- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.981
Canacim ben burnu sikamiyorum kizarip bozuluyor:)) annem yap diyor ama o da kiyamiyor; sizin burnu hep oyle yapar sekil verirdim diyor:))) silgi baksana oglus falan demiyor aglasa da yapiyormus; bizimkiler bir de kiz:)) emre begenmezse sizin burunlar buyuk diye:) ahahahah.... kulaklar buyuk degil cok ama katlaninca kivrilinca kepce mi olur diyorum:)) annem de cok inceleyip ugrasiyorsunuz o guzel kiz olacak diyor siz kendinize bakin diyor:)))) oyuncak bebegim gibi iste! cekistirip duruyorum;oyun oynuyorum:)))
Aklima geldi kizlar; mama kullananlar suyu florlu mu florsuz mu olandan alip kullaniyorsunuz? florsuz alin diyorlar ama o gun biri mama veriyorsaniz suyu floride olsun demisti!
Belli bir yasa kadar birth cert. Sonra ID Kac yasina kadar bilmiyorum ama.Bas vurmadim tr.vatandasligi icin daha nadil olsa geciktik cezayi yedik pasaport icinde bu yil tr.ye gitmeyecegim icin acele etmiyorum.Kafalar duzeliyor merak etme :))
Yok yav, hep birth certificate ile vatandaslik, sonra da ek olarak pasaport kullanilabiliniyor (pasaport icin b. certificate orijinali lazim zaten). Bu idleri vatandas olmayanlar da alabiliyor cunku, resident veya legalsen aliyorsun. Bir de idleri eyalet veriyor, vatandaslik federal bir sey.
Bende ayni seyi soyluyorum :)Cocuklar belli bir yasa gelincede Id sahibi oluyorlar bu her cocuk icin gecerli Amerkali yada Amerika dogup vatandas olmus .Nasil vatandas olmayan Id aliyor ?????Mumkun degil artik SS numarasi bile vermiyorlar senin dedigin 10 yil onceydi.okumaya gelenlere bile verirlerdi yok simdi oyle birsey.Id de sanirim teen olunca.
Hic uzulme flatliners insallah en yakin zamanda hamile kalisin.Sen hep gel bizim topige tamammi :) Sansi sanada bulassin :)
Canan cim tabi en onemli sey once guzel Berfin in iyilesmesi.Tr.de size arkasindan moral olurdu diye yazdim .Gerci en guzel moral Berfin in alcisi cikinca iyilesmis haberini almak olacak.Alacaksinizda Allah in izniyle.
Baaaaak sen Silgi ye sessiz sessiz nasilda 59 kilolara dusmus :)) Cok iyi kilo vermissin masallah.Ben dun seni ruyamda gordum.Nasil sacma sapan bir ruya:) Club gibi bir yer Yildiz Tilbe sarki soyluyormus .Ne alaka.Hic dinlememde ruyama girsin.Dun bir haber ilisti gozume onun hakkinda onu okumustum ordan kaldi galiba aklimda.Esinde varmis yaninda.Uzun boylu,top sakalli kumral.Bende ablamla geliyorum oraya.Yildiz tilbe bir tek bize soyleyecekmis :) Cocuklarda cribleriyle clubta :)))) Ben Emre yi seviyorum.Bir erkek cocuk daha goruyorum yaninda.Bu kim Silgi diyorum.Bunu da bir turk arkadas dogurdu bana birakip Tr.ye dondu.Ismi Mustafa diyorsun.Orada uyandim :))))
Valla koko ben istiyorum incecik olmayi ne yalan soyleyim.Rahar rahat yanlarim fiskirmadan tayt ,etek giymeyi.
Lara almiyor mememiAlsa keske.
Yeni arkadasin ismini unuttum.Ikizlere hamile olan.Hosgeldin ,hayirli olsun bebislerin.
Marlin sen o 5 sene emziren catlagin dedigine ne bakiyorsun.Normal olsa5 sene emzirmez.Yahu 1 bucuk yasindan sonra zaten anne sutunun bir faydasi olmuyor hadi bilemedin 2. Keske Lara emseydi o zamana kadar ama 3 yasinda yada 5 yasinda esek kadar olmus butun disleri cikmis cocugunda hala mememi emmesini istemem acikcasi.
seninde hayırlı olsun canım..sen de benim gibi taze adaysın..benim de ilk gebeliğimde kaybım vardı.kan pıhtılaşmasından dolayı.şükür ki oğlumu sağlıkla dünyaya getirebildim.şimdi de ikizler var bakalım..yanlız olmaz biraz zor geliyor tabi bana da..henüz adapte olamadım..benimde tezyem kanada da belki o da yaz için yanıma gelebilir.senin de ne güzel gelenleri olacakmış..az da olsa hasret giderirsin..canim hosgeldin ve hamileligin hayirli olsun. ben de cook yeni kasim anne adayiyim. daha once de temmuz anne adayiydim ama bebisi kaybettik maalesef. yeni bir cevre elbet zorluyor insani bastan ama guzel de bir yere gelmissiniz,insallah her sey guzel olur sizler icin. ben de maalesef New York'tan degilim, Ohio-Columbus'dayim.
ben de ilk geldigimde (hem de 3 ay tatil icin gelmistim ona ragmen) ikinci haftamda aglamistim. hala ailemi,arkadaslarimi dusunur duygulanirim,ama burda da bir duzen kurduk. nisanda bir arkadasim 3 gunlugune gelecek,cok mutluyuz. yazin esimin mezuniyeti var kayinvalidem gelecek,belki kiz kardesim de gelecek para biriktiriyor. hamilelik saglikli giderse annemi de getiririz sonbaharda dedik. yani boyle git gellerle suruyor hayat :) insallah alisir ve seversin! sigortan olmasi da cok guzel cunku dedigin gibi saglik hizmetleri pahali burda!
Uzakta sevdiklerinden ayri olunca o ozlemler cok normal; ben maryland eyaletindeyim; greencrad cikti bize oylesine basvurmustum; pat diye cikti esimin yalan dolan kuzenleri vardi cikin gelin sansinizi deneyin dediler is guc hazir dediler:) kandik geldik; macera pesindeydik sanirim; yalniz kalip sila ozlemiyle bebek hevesine dustuk; cok sukur cok bekletmeden kizim bizi bekletmeden geldi yalnizligimiza yoldas oldu:)) bu ayin 13.de 2 aylik olacak. Senin icin hersey cok yeni olmus; yeni bir ulke; yeni bir yasam ve bebisler! bu degisim umarim guzellikleri beraberinde getirir bebeklerin gibi:)) senin ikizler amerikali olmak niyetindeymis bak;gelirgelmez yola koyulmuslar:)
Uyduruk dil okullarindan bahsediyorum bu arada.Green card yok dil okulu vasitasiyla gelmis elinde sadece vize DMV ye gittiginde ehliyet (ID)alamiyor ve artik DMV ile Gocmenlik burosu baglantili.Onceden okul bittigi zaman ehliyeti uzatabiliyorlardi simdi Dmv gocmenlik burosuna soruyor sayet okul bitmis vizenim suresi dolmussa gecmis ola.
Bende ayni seyi soyluyorum :)Cocuklar belli bir yasa gelincede Id sahibi oluyorlar bu her cocuk icin gecerli Amerkali yada Amerika dogup vatandas olmus .Nasil vatandas olmayan Id aliyor ?????Mumkun degil artik SS numarasi bile vermiyorlar senin dedigin 10 yil onceydi.okumaya gelenlere bile verirlerdi yok simdi oyle birsey.Id de sanirim teen olunca.
Yaaa kizlar borsey soracam dogumdan sonra idrarinizi uzun sure tutabiliyormusunuz?
ben F2 ile burdayim ve Ohio ID si alabiliyorum,onu diyor sanirim Koko. SS numaram yok ama mesela. Resident sayildigimdan eyaletim ID veriyor bana.
ben mecburiyetten cok uzun sure tutabiliyorum :)) esim evde olmayinca ee berfinde uyanikken 1 dakika yanindan ayrilsam kiyamet kopuyor.
bizim bugun kontrolumuz vardi, oglus dondurmus basini nihayet asagi :) bol yuruyus yapmam lazim yerlessin yerine, geri donmeye kalkmaz umarim:)
Ben stroller a koyup tuvalete mutfaga yanimda goturuyorum :))
Yaaa kizlar borsey soracam dogumdan sonra idrarinizi uzun sure tutabiliyormusunuz?
bende de var bu sorun ki bir ara bahsetmistim size de. gerci gitgide iyi oluyor ama hala uzun sure tutamiyorum. doktora soyledim normal demisti, emzirme bitince duzelir bu durumlar dedi.
bebisle cidden zor oluyor.
kizlar bu arada sabah emzirdikten sonra kucagima aldim ve inanilmaz cok kustu. yani oyle boyle degil. yarim litre sut geldi sanki. koltuk ustum basim batti. onlar onemli degilde bu tarz biseyle karsilasan var mi? normal midir? atesi de yok, simdi de uyuyor. acaba sut mu birikti midesinde ve cikardi rahatladi. iyiye yoruyorum
bende de var bu sorun ki bir ara bahsetmistim size de. gerci gitgide iyi oluyor ama hala uzun sure tutamiyorum. doktora soyledim normal demisti, emzirme bitince duzelir bu durumlar dedi.
kizlar bu arada sabah emzirdikten sonra kucagima aldim ve inanilmaz cok kustu. yani oyle boyle degil. yarim litre sut geldi sanki. koltuk ustum basim batti. onlar onemli degilde bu tarz biseyle karsilasan var mi? normal midir? atesi de yok, simdi de uyuyor. acaba sut mu birikti midesinde ve cikardi rahatladi. iyiye yoruyorum
alcidan sigmiyor maalesef... yoksa cok iyi fikir:))
oglusun ismi neydi ?
saglikla kolayca vaktinde kucagina alirsin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?