- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.661
kizlar nerdesiniz.
esra hava duzelmedi mi daha..
silgi ,marlin,koko kizlar nerlerdesiniz ? umarim hersey yolundadir.
ben bugun saclarimi kestirdim.sansima kuaforum cok cok iyiydi.beklediigmden guzel kesti.cok memnun kaldim.umarim sac dokulmem kesilir.
arada bir ses verinde merakta kalmayalim...
Duzeldi Canan cim.Kar durdu. Yollari beldiye acti.Kapinin onunu arabalarida esimle komsular yaklasik 3 saat kurek sallayarak actilar .Sacini gule gule kullan emin cok yakismistir Senin icinde degisiklik olmustur
Biz henuz islemlere baslamadik. Benim aklimi karistiran da o zaten.randevu gununu ne zamana verirler.internetten basvuru yapiyoruz ilk once ve onlar daha sonra e-mail yoluyla bize mulakat tarihi veriyorlar. Genelde yaklasik 1 ay sonraya veriyorlarmis dogru mu?
Bugunde evdeyim :) Buz yagiyor.Araba kullanmaya cesaret edemedim.
Internetten mulakat tarihi verdiklerini ilk kez senden duyuyorum.Internetten basvuru formu doldurup ciktisini aliyorsun sonra bankaya 120 $ di yanlis hatirlamiyorsam onu yatiriyorsun sonra konsoloslugu arayip basvuru formundaki numarayi telefondaki gorevliye soyluyorsun bankaya para yatirmadan randevu tarihi vermiyorlar su siralar yogun olacagini dusunmuyorum yaz olsa bekletirler derdim ama kisin erkenden verirler bir an once formu doldurun annen foto cektirssin vs vs
Hastaneden geldim simdi kalbini dinledik sincabin:) Sorun yok dedi doktor yalniz bebek cok hareketli dedi kadin kalp atislarini zor buldu.4hafta sonra ultrasona girecekmisim cinsiyet falan belli olacakmis 7tup kan almislardi onlarda sorun yokmus yalniz haftaya tekrar kan vericem down sendromu icin allahim saglikla bitsin su hamilelik.Bunlar tarama testlerini ne zaman yapicak
Amazon.com: Motherhood Maternity: Wrap Nursing Sleep Bra: Clothing
Selam kizlar!
Ben te hamileyken su sutyenlerden almistim, halen de bunlari kullaniyorum. Aslinda rahat ve kullanislilar ama memeler dolu oldugunda ozellikle sekil semal kalmiyor bunlarda, atiyorum, ped koysam ped alakasiz yerlere kayiyor. Yeni bir arayislar icindeyim, cuplu bir sutyen daha kullanisli olabilir. Sizler ne kullaniyorsunuz? Amazon linki verirseniz tavsiyelerinizle super olur (veya baska dukkan linki, walmart su bu, mksat resmini falan goreyim). Atletler nasil oluyor onu da merak ediyorum, kullanimi kolaysa onlardan da almayi dusunebilirim.
Onerileri bekliyorum!
saglikla kucagina alisin ins.
senin icin cinsiyet tahmininde bulunmusmuyduk ? bulunmadiysak ben erkek diyorum bakalim sonuc ne cikack.bu arada sen ne hissediyorsun ?
bende sabahlari bulamac veya kahvalti yaptiriyorum. labne peyniri, yada tuzsuz peynir, pekmez, biraz ceviz, rice cereal ve 1-2 tane bebe biskuvisi koyuyorumBende oyleyim, hergun ne pisirsemde yese diye cok kafa yoruyorum..bizimki daha bu yasta damak zevki var,oyle herseyi yemiyor beyimiz..lezzetli olmasi sart..yemeklerine mutlaka tavuk veya kuzu eti ile yapmaya calisiyorum daha cok severek yiyor..hatta corbalarina dahi koyuyorum..sebze ile et beraber verdigimde oluyor, bazende kofte yapiyorum onun icin,bununla beraber baby pasta miz var onu yogurtla yediyorum..pilavida artik kendimize pisirirken tutsuz yapiyorum ve Mahir de tadiyor boylece...
biz yemek yerken onu da yanimiza mama saldelyesi ile aramiza katiyoruz alissin diye, yeme esnasinda yaptigin ve ona uygun seylerden agzina koyuyorum ..
Kahvaltida bir yumurta sarisi, tuzu alinmis keci peyniri ile yulaf cereal yer..hicbiri tuz ve seker icermiyor
Oglen yogurt ve meyve olur..
Sonraki ogun etli yemek olur bu corba veya sebze
Sonraki ogunde irmik muhallebi veya pirinc unundan muhallebi olur bunlari tatlandirmak icin meyve veya bebe biskuvisi kullaniyorum..
bizde biberondan devam sutu alma olayi nerde ise bitti gibi, oglum sadece gece iciyor sut veya yatmadan once icer
Bende anne sutu olmadigi icin ogunlerim tattirmak amacli degil ayrica doyumluk oluyor..olmak zorunda kaliyor malasef
Esat pasamiz ins anne sutune devam eder cnm, kendi sutun disinda da diger besinleri aldi mi tamamdir annesi..zamanla oturuyor hersey..ins hersey duzene girer..
Amazon.com: Motherhood Maternity: Wrap Nursing Sleep Bra: Clothing
Selam kizlar!
Ben te hamileyken su sutyenlerden almistim, halen de bunlari kullaniyorum. Aslinda rahat ve kullanislilar ama memeler dolu oldugunda ozellikle sekil semal kalmiyor bunlarda, atiyorum, ped koysam ped alakasiz yerlere kayiyor. Yeni bir arayislar icindeyim, cuplu bir sutyen daha kullanisli olabilir. Sizler ne kullaniyorsunuz? Amazon linki verirseniz tavsiyelerinizle super olur (veya baska dukkan linki, walmart su bu, mksat resmini falan goreyim). Atletler nasil oluyor onu da merak ediyorum, kullanimi kolaysa onlardan da almayi dusunebilirim.
Onerileri bekliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?