Amerika'da Hamilelik

kokocugum gecmis olsun, merak etme yesil sumuksu kaka cok yapiyor bebekler ben kardeslerimden hatirliyorum. asinin yan etkisi olabilir dedigin gibi ya da midesini bozmustur biraz. suphedeysen hemen gotur doktora gene de,iyi haberlerini bekliyoruz canim. insanin cocugu olunca duzgun kaka yapmasi cok buyuk mutluluk demisti bir arkadasim.

kizlar benim test sonuclarim cikti.
dpo 15 aksamustu hcg'm 281, dpo 18 sabahi 603.

normal dedi hemsire, pztesi tuvalette temizlenirken kahverengilik gelmisti ve biraz regl sancim gibi sancim vardi anlatmistim. gerci sancilarima normal dedi. degerlerin normal ama kahverengilik geldigi icin 28'indeki randevunu 18'ine aliyoruz dediler. gunluk hayatina devam edebilirsin,cinsellik yasak dediler.

biraz rahatladik (biraz mi?! ), insallah boyle devam eder.

gecmis olsun, onemli bisey yoktur umarim. bizim asi da neredeyse bir hafta oluyor, kaka yapmakta hala zorlaniyor ve dun aksam saatlerce agladi susturamadik ve sonra da uyuya kaldi. asiyla ilgili mi bilmiyorum. ilk kez bu kadar cok agladi durmadan. boyle durumlarda ne yapiyorsunuz? endiselenmeli miyiz?
nesle guzel haberlere devam

canim ben de cok kabizlik yasayan bir bebek ve cocukmusum. babaannem zeytinyagli pamukla kosarmis pesimden zavallim :) seninki de sanirim biraz benim gibi. kimi bebek boyle oluyor, kimi gazli oluyor,yapidan herhalde.belki asidan huylandi minnos,aglayarak belli edebiliyor napsin

Koko cok gecmis olsun.Insallah onemli birsey yoktur.Asinin yan etkisidir dedigin gibi.Sen yinede hastaneye git .Doktoru ne dedi ?
Yaaaa hicbiri hastalanmasin.Dedigin gibi hayat cekilmez oluyor.Allah im baska hastalik vermesin hicbirimizin evladina.Kiyamam derya kuzusuna.Hemen iyi ol kuzu.

Silgi kabizliktan agliyor hiic korkma Lara kaka yapamadigi zaman ortaligi yikiyor sanki bir yerinden cimciklemisiz gibi ve inan susmuyor dakikalarca.

Doktorun ofisten aradılar, birden fazla kere daha kan görürseniz randevu alıp gelin dedi. Same day appt yapilabiliniyormus. Biz de takipteyiz zaten her kakayi inceleyip fotografını çekiyorum. Diaperini da getirin dedi bu arada aklınızda bulunsun.

Evt ya ne guzel bir gun olmustu, Mahir o zamanlar 4-5 aylikti evt..biraz zor olmustu gelmemiz ama degdi bence, cok guzeldi hersey ..umarim yeniden karsilasma sansi buluruz..bu sefer Derya miz ile beraber olur..o zaman karninda iken dokunmustum simdi severim artik doyasiya..

Bende isterem senin resmini ama..gonderirsen beni cok mutlu edersin cnm..
Benimde saclarim cok ince, zamanla saclarda duzeliyor gurlesiyor merak etmeyin ok

Cnm cok gecmis olsun,asidan degildir bence... lokosit midir nedir bazen o yapabiliyor yani kaka tahlili vermen gerekebilir..bu durumu yasayan anneler olmustu ordan okumustum bende..
Derya Beril ime tez vakitte sifa diliyorum

Gecmis olsun ve ayricada gozun aydin..Rabbim bundan sonraki zamanlarini sorunsuz gecirmeni saglar ins cnm.. ne cekersek cekelim hep sonunda cok guzel dunya harikasina kavusacagin gelsin aklima o zaman insan daha sabirli ve metanetli oluyor..

Daha iyi olmana sevimdim Esracim, uyku galiba herseyin ilaci..ah birde onu tam yapabilseydik ne iyi olurdu..
Bazi topikten anneler gelip iki yildan fazla ara vermeden ikinci yi mutlaka yapin diyorlar...malum 2 yasindan sonra rahata kavusuluyormus sonra alisilinca buna yeni bir bebek cok agir gelebiliyormus..gerci ben 2 yasinda Mahir in mesela beni rahata kavusturacagini inanmiyorum ama cocuklar arasinda az yas olmasi iyi olabilir mantigi daha yakin gibi benim nezlimde..
Yani bu kazalar bazen iyide olabiliyor mu ne :)) hakkimizda hayirli olsun ben mesela ikinci istemiyorum ama olursa hay hay derim valla..cok ozleniyor sut kokan bebek, disarda gorseniz beni yeni dogan bebeklere bakip bakip duruyorum malum burdada cok sicak karsilamiyorlar boyle bakislari..sanki birsey yapacam o kadar guven sorunlari var...belki onlar haklidir bilemem..sizin bebekleri sevemedim bi.. keske sizinkileri sevip az ozlemimi giderebilseydin ne iyi olurdu yahu...bana bir Adet kuzu lazim kuzu...

Geçmiş olsun koko, umarım kısa sürede iyileşir yavrucuk.

Kaka sarilasti, kan görmüyorum, sumuksu biraz hala ama daha az. İnsallah atlatmisizdir ishali. Kızlar ishalli kaka nasıl görünüyor merak ederseniz ve igrenmezseniz fotograf yollayayım. Gerekirse doktora göstermek için çekiyorum. Herkese kolay çıkan sumuksuz kansız sarı/turuncu kakalar dilerim :)

cok cok gecmis olsun.bununla atllatirsiniz ins.yesil kakadan cok korkmamak gerekiyor sanirim.sumuksu kaka bazen olabiliyor.

Ben iğrenmem bana yolla, bizimki de bazen yeşil kaka yapıyor arada yediklerimle alakalıdır falan diye düşünmüştüm bende. Cok gecmiş olsun, bizimde çarşamba aşı var şimdiden gözüm korktu, hepimizin yavrular sağlıkla atlatsın inşallah

Nasil oldu derya kuzusu koko? bizim kizda birkac gundur fon makinesi ve elektrik supurgesi ile uyumaya basladi:)) onceden pek etkilemiyordu bu sesler onu; simdi uykuya gecemiyor mizmizlaniyor; bu sesleri duyunca garip bir moda giriyor:)) bu dunyada degil sanki ucuyor! uykuya gecirmek icin simdilik iyi oldu ama dedigim gibi sagi solu belli olmuyor bizimkinin..

Merhaba arkadaşlar çok kısa bir süre sonra amerikaya gelicem ve 1 yıl orada eşimle yaşıcaz. bu süre içerisinde sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum ancak bir takım sorunlarım var ilaçsız adet olamıyorum tr de tedavim yarım kaldı amerikada bebek tedavisi nası l masraflı mı?ne gibi yöntemler uyguluyorlar yumurta takibi yapılırken ücret alınıyor mu? bana yardımcı olun lütfen

Supurge acacaginiza Buziki Orhan dinletebilirsin:) Zamaninda bu adaminda cocugu Kolik olmus kaset yapmis bebekler icin youtube da var anne karnindaki sesmis ve bebekleri sakinlestiriyormus

Merhaba burada saglik cok pahali tabi sigortaniz yoksa :/Sadece ultrason icin benden 2500 $ aldilar hesap et

Supurge acacaginiza Buziki Orhan dinletebilirsin:) Zamaninda bu adaminda cocugu Kolik olmus kaset yapmis bebekler icin youtube da var anne karnindaki sesmis ve bebekleri sakinlestiriyormus

supurgeyi evi temizlemek icin actim bir baktim bizimki uyumus gecede uykuya gecerken mizmizlaniyordu fon mk.actim gozler aninda kapandi.Buzuki orhona baktim evet bilgisayar basinda oldugumda dinletebilirim Cok sukur bizde gaz sorunu yok; o da olsaydi napardim bilmiyorum

koko kuzu nasil oldu ins iyidir.. bende tam yazamadim cikmak zorundaydim .. benim oglan coook yesil kaka yapiyordu yani asiri bazende dedigin gibi sumuksu oluyordu doktora sordum normal demisti ben cokta dereotu yiyordum sut olsun diye ondandir diye tahmin ediyorum ama dr demisti kan gorurseniz mutlaka getirin diye ondan soyledim cnm.. ins bir sorun yoktur normalde hep oluyor birde azcik usutunce olur der buyukler..

Marlin sende mi basladin kuzum ya fon makinesine ins gecicidir bizimkide 1 ay surdu.. ben bilgisayardan buzukiyi acinca hic etkili olmuyordu cunku bilgisayarin sesi onu susturacak kadar cok cikmiyordu cunku bizimki krize giriyordu..eger krize grmeyipde az az mizmizlaniyorsa Youtube'da Fisher Price Lullbay var. Esat 1 ay fon makinesinden sonra bu muzikle uyumaya basladi ins etkili olur.

nuraycım eva da gaz sorunu yok aglamıyor pek, sorun uykuyu sevmiyor uykuya gecerken alternatifler arıyorum ama dedigim gibi her zaman işe yaramıyor. Buarada bende dereotu yiyorum sabah kahvaltıda ve cidden sütü artırıyor gibi

eldiven kullanıyor musunuz hala, tırnaklarını kesiyorum cıkarıyorum eldivenleri ama parmaklarını gozüne sokuyor bugun farkettim gözünün içi kızarmış. geri taktım şimdi
ne zamana kadar kalacak bu eldivenler babamın deyimiyle kelepçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…