Amerika'da Hamilelik

kuzum post-doc yapmasi lazim degil diye biliyorum, yani post-doc ayri bir olay, hatta asst.prof iken de yapabilir post-doc...yine koko daha iyi bilir diyeyim..ben de koko'yu ulema yaptim boyle boyle:)))))))

80-100 bin ilk giris icin cok iyi meblaglar ancak dedigin gibi bir kismi vergiye gider...ama zaten is gorusmesinde az cok belli olur maas konusu, begenmezse gitmez...

valla burs konusunda bir iki link gonderirsen super olur, okuldan bir liste gonderdiler ama ne kadar fazla yere basvursam o kadar iyi...mercimekler ellerinden oper:)))

gerilme olmasi normal de aciyi bilemiyorum..regl sancisi gibi mi? regl sancisi gibiyse de normal...kanama ve ritmik sanci olmasin da...sen 11 dpo isen bugun pazartesi saliya randevu al istersen...

Son düzenleme:

valla biktim akademiden dedi,ben de uzerine gitmiyorum,post-doc falan da yapamam artik yetti bu kadar diyor :) simdi zaten iki kurusa talimiz(doktora ogrencisi maasi+cevirmen parasi) ondan maaslar bana iyi geliyor tabii ki dedigin gibi bell ibir surecten sonra maas konusulacak tabii,begenmezsek evet demem diyor. resmen Allahin daginda olan isler var mulaklata gittigi,diyorum artik bir ciftlik kurariz,organik yumurta,ben 5 cocuk yapairm,Oklahoma'larda yasariz en yakin sehir bilmem kac saat uzaklikta :) icimden dua ediyorum tabii soyle buyuk bir sehirin yakininda olsun diye,ben eskiden Columbus'u begenmemistim il kgeldigimde,simdi ah canim Columbus diyorum :)

tamam ben maille sorarim sana yonlendiririm cevap geldiginde,bana ozelden mailini atar misin? mercimekler icin can feda :)

kanama yok Allahtan,boyle igne batmasi gibi aci,geriliyor gibi de sanki, aman bilirim o ritmik sanciyi Allah bir daha yasatmasin..resmen farkli bir sanci insan sonradan ayiyor. doktoru arariz olmadi ama burda pek bakmiyorlar ya ilk bastan,belki dusugum oldugu icin bakarlar bu sefer.

cok sevindim neslee Allah tamamina erdirsin insallah :) kalp atislarini duydugun gunude gorursun umarim:)

bu arada benim esim de end. muhendisi, masterini bitirdikten sonra is bulmus, girdigi sirkette h1 verdiler 3yil kadar calisti orda, sirketten memnun degildi gecen sene 6 ay boyunca is aradi orda calisirken, bu kadar uzamasinin sebebi greencardimiz olmayisiydi yoksa cok da rahat olcakti o surec, simdiki sirketinden cok memnun hamdolsun, greencard icin basvuruyada basladilar

umarim sizin icin de surec kolay gecer istedigi gibi bir is bulur esin!

nesli guldurdun valla, alemsin, organik yumurta, bes cocuk falan...ama emin ol gercek huzur oyle bir hayatta...bi de bikac tane super komsun arkadasin oldu mu dunyada senden mutlusu olmazdi, emin ol...TR'de boyle bir hayat kurmayi hayal ediyorum...ama denize yakin bir yer olmali mutlaka...
lakin insallah ikizleri sagsalim kucagima alirsam kepenk taktirmayi dusunuyorum...iki tane en ideali...
siz de bebisler alti aylik olunca calismalara baslayin hanimlar...en fertile donemlermis dogum sonrasi 1-2 yil...

cok saol canim iyi dileklerin icin, insallah :)

insallah esin gibi biz de bir surece girebiliriz hayirlisiyla,daha yolun basinda sayiliriz. bazen sevilmeyen sirket/isi cekmek zorunda oluyor insan, hele boyle bir durumda,kalip vize almak istiyorsan. green card surecinde ise insallah her sey tikirinda gider sizler icin :)

valla haklisin ama dedigin gibi arkadas cok onemli. ben de Turkiye'ye donersek kuzey ege'de oyle bir yerin hayalini dusunuyorum, Bozcaada, Cunda falan...yan evde arkadaslarim :) keske! simdilik esim nerde is bulursa ordayiz.

dogum ve dusuk/kurtaj sonrasi en fertile zamanmis evet,doktorum eger tekrar hamile kalmak istemiyorsam 6 ay dikkat etmemi soylemisti. bir de soyle bir laf okudum bu forumda cok koptum: dusuk yapanin kici icerde olurmus DDD

Amaniiiinnnnnnnn cok sevindim nesli:) Gozunaydin buradaki doktorlar 8 haftalik olana kadar pek bakmio bence sen testini yap biraz bekle salaklar bana bos gebelik dediler 4.hafta gittigimde o hayal kirikligini yasama:)Ama cok sevindim ya

Cemreeeee gidiyormusun:) Tadini cikar canin ne cekerse ye:) Cinsiyetini ogrenirsib buraya yaz mutlaka ben Mart 11 de ogrencem bizim sincabin cinsiyetini sana iyi yolculuklar habersiz birakma

Simdiiiii nerden baslasam dicem sanki harika bi hafizaya sahipmis gibi :))

Nesle seni tebrik ediyorummmm buyuk ihtimalle gebesin. Rabbim hayirli , ugurlu etsiin..

Bende hala tik yok. Bu sabah baktim kahvverengi az sumuksu akinti gelmis. Sevindirik olmustum. Anneme sordum. Dun dr vajinal baktiginda. Olabilir takip et bakalim devami gelecek mi dedi nitekim gelmedi...

Hayirlisi artik. Bende annemleri gezdiremicem diye uzuluyordum. Dolaniyoruz.

Saglikla kavusuruz insaallah yavruyla..

ztar aklim sende kalmisti acaba dogurdunmu diye bakayim dedim ama zehranin gelmeye niyeti yok anlasilan..

kolaycana dogum yaparsin ins.zehra bebek saglikla gelsin...

esracim yarin 1.haftamiz doluyorr. ne kaldi sadece 5 haftacik...

ay gunler bana gecmiyor. kandime takvim yaptim dusunun.her hafta pazar gunu topluca ciziyorum.kendimi kandiriyorum anlayacaginiz.

tabi bu haftalarin gecmesi sonuc olumlu olmazsa bir ise yaramayacak. umarim hersey yolunda gider benim canim kizimin bu derdi son bulur.tek istegim berfinim saglikli olsun.sorunsuz buyusun.

sagol canim benim...
eger testi cok bekletmeden gorduysen, yani en fazla 10-15 dakika, buyuk ihtimal pozitifdir...herseyin hayirlisi gelsin...
sen benim gibi zombili film seyretme sakin ama

cemrecik ,

iyi yolculuklar sana simdiden. bebeislerin cinsiyetini ogrendiginde muhakkak bize yaz.valla ben merak ediyorum cinsiyetlerini...

Nesliii gozun aydinn valla cok sevindim gece gece ve senin oglun olacak :))))) medyum silgi in da houzzz.
Herkes iyidir umarim.. Canancim guzel haberlerini bekliyoruz.
Ztar ay dogur artik merak ediyorum hikayeni :) Allah yardimcin olsun..
Esra ins gaz sorunlari doktorunun dedigi gibi azalir 3-4. Aylarda. Biz hala kaka mucadelesi veriyoruz ki kaka dansimiz bile var. kaka yapinca cocuk evde bir senlik havasi, gorende buyuk oglan harvardi kazandi sanir. Biz bebisle ilk kez gecen yemege ciktik. Romantik bir ortam millet sakin sakin yemek yerken bizimki yikti ortaligi. Elimiz ayagimiz birbirine dolandi yau, acemiyiz bi de. Hayat tamamen degisti artik bizim icin o gun daha iyi anladim :) esraa biz de evde strollerla geziyoruz :))) uyuyor kerata icinde ama artik yapmiycam alismasin ona diye. Halbuki ne guzeldi :)
Ben de phd yapmak istiyodum ama su tempoda cok zor. Yapanlara bol sabir :)
Gorusmek uzere..

ins guzel haberler verirsin bize.. topigin uguru bir kez daha kanitlanmis olur :)))

Canancım...5 haftayı bitirip geriye bakınca inanıyorumki gulumseyerek anımsayacaksın bu zor gunleri. inşallah Berfinin tüm sıkıntısı bu 5 haftayla biter gider.Kendini kandırıyorsun diye dusunme, sen kızın iyi olacak diye düşünüyorsunki olacak inşallah.

Canan cim ben inaniyorum alci cikinca Berfin cik iyi olacak. Sonraaa kalmasin Istanbul yolcusu yapacaksiniz anne kiz insallaaaaah :))
Kaldi 5 hafta.

Silgi Lara gunduz stroller da geciriyor ama gece cok sukur cribinde yatiyor. Acikca soylemek gerekirse ben gunduz her yerde uyusun istiyorum. Butun gun butun gece cribinde yatsin istemiyorum . Bu aliskanlik 6 aydan sonra kemiklesir hic bir yere cikamayiz ,gidemeyiz.
Yigenimden biliyorum ne baska bir yatakta uyurdu ne de arabasinda.Ne cekti ablam.Uyku saati geldimi eve giderlerdi. 2 yasina kadar boyle surdu.
Ben gunduzleri evde degilim bir sure sonra annem gidecek babasi bakacak. Havalarda isinmis olur babasi calisirken babasinin yaninda uyusun :)

Lara malesef 1 haftadir ne yaptiysam mememi almiyor.Malesef damla sutte gelmiyor.Almiyor bari sagayim dedim. Yok oylede gelmiyor. Ehh artik daha fazla inat etmenin anlami yok.Kabul edip vazgecmek lazim.Napalim 3 ay oyle boyle emzirdim cokta mucadele verdim.Bu yuzden icim cooook rahat. Hic yoktan iyidir.

Kizlar kilolar ne alemde? :) Kalan 4 kilo gitmedi benden.Gerci gitmesi icin birsey yapmadim emziriyorum diye pekmezleri ,fistik ezmelerini.kisirlarida goturdum :) Normal beslenmeme donunce gider diye umuyorum.

canim, benim icin annem bile,"bunda kizi bulamayacagiz"derdi hep niye bilmiyorum. ruyamda da Turkiye'deki doktorum erkek bebek koyuyordu karnima! bakalim insallah saglikli olsun da,tutunsun da bu sefer ki bana

hanimlar, gunaydin.

bu benim testimin resmi, gercekten ciplak gozle daha net seciliyor ama Kokocugum bir gorsun analiz etsin diye koydum,bu sabah ki testim dune gore daha koyu azar azar koyulasiyor her gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…