- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.961
Esracim ruyana gore ya sen ya silgi ikinciyi patlatiyorsunuz:)) erkek bebe geliyor;adi bile hazir...
Nesleecim kokonun yorumu da ortada halaya cagirmis:)) buyrun kutlayalim! teytey teyyy!! Insallah pitircigin kalp sesini duyup bize guzel haberleri geitrecegin gunleri okuyacagiz burdan
Melegim! Ben bizim Eva`yi senin Mahir oglana benzetiyorum; karindada bunlar hareketliydi ya seni yakindan takip ediyorum:)) bunlar bize kok mu sokturecek:))
Marlincim Dr bizede bişi vermemişti ben üsteledim gerek varmı falam diye. Oda bana tri-vi-sol verdi. Bazen unutuyorum ama verıyorum oğluma. Demir vermedi hiç ek gıdalardan alır dedi.Aklima d vitamini olayi geldi:) son kontrolde doktor 2.ayindan sonra kullanmak uzere enfamil d-vi-sol diye dvitamini verdi; sanirim canan da berfin icin kullaniyordu.Silgi sana doktorun kendinin icmesi icin vermisti. Peki bu dvit kac damla vermek gerekiyor; forumlara baktim 3 diyen var 6-10 kadar cikan var:)) elimde doktorun verdigi ornek var; onda gunluk 1ml doz diyor ama cok geldi bana 20 damla falan ediyor heralde cok bee! koko sen kullanacak misin vitamin; havalar isininca gunese cikardigimiz gunler gerekli olmaz gibime geliyor. Fazlasi da iyi degil ama verin de diyorlar anlamadim
Gecebahcesi hoşgeldin
Hiç bilmiyorum İnan boyamadıgım için ama organik alırsan bişi olmaz herhalde
Esracim uzuldum sut durumun icin ama Laracik masallah 3 ay emdi. hic anne sutu alamayanlar var.. artik yavas yavas ek gidalara baslarsiniz sizde .. bu arada artik hep mama aliyor dimi. Merak ettim su verecekmisin diye ..
Aklima d vitamini olayi geldi:) son kontrolde doktor 2.ayindan sonra kullanmak uzere enfamil d-vi-sol diye dvitamini verdi; sanirim canan da berfin icin kullaniyordu.Silgi sana doktorun kendinin icmesi icin vermisti. Peki bu dvit kac damla vermek gerekiyor; forumlara baktim 3 diyen var 6-10 kadar cikan var:)) elimde doktorun verdigi ornek var; onda gunluk 1ml doz diyor ama cok geldi bana 20 damla falan ediyor heralde cok bee! koko sen kullanacak misin vitamin; havalar isininca gunese cikardigimiz gunler gerekli olmaz gibime geliyor. Fazlasi da iyi degil ama verin de diyorlar anlamadim
dijital testim de bugun pregnant cikti canim,cok mutluyum,insallah boyle guzel surer de pesinizden gelirim ben de :)
Nesleeeeee nasil sevindim anlatamam lutfen yorma kendini dikkat etdijital testim de bugun pregnant cikti canim,cok mutluyum,insallah boyle guzel surer de pesinizden gelirim ben de :)
mutlulugunuz daim olsun ins. saglikla bebegini kucagina aldigin gunleride burda konusurz umarim.he daha sirada cinsiyet tahminleri olacak!
bakalim kimler tutturabilecek. ama cinsiyet tahminini sonraya birakalim.:))
Nesleeeeee nasil sevindim anlatamam lutfen yorma kendini dikkat et
Oh kesinlesmis neslecim sevindim tekrardan, dikkat et kendine.
Esra ruyana guldum :) mustafa yavrum benim demek bir tane kesmedi beni :) ama ben de almiyim simdi :)
Doktora gittik biz de, iki asi oldu ve agizdan bisey verdiler. Asi olurken cok uzuluyorum ya.
Kizlar bebislerin kafasi nasil? Sirt ustu yatrmaktan bizimki hafif duzlesmis. Ikigundur sag sol yapmaya calisiyorum ki duzelsin. Bol boltummy time ve kucak dedi dr. Kucaga da alistrmak istemiyorum napicam bilmiyorum. Siz de dikkat edin yuz ustu yatrin arada yaninizdayken ve bouncerda vb kafasini cevirin. Ben yeni farkettim bu durumu. Bu aralar kafa sekline taktim yani.. Kafa yastiklari var simit gibi, onlardan kullanan var mi flat head icin?
silgicim bizimde 13.randevu asi olacak; bu asilarin ates yapma ihtimali varmis sizde oldu mu? bizimki sirt ustu yattiginda bile kafasi hep saga sola dondugu icin arka kisimda bombe gibi oldu annemde hafif o kismi duzlessin diye ugrasti ama yok oyle yatmiyor; zaten kafasi pek yastik gormuyorkucagi seviyor. bende kulak takintisi var; yan yatinca kivriliyor ya kepce olacak diye duzeltiyorum hep. Annemde burnunu sik diyor; delikler azicik genis bende bosver miss gibi iste hava aliyor pisligi temizlemek kolay diyorum
ztar ne alemde zehra sultan?
bu ay 4 asi ve 1 tane de agizdan verilen birsey vardi. 2'ye boldu dr. 2 asi ve agizdan alinan seyi yapti. diger 2sini de 3 hafta sonra. ates olmadi cok sukur ama mizmizdi o gun. gece guzel uyudu ama..
valla kafa sekli nasil olmali ben tam anlayabilmis degilim. hep sirt ustu yatti alt duz gibi ama yukari dogru cikiklik var. simdi yanlara zorluyorum. hatta su an yuz ustu yatirdim, oyle uyuya kaldi. acaba yuz ustu yatirmak zararli mi bilen var mi?
annen gibi ben de devamli burnunu sikip sekil veriyorum :) hamur gibi, burnunu sıkınca agliyo :)
esra kimliginiz geldi mi turk vatandasligi icin? biz 2-3 hafta once basvurduk nyden hala gelmedi. pasaport icin de form doldurduk postaneye gittik ama cok sira vardi geri donduk. bu amerikan vatandasligi nasil anlasiliyor? yani bizim turk kimligimiz gibi buralarda kimlik olayi yok mu acaba? sadece birth cert. var.
bu ay 4 asi ve 1 tane de agizdan verilen birsey vardi. 2'ye boldu dr. 2 asi ve agizdan alinan seyi yapti. diger 2sini de 3 hafta sonra. ates olmadi cok sukur ama mizmizdi o gun. gece guzel uyudu ama..
valla kafa sekli nasil olmali ben tam anlayabilmis degilim. hep sirt ustu yatti alt duz gibi ama yukari dogru cikiklik var. simdi yanlara zorluyorum. hatta su an yuz ustu yatirdim, oyle uyuya kaldi. acaba yuz ustu yatirmak zararli mi bilen var mi?
annen gibi ben de devamli burnunu sikip sekil veriyorum :) hamur gibi, burnunu sıkınca agliyo :)
esra kimliginiz geldi mi turk vatandasligi icin? biz 2-3 hafta once basvurduk nyden hala gelmedi. pasaport icin de form doldurduk postaneye gittik ama cok sira vardi geri donduk. bu amerikan vatandasligi nasil anlasiliyor? yani bizim turk kimligimiz gibi buralarda kimlik olayi yok mu acaba? sadece birth cert. var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?