- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.001
Benim akintim acik kahve oldu artik doktora gittik bugun acilmam bir cm mis. Iki take fitil atti olayi biraz hizladirmaknicin . Carsambada ultrason randevum var.
Kuzum iyidir insaallah ya artik zaman gectikce stres oluyorum. Esra, marlin siz je zaman dogurdunuz nasil oldu? Acilmaniz ne alemdeydi..
Hayirla, saglikla kzuuyu kucaklariz insaallah
Hanımlaaaarrr....
Bir kızçem olacak bugün öğrendik... Çok mutluyuz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bende de var bu sorun ki bir ara bahsetmistim size de. gerci gitgide iyi oluyor ama hala uzun sure tutamiyorum. doktora soyledim normal demisti, emzirme bitince duzelir bu durumlar dedi.
bebisle cidden zor oluyor.
kizlar bu arada sabah emzirdikten sonra kucagima aldim ve inanilmaz cok kustu. yani oyle boyle degil. yarim litre sut geldi sanki. koltuk ustum basim batti. onlar onemli degilde bu tarz biseyle karsilasan var mi? normal midir? atesi de yok, simdi de uyuyor. acaba sut mu birikti midesinde ve cikardi rahatladi. iyiye yoruyorum
Hanımlaaaarrr....
Bir kızçem olacak bugün öğrendik... Çok mutluyuz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Hanımlaaaarrr....
Hanımlaaaarrr....
Hayirli ugurlu olsun, bir kizimiz daha geliyor :) bu topicte kiz bollugu var :)Hanımlaaaarrr....
Bugun doktora gittik ama ben d vitamini olayini sormayi unuttum, asi olayi aklimi basimdan aldi cunku. Kizicik igneleri yedikve bir agladi, babasi tutuyordu, ben de basladim aglamaya. Bitince sarilip agladik, cok komikti herhalde hemsire icin - erkekti bir de! Neyse ki bebisin gelisimi cok iyi, kilosu 14 percentile idi 40 olmus. Boyu kafasi trajectorysine uygun gidiyor. 5 kilo olmus bicirik, 3 kilo dogmustu.Bir sonraki randevu 2 ay sonraymis, ben emaille sorayim bir ara d vitamini isini.
Asilar ates yapabilir dedi, ilac aldik, gece atesini takip edecegiz, nobetteyiz yani. Insallah ilaca gerek kalmaz.
Hanımlaaaarrr....
Bugun doktora gittik ama ben d vitamini olayini sormayi unuttum, asi olayi aklimi basimdan aldi cunku. Kizicik igneleri yedikve bir agladi, babasi tutuyordu, ben de basladim aglamaya. Bitince sarilip agladik, cok komikti herhalde hemsire icin - erkekti bir de! Neyse ki bebisin gelisimi cok iyi, kilosu 14 percentile idi 40 olmus. Boyu kafasi trajectorysine uygun gidiyor. 5 kilo olmus bicirik, 3 kilo dogmustu.Bir sonraki randevu 2 ay sonraymis, ben emaille sorayim bir ara d vitamini isini.
Asilar ates yapabilir dedi, ilac aldik, gece atesini takip edecegiz, nobetteyiz yani. Insallah ilaca gerek kalmaz.
Suyun geldihi nasil anlasiliyor yaaa
Sevincime ortak olan tüm taze anne ve anne adayı arkadaslarım!!!
Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...
Ultrasonda herşey yolunda gözüktü yalnız sanırım fazla kilo aldığımdan
Diyetisyen benimle özel görüşme yaptı:))) 124 lbs ile başladığım yolculuğuma 142.7 ile devam ediyorum..
İştahım açık ne yalan söyleyim biraz da hamur işine dalınca aldım
Dikkat etmeye çalışacağım tabiki de
Bu arada ismi Arwen düşündük hatta bugün eşim mesajında "Arwen'im nasıl?' Diye sormaya başladı hemen:))
Geliyor bakalım Arwen imiz... Topiğin bir kızçesi daha oldu:))
Arwen guzel bir kralice prenses geliyor demek:) adiyla yasasin minik prenses
Size bunu sordugumda emin olamamistim gelenin suyum olup olmadigindan. Ama kalkip biraz evde dolandiktan ve kokonun dedigi gibi o sicacik sey elimde olmadan taytimi bile islatinca dogru hastaneye gittik.
Kizimizla 5 mart aksami 7 bucukta kavustuk insaallah :)
Simdi de cozmeye calisiyorum bu ufakligi.
Herkese tesekkur ederiz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?