi cagirmadim , arkadaslar cagiriyo bazen esim goturuyo sagolsun bende bi cagirayim dedim..sizin bebislerde ins 7-8 aylik olsun artik baslarsiniz kendini oyalayabilirlar cunku oyuncaktan anliyor zaman geciriyorcok sukur ..
((( insallah hic birimiz bir daha - yasamamis olanlar da asla- yasamayacagiz o sancilari.
valla sozum var hamile kalirsam hic bir mide bulantisinda falan sikayet etmeyecegim,edersem biriniz hatirlarsa beni azarlayin sozun vardi diye ^^
Marlin Eva ya cay vermistin uyumasi icin. Ise yaradimi?
Kizlar anason yada rezene gibi uyku getiren caylar verilirmi ? Bir cay kasigi kadar versem bir zarari olurmu?
Korkuyorumda cok vermeye ama uyumuyor yaaaBebekler icin 40 i ciksin duzelir kim dediyse halt etmis o .
Dun gece cok kotuydu. 1.30 dan 5 e kadar hic uyumadim. 5 te babamiz kalkti (o da bugun evden calisamicak. 3 e kadar disarda) 6.30 a kadar uyumusum. Yani butun gece uyudugum 3 saat bile degil.
Uyumuyor edepsiz. Karni tok,alti temiz.Seyrediyor ortaligi. Hadi kizim uyu ,lutfen kizim ,canim kizim dedikce uyumadi.
Tamam o zaman uyumayalim dedim .Koydum yatagina bekledim uykusu gelsin diye bir ara gelir gibi oldu uyudu geri uyandi derken zaten sabah oldu.
Ohh oh yarassin Esat efendiye.. cnm yesil mercimek gaz yapan bir besin oldugu icin ben once hafif kaynatip cikan karamci suyu dokuyorum ondan sonra corbasina kullaniyorum..
Tavsiye ederim cok daha hafif oluyor bebekler icin..
Birde bizimki Tarhana corbasini cok seviyor :)) onu da cok guzel yiyorlar
Kizlar biz annem icin vize basvurusu yapicaz.dogumda yanimda olmasini cok istiyorum.suan 23+4um. Sizlerden annesini veya tr den birilerini getiren var mi? Ne kadar zaman aliyor ? Cok zorluyorlar mi? Cok gec kaldik mi vize icin? Kafam allak bullak. Zaman gectikce cildircak gibi oluyorum.maddi durumumuz pek ic acici degil bu aralar. Bana bir yardim edin kizlar...aydinlatin beni lutfen :s
Canım vize işlemleri bir haftadan fazla sürmüyor. Ancak Ankara elçiliğinde bir saldırı olduğundan belki orada daha geç veriyorlardır. İstanbul da bir hafta kadar sürüyor. Zaten randevu alırken bilet tarihini soruyorlar. Ben turist vizesini 3 günde, J1 visezini de 2 günde almıştım. İnşallah yetişecektir anneciğin.
Kizlar biz annem icin vize basvurusu yapicaz.dogumda yanimda olmasini cok istiyorum.suan 23+4um. Sizlerden annesini veya tr den birilerini getiren var mi? Ne kadar zaman aliyor ? Cok zorluyorlar mi? Cok gec kaldik mi vize icin? Kafam allak bullak. Zaman gectikce cildircak gibi oluyorum.maddi durumumuz pek ic acici degil bu aralar. Bana bir yardim edin kizlar...aydinlatin beni lutfen :s
Ayyy insallah yaaa.. benim tek takildigim nokta mulakat gunu zaten. Mulakat gununu hemen vermezlerse diye cok endiseliyim. Annem ingilizce de bilmiyor.. insallah yetistirebiliriz canim annecigimi..
Evet melegim Bende oyle yaptim kendimiz icinde oyle yapiyorum . Esatta cok seviyor tarhanayi icine yogurt ta koyuyorum . Artik yeni alternatifler bulmam lazim her gun ne pisiricem diye Kara Kara dusunuyorum . Sen neler yapiyosun Mahire?
Randevu gununu ne zamana verdiler?Vize alip almadigini o gun ogreniyor zaten kargo da 3 gunde eve teslim ediyor siz rezervasyon yapin ciktisi ile gitsin gorusmeye durust davransin 3 ay mi kaalcak 5 ay mi soylesin mutlaka ! Sorun cikarmazlar annecigine kizim dogum yapacak dedikten sonra.10yillik vizesini alir bir an once randevu alin bankaya para yatirilcak once tabi ve basvuru formu doldurulcak internetten.Biletlere de kayak yada cheapest ticket dan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?