Amerika'da Hamilelik

ben 40 cikinca tirnaklari kesip kelepceleri cikarttim.bazen geceleri taktim.o da cok nadirdir.
marlincim bebeler buyuyorlar artik.yakinda ellerine cok ilgi duyacak.bence yavas yavas cikart kelpceleri.

ben 40 cikinca tirnaklari kesip kelepceleri cikarttim.bazen geceleri taktim.o da cok nadirdir.
marlincim bebeler buyuyorlar artik.yakinda ellerine cok ilgi duyacak.bence yavas yavas cikart kelpceleri.

Bende takmiyorum artik Canan.Kesiyorum tirnaklarini her hafta buna ragmen yuzunu ciziyor ama yinede takmiyorum .Parmagimi tutuyor surekli cok hosuma gidiyor.
Marlin com youtube da 1 saat 45 dakikalik fon makinasi sesi videosu var.Ben onu aciyorum uyumadigi zamanlar.Ailecek o sese uyuyoruz :)

Biizmkininde gaz sorunu hic olmadi MArlin ama niye agliyodu hala cozemedim kolik dediler ama oyleydi herhalde.. bak sen minik ordege uykuyu sevmiyomus daha simdiden ins yavas yavas duzene girer uykulari..
Esatta gunde 3 kere uyurdu simdi 2ye dusurdu.. ama daha uzun uyuyor.. 2 aylikken falan yarimsar saat uyurdu simdi 1.5 , 2 saati buluyor cok sukur bir dertleri biter digeri baslar.. Allah hastalik vermesin saglikli olsunlarda hepsi gecer insallah..

bu arada hastalik dedimde benim oglanin burnu akmaya basladi oksuruyo hapsiriyo.. ihlamur verdim bugun ama ins iyi gelir.. gezerken usuttum cocugu.. dun arkadasin evi cok sicakti bi badiyle biraktim sonra cami actilar biraz cok sicak diye falan ordan sogugu kapti hemen ben kapattirdim ama yinede aldi herhalde. uyumustuda terlemisti falan ins hemen gecer (((

Çok sagol Marlincim evet bende genelde dikkat ediyorum ama burda havalar ısınmaya başladı. İşte mevsim geçişleri ya gerçekten dikkatli olmak lazım .
Sizinkiler daha da küçük aman dikkatli olun sizde

Merak edip sormuşsunuz saholun kızlar, deryamın kakası normale donüyor. Azıcık bir sumuk kaldı, kan olmadı bir daha. Marlin göndereyim sana foto. Kız bugün çok huyduzdu, neden bilmiyorum. Dün gece ilk defa kendi odasına geçirdik (ama yanında ya ben ya babası duruyoruz, yalnız kalmıyor). Ondan mı dedim ama gün boyu oturma odasindaydik. Gündüz uykularını iyi uyuyamadi, uykusuzluk hircinlastirdi galiba. İshal tamamen geçse icim iyice rahat edecek. Ah su gazları bir geçse... Uykuların katili gaz.

Biz gecen canan'in linkini verdigi makineyi kullanıyoruz, white noise eşliğinde uyuyor te ilk haftalardan beri. Fon elektrik süpürgesi Youtube falan çok pratik değil.

Uyku saatimiz geldi. Ciao!

selam amerikanya topigim

ne cabuk geciyormus gunler bebelerden sonra.. ev de kalabalik olunca, insan da hasta olunca tabii..

bizden size son haberleri vereyim..

sutum gelmeye basladi sanirim ama hala beceremiyorum ben bu isi

goguslerimin durumu ise icler acisi. sizliyor uclari kopacak gibi sanki .. ilac milac da fayda etmiyor ne olacak bilmem

kizimizin gaz problemi oluyor. annem olmasa ne yapardik bilmem. bi dunyaymisiz megerse bu cocuk bakimi islerinden falan.. bende kendimi bissey saniyordum.

kendimi toparlamayacalisiyorum dikisli bir dogumdu birde oyle grip oldumki sormayin. atesli matesli ve ates cok tehlikeli bu donemde,.. hatta dun acile gittik serum falan taktilar ve bi dunya ilacla dondum eve onlari kullancam.

cocugumu doyuramiyorum sanki , bakamiyorum ona, goguslerim yara oluyor, beceremedim daha anneligi. zormus

zaman lazim sanirim

Öncelikle gecmis olsun, nereden de kaptın gribi?

Sakın endişe etme anneliğin konusunda. Hepimiz geçtik o yollardan. Kendi adıma konuşayım, ilk bir ay hep yetersiz hissettim, ne ağladım o hoo. Zamanla oturuyor yerine her şey. Onlar büyüdükce öğreniyor emmeyi, uyumayı. Biz de onlarla öğreniyoruz anne olmayı. Sakın ol, yetersizlik fikrini aklından at. 9 ay içeride besledin şimdi de beslersin.

Sana tavsiyem, eğer emzirme zorluğu yasıyorsan (Zehra iyi tutunamiyorsa mesela) danışmanlara git. Bebek tutunup emdikten sonra gerisi gelir. O meme ucu acıları Allah'ın emri, zamanla geçiyor. Kalkan kullan bayağı rahatlatıyor. İyi ki annen var yardımcı olur.

canim gecmis olsun oncelikle. daha ben senden bile cahilim ama merak etme herkes nasil yaptiysa bizler de yapacagiz :) sagsalim aldin kizini kucagina, nasil tasidin onu aylarca, simdi beslemeyi de bakmayi da ogrenirsin. daha yeni tanisiyorsunuz birbirinizle.

Cok gecmis olsun; iyi bak kendine bol bol ye ic cabuk toparlanirsin insallah. Koko nun dedigi gibi hepimiz o yollardan gectik; aglandik sizlandik... Memeyi tutamiyorlar cok minikler insan dokunmaya korkuyor:) ama simdi o memeyi daha cikarir cikarmaz kendileri saldirip tutuyorlar.Bende doyuramiyorum saniyordum ama kontrollerinde kilo aliyorsa problem yok zaten.Meme uclarina kremini surmeye devam et kalkanda gercekten cok faydali; bazilari kendi sutunu suruyorlarmis o da etkiliymis.Annelik cidden zor is tabiki zaman lazim; bebelerin cani sagolsun

koko gercekten lohusa psikolojisi cok fsrkliymis bilemiyorum. esime soyledim kalkanimi bekliyorum bugun resmen agladim emzirirken artik oyle canim yandi ki.

gribi hastanede kaptim bir guzel usuttum. buzlu buzlu sular, ciplak hastane kiyafeti, klima. bana gelen ates basmalari su bu derken kendimi hasta etmeyi bi guxel becerdim.

aynen oyle.. heralde iyilesip toparlanirsam daha iyiye gider. :44:

aynen oyle marlincim onlarin cani saolsun .. kalkani denicem simdi de krem mrem bilmiyorum pek fayda goremedim de artik zamanla hersey oturacak yerine sanirim

oncelikle cok gecmis olsun. hersey duzelicek merak etme. sanlsisinki annen yaninda. lohusalik gercekten beter bisi. zamana ihtiyacin var hepimiz o donmlerden gectik.kokla guzel kizini herseyi unutursun...

oncelikle cok gecmis olsun. hersey duzelicek merak etme. sanlsisinki annen yaninda. lohusalik gercekten beter bisi. zamana ihtiyacin var hepimiz o donmlerden gectik.kokla guzel kizini herseyi unutursun...

bu arada ben zeytin yagini isitip sogutup suruyordum birde kendi sutumle silip yumusatmak cok cok iyi geiyordu.kremler falan maalsef pek ise yaramiyorlar.

bu arada ben zeytin yagini isitip sogutup suruyordum birde kendi sutumle silip yumusatmak cok cok iyi geiyordu.kremler falan maalsef pek ise yaramiyorlar.
Annemde bana susam yağı getirmişti çok faydasını gördüm inş atlayacaksınız bu dönemi ztar, azıcık sabır canım

Merhaba hanimlar ultrasondan ciktim ilk defa bebegimi gordum o kadar duygulandim ki anlatamam o minik elleri ayaklari gorunce bI kizzzz daha geliyor:))))

Merhaba hanimlar ultrasondan ciktim ilk defa bebegimi gordum o kadar duygulandim ki anlatamam o minik elleri ayaklari gorunce bI kizzzz daha geliyor:))))

ben cok sevindimmmmmmmmmm :)) kiz demistim sana da, cok mutlu oldum canim benim,heyecan ve mutlulugunuzun hep boyle surmesi dilegiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…