- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.061
Selam kızlar.
Bizim kızda dün aksam ishal başladı. Yeşil sumuksu kakalar yapıyor ve kakada Minicik kanlı noktalar da oluyor. İki gündür memeyle -sag memeyle- normalden çok kavga ediyordu zaten. Yediğim bir seye alerji mı acaba? Pt günkü rotavirus aşısının yan etkisi diye düşünüyoruz. Bu ası konusunda tedirgindim zaten duyduklarımdan, doktoru yeni aşılar sorun yaratmaz dedi, güvendim. Şimdi takip edip bol bol emzirmeye çalışıyorum. Öğleden sonra hastaneye yollanabiliriz iyileşme olmazsa. İnsanin cocuğu rahatsız olunca hayat çekilmez oluyor. Umarım kısa sürer ishal.
Sizde ası sonrası böyle bir şey olmuş muydu?
Selam kızlar.
Bizim kızda dün aksam ishal başladı. Yeşil sumuksu kakalar yapıyor ve kakada Minicik kanlı noktalar da oluyor. İki gündür memeyle -sag memeyle- normalden çok kavga ediyordu zaten. Yediğim bir seye alerji mı acaba? Pt günkü rotavirus aşısının yan etkisi diye düşünüyoruz. Bu ası konusunda tedirgindim zaten duyduklarımdan, doktoru yeni aşılar sorun yaratmaz dedi, güvendim. Şimdi takip edip bol bol emzirmeye çalışıyorum. Öğleden sonra hastaneye yollanabiliriz iyileşme olmazsa. İnsanin cocuğu rahatsız olunca hayat çekilmez oluyor. Umarım kısa sürer ishal.
gecmis olsun, onemli bisey yoktur umarim. bizim asi da neredeyse bir hafta oluyor, kaka yapmakta hala zorlaniyor ve dun aksam saatlerce agladi susturamadik ve sonra da uyuya kaldi. asiyla ilgili mi bilmiyorum. ilk kez bu kadar cok agladi durmadan. boyle durumlarda ne yapiyorsunuz? endiselenmeli miyiz?
nesle guzel haberlere devam
Iki gun oldu ateslenmedi cok sukur.
Burada gunes guzel de kiz gunesi sevmiyor. Anasi gibi gozleri gunesten cok rahatsiz oluyor. Gunes gozlugu alacagim kizima diye dalga geciyorum.
Elini agzina goturmeyi ogrendi ya devamli buna ugrasiyor, hedefi sasirip yuzunu gozunu ciziyor. Tirnak da zor kesiyoruz
Aklima gecen gun istanbulda bulusmamiz geldi. Mahir o zaman 4-5 aylikti degil mi? Iki aya bizimkiler de o kadar olacak, hey gidi. Ama ben bebekle yalniz yolculuk yapmaktan korkardim, iyi becerdin sen! Optuk cigirtkan mahiri.
senin erken dokulmeye baslamis.genelde 3-3,5 aydan sonra dokulme hizlaniyor.
koko benim saclar ince telli. yer yer seyrelmeler var bu dokulenler yerine gelmezse ben bildigin kelim. bugun saclarimi duzlestireyim dedim.oyle bir sacim dokuldu ki vaz gectimm.makinenin eskiligine verdim bu dokulmeyi.sanki normalde dokulmuyormus gibi.o yuzden iyi bisey almak istiyorum.
ben foto gondercen aklimda unutmadimm. :))
Selam kızlar.
kizlar benim test sonuclarim cikti.
dpo 15 aksamustu hcg'm 281, dpo 18 sabahi 603.
normal dedi hemsire, pztesi tuvalette temizlenirken kahverengilik gelmisti ve biraz regl sancim gibi sancim vardi anlatmistim. gerci sancilarima normal dedi. degerlerin normal ama kahverengilik geldigi icin 28'indeki randevunu 18'ine aliyoruz dediler. gunluk hayatina devam edebilirsin,cinsellik yasak dediler.
biraz rahatladik (biraz mi?!), insallah boyle devam eder.
Kizlar tesekkur ederim daha iyiyim bol protein,ekstra demirli vitamin ,uyku kendime getirdi.Marlincim sut korumuyor yok oyle birsey eskilerin uydurmasi benim 2 arkadasim 1.5 yil emzirdi ama biri dogumdan 4 ay digeri 5 ay sonra tekrar hamile kaldi.Dikkat derim ben :) Annen gittimi?
Canaaan sen yanlis yere basvurmussun koko nun dedigi gibi:)Topigin guzellik uzmani ben ebesi koko:))
Bende braun var seramik ama simdi kullanma cunku normalde bile sac dokuyor.Saclarim dokuluyor diyorsun.Daha cok dokmesin.Dalgali saci seviyorsun (masali gibi ) sunger bigudiler var orta boy.Yikandiktan sonra saclarini kurut onlarla kalin kalin sar .Sabah actinmi cok dogal ve guzel duruyor.Ben oyle yapiyorum.Hem hic sacim dokulmuyor hemde pek bir havali duruyor :)) Lara da pek egleniyor bigudilerle :) Sunger oldugu icin gece yatabilirsin onlarla. Rahatsizlik vermiyor.
Selam kızlar.
Kaka sarilasti, kan görmüyorum, sumuksu biraz hala ama daha az. İnsallah atlatmisizdir ishali. Kızlar ishalli kaka nasıl görünüyor merak ederseniz ve igrenmezseniz fotograf yollayayım. Gerekirse doktora göstermek için çekiyorum. Herkese kolay çıkan sumuksuz kansız sarı/turuncu kakalar dilerim :)
Kaka sarilasti, kan görmüyorum, sumuksu biraz hala ama daha az. İnsallah atlatmisizdir ishali. Kızlar ishalli kaka nasıl görünüyor merak ederseniz ve igrenmezseniz fotograf yollayayım. Gerekirse doktora göstermek için çekiyorum. Herkese kolay çıkan sumuksuz kansız sarı/turuncu kakalar dilerim :)
Nasil oldu derya kuzusu koko? bizim kizda birkac gundur fon makinesi ve elektrik supurgesi ile uyumaya basladi:)) onceden pek etkilemiyordu bu sesler onu; simdi uykuya gecemiyor mizmizlaniyor; bu sesleri duyunca garip bir moda giriyor:)) bu dunyada degil sanki ucuyor! uykuya gecirmek icin simdilik iyi oldu ama dedigim gibi sagi solu belli olmuyor bizimkinin..
Merhaba arkadaşlar çok kısa bir süre sonra amerikaya gelicem ve 1 yıl orada eşimle yaşıcaz. bu süre içerisinde sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum ancak bir takım sorunlarım var ilaçsız adet olamıyorum tr de tedavim yarım kaldı amerikada bebek tedavisi nası l masraflı mı?ne gibi yöntemler uyguluyorlar yumurta takibi yapılırken ücret alınıyor mu? bana yardımcı olun lütfen
Supurge acacaginiza Buziki Orhan dinletebilirsin:) Zamaninda bu adaminda cocugu Kolik olmus kaset yapmis bebekler icin youtube da var anne karnindaki sesmis ve bebekleri sakinlestiriyormus
Supurge acacaginiza Buziki Orhan dinletebilirsin:) Zamaninda bu adaminda cocugu Kolik olmus kaset yapmis bebekler icin youtube da var anne karnindaki sesmis ve bebekleri sakinlestiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?