Amerika'da Hamilelik

Benim akintim acik kahve oldu artik doktora gittik bugun acilmam bir cm mis. Iki take fitil atti olayi biraz hizladirmaknicin . Carsambada ultrason randevum var.

Kuzum iyidir insaallah ya artik zaman gectikce stres oluyorum. Esra, marlin siz je zaman dogurdunuz nasil oldu? Acilmaniz ne alemdeydi..

Hayirla, saglikla kzuuyu kucaklariz insaallah

acilman basladiysa gerisi yakindir heralde, Allah yardimcin olsun insallah saglikla kavusursun, stres olmamaya calis bebis etkilenmesin.. hurman varsa evde bol bol ye yardimci olurmus acilmaya

Hanımlaaaarrr....
Bir kızçem olacak bugün öğrendik... Çok mutluyuz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

benim kiz oyle hic ufak kusmaz .kustum mu agiz dolusu kusar.ust bas koltuk vs artik nerde kustuysa batar. nedenini bilmiyorum ama bende cok doyurdugumda kustugnu farkettim.
birde bir gun berfini baya emzirdim hatta kendi kendime guzel emdi diye dusunuyordum ama kucagima almamla kustu sonrada dusununce ben berfini emzirirken vucudu duz degildi.himmm nasil anlatsam kucagimda yari oturur gibiydi.bence midesine baski yaparak kustu.sen de nasil emzirdigini bir dusun bakalim. bu sanirim ilk kusmaniz..

bence surekli olmuyorsa,kilo alimini etkilmiyorsa sorun yoktur diye dusunuyorum..

Bugun doktora gittik ama ben d vitamini olayini sormayi unuttum, asi olayi aklimi basimdan aldi cunku. Kizicik igneleri yedikve bir agladi, babasi tutuyordu, ben de basladim aglamaya. Bitince sarilip agladik, cok komikti herhalde hemsire icin - erkekti bir de! Neyse ki bebisin gelisimi cok iyi, kilosu 14 percentile idi 40 olmus. Boyu kafasi trajectorysine uygun gidiyor. 5 kilo olmus bicirik, 3 kilo dogmustu. Bir sonraki randevu 2 ay sonraymis, ben emaille sorayim bir ara d vitamini isini.

Asilar ates yapabilir dedi, ilac aldik, gece atesini takip edecegiz, nobetteyiz yani. Insallah ilaca gerek kalmaz.

Kusuyor arada ama az az. Bu defa fuskirdi resmen o yuzden korktum acikcasi. Sonradan sorun olmadi cok sukur. Emzirme pozisyonumu hatrlamiyorum canan ama kokonun dedigi gibi gaz birikti ustune sut galiba. Cunku tuhaf bi ses cikardi ve kustu. Beyaz sut geldi sivi..
Esra evet 1 senede anca toparliycaz galiba :) dr Bana kegel icin emzirme bitmeden yaparsan bir faydasi olmaz dedi, hormonlardan dolayi. Ben de yapmiyorum, gerci unutuyorum zaten.

Hanımlaaaarrr....
Bir kızçem olacak bugün öğrendik... Çok mutluyuz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Hayirli ugurlu olsun, bir kizimiz daha geliyor :) bu topicte kiz bollugu var :)

Masallah bizdiga, kilosu da super. Kac asi oldunuz? Bu ay sanirim 5 asi var. hepsini birden mi yaptilar? Bizi 3 hafta sonraya tekrar cagirdi. Kalan iki asi icin. 3. Ayda da asi var, niye iki ay sonraki acaba..
Evet o igneler cok fena, nasil alisicaz bilmiyorum.

Ztar belki carsambayi beklemez, benim son dr randevusunu beklememisti. Bende de akinti basladi birkac gun once kanliydi ama ince ince.

Ztar! senin heyecan ve sabirsizligini cok iyi anliyorum;bilmem hatirlarmisin benim kiz da gecikince hergun nerde bu kiz diye sayiklar olmustum.Bizimki tam 1 hafta sonra dogdu; dogumdan bir gun once ultrason ve kontrolum vardi; acilmam 1.5 cm civarindaydi;bebegin herseyi normaldi ve daha bekleyebiliriz dediler; ertesi gun sabah suyum geldi ve gecesinde dogurdum.
Insallah sende tez zamanda saglikla kucagina alacaksin; ya bugun ya yarin illaki gelecek...

Hanımlaaaarrr....

Tebrik ederim:)) prensesler cogaliyor; saglikla kucagina alirsin insallah; isim dusundunuz mu:)

Masallah kuzuya; umarim geceyi atessiz gecirirsiniz; bizim asilar 13.martta bizimki nasil karsilayacak bakalim:)) Silgicim benim bir onceki randevuda hem bu ayin hem de sonraki kontrolun randevusunu vermisler; simdi baktim benimki de 2 ay sonra.Mayista 4 aylik olunca asilar olacak demisler

Sevincime ortak olan tüm taze anne ve anne adayı arkadaslarım!!!
Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...
Ultrasonda herşey yolunda gözüktü yalnız sanırım fazla kilo aldığımdan
Diyetisyen benimle özel görüşme yaptı:))) 124 lbs ile başladığım yolculuğuma 142.7 ile devam ediyorum..
İştahım açık ne yalan söyleyim biraz da hamur işine dalınca aldım
Dikkat etmeye çalışacağım tabiki de
Bu arada ismi Arwen düşündük hatta bugün eşim mesajında "Arwen'im nasıl?' Diye sormaya başladı hemen:))
Geliyor bakalım Arwen imiz... Topiğin bir kızçesi daha oldu:))

Suyun geldihi nasil anlasiliyor yaaa

Benim birden çamaşırım islanmisti uzandığım yerden dogrulunca, sonra silince azıcık pembe kan vardı. Ama bende fosurt diye gelmedi, kese delinmis sizdirmis ama tam patlamamis, bebisin basi tikamis mi ne. asıl doğumdan once patlattılar keseyi, o zaman oluk oluk geldi, sicacik bir sıvı.

Zehra kız geliyor mü ne? Hadi teyteytey!

Son düzenleme:

Arwen guzel bir kralice prenses geliyor demek:) adiyla yasasin minik prenses

Suyun geldihi nasil anlasiliyor yaaa

Size bunu sordugumda emin olamamistim gelenin suyum olup olmadigindan. Ama kalkip biraz evde dolandiktan ve kokonun dedigi gibi o sicacik sey elimde olmadan taytimi bile islatinca dogru hastaneye gittik.

Kizimizla 5 mart aksami 7 bucukta kavustuk insaallah :)

Simdi de cozmeye calisiyorum bu ufakligi.

Herkese tesekkur ederiz teyzeleri

ohh ne guzel. sabahin bu saatinde okudum nasil mutlu oldum anlatamam. Allah sana ve esine bagislasin guzel kizinni.

hikaye bu kadar kisa olmamali panik ztar in dogumu nasil olmus ayrintisiyla bir okuyalim..

hep mutlu olun bebesinizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…