Amerika'da Hamilelik

hadi bakalim gozun aydin masallah ikinize de, Allah anali babali buyutsun, nasil oldu dogumun cok merak ettim cok sakin gibisin :)

artik sira bende sanirsam

Ztar! Oh masallah kızına kavustun, cok tebrik ederım. Allahım Zehra kızımıza sevdikleriyle guzel bir omur nasip etsin inşallah... Zehra sana bir sakinlik getirmiş bu şaşkınlık olsa gerek, bu benim mi şimdi diye şaşkın şaşkın bakıyorsun kızına değil mi:))) Kendini toparlayınca dogum hikayeni anlat, darısı tüm diğer hamiş arkadaşların başına...Sırada şimdi kim var:)

Ooooooo, Zehra hanım teşrif etmisleeeeer! Hayırlı olsun, güle güle büyütün. Bol uykulu , bol sutlu, az gazli günler dilerim :)
Nasıl gidiyor annelik? Emzirmede sorun yasamiyorsundur umarım. Meme uçların kaçınılmaz olarak acıyacak, krem sur kalkan kullan havalansin. Daha cok emmiyorsa arada pompala sütun artsin, memen rahatlasın. Saatle değil bebeğin isteğine göre emzir, istegini yalanarak, ağzını saklatarak vs. Hareketlerle belli ediyorlar. Uzun uzun emmek isterse bırak emsin, sutum az yetmiyor diye düşünme, daha cok kuvvetli etmemiyorduk, ısı uzun suruyordur. Yutkundugunu görüyorsan yiyor demek.

Ay ne cok öğreten adam takıldım sabah sabah! Dogum hikayesi bekleyenler kervanına katılayım ben de.

Tebrik ederim Ztar cim.Allah anali babali saglikla buyutsun .

Ztarcim cok sevindim, Allah sizlerle beraber saglikli ve huzurlu bir omur nasip etsin insallah Zehra hanima :) simdi ne saskin ve yorgunsundur. En kisa zamanda toparlan insallah.

Yihhuuuu sende dogurdun umarim ki tatli kizinla muhtesem bi omur yasarsin:) Temmuzda birtlatcak biri ve odlek biri olarak dogum hikayesi istiyorum:) sut kokan prenseside opuyorum

kizlar 2 gun once kanim alindi,bugun de alinacak,degerim yukseliyor mu diye bakilacak. dua edin benim icin. yarin alirim sonuclari, yarin da sembolik bir gun benim icin,babamin olum yildonumu,insallah oyle bir gunde kotu bir haber almayiz.
yorulunca ve cok ayakta durunca biraz batmam ve sancim oluyor,ondan yatip dinleniyorum genelde. bakalim hayirlisi,sizden iyi haberler geldikce icim aciliyor.

korkma,olumlu seyler dusun. seni anlayabiliyorum hepimiz ayni duygulari yasadik.Allahin izniyle guzel haberler alip bizimle paylasacaksin.

kizlar,

Berfine projection aldik. aranizda kullanan var mi? hic orali olmadi. son zamanlarda bagirmayi ama ne bagirmak adet edindi.kendi halinde takiliyor hic orali bile olmuyor.acaba daha ufak bebeler icinmi kullaniyor yada daha buyukler icin mi ?

bir de yeni sac duzlestirici almak istiyorum.kullanipta memnun oldugunuz marka varsa yazarsaniz sevirim.

esraa

sen keyifsizmisin son gunlerde ?

Canim yaa nasil anladin? Hastayim Canan cim.Keyifsizim,halsizim.Cok yoruluyorum is,ev.Geceleri zaten uyku yok.Dun patlak verdi .Tansiyonum dustu.Bayildim.Sonra istifra basagrisi.Esim bakti Lara ya gece.Insan hasta olunca birtek nasil bakacam cocugumu diye dusunuyormus.Kanimda demirde dusuk cikti regli oldum 2 gun once.Cok kanamam olunca hepsi bir araya gelip bayilti beni :) Dinlenmeye calisiyorum.Sagol merak edip sordugun icin canim.

dikkat et kendine.. ne bilim icime dogdu sanirim... bir cocuga ilk once anne lazim.o yuzden dikkat et kendinee..

ya bu arada biz 5 ayida gectik ben hala regl olamadim..

cok gecmis olsun! tesekkur ederim bu arada,insallah. yorgunluk+demir eksikligi+regl kanamasi bayiltti seni. doktor demir takviyesi verir belki, ben 15-16 yaslarimda kullanmistim.cok faydali gelmisti. patir kutur bayilirdim o zamanlar.

Nesli insallah guzel haberleri verirsin bize, o bahsettiklerin bana da oluyodu. adet olucakmisim gibiydim.

esracim gecmis olsun. yorgunluk cidden dayanilmayacak seviyeye geliyor bazen. ben de hasta oldugumda ogluma bakamadim diye uzulmustum, insan dinlenemiyor bile o vicdan azabiyla ama gecer ins.

canan ben ucuz bir tane almistim ama ise yariyor, kac watt olduguna bagli sanirim. yuksek olmasi daha kolay halletmeni saglar.

Merhaba güzel anneler, takip ediyorum topic i, çok tatlı herkes
tr de her doğan bebeğe d vitamini ve demir veriyorlar. ben demir vermiyorum çünkü emziriyorum ve anemik değilim, çok et tüketiyorum , ve d vitaminini de arada veriyrodum artık hiç vermiyorum güneşli olmaya başladı havalar, her gün 15 dk. sadece yüzünden günes alıyor. internette okuduğum bazı doktorlar bunu söylüyorlardı. ingilterede yaşayan bir arkadaşım var, orda da ne d vitamini ne de demir veriyorlarmış.
tebrikler çok çok güzel bir isim, Allah sağlıkla kavuştursun

Oy maşallah, Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun.

dikkat et kendine.. ne bilim icime dogdu sanirim... bir cocuga ilk once anne lazim.o yuzden dikkat et kendinee..

ya bu arada biz 5 ayida gectik ben hala regl olamadim..
benim neredeyse 7 ay doluyor, hala olmadım. emziriyorum geceleri de, sanırım ondan prolaktin seviyesi düşmüyor, regl olmuyorum.

Gozun aydin cnm, seni cok tebrik ederim taze annecik,.bundan sonra umarim hersey kolay olur senin..Zehrayi ve seni cok opuyoruz saglicala ve tabiki bol uyku ile olun ins..

Esra Cnm sana gecmis olsun, haklisin ev , is ve uykusuz geceler insani cok yipratiyor,umarim zamanla daha iyi olursun..rabbim sana sifa nasip etsin ins

Canan ben sac duzlestirici rowenta kullaniyorum ici seramik olandan hem sacimi cok kirmiyor hemde iyi duzlestiriyor sanada tavsiye ederim..bu arada Berfin bagirmalara baslamis :)) bazi donemlerde cocuklarin kendilerini ben burdayim deme sekilleri bu durum..kulaklariniz biraz agirabilir..Mahir halan bagiriyor :))cunku

berfin bagirmaya basladiginda babasida benimde agzimiz kulaklarimizda oluyor.cok hosumuza gidiyor.gece uyandiginda bagirinca tuhaf oluyor ama cok seker ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…