Amerika'da Hamilelik

selam kizlar

ya bana yine cok fena agirlik coktu

bazen masallahlik oluyorum tam yemegimdir sudur budur. ama bugun yine yerlerdeyim resmen. hiiiiiiiiiiiiiicccc birsey yapmak istemiyor canim ama yapacak cok sey var,. annemlerin gelmesine iki hafta kaldi. misafir odasinin ayarlanmasi gerek, cribi kurduk da yataklar falan da gelirse onlarin ayarlanmasi, nevresim yika, utule , falan.. daha hastane cantami bile hazirlamadim

zar zor yuruyuse cikmaya calisiyorum hergun. cikana kadar zor ama cikinca kendime geliyorum azicik.. ama bu aralar yagmurlu nasil yurucem bilmiyorum ..

neyse insaallah anamlar gelmeden yine enerjim yerine gelir de bir ara gerci gelmese de yapacak birsey yok bu islerin olmasi lazim

Masallah Lara kuzumuza! cok tatli cooook...
Esatin saclarinin hastasiyim!!! dogdugundan beri ne sac karizmasi var bu kucuk vali beyde:) masallah ona da!
Benim annem tr den emzirme sutyeni ve atleti getirmis! sutyeni bazen takiyorum ama atlet kucuk geliyor:) Daraliyorummm! ben de Esra gibi saliyorum yahuu arada; evet pedler kayiyor zor oluyor ama. rahat bir sutyen bulursan bana da haber et kokocummm

Annelere vize daha kolay cikiyor; insallah hepinizin aileler sorunsuzca alir

kizlar siz hangi gogus pedleri kullaniyorsunuz?

ben Lansinoh kullaniyorum cift tarafli yapiskanli kolay kolay kaymiyor.. ama arada kontrol ediyorum yine

kizlar cok sagolun bende cok seviyorum oglumun saclarini hic kiyamiyorum.. Turkiyedekiler kameradan gordukce kestir falan diyor bende diyorum acaba kestirsem mi ama yok sonra dusunuyorum yine kiyamiyorum.. genelde kv tarafi kestir diyor hemen bende kestirmem diyorum :)))

kizlar siz hangi gogus pedleri kullaniyorsunuz?

ben Lansinoh kullaniyorum cift tarafli yapiskanli kolay kolay kaymiyor.. ama arada kontrol ediyorum yine

Arrgh, yazdigim gitti... Ben de o pedleri kullaniyorum, sorun pedlerde degil, sutyen kayinca ped de kayiyor, sorun o! Ben sutyen takmak durumundayim, ozellikle uyurken. Cok dolarsa agir oluyor, sarkmasin cok :) bir de sizma durumlari yuzunden pedle sutyen sart.

Hamileyken dogursam da yuzustu yatabilsem yine derdim, hala yuzustu yatamiyorum, memelerim ezilip aciyor. Yan yatmaya alismisim gerci, eskisi kadar rahatsiz etmiyor. Yatak yuzu gorunce ne pozisyonda olursa olsun uyuyor insan :)

kargo kapiya birakmis ovulasyon testlerimi ve biri calmis kapidan icinden ovuslasyon ve gebelik testi cikinca geri birakir dedim belki de tik yok valla (( sinir oldum

sanirim bebek sampuanlarinin icerigini arastirmaktan kafayi yicem :26:

aveeno baby organic harvest shampoo ile earth mama angelin arasinda kalmistim ki eart mamanin bazi yorumlarda rashe sebep oldugunu okuyana kadar

siz ne kullaniyosunuz bebislerinize?

organic takintim gereksiz mi abartiyormuyum acaba :26:

Son düzenleme:
kargo kapiya birakmis ovulasyon testlerimi ve biri calmis kapidan icinden ovuslasyon ve gebelik testi cikinca geri birakir dedim belki de tik yok valla (( sinir oldum

sinir olmakta haklisin da dua et calinan bu iki kurusluk testler. sizin orasi guvenli degil bu acidan demek ki, online alisverislerinizde dikkat etmeniz gerekecek.
ha bir de kapiya degil posta kutularinin yanindaki buyuk koli kutusuna koymus olabilirler. Bende bu testler ya posta kutumdan cikiyordu ya da kutuma anahtar koyuyorlardi, anahtarla koli kutusunu acip aliyordum. kucuk kutucuklar cunku bunlar. insallah kaybolmamistir.

hehehe, 2 ay kadar geriye gidersen bizim bu konudaki muhabbetlerimizi okuyabilirsin! Diger kizlar neye karar verdi hatirlamiyorum ama ben kafasi icin aveeno (spesifik bir cesidiydi, sirf shampoo), vucudu icin method bebek sampuani kullaniyorum. deterjan da method baby kullaniyorum bu arada. popo icin mor desitin almistim ama cok hastasi degilim. esra soyledi, aquaphor (dogru yazdim mi ki?) aldim, surmesi ve kokusu daha hosuma gitti, bebisin poposundaki pembelikler de daha bir gecmeye meyletti aquaphorla. (pisik degildi ama pembelik vardi). bebe yagi losyonu falan kullanmiyorum.

Sayfalarin arasinda kaybolup hepten kafayi yiyebilirim ozaman

Methodu bilmiyordum bakicam, bi ara aveenonun hangisiydi tam yazarmisin cok tesekkur ettim :)

yok valla kapiya attik demislerdi zaten, her yere baktik, icinde annemin vitaminler de vardi,burasi guvenli diye tasinmistik eski eve hirsiz girmisti uyurken, baya bi toplayip goturmustu,burda da basladi demek. ovulasyon testi cikinca geri birakir dedim de yok valla, o da calismalardaymis demek

gecmis olsun

neslee gecmis olsun. Allahtan pahali bisi degildi aldigin ama yinede kotu olmus.. insan hep tedirgin olur dikkatli olun

silgi calismayami basladin hadi kolay gelsin o zaman.. pasaya kim bakiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…