- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.021
Size bunu sordugumda emin olamamistim gelenin suyum olup olmadigindan. Ama kalkip biraz evde dolandiktan ve kokonun dedigi gibi o sicacik sey elimde olmadan taytimi bile islatinca dogru hastaneye gittik.
Kizimizla 5 mart aksami 7 bucukta kavustuk insaallah :)
Simdi de cozmeye calisiyorum bu ufakligi.
Herkese tesekkur ederiz teyzeleri
Size bunu sordugumda emin olamamistim gelenin suyum olup olmadigindan. Ama kalkip biraz evde dolandiktan ve kokonun dedigi gibi o sicacik sey elimde olmadan taytimi bile islatinca dogru hastaneye gittik.
kizlar 2 gun once kanim alindi,bugun de alinacak,degerim yukseliyor mu diye bakilacak. dua edin benim icin. yarin alirim sonuclari, yarin da sembolik bir gun benim icin,babamin olum yildonumu,insallah oyle bir gunde kotu bir haber almayiz.
yorulunca ve cok ayakta durunca biraz batmam ve sancim oluyor,ondan yatip dinleniyorum genelde. bakalim hayirlisi,sizden iyi haberler geldikce icim aciliyor.
Tebrik ederim Ztar cim.Allah anali babali saglikla buyutsun .
esraa
sen keyifsizmisin son gunlerde ?
Canim yaa nasil anladin? Hastayim Canan cim.Keyifsizim,halsizim.Cok yoruluyorum is,ev.Geceleri zaten uyku yok.Dun patlak verdi .Tansiyonum dustu.Bayildim.Sonra istifra basagrisi.Esim bakti Lara ya gece.Insan hasta olunca birtek nasil bakacam cocugumu diye dusunuyormus.Kanimda demirde dusuk cikti regli oldum 2 gun once.Cok kanamam olunca hepsi bir araya gelip bayilti beni :) Dinlenmeye calisiyorum.Sagol merak edip sordugun icin canim.
Canim yaa nasil anladin? Hastayim Canan cim.Keyifsizim,halsizim.Cok yoruluyorum is,ev.Geceleri zaten uyku yok.Dun patlak verdi .Tansiyonum dustu.Bayildim.Sonra istifra basagrisi.Esim bakti Lara ya gece.Insan hasta olunca birtek nasil bakacam cocugumu diye dusunuyormus.Kanimda demirde dusuk cikti regli oldum 2 gun once.Cok kanamam olunca hepsi bir araya gelip bayilti beni :) Dinlenmeye calisiyorum.Sagol merak edip sordugun icin canim.
tr de her doğan bebeğe d vitamini ve demir veriyorlar. ben demir vermiyorum çünkü emziriyorum ve anemik değilim, çok et tüketiyorum , ve d vitaminini de arada veriyrodum artık hiç vermiyorum güneşli olmaya başladı havalar, her gün 15 dk. sadece yüzünden günes alıyor. internette okuduğum bazı doktorlar bunu söylüyorlardı. ingilterede yaşayan bir arkadaşım var, orda da ne d vitamini ne de demir veriyorlarmış.Bugun doktora gittik ama ben d vitamini olayini sormayi unuttum, asi olayi aklimi basimdan aldi cunku. Kizicik igneleri yedikve bir agladi, babasi tutuyordu, ben de basladim aglamaya. Bitince sarilip agladik, cok komikti herhalde hemsire icin - erkekti bir de! Neyse ki bebisin gelisimi cok iyi, kilosu 14 percentile idi 40 olmus. Boyu kafasi trajectorysine uygun gidiyor. 5 kilo olmus bicirik, 3 kilo dogmustu.Bir sonraki randevu 2 ay sonraymis, ben emaille sorayim bir ara d vitamini isini.
Asilar ates yapabilir dedi, ilac aldik, gece atesini takip edecegiz, nobetteyiz yani. Insallah ilaca gerek kalmaz.
tebrikler çok çok güzel bir isim, Allah sağlıkla kavuştursunSevincime ortak olan tüm taze anne ve anne adayı arkadaslarım!!!
Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...
Ultrasonda herşey yolunda gözüktü yalnız sanırım fazla kilo aldığımdan
Diyetisyen benimle özel görüşme yaptı:))) 124 lbs ile başladığım yolculuğuma 142.7 ile devam ediyorum..
İştahım açık ne yalan söyleyim biraz da hamur işine dalınca aldım
Dikkat etmeye çalışacağım tabiki de
Bu arada ismi Arwen düşündük hatta bugün eşim mesajında "Arwen'im nasıl?' Diye sormaya başladı hemen:))
Geliyor bakalım Arwen imiz... Topiğin bir kızçesi daha oldu:))
benim neredeyse 7 ay doluyor, hala olmadım. emziriyorum geceleri de, sanırım ondan prolaktin seviyesi düşmüyor, regl olmuyorum.dikkat et kendine.. ne bilim icime dogdu sanirim... bir cocuga ilk once anne lazim.o yuzden dikkat et kendinee..
ya bu arada biz 5 ayida gectik ben hala regl olamadim..
Gozun aydin cnm, seni cok tebrik ederim taze annecik,.bundan sonra umarim hersey kolay olur senin..Zehrayi ve seni cok opuyoruz saglicala ve tabiki bol uyku ile olun ins..
Esra Cnm sana gecmis olsun, haklisin ev , is ve uykusuz geceler insani cok yipratiyor,umarim zamanla daha iyi olursun..rabbim sana sifa nasip etsin ins
Canan ben sac duzlestirici rowenta kullaniyorum ici seramik olandan hem sacimi cok kirmiyor hemde iyi duzlestiriyor sanada tavsiye ederim..bu arada Berfin bagirmalara baslamis :)) bazi donemlerde cocuklarin kendilerini ben burdayim deme sekilleri bu durum..kulaklariniz biraz agirabilir..Mahir halan bagiriyor :))cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?