- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.041
Nesli insallah guzel haberleri verirsin bize, o bahsettiklerin bana da oluyodu. adet olucakmisim gibiydim.
esracim gecmis olsun. yorgunluk cidden dayanilmayacak seviyeye geliyor bazen. ben de hasta oldugumda ogluma bakamadim diye uzulmustum, insan dinlenemiyor bile o vicdan azabiyla ama gecer ins.
canan ben ucuz bir tane almistim ama ise yariyor, kac watt olduguna bagli sanirim. yuksek olmasi daha kolay halletmeni saglar.
kizlar,
Berfine projection aldik. aranizda kullanan var mi? hic orali olmadi. son zamanlarda bagirmayi ama ne bagirmak adet edindi.kendi halinde takiliyor hic orali bile olmuyor.acaba daha ufak bebeler icinmi kullaniyor yada daha buyukler icin mi ?
bir de yeni sac duzlestirici almak istiyorum.kullanipta memnun oldugunuz marka varsa yazarsaniz sevirim.
Projectıon neeee?
Sac bas islerini esra'ya sorcan, bende sifir o isler :)
Canim yaa nasil anladin? Hastayim Canan cim.Keyifsizim,halsizim.Cok yoruluyorum is,ev.Geceleri zaten uyku yok.Dun patlak verdi .Tansiyonum dustu.Bayildim.Sonra istifra basagrisi.Esim bakti Lara ya gece.Insan hasta olunca birtek nasil bakacam cocugumu diye dusunuyormus.Kanimda demirde dusuk cikti regli oldum 2 gun once.Cok kanamam olunca hepsi bir araya gelip bayilti beni :) Dinlenmeye calisiyorum.Sagol merak edip sordugun icin canim.
yanlismi yazdim acaba ? himm hani gece tavana yansitilan orda orn aydede yada koyunlar .. dur link koycam.
Amazon.com: Munchkin Nursery Projector and Sound System, White: Baby
Neslee canim inaniyorumki guzel haberler vereceksin bizlere; dualarimiz seninle...
Esracim dikkat et kendine; annem olsa hemen derdi nazar olmustur kizim oku kendine:)anne kiz guzelsiniz ya okuyup ufle kiz; saka bir yana cabucak iyiles; senden alismisiz uzun yorumlar guzel kelimeler yoklugun bak hemen hissedilmis;gecmis olsun canim
Canan sac duzlestirici var bende ama kullanmiyorum zaten bugun kestirdim kisacikama tabiki istedigim gibi kesemediler; kocam ben seni boyle de begeniyorum dedi:)ahahaha
kadina diyorum ahanda bu model kes diyorum aayy cok kisa eminmisin diyor; kendi kesemiyecek ya beni ikna etmeye calisiyorki oyle de oldu:)) ama umrum degil kullanimi kolay dokulmuyorda:)) koku bende uzar kendim keserim artik; universitede oda arkadaslarimla benim saclarimda kuaforculuk oynardik:))
Kokocum Derya kuzunun ins atesi cikmaz ve bu geceyide atlatirsiniz..zor bilirim ,
D vitamini bizidoktor vermisti benim oglan biraz minik dogdugu icin ama burda normalde verilmiyor..halbuki Tr de her bebege oneriliyor gunesli bir ulke olmasina ragmen,hani bizim bura gibi 395 gun non gunes olsa anlarimda yani he bebegede tuhaf oluyor biraz sanki..
Canan yeni saclariyla fotograf gondermedi, bari sen gonder :).
Benimkiler dokuluyor kendiliginden, kestirmeye gerek kalmadan direkt kel kalacam.
Size bunu sordugumda emin olamamistim gelenin suyum olup olmadigindan. Ama kalkip biraz evde dolandiktan ve kokonun dedigi gibi o sicacik sey elimde olmadan taytimi bile islatinca dogru hastaneye gittik.
Kizimizla 5 mart aksami 7 bucukta kavustuk insaallah :)
Simdi de cozmeye calisiyorum bu ufakligi.
Herkese tesekkur ederiz teyzeleri
Selam kızlar.
Bizim kızda dün aksam ishal başladı. Yeşil sumuksu kakalar yapıyor ve kakada Minicik kanlı noktalar da oluyor. İki gündür memeyle -sag memeyle- normalden çok kavga ediyordu zaten. Yediğim bir seye alerji mı acaba? Pt günkü rotavirus aşısının yan etkisi diye düşünüyoruz. Bu ası konusunda tedirgindim zaten duyduklarımdan, doktoru yeni aşılar sorun yaratmaz dedi, güvendim. Şimdi takip edip bol bol emzirmeye çalışıyorum. Öğleden sonra hastaneye yollanabiliriz iyileşme olmazsa. İnsanin cocuğu rahatsız olunca hayat çekilmez oluyor. Umarım kısa sürer ishal.
Sizde ası sonrası böyle bir şey olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?