Amerika'da Hamilelik

Duzeldi Canan cim.Kar durdu. Yollari beldiye acti.Kapinin onunu arabalarida esimle komsular yaklasik 3 saat kurek sallayarak actilar .Sacini gule gule kullan emin cok yakismistir Senin icinde degisiklik olmustur

Duzeldi Canan cim.Kar durdu. Yollari beldiye acti.Kapinin onunu arabalarida esimle komsular yaklasik 3 saat kurek sallayarak actilar .Sacini gule gule kullan emin cok yakismistir Senin icinde degisiklik olmustur

aman iyi havanin duzelmesine sevindim. yarin is olmasaydi daha iyi olurdu gerci ama bu 3 gunde ilac gibi gelmistir.

Lara ile guzel vakit gecirmissindir diye dusunuyorum.umarim bu 3 gunde uyuyabilmissindir.azcik da olsa dinlenebilmissindir.

Internetten mulakat tarihi verdiklerini ilk kez senden duyuyorum.Internetten basvuru formu doldurup ciktisini aliyorsun sonra bankaya 120 $ di yanlis hatirlamiyorsam onu yatiriyorsun sonra konsoloslugu arayip basvuru formundaki numarayi telefondaki gorevliye soyluyorsun bankaya para yatirmadan randevu tarihi vermiyorlar su siralar yogun olacagini dusunmuyorum yaz olsa bekletirler derdim ama kisin erkenden verirler bir an once formu doldurun annen foto cektirssin vs vs

Canan yeni sacinla fotograf cekip yollasana! Gule gule kullan.

Biz de dun derya'yi da alip bir restorana gittik oglen yemegi icin. Cuma aksami da arkadaslara caya gitmistik aksam. Bunlar bana ne iyi geldi anlatamam. Cok iceride tikildigimi hissediyordum. Disari cikmaya korkuyorum bebekle. Esim olmada cikmaya hala da cesaret edemem ya neyse. Artik kirki cikti, biraz daha rahatlariz herhalde.

Simdi biberon tanitmanin vakti geliyor. Insallah reddetmez ve insallah biberon normal emzirmemize sekte vurmaz. Bakalim deneypi gorecegiz. Bebisi babasiyla birakabilme luksum olur o zama gozum arkada kalmadan, aman acliktan agliyor mudur diye meraklanmadan.

Bizim haftasonu boyle pinekleyerek gezerek gecti. Herkese iyi haftalar!

Canan cok iyin yapmissin kestirmekle gulue gule kullan ben de bir an once kestirmek istiyorum..foto yolla da gorelim:)
Koko disariya cikmak gercekten iyi geliyor evdeki o emzirme kaka uyku rutinlerinden sonra bir degisiklik oluyor. Bizim kiz gunduzler artik hic uyumadigindan daha zor geciyor; memede devamli olmak istiyor arada mamada verdigimiz icin biberona alisti hemen.biberondan sonra memeye gecis bizde zor olmuyor. bizimki de 1 aylik oldu ilk gunlere gore buyudugunu goruyor insan; hareketler degisti gulucukler falan gece uykulari daha duzenli olmaya basladi bizde ama gunduz uyku yok! ayrica aksam olunca kesinlikle yatmiyor besiginde bile durmuyor...aktif bir sekilde aksami gecirmek istiyor sanirim.

Melegim siz hamaratsiniz hergun bir farkli seyler hem bebege hem kendinize pisiriyorsunuz; ben napcam o kisimlari bilemiyorum
annemden bol bol tarifler almali ve uygulamaliyimmm

Ben internetten basvuru yaptigimda randevu gunu ve saatinI e-mail olarak gondermislerdi.tabi bu dedigim olay 3 sene once oldu.simdi nasil bilmiyorum.teb banka $140 yatirmistim.dekontuda yanimda goturmustum aksi halde almiyorlar mulakata.belki de prosedurler degismistir.kim bilir

Hastaneden geldim simdi kalbini dinledik sincabin:) Sorun yok dedi doktor yalniz bebek cok hareketli dedi kadin kalp atislarini zor buldu.4hafta sonra ultrasona girecekmisim cinsiyet falan belli olacakmis 7tup kan almislardi onlarda sorun yokmus yalniz haftaya tekrar kan vericem down sendromu icin allahim saglikla bitsin su hamilelik.Bunlar tarama testlerini ne zaman yapicak

saglikla kucagina alisin ins.

senin icin cinsiyet tahmininde bulunmusmuyduk ? bulunmadiysak ben erkek diyorum bakalim sonuc ne cikack.bu arada sen ne hissediyorsun ?

Amazon.com: Motherhood Maternity: Wrap Nursing Sleep Bra: Clothing
Selam kizlar!
Ben te hamileyken su sutyenlerden almistim, halen de bunlari kullaniyorum. Aslinda rahat ve kullanislilar ama memeler dolu oldugunda ozellikle sekil semal kalmiyor bunlarda, atiyorum, ped koysam ped alakasiz yerlere kayiyor. Yeni bir arayislar icindeyim, cuplu bir sutyen daha kullanisli olabilir. Sizler ne kullaniyorsunuz? Amazon linki verirseniz tavsiyelerinizle super olur (veya baska dukkan linki, walmart su bu, mksat resmini falan goreyim). Atletler nasil oluyor onu da merak ediyorum, kullanimi kolaysa onlardan da almayi dusunebilirim.

Onerileri bekliyorum!

kokocum ben Medela Nursing Sleep Bra kullaniyorum. yani baska bsi kullanmadim.memnunum

Valla ben hicbir sey kullanmiyorum evde.Saldim cayira mevlam kayira yapiyorum :))) Canan bende isterim foto :)) yanina guzel surat Berfinimi de ilistiriver :)

selam kizlar kar sonrasi yeni bir hafta .Dun bebisin tum esyalarini aldik hemen hemen hepsi bitti bizde bittik.allahtan tek store dan aldik.simdi onlarin yerlesmesi yikanmasi utulenmesi var.Cok is var
kizlar ben bebek bezlerini simdilik sadece 1 paket newborn aldim,stok yapayim diyorum nekadar almam gerek kac ay kullanacak newborn lari yoksa 1 numarami alayim ?
ve kotu haber ablama vize vermediler annen gelsin ona verelim demisler.simdi yeniden basvuracak annemin raporlarini goturecek umarim alir.yoksa ben tek basima yandim ustesinden nasil gelirim bilmiyorum yapacak cok sey var
bebek olmadanda evde degisiklikler yapmak istiyorum bebis oldugunda hic yapamiyacagim of diyorum sadece sanki ev uzerime geliyor gibi simdilik herseyi oldugu gibi birakmis durumdayim ne olacak bilinmez

bende sabahlari bulamac veya kahvalti yaptiriyorum. labne peyniri, yada tuzsuz peynir, pekmez, biraz ceviz, rice cereal ve 1-2 tane bebe biskuvisi koyuyorum
sen etleri nasil veriyosun ben hala veremedim . kiyma kullaniyorum ama eti nasil kullanacam bilmiyorum. bugunde birazdan tavuklu sehriye corbasi yapicam.. oglen meyve veriyorum. yogurduda yemek yaninda veiyorum iste bi sekilde halletmeye calsiyorum cok bildigimden degil iste

kokocum ben walmartta aldim bi tane penye olandan okadar onceki sutyen varmi yokmu belli degil hic begenmedim. annem 2 tane turkiyeden getirdi biri NBB , biride Orkide onlar baya guzel.. ama Esranin ekledigi linki begendim onu dusunebilirsin. penye alma derim

Esracim gorduk saskin tavsani masallah ne guzel guluyor yesin onu teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…